PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirde iphone servis arıyorum

karsiyakaliozi
22-07-2014, 09:48
Arkadaşlar iphone 4 için ekran değişimi yapabilecek (sıvı teması oldu) güvenilir ve işden anlayan servis arıyorum izmir içi hatta karşıyaka tercihim olur teşekkür ederim.

B.Koçer
22-07-2014, 09:58
Arkadaşlar iphone 4 için ekran değişimi yapabilecek (sıvı teması oldu) güvenilir ve işden anlayan servis arıyorum izmir içi hatta karşıyaka tercihim olur teşekkür ederim.

Karşıyaka çarşıda karakolun tam karsısındaki pasajda şenol iletişim var
yardımcı olur abicim :)

karsiyakaliozi
22-07-2014, 10:02
Karşıyaka çarşıda karakolun tam karsısındaki pasajda şenol iletişim var
yardımcı olur abicim :)

Güvenilirmidir sıkıntım o daha önce 3 vardı tamire verdik komple için değiştirmişler sağlam parçalarda gitmişdi o yüzden tanıdık yer olsun istiyorum teşekkür ederim.

B.Koçer
22-07-2014, 12:25
Güvenilirmidir sıkıntım o daha önce 3 vardı tamire verdik komple için değiştirmişler sağlam parçalarda gitmişdi o yüzden tanıdık yer olsun istiyorum teşekkür ederim.

Güvenilirdir abicim ben yıllardır telefonlarımı orda yaptırıyorum .

Yanlız calısma saatleri cok değişik öğlen 1-2 aksam 5-6 arası dukkanda öyle kafasına göre :)

karsiyakaliozi
22-07-2014, 12:33
sagol kardeşim bayramdan sonra bi bakayım .

KSK-VTEC
22-07-2014, 13:05
Bostanlıda yetkili servisi var edeme gelmeden sağda

karsiyakaliozi
22-07-2014, 13:40
Bostanlıda yetkili servisi var edeme gelmeden sağda

Özel servis sanırım orası genpa-basarı yetkılı onlarda alsancak da bildiğim kadarıyla yetkili servise baktı en az 500 tl dedı :D yenisi 900 tl zaten ondan özel servis arıyorum teşekkür ederim.

hondafit
22-07-2014, 13:47
izmir agorada pupa var yardımcı olurlar.tamirat olmuyor artık servislerde sana değişim ücreti verirler atıyorum 600 liraya ne kullanıyorsan onun sıfırı geliyor.

karsiyakaliozi
22-07-2014, 13:58
izmir agorada pupa var yardımcı olurlar.tamirat olmuyor artık servislerde sana değişim ücreti verirler atıyorum 600 liraya ne kullanıyorsan onun sıfırı geliyor.

Dün başarıya gittik ekran 485 sadece dedıler başka arızada cıkarsa ilave olur, ellerinde ekranda yokmus zaten yani yenisin verme sözkonusu deyil tamire devam.

Mert Alpay
22-07-2014, 15:59
Karşıyaka Çarşıda Migros sokağında Ankara Pasajına gir abi en son dükkan Mobil Vadi Kemal abi hafta içi gelirsen yanda Uzay Dijital Tasarım da çalışıyorum yardımcı olurum güvenilirdir zaten Karşıyaka'da mobil vadi dedin mi herkes tanır işi bilen

karsiyakaliozi
22-07-2014, 16:02
Karşıyaka Çarşıda Migros sokağında Ankara Pasajına gir abi en son dükkan Mobil Vadi Kemal abi hafta içi gelirsen yanda Uzay Dijital Tasarım da çalışıyorum yardımcı olurum güvenilirdir zaten Karşıyaka'da mobil vadi dedin mi herkes tanır işi bilen

teşekkür ederim kardeşim.