PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : By Megane Bağlandı....

mehzent
11-09-2008, 01:45
Bu gece gercekten her yerde cıddı bır uygulama vardı, bugune kadar hıc bağlatmamıştım arabayı fakat bugun ne yaptımsa kurtaramadım ve bağladı arabayı syn.memur....

Araç su an trafık otoparkında elıme bı evrak verdıler bağlandığına daır bunla ılçe emniyet mudurluğune gıdeceğim soylendi başkada bı bılgı vermedı bana memur, cunku baya gerılmıstı ortalık şimdi ne yapmam gerektiğini veya en uygun sekılde nasıl arabayı cıkartabılceğimi bilen varmı, yardımcı olursa sevınrım....

gökh@n_gr
11-09-2008, 01:48
inş. arabaya zarar vermezler geçmiş olsun

Berkan
11-09-2008, 01:48
sırf bugün degil bi 3-5 gündür polis vs. bizim buralarda günde 2 -3 kezd devriye atan jandarma 10-15 kez goruom gun icinde bi değişik yogunlar buaralar
gecmiş olsun

STP
11-09-2008, 01:49
walla mehmetcım emnıyet mudurlugund etrafık subeye gıdıceksın san bı kagıt vercekler o kagıt ıle arabanı parktan alacaksın orjınal hale sokacaksın sonra muayeneye gıdeceksın arabanı kurtacakasın .. su zamanda acıkcası yandın dıyım sana ben

-ER-
11-09-2008, 01:51
sırf bugün degil bi 3-5 gündür polis vs. bizim buralarda günde 2 -3 kezd devriye atan jandarma 10-15 kez goruom gun icinde bi değişik yogunlar buaralar
gecmiş olsun

Bi anormallik var esenkent içinde asayiş ekipleri 2 farklı noktada çevirme yapıyordu allahtan benim park yerimi kapmasınlar diye berbere yaya gitmiştim :D

Geçmiş olsun bu arada ama zaten ilçe emiyete gittiğinde yardım olacaklardır diye düşünüyorum.

Tuner
STP nin dediklerini yapıcaksın araç orjinale çevirmen lazım o yüzden tanıdık birilerini bul ama kesinleşen cezayı kimse değiştiremez.

Eray Yümsel
hangi otoparkta ?

mehzent
11-09-2008, 01:53
abı ıstedıklerı kadar ceza yazsınlar umrumda deıl oderım tıpış tıpış ama o arabayo orjnele cevırmek olum otesi...

Veliefendının ordakı otoparkta abi...

Dragger
11-09-2008, 01:54
Cok piyasa yerlerde görüyordum, daha önce de uyarmıstım seni basına is alırsın diye...

Gecmis olsun, gercekten can sıkıcı durumlar...

Emniyette trafik subelerden birinde amir falan tanıdık varsa yardımı olur diye düsünüyorum. Arabayı sökmeden cıkarmanın yolu tanıdıktan geciyor.

Yoksa trafik subeden belge ile arabanı teslim alıyorsun, belirli bir süre icerisinde parcaları söktürüp stock olarak aracı muayeneye sokman lazım...O sekilde üzerindeki karar kalkıyor.

Enes-x
11-09-2008, 01:56
abı ıstedıklerı kadar ceza yazsınlar umrumda deıl oderım tıpış tıpış ama o arabayo orjnele cevırmek olum otesi...

Muayene içinde bi muammeleci 250-300 lira alır..Aracı orjinale çevirmek zorunda kalmazsın..

Dragger
11-09-2008, 01:58
Muayene içinde bi muammeleci 250-300 lira alır..Aracı orjinale çevirmek zorunda kalmazsın..

Öyle bildigimiz muayene gibi, ruhsatın arasına para koy gibi olmuyor o is...

Trafik aracın söküldügünü görmeden kabul etmez öyle...

Ancak amir, müdür vs emniyet trafik subede tanıdıkla o araba sökülmeden cıkar.

STP
11-09-2008, 02:02
aynen yavuz tam kotu durum . bence sokmeden yalan olur. hele zaten bıde tuv turk geldıkten sonra 3 kagıdı bulunana kadar yandı bu tarz mıllet. ben sımdı araba cıksın hemen muayene yaptırcam beylıkduzunde. 2 sene ılerı atıyımda 2009 dan 2011 e kadar elbet bı yolu cıkar. tavsıye ederım yaptırın sımdıden...

flexamin
11-09-2008, 02:04
gecmis olsun kardes. 2-3 gundur ankara da da polis goz actırmıo gozumun onunde 7-8 aracı bagladılar bugun .. allahtan benim aracın dısında bişe yok cok fazla bana bişe demediler. bu arada ankarada oturanlar için soluorum oran da ve besevler burger tarafında cok uygulama war haberiniz olsun

Dragger
11-09-2008, 02:05
Benim de 5 Ekimde bitio muayene, ben de eski sistem yaptırcam o tarafta bi tanıdıkta :)

Yoksa ugrasılmaz Tüvmüs falan filan, katil oluruz oralarda biz :D

STP
11-09-2008, 02:05
benım yontem super mantık abı. beylıkduzu hazır eskı tıpken ve tanıdıklar ısı halledıyorken ben 2 hafta ıcınde yaptırıcam

mehzent
11-09-2008, 02:08
ne sacma duzense ben cozemedım hem malzemelr satılıoo kdv yı oduoruz peşin peşin sonrada o malzemelr ıcın arabayı devletın memuru bağlıor ve işletmenede ızın vermıolar....

