PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MB- W201 190D Hakkında

Ufuk
22-07-2014, 15:59
Selamlar,yakın arkadaşıma w201 kodlu 190d bakıyoruz.Tercihen 2.5 düşünüyoruz.
Otomatik şanzıman olmak zorunda zira kendisi manuel ile pek haşır neşir değil maalesef.
İlanlara baktığımızda km'lerin ciddi yüksek olduğunu gördük.
Bu aracın kronik sorunu,parça problemi,parça fiyatları nasıldır ? Yakıtı vs nasıldır ?
''Şu model yılından sonrakileri tercih et'' vs gibi öneriniz olur mu ?

Açık açık yazmak gerekirse arkadaşımın düşük bütçesi var. Otomatik olmalı ama diff kaynatıp,çıkma lastik vs ile yağmurda eğlenmek istiyor. Bu sırada sanayide ustalarla akraba olmak istemiyor.
Güç için pek beklentimiz yok. Sorunsuz olsun,sıkıntısız olsun,yolda bırakmasın yeter.

tuner faruk
22-07-2014, 20:07
Dizel bakicaksaniz 2.5 en mantiklisi fakat oyle ahim sahim olan bi dizel degil 50/60 kmh den sonra giden araclardir fakat otomatigi 3 ileri otomatiktir ve cok uzun bir sanziman mercedesin en sorunsuz dizellerinden biridir ama dedigim gibi eglencelik olan bir motor degil onun yerine butcesine gore farkli bir arkadan itisli arac bakmasi daha mantikli cunku mercedes piyasasinda 190 2.5 dizel cumhuriyet altini gizeuyle gorulur :D

Ali Burak Şık
22-07-2014, 23:17
Konu kirliligi olmasin faruk abi senim baya bilgin var bu konuda sanirim, bir de 2.0 190E ile ilgili bilgi verebilir misin :) alie spec kullanilacak :D

STHL
23-07-2014, 00:37
otomatik sizin amacınıza uymaz diye düşünüyorum.ayrıca düzgün manuel bir araç bulursanız kacırmayın boşıuna otomatik alcaz diye.. bende merak ediyordum, eski dizel kullanıcısı olarak.alırsanız arkadaşına yorumlarınızı beklerim

r3dkit
23-07-2014, 08:12
bende vardı alacak karşılığı almıştım. motor hakkında hiç bilgim yoktu. satamama korkum vardı bindim bir süre ilana koydum 3 gün sonra 20bin üzerine gitti 89 modeldi ve sadece sunroof elektrikliydi. ama şunu söyleyebilirimki ; sağlam performans ahım şahım yok ama yeni nesil 1.6 dizellerden 1 tık daha yukarda yürür. şanzuman çok şeye müsade etmiyor ama ufak tefek atmalara karışmıyor.