Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gyeon CanCoat & Kırmızı Mercedes C [Video]

d.berkay
22-07-2014, 00:16
Geçtiğimiz gün konuğumuz olan Emre ve Enes'e ithafen :)

%99 kusursuz boya ve Gyeon Can Coat uygulaması sonrasında parlaklık inanılmaz oldu.. :icon_tup:

Mercedes C Gyeon CanCoat DBY Detailing - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=sPPPj2IUWkQ&feature=youtu.be)

Video Linki: http://www.youtube.com/watch?v=sPPPj2IUWkQ

Ürün linki:
Q² CanCoat - gyeonquartz.com (http://www.gyeonquartz.com/product-guide/q2-cancoat)

Uygulaması oldukça rahat. Yüzeyi Gyeon Prep veya başka bir temizleyici ile kalıntılardan arındırıp, mikrofiber beze ürünü sıkıp yüzeye uyguluyorsunuz ve daha sonra başka bir mf bez ile siliyorsunuz. Olay bu kadar :) Dünyanın en pratik kaplama ürünü.

Ürün özellikleri bu şekilde:

DURABILITY: >6months /10K km
SIO2 PERCENTAGE: >10%
CONTACT ANGLE: >100'
PH TOLERANCE: pH 3-11
CONSUMPTION: 150ml/car

http://www.gyeonquartz.com/uploads/product/c9d818f812488ccd4d3c6aefe45b0e7d21bbbe99.png

Onrcn
22-07-2014, 07:49
Diger bagzi uygulamacilar gibi az kontrast verseydin de retinamiz yansaydi :D Eline saglik.. Cancoat cok iyi urun ama baska kalmadi malesef : ) 2 ay sonra stoklarda

enesy
22-07-2014, 13:30
Berkay oncelikle gördüğüm en ruh hastasi adamlardan birisin =)

Gerçekten muazzam bir sabır ve gözün var.bir panelle 1 saat ugrastigin oldu.

Emre de yazacaktır aracla ilgili olarak.

Mekanın yıkama konseptinden sıyrılmis olmasi ışıklandırmasi raflari vs süper gerçekten.

Çok basarilisin devamını bekliyoruz =))

dqn
22-07-2014, 14:15
Ürün çok hoşuma gitti.Kolay uygulanması ve kalıcılığı cezbetti hemen:D

Eylül gibi mi gelecek tekrardan?

Onrcn
22-07-2014, 14:26
Ürün çok hoşuma gitti.Kolay uygulanması ve kalıcılığı cezbetti hemen:D

Eylül gibi mi gelecek tekrardan?

Takribi olarak eylul goruyoruz ama net bir tarih veremiyoruz su anda. Uygulamak gercekten cok eglenceli ve basit. Parlakligi ve ozellikle su iticiligi cok iyi

Tholl-ga
22-07-2014, 14:27
Takribi olarak eylul goruyoruz ama net bir tarih veremiyoruz su anda. Uygulamak gercekten cok eglenceli ve basit. Parlakligi ve ozellikle su iticiligi cok iyi

zeki mürende uygulayacakmı :D

.::EmrE::.
25-07-2014, 04:09
Berkay'a tekrar teşekkür ediyorum uzun uğraşları için, eline koluna sağlık. Gerçekten çok harika bir ürün, sonucundan oldukça memnun kaldım. Geçen gün yağmur yağdıktan sonra üfleyerek bile kurlayabiliyorsunuz aracı.Kesinlikle tavsiye edilir herkese.

Ranthor
25-07-2014, 09:04
berkay, prep den bahsedebilir misin?
Misal fk1000p kalintisini soker mi? Butun polish yaglarini soker mi 100%.

Onrcn
25-07-2014, 09:19
berkay, prep den bahsedebilir misin?
Misal fk1000p kalintisini soker mi? Butun polish yaglarini soker mi 100%.

Ben cevap vereyim; pastadan pastaya fark eden bir durum bu. Tahminim HD Cut in polish yaglarini alir fakat Meg i vs alamaz . Gecen gun garip birseyler yasadim, bayramda bir video ile anlatmaya calisirim.

Nanolex Paint Cleaner geri kalan butun bu tarz urunlerden daha iyi. Nasil birsey varsa sokup aliyor ama FK1000p i soker mi bilmiyorum. Saglam bir degreaser,APC daha cok is yapar tahminimce FK icin.

Ranthor
25-07-2014, 09:28
APC o kadar guclu mu ki?

esasinda ince bir pasta gecip sonra bu urunleri kullanmak lazim da, cok uzun is ya

M U R A T
25-07-2014, 15:06
Ben cevap vereyim; pastadan pastaya fark eden bir durum bu. Tahminim HD Cut in polish yaglarini alir fakat Meg i vs alamaz . Gecen gun garip birseyler yasadim, bayramda bir video ile anlatmaya calisirim.

Nanolex Paint Cleaner geri kalan butun bu tarz urunlerden daha iyi. Nasil birsey varsa sokup aliyor ama FK1000p i soker mi bilmiyorum. Saglam bir degreaser,APC daha cok is yapar tahminimce FK icin.

mesela hangilerinden daha iyi tercih yaparken aklımızda olsun?

imprezaWRC
25-07-2014, 18:59

Paint Cleaner ve Glass Cleaner oldukça başarılı ama kokuları çok fena, maskesiz ve eldivensiz kullanmamak lazım.

Birde sonax lack prepare'de oldukça başarılı bir üründür.

Onrcn
25-07-2014, 19:59
mesela hangilerinden daha iyi tercih yaparken aklımızda olsun?

Sonax lack prepare kullanmadim, Turkiye de satista degil sanirim hic gormedim, oncelikle onu belirteyim. Tek tek buraya yazmak istemiyorum sonra polemik cikiyor. Iceriginde tek tip alkol olan urunlerin hepsinden basarili diyebilirim, bir kac alkolun birlesiminden olustugu icin fiyati yuksek. Kullanimida daha farkli, saf ipa dan bile cabuk buharlasiyor, kokusu da cok fena.

d.berkay
18-09-2014, 12:01
Aracın uygulama fotoğraflarını da yükledim. İlgilenenler bakabilirler :)

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?183970-DBY-Detailing-Studio/page6