OnurS
11-09-2008, 02:10
Kimle konuşsam muayneyi yaptırmam lağzım bian önce diyo ....Beylikdüzü cidden iyi adam filmi görüyo gebç adamsın tabi yaptır diyodu=)Eski sistemi sewiyoduk yahu ruhsat gidip muaynesini olup geliyodu=)

Dragger
11-09-2008, 02:11
1999 senesinden beri, TRye acık hava filtresi ithal edildiginden beri bu böyle, degistiremeyiz artık...

Sen dedigim gibi bir amir bir müdür bulmaya bak emniyetten, bi telefon acar isini cözer.

mehzent
11-09-2008, 02:16
Arştırıorum, sağolsaın sende abi yardımın ıcın....

yusufbatırel
11-09-2008, 02:48
cok gecmıs olsun

Cem.B
11-09-2008, 02:58
bende artık yola çıkmaya korkar oldum bide artık yalanda atmaya başladılar 30 la gittiüin halde ben seni hızlı gidiosun die çevirdim dienler var

bide amirleri yanındayısa hiç çekilmiolar bi havalar bi şekiller 10 tane adam öldürmüş cinayet zanlısını yakalamışlar sanki

SaBRi
11-09-2008, 03:08
atamalar olmuştu ondan dolayı çok önem veriyolar bu aralar tanıdık bulman çok önemli

muayene de kışa kalmayın zincir falan diyolar yangın tüpü istiyo adamlar satarken üstüne plakanı yazıyolar başkası kullanmasın diye :D

ersi20
11-09-2008, 03:22
Tanıdık bulursa her türlü halledersin sıkma canını.

ReFiK
11-09-2008, 03:56
Geçmiş olsun Mehmet abi, bu zaman kadar iyi sıkıntı çekmeden gezdin...

KTM
11-09-2008, 04:06
geçmiş olsun

dün bende bağlattım polisle atıştım biraz polis bağladı arabayı arabt egzost yazmiş arabamda abart egzost yok bide filim cam yazmış filimleri görseniz en açık renk polis tutuldu ve olmayan bişeyi ceza olarak yazdı... sinirimden uyuyamadım...

tuFAN
11-09-2008, 04:10
geçmiş olsun
geçen sene benim ve arkadaşımın da arabası bağlanmıştı ve arabaları bir muameleci araba başı 300ytl ye muayeneden geçirmişti.bizden sadece egzoz pulu istemişti.muayene istasyonunda buluşup (beylikdüzü) sıra falan dinlemeden direk bizim arabaları istasyon görevlisine uzaktan gösterip ve halletmişti

Tugral
11-09-2008, 07:29
muayne istasyonu sizin orda TUV'e gectimi. Bizde gecildi ben artık muayne yaptırmam sigortamı alır gezerim

Evrenoz
11-09-2008, 08:09
Geçmiş olsun,

Öncelikle aracın bağlandığı otoparkın işlemlerini yürüten karakola ( mesela suadiye otopark için selamiçeşme karakolu ) gideceksin. Karakoldan sana aracını geçici süre trafikte kullanman için bir kağıt verecekler. Bu kağıda yazdırılacak gün sayısını biraz mırın kırın ederek 3-4 güne uzatabilirsin. Süre önemli çünki bu süre içerisinde muayene ve "bağlandı" ihbarını kaldırman gerekli.

Neyse bu kağıtla beraber otoparka gidip arabanı çıkartıyorsun, ilk iş muayeneye gitmek.

Muayeneye gitmeden önce araçta spor son susturucu varsa mutlaka sök, istediğin kadar tanıdık ya da muameleci olsun spor son susturucu muayeneden geçmiyor. Spor son susturucu ve göze batan extrem başka birşey varsa ( jant, far,stop vs tarzı işlemler problem yaratmıyor ) onuda söküp muayeneye gidiyorsun. Eğer aracında film varsa muameleciye gitmende fayda var. Muameleciler filmli araçları muayeneden geçirebiliyorlar, alacakları ücret extradan 100 YTL civarı. Ancak şöyle bir sorun var, her muayene istasyonu filmi görmemezlikten gelmiyor. Mesela göztepedeki kesinlikle geçirmem derken tuzladaki geçirebiliyor.

Bu aşamadan sonra yetkili bir yerden egsos testine giriyorsun, egsos pulunu da alıp gerekli belgelerin arasına ekliyorsun.

