PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gazze Canlı Yayın

Sinan
20-07-2014, 00:51
Allah belanızı versin

AA | GLOBAL TV Gaza Live (http://www.aa.com.tr/live1/gaza-live.html)

Painkiller
20-07-2014, 01:11
Allah bin belalarını versin şu ramazan günü.

Trance-R
20-07-2014, 01:18
yaklaşık 1,5 km öteden bombalama olayı var... izlerken kanım dondu bu şerefsizlerin yaptıklarına.
Dünya izliyor...

şerefsizlerin sonu gelmesi lazım.

BurakCengizhanoğlu
20-07-2014, 01:31
Burası şehir merkezi mi ?

h.guroglu
20-07-2014, 02:19
çok fazla bakamadım içim elvermedi işin açıkcası yazık bu insanlara adamlar özellikle çocukları hedef alıyorlarki yeni nesil yetişmesin diye şerefsiz köpekler bütün dünyada aksiyon filmi izler gibi izliyorlar malesef birde biz israilden yanayız demezlermi dünya ülkeleri anlam veremiyorum.

bu mudur savaş savunmasız sivilere dünyanın en gelişmiş teknolojisiyle saldırmak nerde görülmüş bu şekilde tek taraflı bir savaş oradaki insanlar eli kolu bağlı ölümü bekliyorlar yazıktır günahtır tüm kutsal kitaplarda ordak bir emir vahi var ÖLDÜRME diyor ÖLDÜRME

Mpower
20-07-2014, 02:25
Ezan okunuyo şuanda çok fena oldum

MertSerhanÖ.
20-07-2014, 02:28
herşey insanlar için, onlarıda s*ken çıkar bigün:icon_tup:

Faruk'S
20-07-2014, 02:42
şu siren sesleri şöyle acıklı çalmıyo mu..İnsanın kanı donuyo resmen.

Allah yardımcıları olsun

Faruk'S
20-07-2014, 02:46
başka bi açıdan ulusal yayınmış.buyrun link bombardımanlar daha net görünüyor.

GAZZE’DEN CANLI YAYIN ( 2 Farklı kameradan ) | Islah Haber "Haber var ıslah eder, haber var ifsat eder" (http://www.islahhaber.net/gazzedencanliyayin2farklikameradan.html)

alttaki oynatıcı.

http://www.ustream.tv/occupiedair

coastguard
20-07-2014, 02:47
Ezan okunuyo şuanda çok fena oldum

Okunan ezanlar hayatını kaybedenler için heralde çünkü şimdi baktım hala ezan okunuyor
Ne zaman açsak sürekli ezan sesi var

Ama imsak vaktine daha 20 dk var
Varın siz hesap edin ne kadar insanın hayatını kaybettiğini

Allah yar ve yardımcıları olsun

ömerve
20-07-2014, 03:00
Yayın yok şu an

ygtkrmdnz
20-07-2014, 03:49
GAZZE’DEN CANLI YAYIN ( 2 Farklı kameradan ) | Islah Haber "Haber var ıslah eder, haber var ifsat eder" (http://www.islahhaber.net/gazzedencanliyayin2farklikameradan.html)

Burada var yayin eger canli ise ust uste 6-7 tane attilar az once

buristyle
20-07-2014, 04:00
Allah belalarini versin.

cash
20-07-2014, 04:03
YA RABBİ kahhar isminle zalimleri kahreyle AMİN

srdralc
20-07-2014, 04:30
Ey mazlumların ahını işiten Allah'ım! Filistin’e ve tüm İslam âlemine dua için ellerimizi Sana açtık! Dualarımızı kabul buyur Allah’ım!Filistinli kardeşlerimize yardım eyle, onlara muzafferiyet nasib eyle...Mübarek kıldığın Mescidi Aksa’yı ve mazlumları koru Ya Rabbi…Yalnız sana ibadet ederiz yalnız senden yardım isteriz.Cebbar ismini Filistin’in imdadına ver. Kardeşlerimize kafir topluluk karşısında dirayet nasib eyle. Kahhar isminle de İsrail terör devletinin altını üstüne getir. Ordularının düzenini dağıt! Sinsi oyunlarına fırsat verme! Kan içicilerin şerrinden kardeşlerimizi koru!... Kâbe’ni yıkmaya gelen Ebrehe ordularını yerle bir eden Ebabil kuşlarını, Mescid-i Aksâ’nı yıkmaya çalışan katil İsrail ordusunun üzerine de gönder Allah’ım! Ey Hayr’ül-Mâkirîn; Planı/tuzağı en üstün/hayırlı olan! Siyonist katillerin Filistinli müminler için kurdukları tuzakları boşa çıkar! Zalimlerin hazırladıkları sinsi tuzakları kendi başlarına geçir Allahım! İslam'a zafer ver ya Rabbi!... Ya Allah, Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Ferd, Ya Hayy, Ya Kayyum, Ya Hakem,Ya Adl, Ya Kuddüsİsm-i azamın hürmetine, güzel isimlerin hürmetine, görünmeyen ordularınla Filistin’e ve tüm âlem-i İslama yardım eyle.Dualarımızı kabul eyle, Ey bütün duaları işiten ve cevap veren Mücib!
Âmin Âmin Âmin

ersandeniz
20-07-2014, 08:21
http://www.habername.com/yazi-adnan-zeki-biyik-hacca-gitmeyin-coca-cola-icmeyin-ve-satmayin-10652.htm
Üstte linkini verdiğim köşe yazısı Kırklareli il müftü yaardımcısına aittir, yazıdan bir bölüm:
Aşağıdaki protestoları yapalım, sonrasında yine duamızı edelim olur ya içimizden bir garibin duası belki ma'kes bulur.

