Orijinalini görmek için tıklayınız : Leo Smartkey (Çoklu anahtar taşıyıcı..)
Yiğit G.
22-07-2014, 00:01
Bundan tr de bulabilirmiyiz beyler :( Varya hayatım kurtulur evin anahtarları , iş yerinin , arabanın... Bu çoklu anahtar taşıyıcı... 6 anahatara kadar destekliyor... İsterseniz 5 anahtar 1 tanesi usb stick oluyor ... vs vs
4D0a3ECStVU
LEO Smartkey vollautomatischer Schlüsselbund für bis: Amazon.de: Computer & Zubehör (http://www.amazon.de/Smartkey-vollautomatischer-Schl%C3%BCsselbund-Schl%C3%BCssel-anthrazit/dp/B00LH2B4H8/?_encoding=UTF8&camp=1638&creative=6742&linkCode=ur2&refRID=06PP1RGT7JZD2422GEFP&site-redirect=de&tag=66613-21)
muratbalci
22-07-2014, 00:26
Çok yeni olduğundan olsa gerek, bırakın TR yi Avrupa da bile yok herhalde, bence biraz daha beklemek lazım, nasıl olsa bir kaç seneye kalmaz envayi çeşit taklidi olur.
muratbalci
22-07-2014, 00:35
trekstor-onlineshop
Kendi sitesinden Avrupa birliği ülkelerine gönderiyormuş.
SerkanYazgan.
22-07-2014, 00:39
Çok çok iyi, herkese lazım bundan. Anahtarlardan gına geldi artık.. Hem göze hitap ediyor hemde işlevsel. Tr ye gelirse haberimiz olsun burdan :)
Boldenon
22-07-2014, 00:42
yaklaşık 15 sene evvel telealışverişte satıyorlardı benzerini. kanal d olması gerek.
Germanci
22-07-2014, 00:43
Yıllardır var aynı mantıkda çalışan ürünler. İllaki elektronik olsun derseniz bilemem ama buyrun bi örnek
Slot anahtar az yer kaplar cakmak büyükügünde cep delmez şık bir tasarım (ID#22105): satış, İstanbul'daki fiyat. DOGUŞ ANAHTAR & ÇİLİNGİR adlı şirketin sunduğu SLOT ANAHTAR (http://dogus-anahtar.ticiz.com/p22105-slot-anahtar-yer.html)
Boldenon
22-07-2014, 00:45
Yıllardır var aynı mantıkda çalışan ürünler. İllaki elektronik olsun derseniz bilemem ama buyrun bi örnek
Slot anahtar az yer kaplar cakmak büyükügünde cep delmez şık bir tasarım (ID#22105): satış, İstanbul'daki fiyat. DOGUŞ ANAHTAR & ÇİLİNGİR adlı şirketin sunduğu SLOT ANAHTAR (http://dogus-anahtar.ticiz.com/p22105-slot-anahtar-yer.html)
aynen benzeriydi dediğim. çook eskiden beri var. immo işi ne olacak peki ?
Germanci
22-07-2014, 00:48
immo işini tanıdığım bir anahtarcı yedek anahtardaki chipe kopyalayıp onuda bu anahtarlığın içine koyuyordu.
yaklaşık 15 tane anahtarım var kot almaktan canım cıkıo yapanlara cok buyuk dua ederım valla gelsın memleketede alalım yaa :) :)
BlackGetz
22-07-2014, 01:02
şarj biterse kapıda kaldık :D
Slot olandan bende var 3 adet anahtar var içinde. Benim derdim dahada küçük olsa. Bir usb bellek yada kalem pil kadar olsa diye. Bu büyükmüş baya. Arabanın anahtarı içine koyamıyacağımız için 1 araba anahtarı birde bu baya büyük olur.
ceratoniaorg
22-07-2014, 08:30
Alet çok güzelmiş benim de ihtiyacım var. Ev ofis ve özellikle beleklerin içlerini de dahil edebiliyoruz sanırım müthiş iş görür.