Muayeneni yaptırdıktan sonra ilk gittiğin karakola gidiyorsun, ilgili belgeleri veriyorsun. Karakoldaki polis aracını görmek istiyor, muameleden sonra problem çıktı servise yolladım, babam rahatsızlandı kardeşim arabayla babamı hastahaneye götürdü gibi bir bahaneyle bu görme işleminden yırtabilirsin. Polis anlayışlıysa sorun çıkarmadan evraklarını alıyor ve aracının bağlandısını çözüyor.

B!Rtan
11-09-2008, 08:11
benimde aracım bağlandı yaklaşık 20 gün önce. egzostan bağladılar. yaklaşık bin ytl kadar zarar ettim. muayene istasyonunda aracı kişileri yakalarsan sorun olmaz. benim arabam muayene istasyonuna gitmeden geçti muayneden.(tuzla) şimdiden geçmiş olsun.

XoR
11-09-2008, 08:28
Mehmet Selam

Öncelikle geçmiş olsun yapman gereken işlemler şunlar.
Emniyetten verilen geçici izin belgesi ile aracı bağlı olduğu otoparktan alıyosun (aracı hemen al bırakma otopark bu dikkat etmiyolar pek maalesef)
Aldığın tarihten itibaren 1 hafta müddet veriyolar.
Aracı tespite sokman gerekiyo Tespit ve muayene farklı şeyler ;)
Aracı bağladıkları kağıdın üzerinde yazan madde ne? Tam olarak neyden bağladılar?
1 hafta'dan sonra aracın düşümünü yaptırmassan aracın trafikten men ediliyo.He şöyle olur bir sonraki yakalanmana kadar kimse sana gel kardeşim demiyo 2.kez yakalanırsan bir kez daha bağlıyolar aracın trafikten men edildiği için.

Beni bağladıklarında sadece egsozdan bağlanmıştım.Orjinal egsoz sistemini komple takıp tespite gittim bi problem kalmadı.Yani diyeceğim şu arabayı komple orjinale çevirmene gerek yok seni bağladıkları madde veya maddelerdeki gereksinimleri yerine getirmen yeterli olacak ama yinede tespite giderken cam filmlerini söktür :(

Kolay gelsin tekrar geçmiş olsun

Koray

34VTC26
11-09-2008, 08:31
ben arabayı ılk baglattıgımda muayene ıstasyonundakı adama 50 lıra verdım hıcbırsey sökmeden muayeneden gecirdim.. trafikden meni kaldırtmak için subeye gittim aracı sordular sizin yüzünüzden aldılar altımdan arabayı dedim yayayım dedim bişey demediler kaldırdılar trafikden meni...

XoR
11-09-2008, 08:40
Geçmiş olsun,

Muayeneni yaptırdıktan sonra ilk gittiğin karakola gidiyorsun, ilgili belgeleri veriyorsun. Karakoldaki polis aracını görmek istiyor, muameleden sonra problem çıktı servise yolladım, babam rahatsızlandı kardeşim arabayla babamı hastahaneye götürdü gibi bir bahaneyle bu görme işleminden yırtabilirsin. Polis anlayışlıysa sorun çıkarmadan evraklarını alıyor ve aracının bağlandısını çözüyor.

Bizden aracın Fotoğraflarını istemişlerdi öncesi ve sonrası olarak fotoğraflarla gittik karakola (çok dikleştik belkide ondandı ) ama bu şekilde olmuştu.

Evrenoz
11-09-2008, 08:52
Ben dikleşmeden saf ayağına yattım, o yüzden çok zorlamadılar :)

overblack
11-09-2008, 09:00
bugünlerde bir tuhaflık var zaten.dün sabah 08.00'de bursa organize sanayi girişini bağlamışlardı.İşe giden herkesi çeviriyorlardı.Benide durdurup evrakları istediler.Altımda şirket arabası olduğu ve bağlasalarda umrumda olmadığı için polise biraz diklendim :) ne bu dedim akşam bitti artık sabahtamı milleti rahat bırakmıyorsuz diye.o da sanamı sorcaz ne zaman uygulama yapacağımızı dedi.bende al evrakları yap işini o zaman dedim. öylesine bir takıştık yani :)

34VTC26
11-09-2008, 09:05
ben arabayı ılk baglattıgımda muayene ıstasyonundakı adama 50 lıra verdım hıcbırsey sökmeden muayeneden gecirdim.. trafikden meni kaldırtmak için subeye gittim aracı sordular sizin yüzünüzden aldılar altımdan arabayı dedim yayayım dedim bişey demediler kaldırdılar trafikden meni...

crazydog
11-09-2008, 09:19
gecmıs olsun dun gece gordum snı velıefendıde benzıncıcdeydım bastın gıttın sonra oldu demekkı aynı otoparka bende cekıldım nısan ayında bakırkoy ılce emnıyet mudurlugune gıdıceksın trafık subesınde cozdurucen aracı ordan otoparka gıdıp aracını cıkartıcan sonrası muayne ben 2. yakalanmamdı trafıkten menken temız kagıdı ve muayne harcını yatırdııma daır dekont ıstmeıslerdı hepsını yaptım ama hala gıtmedım muayneye kasınıorum gene :D