1-Evvela, bu zorbaların büyük destekçisi Suud’a iyi bir ders verelim. Tüm İslam Alemi hacca gitmesin. Para muslukları bir kesilsin. Bu adamlar hacılarımızı birer para deposu olarak görmektedir. Korkmasın hacılarımız, Yüce Allah onların bu Müslümanca duruşlarını hac yapmış gibi değerlendirir ve ecrini verir. Zaten din niyet ve samimiyet değil midir? Ben burada bunu söylesem de biliyorum ki bizim hacılar büyük hac sevabı? için yine gidecekler. Ben söyleyip görevimi yapayım da…Hacılardan kaldırdığı parayı bay kralın Sisi’ye gönderdiğini herhalde herkes haberlerde görmüştür. Vay benim gafil Müslümanım vay…

2-Hiçbir Yahudi kaynaklı ürünü İslam Alemi olarak satın almayalım. Geçenlerde Tarih Öğretmeni dostum, kardeşim güzel bir yazı yazmış. Sadece gariban müslümanlara “Cola içmeyin” deniyor. Peki milyonlarca dini hassasiyeti olan çooooook dindar Müslümanlar bu mülevves ürünü neden satıyorlar demiş. Çok doğru…Evet her Müslümanı Coca cola dolaplarını dükkanlarından atmaya davet ediyorum. Ama yapamazlar neden biliyor musunuz? Ciplere binemezler. Milyon dolarlık banka hesaplarına oluk gibi akan para sirkülasyonu biter. Eşlerine 10 bin liraya başörtü pardon türban alamazlar, genç fingirdek kzına 5 bin liralık cep telefonu, züppe oğluna 150 bin liralık spor bir otomobil alamaz, yada büyük kızını Türkiyede ÖSS’yikazanamadığı için Sorbon Üniveristesinde tahsil yaptırtamaz, kendi de Fildişi sahillerinde cami veya dregah arkadaşları ile birlikte tatil yapamaz. Colayı satmazsa bunları yapabilir mi? Varsın satmaya devam etsin.Vicdanında bu acıları hissetmeyen dini hassasiyeti olayanlara zaten söyleyecek sözüm yok. Sadece tel’in ediyorum. Bu bombalar birgün hepimizin başına yağacak. Bu vurdum duymazlık devam ettiği sürece, ciddi politikalar üretilmediği sürece bizi de çok büyük felaketler bekliyor.

3-Başta coca cola olmak üzere, tüm İsrail ürünlerinin protesto edilmesi hususunda propaganda yapalım. Dini önemli değil zulme uğrayan herkese maddi ve manevi yardımda bulunalım.Yukarıdaki mezkur Doktor Gillbert gibi mesela...

4-Tüm İslam ülkeleri İsrail’den elçilerini çeksinler. Bu konuda yazdığım”Chavez yaşasaydı da sen ölseydin ey Suud Kralı” adlı makalemizi okuyunuz. Bu yazıda da belirttiğim üzere Venezuelle’nın yiğit lideri İsrail elçisini Mavi Marmara olayıda ülkesinden def etmiş, kendi elçisini de çekmişti. Bize böyle kahramanlar lazım. Pısırık, doların ve petrolün kölesi olmuş, zalimin destekçisi Müslümancıklar değil. O tiplerin Müslümanlığı da tartışılır Dikkat ediniz Soma olayında bize taziyede bulunmayan Suud idaresi, Gazze bombardımanında da yine sessiz…

Ya ya ya, şa, şa şa Kral kral çok yaşa!!!!!!

stlegal
20-07-2014, 09:25
Ya bide her bu tarz olay oldumu hemen yahudi urunlerini birakin diyosunuz akla ilk gelende cola hadi kolayi icmediniz diger urunlerini kullanmasani kicinizi bile yikayamazsiniz yine herkea oturdugu yerden siyaset yapiyor :)

Mivec_4G63
20-07-2014, 09:34
İsrail, Amerika'nın ekonomik desteği ile potansiyel tehlike gördüğü, ya da ileride menfaat sağlayacağı bütün ülkelere kendi adamlarını yerleştirmiştir.(Türkiye'de buna dahil)

Yeri gelmiş demokratik seçimle kendi adamını ülke başına getirmiş, yeri gelmiş ülkelerdeki askeri kanadı kullandırarak, yeri gelmiş terörist grupları kurup destek olarak yönetimi ele geçirmiştir. Bir çok arap ülkesinin başında aslında müslümanmış gibi görünen paralı köpekler vardır,(Hiç bir müslüman altın kaplama otobüs yaptırmaz kendisine) bu nedenledir ki kimsenin sesi çıkmıyor. Bu ülkede büyük bir "müslüman" kitleye seslenen "hoca" diye bahsedilen adam barış ortamı sağlanmalı dedi sadece... Bence artık birileri tarafından düğmeye basıldı. Piyonlar harekete geçti...

RottingChrist
20-07-2014, 09:46
yorum yapamadım.

Filistinli Çocuğu Esir Alıp Kendi Çocuklarına Eğitim Yaptırıyorlar - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=wWQQqUsJFGk&feature=youtu.be)

ahmet_xy
20-07-2014, 09:54
http://www.odatv.com/vid_video.php?id=8D2GF

bu videoyu izleyin arkadaşlar.