Onun haricinde yıllar önce bu tip şeyler vardı babam kullanırdı.
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/68943_384915418269571_1222546722_n.jpg
lnd_samet
22-07-2014, 09:03
çekilin ben doktorum :P,
şaka la şaka anahtarcıyım :)
slot anahtarın bir benzeri, 2-3 yıl önce israilin düzenlediği fuarda tanıtılmıştı bu ürün.
evet güzel ama yüksek fiyatlı gelir muhtemelen.halen bağlantı yapılmadı o yüzdende. ve aşırı kullanışlı değil en azından benim nazarımda. çünkü Türk milleti olarak anahtarı biraz hor kullanıyoruz..
10-15 anahtar taşıyan kişilere hayret ediyorum işin doğrusu.
benimde evimin 3 kilidi(sizde 2 olur)
dükkanın ve deponun 10 a yakın anahtarı var,
taşıdığım anahtar 3 adet :)
kilitleri tek anahtara çevirip aynı anahtarla adetli kilit açılır hale getirip anahtar karmaşasından kurtulmak varken neden hammallık yapalım ki :)
zOnstyLe
22-07-2014, 09:10
Ya nerede gördüm hatırlamıyorum, 3 yada 4 tane anahtar koyuyorsun içine sürguyle cıkartıyorsun içinden yinede pratik bişeydi. Dijital degil manuel cihaz genişliğiyse kibrit kutusu kadar. Dediğim gibi nerede gördüğümü hatırlamıyorum ama..
M_PROJECT
22-07-2014, 09:11
Ya nerede gördüm hatırlamıyorum, 3 yada 4 tane anahtar koyuyorsun içine sürguyle cıkartıyorsun içinden yinede pratik bişeydi. Dijital degil manuel cihaz genişliğiyse kibrit kutusu kadar. Dediğim gibi nerede gördüğümü hatırlamıyorum ama..
9 post yukarıda olabilir mi ? :D
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha h
Güzelmiş, verdim siparişi
bakalım nolucak
karsiyakaliozi
22-07-2014, 11:58
çekilin ben doktorum :P,
şaka la şaka anahtarcıyım :)
slot anahtarın bir benzeri, 2-3 yıl önce israilin düzenlediği fuarda tanıtılmıştı bu ürün.
evet güzel ama yüksek fiyatlı gelir muhtemelen.halen bağlantı yapılmadı o yüzdende. ve aşırı kullanışlı değil en azından benim nazarımda. çünkü Türk milleti olarak anahtarı biraz hor kullanıyoruz..
10-15 anahtar taşıyan kişilere hayret ediyorum işin doğrusu.
benimde evimin 3 kilidi(sizde 2 olur)
dükkanın ve deponun 10 a yakın anahtarı var,
taşıdığım anahtar 3 adet :)
kilitleri tek anahtara çevirip aynı anahtarla adetli kilit açılır hale getirip anahtar karmaşasından kurtulmak varken neden hammallık yapalım ki :)
kilitleri tek anahtar cevirmek derken kilitleri modifiyemi ediyoruz nasıl oluyor :D
S.Özeren
22-07-2014, 12:04
benim bütün anahtarlar aracın torpidoda ihtiyacım olanı alıyorum diğerleri kalıyor orda :)
SekoLive
22-07-2014, 12:05
benim bütün anahtarlar aracın torpidoda ihtiyacım olanı alıyorum diğerleri kalıyor orda :)
oda tehlikeli samet :) bi yakınımızın aracını patlatmslardı ordaki anahtarlarla eve girmişlerdi.
Yiğit G.