Vtec-SEDAN
11-09-2008, 09:22
muayene istasyonundan geçmenin yolu herkesin dediği gibi biraz para ve tanıdıktan geçiyor.. benim VTI bağlandığında (cam filmi ve egzoz) senin aracının bulunduğu şuandaki otoparka çekmişlerdi. demirciler sitesindeki bölge trafiğe yönlendircekler ve arkadaşların dediği gibi kağıt falan veriyorlar 1 haftalık.. bende kendi muamelecim ile konuştum ettim muayene istasyonuna gittim arabayı kenara çektim ordaki görevliye muamelecim uzaktan aracımı gösterdi ve aracımı aldım, yaklaşık olarak ise 250ytl kadar param gitti. sonra kağıdı geri götürdüm men olayını kaldırdırlar bana hiç arabamı sormadılar hani görelim ne yaptın falan diye...

B!Rtan
11-09-2008, 10:16
benim de aracı bağladıklarında tuzladan çekiciye koyup pendiğe götürmüşlerdi otoparka.
180 ytl sadece çekici parası vermiştim. nalet olsn

TURBO CİVİC
11-09-2008, 10:22
bıktım ben bu islerden ya lanet olsun.adamların isleri gucleri modlu arabalar!!!o kadar olay pislik donuyo haberleri yok veya islerine gelmiyo!!!bole yaparakta is yaptık gozukuyolar ne yaptınız araba bagladık terorist modifiyecileri yakaladık.ulkeyi kurtardık.valla o kadar sinirleniyorumki seytan al bombayı bagla ustune bende kurtuliyim herkeside kurtarıyım.tobe tobe

mehzent
11-09-2008, 10:27
arkadaşar sağolun yardımlarınız ıcın su an bırılerını budum gıbı cıkıp gıdıcem ınş. guzel bır sekılde halledrız....

Fakat ıkıncı yakalamda sorun dahadamı buyuk olur acaba kafamdakı soru işaretıı o su an...

crazydog kusura bakma gormemışimdir....gorsem gelırdım kardeşim...

GKD
11-09-2008, 10:27
bıktım ben bu islerden ya lanet olsun.adamların isleri gucleri modlu arabalar!!!o kadar olay pislik donuyo haberleri yok veya islerine gelmiyo!!!bole yaparakta is yaptık gozukuyolar ne yaptınız araba bagladık terorist modifiyecileri yakaladık.ulkeyi kurtardık.valla o kadar sinirleniyorumki seytan al bombayı bagla ustune bende kurtuliyim herkeside kurtarıyım.tobe tobe

çözüm değilki 2gün sonra unutulup aynı tas aynı haman devam edicek senelerdir yapılamıyanı yapmak lazım birlik olup sağlam bi tepki lazımki bizde burdayız demek lazım ama hep yalan oldu...

B!Rtan
11-09-2008, 10:32
aracım bağlandığında ben yoktum. annem pazar alışverişinden dönerken polisler durdurmuşlar. aracı otoparka çekip apartopar işlem yapmışlar. kadını polis arabasıyla evine bırakmışlar. hayatımda görmedim böyle bişey. -ki bide tuzla ufak bi semt. o an bağlamasa zaten akşam yine çıkıcam ortaya ben kullanırken bağlasana.
şerefsiz herif kendi egosunu tatmin etmek için bağladı arabayı biliyorum da yani yaşıda genç. birazda çekememezlikmi var ne yeni mezun polislerde.
bir haftam mındar oldu sayelerinde. araç şirket üzerine olduğundan yok imza sirküsü yok isim tutmadı ruhsattaki şirket ünvanıyla ticaret odasına gidip şirket ünvanı değişikliği,sicil gaztesine ilan ver notere git cart curt nalet olsun 1.5 milyara yakın para çıktı cebimden.
içimde kalmış :D

B!Rtan
11-09-2008, 10:34
egzosu monte edicektimde 60 lık çapı kurtarmadı :D (slincer dahil)

Onuralp
11-09-2008, 10:47
Muayene istasyonuna götürüp orda uygundur tarzında bi belge alıosun. Bizim başımıza gelmişti...

Geçmiş olsun, zor bi durum...

crazydog
11-09-2008, 11:04
arkadaşar sağolun yardımlarınız ıcın su an bırılerını budum gıbı cıkıp gıdıcem ınş. guzel bır sekılde halledrız....

Fakat ıkıncı yakalamda sorun dahadamı buyuk olur acaba kafamdakı soru işaretıı o su an...

crazydog kusura bakma gormemışimdir....gorsem gelırdım kardeşim...

hehe yok onemlı dııl bnde bp de arabaya su tutturuodum tekrardan gecmıs olsun baglı durdugu otopark saglamdır bnm araba 75 gune yakın yattı orda aldıgımda tozlanma dısında hıc bıseyı yoktu aklın kalmasın otoparkta

Baran^
11-09-2008, 11:05
Gecmiş olsun.Polisler hakkında yorum yapmıyorum tamamen yorumsuz! öle bir aracla dolaşman cok zor bence yasak olan şeyleri sök rengi ve ön tamponu cok dıkkat cekiyor.Umarım az hasarla cıkartırsın aracını.

