Orijinalini görmek için tıklayınız : Dalaman da tanıdık araç kiralama
Selamlar,
Kısmet olursa 15 ağustosta fethiyede olacağım,10 gün kadar oradayım.
Kaldığım süre içinde araç kiralamak istiyorum,benzinli / dizel farketmez,biraz araştırma yaptım fiyatlar yüksek geldi.
Oralarda bu işi yapan yada tanıdığı olan varsa yönlendirebileceğiniz bir yer arıyorum.
Teşekkürler.
Ben Bodrum Dış hatlardayım. İç hatlarda bir firma vardı adını unuttum. Her havalimanında şubeleri var ama. Hyundai i20 ve symbol Diesel i sordum 90TL ama 75ten ayarlarız demişlerdi. 10gün olursa Biraz daha iner belki Ben 3 günlük sormuştum. İç hatlara gidersem tekrar sorayım Dalaman ve İndirimin devri konusunu. Özelden Tel no yazarsan dönüş yapayım.
Ayrıca Araç ne düşünüyorsun. Focus, Linea, Symbol vs.?
snan1910
20-07-2014, 09:34
Avis te dizel fiesta 95tlydi avealılarada %20 indirim kampanyası vardı bir bakın isterseniz gün artınca daha ucuz olabilir
tursurayn
21-07-2014, 18:39
Dalaman bÖlgesİnde havalİmani İÇ taraflarinda kİralamak İstersen almİra rent acar dan kİralaya bİrİsİn İnternet Üzerİnden baka bİlİrsİn su an İÇİn dalaman bÖlgesİnde uygu fİyatli bİrde oscar rentacar var onlarinda genell,kle uygun oluyor araclari İnternet Üzerİnden fİyatlarina bakarak hesapli hangİsİyse kİralama yapa bİlİrsİnİz dedİgİnİz tarİhler arasinda yogun olabİlİyor ve arac ellerİnde kalmaya bİlİr erken rezervasyon yaptirmaniz gerekİr
Araç hiç farketmez,uygun fiyatlı olsun yeter.Baktığım yerlerdeo tarihlerde genelde müsaitlik vardı ama evet şu sıralar ayarlamam lazım.
OnurD telefonumu gönderdim.
turbo&quattro
23-07-2014, 20:35
Miniks lerin tanidigi araciligi ile gecen kasimda dalamanda arac kiralamistim. Sahipleri guzel insanlardi fiyatlarida makul. Isimleri hatirlamiyorum miniks lere pm atip sorabilirsin.
Miniks lerin tanidigi araciligi ile gecen kasimda dalamanda arac kiralamistim. Sahipleri guzel insanlardi fiyatlarida makul. Isimleri hatirlamiyorum miniks lere pm atip sorabilirsin.
Tamamdır,bi görüşeyim.
Teşekkür ederim.
Benim Dediğim yerde Almira zaten hatırladım. Araç modelini bilmediğimden net bişey dememiştim. Bugün arar dönerim.