Orijinalini görmek için tıklayınız : Simitçi Metin'in Ferrari Hayali
Eray Arslan
19-07-2014, 19:33
Sokak Röportajlarını izleyen varsa videodaki kişiyi tanımıştır hemen. Ölmeden önce en çok yapmak istediğiniz şey nedir ? sorusuna 'Ferrariye binmek isterim' demişti. Ve hayali gerçek olmuş. Video aşırı derecede heyecan içerir :D
SİMİTÇİ METİN'İN FERRARİ HAYALİ GERÇEK OLURSA? | Biz Evde Yokuz (http://www.bizevdeyokuz.com/ferrari)
cok iyi super valla helal olsun.
Rent sponsor olmus hayir sever burisi ödünç vermis guya :)
Fena guldum
Bir gun boyle bir arabasi olsa yoldan bakanlari bindirirmis he heee
Ben gülmedim aksine üzüldüm .
Bu şimdi kime iyilik olmuş Metin kardeşimizemi ?
Ben şunu diyemiyorum yazııık adam sevinmiş hayali gerçek olmuş ...
O yazıık duygusunu hissettiğim an üzüldüm bunu bana hissettiren x firma ve y sitesine saygılar .
hayalinin gerçek olması güzel bende bir ferrariye binsem tepkim bu abininkine benzer olurdu sanırım :)
Eray Arslan
20-07-2014, 01:34
Komik olan videodaki kişinin heyecanlı ve deli dolu hareketleri. Ona göre hayali gerçek olmuş abicim :) Aracın ödünç verilmesi filan zaten inandırıcı gelmiyor. Burada amaç hem izleyenlerin yada izleyecek olanların ilgisini çekmek yapılan reklamı duyurmak. Hayali gerçekleştirilen kişi ise reklam malzemesi olmuş biraz.
Okey Let's got :D Ayrıca farkettiğim şey araç sürücüsü hiç bir şekilde Metin abimizle muhattap olmuyor ?
Araç sürücüsününde hayali ferrariymiş ;) dünyayla bağlantı kesildi adamın
Dogal gibi geldi cekimler. Tabi biraz reklam iceriyor,okadar olucak...
Bunu yapmayi seviyorum,icten insanlarla turlamak cok keyifli,gerci surucu hic konusmuyor.
burakgunay
20-07-2014, 11:37
Viral reklam gibi ama ne olursa olsun en azından bu gariban sevinmis abi duası yeter
ahmet_xy
20-07-2014, 11:38
biraz yapmacık gibi geldi.
GokhanE.
20-07-2014, 11:40
Allah isteyen herkese nasip etsin demesi çok güzel, "yazık laa" gibi bir duygu uyanmadı bende, sevindim Metin kardeş adına.
adam onları, onlar adamı kullanmış gibi olsa da iki tarafta mutlu görünüyor :)
LnchCntrl
20-07-2014, 12:57
Günlük hayatına dönmeside ayrı travma aslında..
mert_can 41
20-07-2014, 13:16
Vaybe adamla hayallerimiz aynıymış ferrariye binmeden ölmicem derim herzaman sevinişini görünce çok mutlu oldum ama araç sürücüsüne hafiften sinir oldum nerdeyse adamı dövücek gibiydi
RafetAraç
27-07-2014, 15:41
o sürücü denen varlığa çok uyuz oldum. daha önce ferrariye binipte değişik şekilde gülücükler atan bi abimizin videosundada bu lavuk şöfördü. yine burnu havalarda hiç konuşmuyor hiç gülmüyor götü kalkık bi şekilde sadece önüne bakıyordu. aşırı derece uyuz oldum o adama. kılıksız herif.
o sürücü denen varlığa çok uyuz oldum. daha önce ferrariye binipte değişik şekilde gülücükler atan bi abimizin videosundada bu lavuk şöfördü. yine burnu havalarda hiç konuşmuyor hiç gülmüyor götü kalkık bi şekilde sadece önüne bakıyordu. aşırı derece uyuz oldum o adama. kılıksız herif.
+1 de benden..
Vaybe adamla hayallerimiz aynıymış ferrariye binmeden ölmicem derim herzaman sevinişini görünce çok mutlu oldum ama araç sürücüsüne hafiften sinir oldum nerdeyse adamı dövücek gibiydi
Gün gelir Paris'e gidersen Champ Elysee caddesinde yarım saatlik kiralayabilirsin :) TR gibi bir ton prosedür vs.de gerekmiyor. Kredi kartın varsa tamamdır.
Gün gelir Paris'e gidersen Champ Elysee caddesinde yarım saatlik kiralayabilirsin :) TR gibi bir ton prosedür vs.de gerekmiyor. Kredi kartın varsa tamamdır.
Oha ya keşke bunu daha önce bilseydim :( Okadar gittik binemeden döndük.
guwen_ar
27-07-2014, 18:02
Bizim bi abi kiralamis.tam araci inceledim teche girdim ferrari konusu war ayni arac :D
http://i57.tinypic.com/19uxix.jpg
Oha ya keşke bunu daha önce bilseydim :( Okadar gittik binemeden döndük.
Cadde üstünde yürürken ara sokak bağlantı köşelerinde lambo ferro mustang vs durur. Fiyatta 70-90 euro arası değişiyor aracına göre.
adamın sevinmesine sevindim fakat aracı kullanan arkadaş biraz güleryüzlü olabilirdi.
diğer yandan sunucu hanım arkadaşın ağzına kürekle vurmak lazım, yeni moda mı bunlar mantar gibiler..
taylaner
19-08-2014, 11:47
Cadde üstünde yürürken ara sokak bağlantı köşelerinde lambo ferro mustang vs durur. Fiyatta 70-90 euro arası değişiyor aracına göre.
Evet, bu yaz bende gördüm. Hatta reklamı direk arabanın üzerine basmışlar , o pek hoş değil ama... :D Lamborghini zaten Gallardo, o allahın emride; Ferrariler hep California'ydı :(
tdipower
19-08-2014, 11:51
ağlanacak halimize gülüyoruz..
"yazık la" diyebilmek için ferrari sahibi olmak lazım ben olmadığım için diyemedim :D aynı duyguyu 5 sene önce GC8 e bindiğimde yaşamıştım :(
mert_can 41
19-08-2014, 23:24
Abi hayaleri yüksek tutuyorum yaşamak için kiralayıp genç yaşta gitmim:hahaha:
Şaka bi yana kendimi bildim bileli benim hayalimdir kiralayıp geri verirsem büyük travma olur onun için sahip olmadıkça olmaz abi sabah kalktığımda bakmak gidip silmek içinde varsın çalışmasın oturmak falan benim olduğunu bildiğim sürece keyif alırım :) teşekkür ederim bilgi için :)