Buğra A.
11-09-2008, 11:27
Geçmiş olsun Mehmet'cim.Bende 2 kere bağlandım 1 ay içerisinde.O yüzden neler çektiğini şu an anlayabiliyorum.Yapabileceğin hiçbir şey yok bana göre.Yavuz abininde dediği gibi,o tarz tanıdıklarının olması şart.Çünkü;bağlayan polis muayneye sevk bile etmese,o kağıt karakoldaki memurun eline geçtiği andan itibaren kafasına göre işlem yaptırabiliyorlar sana.Bana 2 kez muayne yazılmadığı halde muayneye sevk ettiler beni.

Bence birazcık maddeleri ve kuralları biliyormuşsun gibi yap.Kafalarını karıştırırsın :) Daha çok yardımcı olurlar.Çekiniyorlar çünkü acaba ne iş bu diye :D

OKAN EEF
11-09-2008, 11:41
aynı renk bi megane bul oda zor biraz bulursan hallederiz..
geçmiş olsun kanka...

Fbc
11-09-2008, 11:48
Valla heryerde değişik bir sistem işliyor, bende 2 kere bağlattım ama kağıtda egzost muayenesine sevki diye bir not bulunuyordu, ilkinde hiçbirşey yapmadan egzost muayenesi ayarlayıp söktüm dedim tamam dedi düştü, 2. ise otoparktan söküceksin ben anlamam hiçbişey çıkartmıyorsun orda söküyorsun dedi :D, yöntemler farklı gene sen karakola gidince anlaşılır herşey, ama kağıtda fenni muayeneye sevk yazmıyorsa bir problem çıkacağını sanmıyorum.

egeturbo
11-09-2008, 12:01
Abi geçmiş olsun peki aracı cıkartman için neleri sökmen gerekiyormuş

MeRtCaN
11-09-2008, 12:24
aracını orıgnal hale cevırıp muhaneye gıreceksınsın
sonra verdıklerı kagıdı onaylatıp ruhsatını alacaksın.

SONE-R
11-09-2008, 12:27
STP nin dediklerini yapıcaksın araç orjinale çevirmen lazım o yüzden tanıdık birilerini bul ama kesinleşen cezayı kimse değiştiremez.

emniyette üst düzey sağlam bir adamın varsa cezadan yırtabilirsin. zamanında benim VTi ı hatalı park nedeniyle otopark'a çekmişlerdi. arkadaşım sayesinde sadece park parasını verdim cezadan yırtmıştım...

Hamster
11-09-2008, 12:40
Çok geçmiş olsun walla,Allah kolaylık versin.Ankara'da başka bu aralar sık sık uygulama yapılan yerleri paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar bizde ona göre dikkat edelim :D

BLuEBoY
11-09-2008, 13:00
ikiz kulelere yapılan 11 eylül saldırısının yıldönumü oldugu için emnıyet güçlerının denetımlerı arttırdıgını okumuştum bi haberde onla ılgılı olarak arama ve çevırmeler çogalmış olabılır..

geçmiş olsun umarım en kısa zamnda sorunsuz çözerler aracınızı..

mehzent
11-09-2008, 14:46
Wallahi acayip canim Sikkin sanki bir sucumuz VAR tavirlari anlatamam adamlar Bizet ne gozuyle bakiyor acaba araba Benin arabam icindsn bisey alcam diyorum trib atio birde kapiyi cat cut acip kapatiyor

Baran^
11-09-2008, 14:50
Anahtarı vermeseydin.Ben anahtarı vermemiştim bostancıda bağlandığımda.Tabi her polis aynı değil.

crazydog
11-09-2008, 15:45
Wallahi acayip canim Sikkin sanki bir sucumuz VAR tavirlari anlatamam adamlar Bizet ne gozuyle bakiyor acaba araba Benin arabam icindsn bisey alcam diyorum trib atio birde kapiyi cat cut acip kapatiyor

ben 70 kusur gun baglıyken dısardan goruodum arabayı gecerken bı gun goremedım gıttım otoparkcıyla muhabbet edıos baglıolar abı fln dıe anlatıo dedım bu trafıkcılerın alayı o.ç kafayı bı cewırdım meger yanımda trafık polısı warmıs ahaha adam kıpkırmızı oldu gıttı yanımda :heyoo:
trıplerı yapan polısmı yoksa otoparkcımı? ben baglandıgım zmn gunduz genc bı cocuk duruodu orda o kafa dengıydı ama otoparkcımı sıvıl mı bılemıcem okdr da yanında kufur ettım adamın trafıkcılere :D:D

eser
11-09-2008, 16:43
mehmet geçmiş olsun

M3CSL
11-09-2008, 16:48
hep derler normal polısler bıle, bu beyaz kelebeklerden(trafık) kurtulus yok bı havalarda oluyolar dıe...cıden öleler ama muhabbetlerı bıle farklı....

mehzent
11-09-2008, 17:09
vallahı Allah yardımcımız olsun bılmıorum ama nereye kadr bu kaçamaklık ne zman ağız tadınca bıncez..

