PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gyeon Bathe + ve wetcoat uygulaması.

CLIORS
19-07-2014, 17:28
Nanolex prof üzerine Gyeon ürünlerini denedim, sonuçlar muhteşem.

Önce Bathe + ve sonrasında Wetcoat uygulaması. Gerçekten araçta boncuklama muhteşem ve kirlenme daha uzun dönemde gerçekleşiyor. Teşekkürler Onurcan.

http://i.imgur.com/JVQU7ff.jpg?1
http://i.imgur.com/GTbaInX.jpg?1
http://i.imgur.com/0SZ3Xwk.jpg?1
http://i.imgur.com/qpZ96GC.jpg?1

srknkr
19-07-2014, 23:03
Önceki halinin fotoğrafı da olsaydı :) Ama güzel olmuş :)

imprezaWRC
20-07-2014, 11:01
Öncesi yok :(
Nerede boncuk fotoğrafları, nerede su testi videosu....

Onrcn
21-07-2014, 00:05
Araba zaten parlakti, iyice camlasmis artik : ) Masallah, nazar deymesin

Merthan
21-07-2014, 00:16
Gerçekten boncuk gibi olmuş maşallah.
Egzoz çıkışlarıda çok iyi olmuş.

ChuckBartowsKi
21-07-2014, 02:20
Bu ürünleri bende kullanmayı düşünüyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum uygulama videosu var mı acaba ?

Bu arada araç maşallah çok güzel duruyor :)

Onrcn
21-07-2014, 07:47
Yapabilirsin oldukca basit, wetcoat upuskurtup duruluyorsun. Bathe+ i surup duruluyorsun : )

CLIORS
21-07-2014, 08:54
Teşekkürler mesajlar için, en kısa sürede boncuklama videosu çeker paylaşırım.

F4R
21-07-2014, 12:04
Alper abi gene yakiyor ortaligi RS, helal olsun valla, imrenerek bakiyorum. Bu arada nasil yeni urunler? Nanolex wash coat ile kiyaslayabilir misin parlaklik ve dayaniklilik acisindan?

CLIORS
21-07-2014, 12:25
Alper abi gene yakiyor ortaligi RS, helal olsun valla, imrenerek bakiyorum. Bu arada nasil yeni urunler? Nanolex wash coat ile kiyaslayabilir misin parlaklik ve dayaniklilik acisindan?

Cihan sağolasın, su iticilik ve kirlenmeme açısından uzak ara önde. C4 e de uyguladım, kirlenmiyor desem yeridir :D Nanolex ürünleri de kesinlikle güzel ama bu çok daha ileride. Nanolexin prof nano korumasından çok memnunum. Muhtemelen wash coat yerine bu wet coat la ilerlerim artık.

F4R
21-07-2014, 17:05
Cihan sağolasın, su iticilik ve kirlenmeme açısından uzak ara önde. C4 e de uyguladım, kirlenmiyor desem yeridir :D Nanolex ürünleri de kesinlikle güzel ama bu çok daha ileride. Nanolexin prof nano korumasından çok memnunum. Muhtemelen wash coat yerine bu wet coat la ilerlerim artık.

ZR53 un uzerine uygulanabiliyor mu abi biliyomusun? Nano uzerone tutunma sagliyo mu ? ZR53 un parlakligi ve su iticilgi giderse belki bende uygularim.

Emre D.
21-07-2014, 17:20
ZR53 un uzerine uygulanabiliyor mu abi biliyomusun? Nano uzerone tutunma sagliyo mu ? ZR53 un parlakligi ve su iticilgi giderse belki bende uygularim.

Ben kullandım zr53 üstüne. Uygulamanızda fayda var çok keyifli zr53 ün tamamlayıcısı gibi resmen :icon_tup:

Onrcn
22-07-2014, 07:47

Gitmeden uygulamak daha mantikli bir hareket olur aslinda. Wetcoat degilde Bathe+ la yikamalarda desteklersen yeterli olur ; )

F4R
22-07-2014, 09:32
Ben kullandım zr53 üstüne. Uygulamanızda fayda var çok keyifli zr53 ün tamamlayıcısı gibi resmen :icon_tup:

Gitmeden uygulamak daha mantikli bir hareket olur aslinda. Wetcoat degilde Bathe+ la yikamalarda desteklersen yeterli olur ; )

Valla bu gidisle alicaz gibi duruyp. Nanonunda kotu yani bu bi sure sonra rahat duramiyosun. İlla bisiler yapmak istiyo insanin cani :)

Onrcn
22-07-2014, 09:50
Valla bu gidisle alicaz gibi duruyp. Nanonunda kotu yani bu bi sure sonra rahat duramiyosun. İlla bisiler yapmak istiyo insanin cani :)

Devamli birseyler yapabilecegini urunler var, devamli birseyler yaparsaniz kaliciligindan bayip yahu su zamanla olusan cizikleri alalim artik yeter modunda yeni uygulamaya gidebilirsiniz : )

Ranthor
22-07-2014, 10:06

sen de bizim yola gelirsin sonunda, carnuba wax mis, 3 ayda bir tekrar.
Kokusu bile guzel valla:)

tool
22-07-2014, 10:10

valla gyeon cure gayet keyifli kokulumuz :D:D
oldskool karnabuğa wax ile karsilastirdim evet

Onrcn
22-07-2014, 10:18

Bence sen yanlis yoldasin aslinda : ) Ugrasmak isteyen nano ilede gayet guzel ugrasiyor ve bakim urunlerinin kokulari cok da fena degil. Ayrica koruma olarak hic alakalari yok, olsaydi zaten nano mano diye birsey cikmazdi ve dunyada bu kadar populer olamazdi bu fiyatlarla ; )

Bak senin gibi dayanamayanlar icin Bathe+ var, Wetcoat var, Cancoat var, Cure var bir suru destek urunu var. Bunlarla desteklendigi taktirde alt tabakanin dayanimini, koruyuculugunu, su ve kir iticiligini normal bir wax la karsilastirabilir misin? (iyi hos desteklenmese bile karsilastirabilir misin?)

