Orijinalini görmek için tıklayınız : Ps3 Oyun Takas
Oynamadığımız, Sıkıldığımız Oyunları Takas Yapabiliriz . Gran Turismo 6 aldığım için 5 boşa çıktı, oynamadığım bi oyunla takas yapmak istiyorum :)
63owen63
24-07-2014, 14:49
+63owen63 : senaryo bile aynı
bir gt5 de bende var, 1 kere taktım, 1 hafta oynadım, gt6 ya geçtim takas edebiliriz :)
Benim de hiç oynamadığım önceki ps yanında gelen Nba 09, NHL 08, undead nightmare, rainbow six vegas 2 gibi oyunlarım var. Takas tekliflerini değerlendiririm. Bir adet de açılmamış Gran Turismo 6'm var. Ona da 70 Tl ye vereceğim.
Bende gt5
Uncharted2
Fifa 2011
Var takas ederim vurdulu kirdili tarzi oyunlarla
Benim de hiç oynamadığım önceki ps yanında gelen Nba 09, NHL 08, undead nightmare, rainbow six vegas 2 gibi oyunlarım var. Takas tekliflerini değerlendiririm. Bir adet de açılmamış Gran Turismo 6'm var. Ona da 70 Tl ye vereceğim.
Artık güncel değiller. :icon_tup:
Bu arada nba 2k13 ya da 2k12 arıyorum. Uygun olursa sevinirim. :icon_tup:
bende batman, nfs hot pursuit arıyorum.
max payne 3 ile takas ederim
max payne 3 için resistance 3 üzerine para verebilirim.
serkan_2120
16-08-2014, 13:31
herkeste gt5 varmış sanırım :D bende de var, varsa takas isteyen takaslarız. bilhassa futbol oyunları ile.
ufuksaracci
19-08-2014, 17:59
Ps4 için ;
-Murdered ( Geri almak şartıyla)
-Metal Gear solid V ( Geri almak şartıyla)
Ps3 için ;
-F1 2011
- God of War Ascension
- Guitar Hero 5 ,World Tour, Lagends of rock, Wariors of rock
- Metal Gear Solid The legacy collection (oynadıktan sonra geri almak şartıyla)
-The Last of Us ( Geri almak şartıyla)
-Beyond Two souls
-Gran Turismo
Belirttiğim oyunları oynadıktan sonra geri almak şartıyla digerlerini ise hoşuma gidecek olanlarla takaslayabilirim. Özellikle Guitar hero serisini bende olmayanlarla takaslarsam iyi olur mesela Metallica vb.
elinde red death redemption olan var mı ? bişeylerle takaslarım, bitirince geri veririm :)
elinde red death redemption olan var mı ? bişeylerle takaslarım, bitirince geri veririm :)
ELimde kalan diğer oyunların yanında sattımdı. Az daha önce yazsaydın ben verebilirdim. :(
ELimde kalan diğer oyunların yanında sattımdı. Az daha önce yazsaydın ben verebilirdim. :(
teşekkürler valla hocam, düşünmeniz yeter :)
http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satiliklar/190585-p3-oyunlari-fifa-2012-fifa-2014-nba-2k10-2k11-2k14.html
Elimdeki oyunlara takas için orjinal ds3 kol düşünüyorum arkadaşlar.
http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satiliklar/190585-p3-oyunlari-fifa-2012-fifa-2014-nba-2k10-2k11-2k14.html
Elimdeki oyunlara takas için orjinal ds3 kol düşünüyorum arkadaşlar.
-Fifa 14(kitapçıkları vs. mevcuttur): 45 TL(elimde bir adet daha var, fifa 15 alacağımdan onu da satabilirim)
-Dead space 2(kitapçıkları durmaktadır): 30 TL
-Dishonored(kitapçıkları mevcut): 30 TL
-GTA IV(4) (kitapçıkları yok maalesef) : 30 TL
-Far cry 3(kitapçıkları mevcut): 25 TL
-Red Dead redemption(kitapçıkları mevcut): 25 TL
-CRysis 2(kitapçıkları mevcut): 20 TL
-Fifa 13(kitapçıkları mevcut): 20 TL
-Medal of Honor Airborne(kitapçıkları mevcut): 20 TL
-Fifa 9-10-12 set halinde: 10 TL
Off topic'e konu açmak istemedim. Bu oyunlar mevcut elimde, fifa 15 siparişini verdim, o sebeple takas düşünmüyorum.
red death edindim. şimdi elinde batman olan var mı ? herhangi bi serisi