Halen daha acayıp zoruma gıdıor o admaın bana ole muamele yapma cesaretınde bulunması ama sankı bır terorıst gıbı tırsıoruz, cunku uzerımıze oyle bır baskı yapılmışkı hep tırsar durumdayız, hadı huyuna gıdelım dıyoruz belkı salar dıe ama nafıle yınede aynı sekılde yargılanıoruz cevap versekte vermesekte, vallahı bır cok cevrımemde hep asabı davranmıştım bu sefer adam gıbı konusyım deıdkce adam ustume oynadı...

Kaan bm 7679
11-09-2008, 17:24
gecmıs olsun kardesım ;)

ayhantogan
11-09-2008, 17:32

aynı olay benimde başıma geldi benim araba da veli efendide kaldı 2 gün ... ya incirli caddesi yada istanbul caddesinde çevirmişlerdir... muayneye gitmeden önce temiz kağıdını almayı unutma geri çeviriyorlar... aracını orjinale çewirmemek için tek çaren bi tanıdık bulmak muayne istasyonunda başka türlü kurtulamassın...... geçmiş olsun tekrar .....

CaNeR54
11-09-2008, 17:40
Mehmet abi geçmiş oLsun :(

mehzent
14-09-2008, 15:54
arkadaşlar cıkardım arabayı cuma akşamı bana bir kağıt verdıler 7 gun trafıkte dolaşmam ıcın ızın belgesı, ruhsatın tekı karakolda kaldı aracı muayene ettiğime dair kağıdı goturunce arabayıda gorup o ruhsatı bana ıade edıceklerını soylediler....

Yardımcı olan bana fıkır veren herkeze tesekkurler arkadaşlar.özellikle Eray kardeşim cok sağol o kadar uğraştın koşturdun yardımcı oldun....

STP
14-09-2008, 15:56
sımdı hallettınmı muayeneyı felan ıs cozuldumu yanı?

mehzent
14-09-2008, 16:01
sağolsun eray herşeyi halletti. üst makamlara kadar ulaştık. ve arabayı kurtardık bitti herşey...mutluyum yanı artık...:)

STP
14-09-2008, 16:02
sevındım. eray 40 uılda bı ıs eyaradın aferım :)

TünayK
14-09-2008, 16:08
bu gecıcı trafıge cıkıs belgesı ıle polısın onunde kesıcıye gırıp araba kaldırsak ceza yazamıyolarmı yane?

Eray Yümsel
14-09-2008, 16:11
bu gecıcı trafıge cıkıs belgesı ıle polısın onunde kesıcıye gırıp araba kaldırsak ceza yazamıyolarmı yane?

yazarlar tunayım ama bağlayamazlar :) istersen etrafında donut yap :D

mehzent
14-09-2008, 16:11
valla en buyuk bonusu ben kaptım sanırım Eray'dan sağolsun benı cıddı bi yukten kurtardı...:)

Sende sağolasın yardımcı olmaya calıştın...

mehzent
14-09-2008, 16:16
aynen benı cevırdıler cuma akşamı ve asayışti cevıren bu ne ya dırek trafık cağırıorum bağlancak bu arac dedı ama o belgeyı gosterınce dumur oldu :)))

STP
14-09-2008, 16:22
benı bagladıklarında arabayı mueyaneye gotururken caddede yardırmıstım fecı halde geldıler durdurdular dedıler baglıycaz :D hee baglarsınız ya dedım :D muhahaha

TünayK
14-09-2008, 16:54
benı bagladıklarında arabayı mueyaneye gotururken caddede yardırmıstım fecı halde geldıler durdurdular dedıler baglıycaz :D hee baglarsınız ya dedım :D muhahaha

benım muayenem yok zaten su an cevırdıklerı anda baglayacaklar...o belge ıle ankarayı karıstırmayan tunayın ta .... koysunlar...

Schumi
14-09-2008, 17:06

bende muaynesiz yakalanmıştım. yakalayan memur bana 7 günlük aynı izin belgesini verdi. o belge ile neler yaptım ben neleeerrrr :D

mehzent
14-09-2008, 17:20
ama bunları her zman gezdiğim yerlerde yapmıorum, çünkü bu 7 gunun sonrası var birde....:):)

Vtec-SEDAN
14-09-2008, 17:32
aslında o belgeden bi tane ayarlayıp ara ara yeni tarih atarak trafikte gezmek lazım zaten araba bağlandı 2-3 günü var diye memura göstermek için :D