Carnauba urunler artik cok sIk pasta goren, 2-3 ayda bir inceden Scholl S30-S40 goren araclarda fiyat uygunlugu ve alkolle silme derdinden dolayi kullaniliyor. Su alkolle silip hatalarin geri gelmesi mevzusu olmasa ana koruma satislarinda patlama olur.

imprezaWRC
22-07-2014, 10:51

Carnauba aşırı sıcak ve aşırı soğuklarda 3 ay zor gider/gidiyor. Maksimum 1 ay koruma sağlayabiliyor. Çizik dayanımıda yok.

P.S : Sen hele bir çoluk çocuğa karış görürüm senin zırt pırt otomobile birşey sürme istek veya ihtiyacını :D :D

Ranthor
22-07-2014, 11:18
Carnauba aşırı sıcak ve aşırı soğuklarda 3 ay zor gider/gidiyor. Maksimum 1 ay koruma sağlayabiliyor. Çizik dayanımıda yok.

P.S : Sen hele bir çoluk çocuğa karış görürüm senin zırt pırt otomobile birşey sürme istek veya ihtiyacını :D :D

canim bir gun sıkılırsa, yada zaman olmazsa yapmam biter. Yada parasını veririm yaptırırım.
Çok ciddiye almıyorum.

Standart waxlar bu ürünlerden çok daha zayıf zaten, sıkca tekrarlanmak istiyorlar ve sürmesi çok zevkli, boyayı korusa ne olur korumasa ne olur . 2 sene sonra arabanın yenisini verecekler zaten.

Hepsi bence boşa çaba, o yüzden sürmesi en zevkliyi sürmekte fayda var, ve bol bol ürün denemekte

imprezaWRC
22-07-2014, 11:28
canim bir gun sıkılırsa, yada zaman olmazsa yapmam biter. Yada parasını veririm yaptırırım.
Çok ciddiye almıyorum.

Standart waxlar bu ürünlerden çok daha zayıf zaten, sıkca tekrarlanmak istiyorlar ve sürmesi çok zevkli, boyayı korusa ne olur korumasa ne olur . 2 sene sonra arabanın yenisini verecekler zaten.

Hepsi bence boşa çaba, o yüzden sürmesi en zevkliyi sürmekte fayda var, ve bol bol ürün denemekte

Olm 2 sene sonra yenisini vereceklerse, ben hiç elimi bile sürmem, senin ki harbiden boşa çaba oluyor. :D:D:D

Onrcn
22-07-2014, 11:32
Çok ciddiye almıyorum.

Ben devamli ciziksiz parlamasini istiyorum anlamazsinizzz :D

Ranthor
22-07-2014, 14:05
onurcan'i kaybettik:)
kendini cilalara kaptirdi!

Onrcn
22-07-2014, 14:29
onurcan'i kaybettik:)
kendini cilalara kaptirdi!

Cila deme! Cila deme! :D

imprezaWRC
22-07-2014, 14:37
Cila deme! Cila deme! :D

Hele nxt hiç deme :D:D

Ranthor
22-07-2014, 14:56
nxt ye ben bile dayanamiyorum ya...

onurcan maslaka urun birak yahu, gidip alalim. beylikduzu nere
Yada bana 10 tane ver millete veriyim ben parasini veririm. bitsin bu cile

Onrcn
22-07-2014, 15:05
nxt ye ben bile dayanamiyorum ya...

onurcan maslaka urun birak yahu, gidip alalim. beylikduzu nere
Yada bana 10 tane ver millete veriyim ben parasini veririm. bitsin bu cile

Sanalpazar veya websitesinden alip havale atabiliyorsun, sanalpos onaylanmadi henuz ; ) Maslak a bende gecemiyorum bir turlu

SametYkn
02-06-2016, 11:19
Maşallah bu iki ürünüde almayı düşünüyorum Gyeon Bathe + ile bathe arasında fark varmı birde sonax sarı şampuan var elimizde ilk önce onunla yıkayıp üzerine bathe ve wetcoat uygulasam harika sonuçlar alabilirmiyiz

iztuzu
03-06-2016, 21:52
Wetcoat'ı bulursanız bana da haber verin. Şu anda Gyeon ürünü satan her detailing sitesinde stok dışı...

Bathe ile Bathe+ arasındaki fark: Koruyucu katman özelliğinin de baskın olmasıdır. Yani hem temizleme hem uzun süre koruma...

Bathe+ zaten tek başına işinizi görür. Bathe+ ile çift kova yıkarsınız, durularsınız. Ardından yıkama eldiveninize bir-iki damla döküp panellere yayın. Beş dakika sonra durulayın.

By_Carizma
04-06-2016, 08:51
wetcoat 1 ay sonra boyassi ye gelecekmiş :) bende aradım ürünü ama bulamadım :D

iztuzu
04-06-2016, 09:18
Beklemede olalım o zaman.

douu
04-06-2016, 12:51
zr53 üstüne bathe+ ve wetcoat uygularsan düzenli olarak zr53 seramik kaplama etkisi gösteriyor :D