22-07-2014, 12:06
aynen benimde öyle.Geçen cumartesi sabah markete gittim çıktım ki aracı çekmişler.Elimde dia poşetleri ekmek zeytin , ayağımda terlik , evede gidemiyorum anahtarlar arabadaki gözde... O şekilde arabamı almaya gittim keko gibi gezdim.
aynen benimde öyle.Geçen cumartesi sabah markete gittim çıktım ki aracı çekmişler.Elimde dia poşetleri ekmek zeytin , ayağımda terlik , evede gidemiyorum anahtarlar arabadaki gözde... O şekilde arabamı almaya gittim keko gibi gezdim.
bimdeki eski sevgili yazısı aklıma geldi :D
:hehe::hoo::hahaha:
en jr. tuğral napıyo koyuver 1-2 resim :D
lnd_samet
22-07-2014, 13:09
Güzelmiş, verdim siparişi
bakalım nolucak
hangi anahtardan yollayacaklar?
sizin eski anahtarlarınız uyumlu değil ki bu slot a? yeni slot anahtar çektirmeniz gerekecek. kasa fiyatıda yüksek bu arada.
siparişle olmaz bu iş :) anahtarcıya gidip bütün anahtarınızı (3 yada 4) kopyalatmaız gerekiyor.
kilitleri tek anahtar cevirmek derken kilitleri modifiyemi ediyoruz nasıl oluyor :D
dükkan için konusuyorum misal.
10 tane asma kilidiniz var.
yada 100 tane asma kilidiniz var.
1 tane anahtarla yani aynı anahtarla hepsini açabiliyorsunuz.
modifiye değilde şifrelerini aynı yapıyoruz hepsini.
telekomun-tedaşın yüzlerce santrali trafosu var mesela.hepsi aynı anahtardır. yoksa çıkamazlar işi içinden :)
Yiğit G.
22-07-2014, 13:49
"peki size sorarım. siz arkanızı döndüğünüzde, devekuşu gibi saklandığını sanan ama ayağında ufak numara anne terlikleriyle sıçar gibi çömelmiş ve kıç çatalı gözüken bir adam görseniz ne yaparsanız? işte onlar da öyle yaptılar. bastılar kahkahayı. yavaş ve gurur yıkılmışça ayağa kalktım. le portam mahzunca yerden bana bakıyordu. ben gibi yıkılmış, öylece yatıyordu."
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
bende bu sistemi eskiden beri biliyorum ama konuda verilen modeli hiç görmedim , baya güzel duruyor ama bir o kadarda tuludur :D
slot olanından Ataşehir Brandiumdaki çilingirde vardı
hangi anahtardan yollayacaklar?
sizin eski anahtarlarınız uyumlu değil ki bu slot a? yeni slot anahtar çektirmeniz gerekecek. kasa fiyatıda yüksek bu arada.
siparişle olmaz bu iş :) anahtarcıya gidip bütün anahtarınızı (3 yada 4) kopyalatmaız gerekiyor.
Kim / nasıl yollayacak bilemiyorum. Arayacaklarını söylediler, aramadılar.
Anahtarım neden uymuyor buna? Neresi fazla geliyor?
Kim / nasıl yollayacak bilemiyorum. Arayacaklarını söylediler, aramadılar.
Anahtarım neden uymuyor buna? Neresi fazla geliyor?
Abi sendeki anahtarların geniş kısmı var ya, anahtarlığa taktığın kısım, orayı kestirmek gerekir muhtemelen. Bu anahtarın o uç kısmı da anahtarın şifreli kısmıyla aynı genişlikte, o yüzden olmaz :)
Hımm, almayalım o zaman :)
Netten alma ile olmaz anahtarcıya gidip yaptırman lazım.
lnd_samet
22-07-2014, 17:37
kesip takma işide olmuyor.
slot ilk çıktığında bundan 10 sene önce yani çok sattık kullandık ama, sonradan takmaişi yş, sarı malzeme şişmiyor.
aynen öyle anahtarcıya gidip anahtarlarını yedekletiyormuş gibi yaptırılmalı başka yolu yok.
max:4 anahtar işinizi çözüyorsa ne ala ne hoş :)
zOnstyLe
22-07-2014, 18:09
Aynen abi gördüğüm bundandı ama internette değil işportada görmüştüm :D