TünayK
14-09-2008, 17:37
bı belgede sahtecılık eksıktı walla eı oldu yaw:)

cheers
14-09-2008, 17:45
Benım belge duruyor öylece :D

mehzent
14-09-2008, 17:50
korkun korkun eskı memurdan korkun, genc olan memurlar cevırdıklerınden sonra evrakları alıp ılk sordukları sey bu araba kaç basıyor...:D Zannedıolarkı motoruda dışı gıbı bende dıorumkı abı araba gırtlak 300 hp ama yere aktarım sorunu yasıorum yere 100 hp verıorum ole dınlıolar sonra :) yanı benı kaç kez cevırdıler, hep genc olanlar saldı fakat bu eskı memurlar affetmıyor dırek aldı arabayı....

mechanıcer
14-09-2008, 17:52
kardes gecmıs olsun senı ılk once yesılkoyde gordum. sonra ıncırlı saruhan dan cıktıktan sona ısıkların orda senı almıslardı cevırmeden bende gectım ama almadılar cok sukur.. ıns arabana kavusursun

mehzent
14-09-2008, 17:56
kardes gecmıs olsun senı ılk once yesılkoyde gordum. sonra ıncırlı saruhan dan cıktıktan sona ısıkların orda senı almıslardı cevırmeden bende gectım ama almadılar cok sukur.. ıns arabana kavusursun

Aldım kardeşim aldım arabayı ertesi gun sağolasın...Ama bakırkoy etrafında bugunlerde dıkkatlı olmak lazım velıefendının otoparkı tunıng show gıbı bulduklarını çekmişler oraya....:D:D

mechanıcer
14-09-2008, 17:58
benım arabadada hersey var ama egozst ve fılm yok dıe ellemıyorlar :D ama o aksam yesılden gelene kadar 4 kere gırdım cevırmeye

deniz
14-09-2008, 18:00
cok buyuk gecmıs olsun..
araban cok guzel ama ıste o guzellıgınden dolayı cok dıkkat cekıyor cok aykırı bır goruntusu var ve bu devamlı sorun olacaktır polısle sen guzel saglam bır tanıdıkla gezmeye devam et : )

mehzent
14-09-2008, 18:04
benı cevırdıklerınde ıkı elımı yukarı kaldırıp ınıorum teslımım teslımım 23 yasındayım tek sucum modıfıye yapmak dıorum bır coğu guluo zaten bundan sonra ortam yumusuo ama bu sefrkıne bır turlu laf anlatamadım....

CaNeR54
14-09-2008, 18:13
Valla burdada genç memurLar takıo yaşLiLar insafLi :)

Bad_Cast
14-09-2008, 18:51
Büyük geçmiş olsun gerçekten..

Fazla kasma kendini,her şekilde halledilebilir bir durum ;)

Dragger
14-09-2008, 19:27
Hadi büyük gecmis olsun kardesim ;)

Piyasa mekanlara ara ver biraz :)

gökberk
14-09-2008, 20:18
benı cevırdıklerınde ıkı elımı yukarı kaldırıp ınıorum teslımım teslımım 23 yasındayım tek sucum modıfıye yapmak dıorum bır coğu guluo zaten bundan sonra ortam yumusuo ama bu sefrkıne bır turlu laf anlatamadım....

hahah iyimiş ya denemk Lazım :)
geçmiş oLsun bu arada...

mehzent
15-09-2008, 09:35
Hadi büyük gecmis olsun kardesim ;)

Piyasa mekanlara ara ver biraz :)

Sağol abi tekrar...:)

Burak Kasim
15-09-2008, 10:18
Gecmis olsun ilk oncelikle.

Gecen geldigimde 2 kere arkim alkollu girdigi cevirmeden saldilar 30ytl fazlasi diil.

Agzi laf yapio polislerinden kasarligi war tabe durdurma nedeni belli ama bu baglama nie war ben onu cozemirum.

Sen gel alkollu adami alma, baska adamin arabayi abuk subuk nedenlerden bagla olucak is diil. :icon_wack

Cooper_SsS
27-09-2008, 18:19
gecmis olsun kardes. 2-3 gundur ankara da da polis goz actırmıo gozumun onunde 7-8 aracı bagladılar bugun .. allahtan benim aracın dısında bişe yok cok fazla bana bişe demediler. bu arada ankarada oturanlar için soluorum oran da ve besevler burger tarafında cok uygulama war haberiniz olsun

evet ankara umitkoydede cok cevirio artık jandarma bizi ilk gun cevirip cez kestiler plakalara APP den dolayı 2 gun sonrada soktuler...

bu arada yeni gordum cok gecmis olsun memet abi ya..

mehzent
28-11-2008, 17:27
Bu konuyu acalı baya olmuştu arabamı muayene ettırıp karakole gostermiştım fakat ruhsatın diğer nushası ogunden berı hep sallandı bana verılmek ıcın yarın gel obur gun gel dıyerek ertelendı...

Son 1 aydır baya bastırdım fakat hep kayıp olduğu soylendı en son gıt yenı ruhsat cıkar dedıler fazlada ustlerıne gıdemedım cunku normal yasa gereğı ordakı memur muayeneye yeter demıyor ayrıyetten arabayı bırde kendı gozuyle gorup okey verdıkten sonra ruhsatı verıyordu..Bıraz ısı yokuşa sursem bunu dıyceklerını tahmın edıp ılımlı yaklaşıyordum..Ruhsatı cıkartmak hepten sorun olcağı ıcın bugun son kez gıttım ve amıre sıkayet etmek amaclı gıttım benı amırlerıne goturmesını soyledım yok falan dedıler sonra ben kendım gırerım dediğimde ıyıce panık oldular ve ıkı dakıka bıle surmedı dosyayı ucra bir koseden cıkartıp verdıler sok oldum demekkı amacları baska bir şeydı helekı bırde en ustte duran kağıdda kırmızı araba yazdığını gorunce konunun nasıl yorumlanması gerektığını cozdum ve paylaşmak ıstedım...

Serkan_UR
28-11-2008, 17:37
Hadi hayırlı olsun.hadi kanuna uydu bağladıı ne diye uğraştırıyorr anlamış değilim Yunan vatandaşıyız sanki adamlarda çok saçma bir muamele var..

_cAgdAsH_
28-11-2008, 17:40
bende muaynesiz yakalanmıştım. yakalayan memur bana 7 günlük aynı izin belgesini verdi. o belge ile neler yaptım ben neleeerrrr :Dyunuslardan kacıp yakalandıgında o belge wardı dimi :D

crazydog
28-11-2008, 18:48
dun aksamda benı baglamaya calıstılar veliefendide hallettık allahtan ucuza kurtardık :D:D

mehzent
28-11-2008, 19:03
dun aksamda benı baglamaya calıstılar veliefendide hallettık allahtan ucuza kurtardık :D:D

zaten velıefendı yolu baya sakat olmaya basladı dırek ordan otoparktan bıle gorsleer motora atlayıp gelıp alıyolar...Ucuz kurtarmıssın..:)

XoR
28-11-2008, 19:15
Perdeciler çarşısından geçip çırpıcı'dan mertere giriyorum sırf şu veliefendi hadiseleri sebebiyle :D aklınızda olsun benim kullandığım yol temiz oluyo genelde

mehzent
28-11-2008, 19:21
Perdeciler çarşısından geçip çırpıcı'dan mertere giriyorum sırf şu veliefendi hadiseleri sebebiyle :D aklınızda olsun benim kullandığım yol temiz oluyo genelde

bende o yolu sadece yolun sonundakı meguıars ıcın kullanıorum her seferınde stres oluyorum aslında bende perdecılerden gırıp geliğin ordn cıkabılırım :)

XoR
28-11-2008, 19:28
bende o yolu sadece yolun sonundakı meguıars ıcın kullanıorum her seferınde stres oluyorum aslında bende perdecılerden gırıp geliğin ordn cıkabılırım :)

Aynen hiç gerek yok Veliefendi yolu evet çok güzel oldu kaymak gibi :D virajları çok keyifli ama gündüz gidiyorum ordan gece garanti paketliyolar :D

baretta
28-11-2008, 19:31
Geçmiş olsun...Benimkini de bağlamışlardı zamanında komple egzoz yenilemek zorunda kalmıştım... Şimdi yine var ama sanırım sökecegim polisler rahat bırakmıyor... Her çeviren bağlarsa yandım ben... :(

mehzent
28-11-2008, 19:34
Peki şimdi bağlanırsak ne yapıcağımız hakkında bılgısı veya fıkrı olan varmı, muayene ıstasyonları bu duruma gelmişken arabayı getırmedn gecırmek ımkansız gıbı bişey..

MertS
28-11-2008, 19:36
velifendide bu sabah 7 de çevirme vardı.

okul orda ordan biliyorum.

Schumi
28-11-2008, 20:26
yunuslardan kacıp yakalandıgında o belge wardı dimi :D
O zaman hiçbişi yoktu :D

crazydog
28-11-2008, 22:19
zaten velıefendı yolu baya sakat olmaya basladı dırek ordan otoparktan bıle gorsleer motora atlayıp gelıp alıyolar...Ucuz kurtarmıssın..:)

ehehea ewet sorma ya cok sınır bozucu arkadası z.burnuna bıraktım eve donuyorum cat dıye aradakı cevırmeye gırdım resmen bıle bıle dedım cevırme warmıdır yoktur bı dondum dırek aralarına sazan gıbı dustum :D allahtan kurtardım paçayı :D

OnurS
28-11-2008, 22:44
Yahu ben alkollü olunca veliefendinin ordan e5e bağlanıodum yada tam tersi sahilyoluna=)Yuhhh amma şanslıymışım hiç bilmiodum çewirmeyi=)Gerçi bende normalde pekbişi yok en fazla 55ytl yazıyolar oda 4senede fln bikere oldu.Genelde sewiyo polisler beni=)Hatta bikere hastayken yeşilyurtta çewirmişlerdide çok öksürüyorodum hasta hasta dolanma çabuk ewine git demişti orta yaşlı polis amca=)

se®k@n
28-11-2008, 22:55
Gecmiş olsun.. İşleri gücleri bizlerle ugrasmak ya.. :(

D16inside
29-11-2008, 00:34
büyük geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın.