Orijinalini görmek için tıklayınız : CGT fn2 type r vs BKS polo tdi vs HM polo tdi vs SR vti vs rocco
type r: headers filtre egzos. 2 kişi.bazı denemelerde 3 kişi sahibi yazacak hangiler olduğunu
bks polo: megachips yazılım dp egzos box. tek kişi
hmpolo : megachips yazılım dp egzos enjektör büyük cooler. tek kişi. yakın gittiğimiz denemlerde 2 kişiydi
sr vti: headers filtre egzos p28 beyin b16b şanzıman (4.40 final)
rocco: 160lık rsa yazılım forge dv kutuiçi filtre kat iptali 2 kişi
genelde 70-200 aralıgında bastık.
2m1Xdkus3WM
hm polo vs bks polo 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=2m1Xdkus3WM&list=UUU-NP_9rWU6kFO7tMLDABFw)
peb_1cJD7Sg
hm polo vs fn2 typer - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=peb_1cJD7Sg&list=UUU-NP_9rWU6kFO7tMLDABFw)
Dia4-6J9kp0
bks polo vs fn2 type r vs rocco - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Dia4-6J9kp0&list=UUU-NP_9rWU6kFO7tMLDABFw)
_SlzcwSC0-E
hm polo vs bks polo 3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_SlzcwSC0-E&list=UUU-NP_9rWU6kFO7tMLDABFw)
Nwjg_IkV-qk
bks polo vs fn2 type r vs polo gti - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Nwjg_IkV-qk&list=UUU-NP_9rWU6kFO7tMLDABFw)
gDh6Gx6X9jU
hm polo vs bks polo - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=gDh6Gx6X9jU&list=UUU-NP_9rWU6kFO7tMLDABFw)
zCsazEi4zXI
bks polo vs fn2 type r vs rocco 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=zCsazEi4zXI&list=UUU-NP_9rWU6kFO7tMLDABFw)
e6RVEkVcY-A
bks polo vs fn2 type r - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=e6RVEkVcY-A&list=UUU-NP_9rWU6kFO7tMLDABFw)
r2Jh4_W9ZYc
sr vtec vs bks polo - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=r2Jh4_W9ZYc&list=UUU-NP_9rWU6kFO7tMLDABFw)
I0i7sIWSC7k
bks polo vs fn2 type r 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=I0i7sIWSC7k&list=UUU-NP_9rWU6kFO7tMLDABFw)
xP5YvCNyN3w
bks polo vs hm polo vs polis - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=xP5YvCNyN3w&list=UUU-NP_9rWU6kFO7tMLDABFw)
bunlarda dışardan bi kaç çekim
wYLblbtG-5c
rolll(2) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=wYLblbtG-5c&list=UUS8T13eoip_XNMk98NFnJgQ)
ePdLlll7fO8
rolll(1) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ePdLlll7fO8&list=UUS8T13eoip_XNMk98NFnJgQ)
KQ_J2Qtj-pI
rolll(3) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=KQ_J2Qtj-pI&list=UUS8T13eoip_XNMk98NFnJgQ)
IuilS_gosN8
rolll(4) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=IuilS_gosN8&list=UUS8T13eoip_XNMk98NFnJgQ)
kelalper
24-07-2014, 16:16
polo ya bak anaaam. Cin kaçmış içine.
kanashibari
24-07-2014, 16:19
Vtec kırmızı poloyu öldürecekmiş. Resmen tek şeritte gidiyorlar. Rüzgar yapılırda bu kadar mı yapılır.
ben vti'yi çok beğendim. maşallah speclerine göre süper gidiyor.
hm poloyada ayrı bi maşallah
63owen63
24-07-2014, 16:30
Adayyyy
Bu pololar neci böylee : )
Süper yürümüş tdi'lar hepsine maşallah
Vtec kırmızı poloyu öldürecekmiş. Resmen tek şeritte gidiyorlar. Rüzgar yapılırda bu kadar mı yapılır.
aynı fikirdeyim çok riskli hareket olmuş cidden ama maşallah speclerine görü güzelde yürümüş..
bu kadrr kalabalık kadronun denemesini izlemeyeli çok olmuştu keyif verdi.
polalar şaka makinası cidden:D:icon_tup:
emirarslan34
24-07-2014, 17:26
maşallah araclara.
masallah pololara bıraz daha gıdıklasan typerla yurucekler :D
Bence rocco hakkiyla gitmiyor.o speclerde ayira ayira gitmesilazim butun araclari
masallah araclara
Maşallah Kamer poloya evrim geçirttin :) Bu arada Serkanın vtec te çok güzel yürümüş ;)
deneyen araçlara tekrardan maşallah :)
ilovevti
24-07-2014, 21:12
SR vtec speclere göre çok çok iyi gitmiş maşallah
eyvallah tesekkurler :) rocco gayet iyi yuruyor valla yakindan gormeniz lazim.
Rocconun gidisi gayet iii masalhh , sr vtida pistonda olabilir sanrm bi ara öyle bir muhabbet gectiydi heralde , pololara gelince masallahı var , vti ruzgar yapmasa bu kadar yaklasamaz poloya guzel denemelerdi ....
Rocconun gidisinin neyi iyi allah askina ? Feh li fn2 gecemiyor o speclerde.rahat bi sekilde gecmesi gerekiyor
Rocconun gidisi gayet iii masalhh , sr vtida pistonda olabilir sanrm bi ara öyle bir muhabbet gectiydi heralde , pololara gelince masallahı var , vti ruzgar yapmasa bu kadar yaklasamaz poloya guzel denemelerdi ....
Kamer camcarlık yapmaya geldik yine dayanamayıp gazladık :D
kanashibari
24-07-2014, 22:14
Katiliyorum çok tehlikeli yaklaşmış yan seride geçse o kadar yakın gidemedim bencede.
Rocconun gidisinin neyi iyi allah askina ? Feh li fn2 gecemiyor o speclerde.rahat bi sekilde gecmesi gerekiyor
Rocco nun speclerini düzelteyim. RSA yazılım, Forge dv, ITG maxogen. Kat iptali yok, stok egzoz. 2 kişi, full depo. Adanadaki yakıt kalitesine göre de gidişi iyi. O gece deneme amacıyla gitmedim, öylesine gazlamaya çıktık. Denemeye çıksam bu şekilde çıkmazdım zaten. Kimsenin aracına çamur atmaya gerek yok. Geçeriz; hybrid turbo, methanol kit var derler, geçiliriz; yürümüyor derler. Bu yüzden 2 yıldır uzağım rolling olaylarına. Dediğim gibi keyfine çıktık gazladık, kim geçmiş kim geçilmiş umrumda değil. Tatsızlığa gerek yok.
Boldenon
24-07-2014, 22:53
gü<el gece olmuş.maşşallah. pololar fena :D
MaNiSaLı
24-07-2014, 22:57
MasAllah tüm araçlara :)
Rocco nun speclerini düzelteyim. RSA yazılım, Forge dv, ITG maxogen. Kat iptali yok, stok egzoz. 2 kişi, full depo. Adanadaki yakıt kalitesine göre de gidişi iyi. O gece deneme amacıyla gitmedim, öylesine gazlamaya çıktık. Denemeye çıksam bu şekilde çıkmazdım zaten. Kimsenin aracına çamur atmaya gerek yok. Geçeriz; hybrid turbo, methanol kit var derler, geçiliriz; yürümüyor derler. Bu yüzden 2 yıldır uzağım rolling olaylarına. Dediğim gibi keyfine çıktık gazladık, kim geçmiş kim geçilmiş umrumda değil. Tatsızlığa gerek yok.
Kardsmmm gerekli acıklamayı yazmssn arabanın masallahı var:icon_tup:
Mehmetmert
24-07-2014, 22:59
Rocco tsi king bir kere Yazilim, dv ve Filtre 3lusu ile gecebilen olacagini sanmiyorum :)
Ayrica depo full hemde 2 kisi bosa ortaligi laristirmaya gerek yok
Megachips pololar zaten efsane yürüyorlar :)
Yanliz vti suren kim, tanidikmi bilmiyorum ama en yakin arkadasim olsa bile o anda frene basar bir daha denemezdim.Bu kadar gereksiz hirs yapmaya ne gerek varya...
Polo yürek yemiş gibi :D maşallah çok güzel. Vtec hızlı :)
penguinhakan
24-07-2014, 23:19
Maşallah Murat , İstanbulda iyi gidiyordun şimdi Adana'da , aynen keyfine bak ...
Diğer pololara da maşallah güzel gidiyorlar.
Serhat Y.
24-07-2014, 23:53
fn2 ne yürümüş bee:) helal. finaldrive oranı nedir?
maşallah araçlarınıza beyler
pololar resmen haplanmış :D
vti maşallah çok sağlıklı belli ki
yakında bende aranızdayım inş, görüşmek üzere,
fn2 ne yürümüş bee:) helal. finaldrive oranı nedir?
Eyvalhh ustam saolasinn:icon_tup:
Rocconun specleri Murat düzeltmiş, full depo + 2kişi + hiçbirşeyin sökülü olmadığını da belirtmiş. Aldırma böyle konuşmalara Murat'ım, sıkma canını.
Bu arada beyler poloların arkasına geçmek sıkıntı:)
Maşallah hepsine güzel gündü :) bir kısmında hm poloda bir kısmnda fn2 deydim güzel bir gün oldu :) yasinde video varsa ekleyebilir isterse hm nin içinden.
Rüzgar alma işi sakat oldu böyle şeylere gerek olmadını düşünüyorum, kimseyi tehlikeye atmaya gerek yok.
Fn2 oranı standart bildiğim kadarıyla bir ara 3 kişi iyi eğlendik fn2 de:D
Scirocco da gayet iyi gidiyor.
maşallah araçlarınıza beyler
pololar resmen haplanmış :D
vti maşallah çok sağlıklı belli ki
yakında bende aranızdayım inş, görüşmek üzere,
Ümit hayırlı olsun makina :D bekliyoruz senide :icon_tup:
Rocco tsi king bir kere Yazilim, dv ve Filtre 3lusu ile gecebilen olacagini sanmiyorum :)
Ayrica depo full gi laristirmaya gerek yok
Yanliz vti suren kim, tanidikmi bilmiyorum ama en yakin arkadasim olsa bile o anda frene basar bir daha denemezdim.Bu kadar gereksiz hirs yapmaya ne gerek varya...
Heh iste skinti bu :) size gore boyle giden arabalar tsi king :) o speclerde gelsin buyursun misafir edeyim rocco nasil gider gorursunuz hem :)
deneme amaciyla fatklimi gidiyosunuz anlamadim ? Ben aracla sagda solda nasil takiliyorsam denerkende oyle gidiyorum.yakit kalitesinden bahsetmissinde ne demek istedin anlamadim yakit
Kimseye camur vs attigim yok abartmayin.gordugumu yaziyorum.ayni speclerde flashprolu fn2 geciyoruz biz burda.+ cooler farkiyla (eger 10boy hizlanmiyorsa) eg
Ortalik karistirdigim yok.gorunen koy klavuz istemez.sak sakcilar gibi oo super vs mi deseydim.gordugumu dusundugumu yazdim hepsi bu :) nie bu kadar zoruna gidiyor insanlarin anlamiyorum :)
Onur Fatih
25-07-2014, 03:12
Araçlara maşallah vti süren arkadaş tehlikeli gitmiş yarıda bırakırdım ben olsam :)
Rocco nun gidişi gayet normal daha ne ayırsın :)
Vti cı rüzgar değil bildiğin hortum yapmış :)
Tdi'lar çok güzel gidiyor,tüm deneyen araçları tebrik ederim.
Heh iste skinti bu :) size gore boyle giden arabalar tsi king :) o speclerde gelsin buyursun misafir edeyim rocco nasil gider gorursunuz hem :)
deneme amaciyla fatklimi gidiyosunuz anlamadim ? Ben aracla sagda solda nasil takiliyorsam denerkende oyle gidiyorum.yakit kalitesinden bahsetmissinde ne demek istedin anlamadim yakit
Kimseye camur vs attigim yok abartmayin.gordugumu yaziyorum.ayni speclerde flashprolu fn2 geciyoruz biz burda.+ cooler farkiyla (eger 10boy hizlanmiyorsa) eg
Arada mesafe olmasa bizzat gelip görmek isterdim ama imkanım yok. Onun yerine İzmire veya İstanbula yolunuz düşerse istediğiniz speclerde arkadaşlarla deneyebilirsiniz, biz de görmüş oluruz. :)
Siz denemeye 2 kişi + full depo mu çıkıyorsunuz ?
Ayrıca son zamanlarda 97 oktanın kalitesinin düştüğünden haberiniz yok galiba. Veya bu araçların timingle yürüdüğünü ve yakıtın timingi ne kadar etkilediğini bilmiyorsunuz. Eğer katkıdan(ethanol, toluen vs.) bahsediyorsanız o benim işim değil. :) Hatta kullanan bazı arkadaşlar karışımı ayarlayamıyor sıkıntı oluyor sonra. :D Şuana kadar hiç bir denemede ethanol dahi kullanmadım.
King olduğunu ben savunmuyorum, aracımın limitlerde olmadığını da biliyorum. Çok daha hızlı olabilir ama hırslı biri değilim, bu kadarı bana yetiyor.
Ben her daim hazirim ama aracimin nasil gittigini ispatlamak icin kalkip sehir sehir gezicek halim yok.merak eden varsa buyurur gelir bursaya pasalar gibi agirlarim.
konuyu uzatmayanhic gerek yok.merak eden varsa arsivimi karistirir bulur buraya koyarim videolari.ben sallamasyon bi iddada bulunmadim.sizin video yu izledim ve yorum yaptim.aracimin specleri sizinkiyle ayniyken flashprolu vs daha dolu fn2 ileri cok temiz bi sekilde geciyordum.sizin denediginiz aracta sadece feh var yani oyle yaziyor :) onun uzerine konusuyorum.daha da fazla konusmanin anlami yok hersey ortada :)
Ben her daim hazirim ama aracimin nasil gittigini ispatlamak icin kalkip sehir sehir gezicek halim yok.merak eden varsa buyurur gelir bursaya pasalar gibi agirlarim.
konuyu uzatmayanhic gerek yok.merak eden varsa arsivimi karistirir bulur buraya koyarim videolari.ben sallamasyon bi iddada bulunmadim.sizin video yu izledim ve yorum yaptim.aracimin specleri sizinkiyle ayniyken flashprolu vs daha dolu fn2 ileri cok temiz bi sekilde geciyordum.sizin denediginiz aracta sadece feh var yani oyle yaziyor :) onun uzerine konusuyorum.daha da fazla konusmanin anlami yok hersey ortada :)
ben baktım videolarına. hala dıyorumkı bu rocco ıyı gıdıyor.flashpro ne kadar hızlandırabılırkı fn2 yı alsa alsa 3 boy alsın.sende fazladan egzos var.bu adam 2kişi çıkmış rollınge sende tek çıktıysan sonuç normal.
kelalper
25-07-2014, 08:50
Arada mesafe olmasa bizzat gelip görmek isterdim ama imkanım yok. Onun yerine İzmire veya İstanbula yolunuz düşerse istediğiniz speclerde arkadaşlarla deneyebilirsiniz, biz de görmüş oluruz. :)
Siz denemeye 2 kişi + full depo mu çıkıyorsunuz ?
Ayrıca son zamanlarda 97 oktanın kalitesinin düştüğünden haberiniz yok galiba. Veya bu araçların timingle yürüdüğünü ve yakıtın timingi ne kadar etkilediğini bilmiyorsunuz. Eğer katkıdan(ethanol, toluen vs.) bahsediyorsanız o benim işim değil. :) Hatta kullanan bazı arkadaşlar karışımı ayarlayamıyor sıkıntı oluyor sonra. :D Şuana kadar hiç bir denemede ethanol dahi kullanmadım.
King olduğunu ben savunmuyorum, aracımın limitlerde olmadığını da biliyorum. Çok daha hızlı olabilir ama hırslı biri değilim, bu kadarı bana yetiyor.
arabanız gidiyordur gitmiyordur bilemem ama şu olay hakkında hiçbirşey bilmeden bu zamana kadar ethanol dahi koymadım diosunuz ya orada zaten hiç bir halttan haberiniz olmadığı ortaya çıkıyor. Üzerindeki benzin pompası ve enjektörlerle allah aşkına bi ethanol koyup yürümeye çalışsanıza. Kaç boy geri düşüosunuz görelim. Buradan bile arabanızın ne kadar yürümesi hakkında bilginizin olmadığı ortaya çıkıyor. Bi de timing falan demişsinizde sentesi mi kayıyor arabanızın yakıt kötü olunca. O dediğiniz avans olmasın. Bi de bilmiyorsun dediğiniz adamın işi yazılım yapmak. Merak etme sizden çok daha iyi biliyordur neyin ne olduğunu.
QUOTE=KMR2-GT;7565681]ben baktım videolarına. hala dıyorumkı bu rocco ıyı gıdıyor.flashpro ne kadar hızlandırabılırkı fn2 yı alsa alsa 3 boy alsın.sende fazladan egzos var.bu adam 2kişi çıkmış rollınge sende tek çıktıysan sonuç normal.[/QUOTE]
Rocco 2 kisi cikmis fn2 zaten ghost rider :D orda fn2 de 2 hatta bazilarinda 3 yazilmis onudami yanlis okuyorum :)bu denemede allah bilir 3 kisidir bide. Ayrica sana cok basit bi soru sorucam atmosferik ve turbo araba deniyosun.2 sinde de 2 kisi var dez avantajli hangisi olur ?
Ve benim denedigim arabada fazladan bide egsantirik var izledigin videolarin speclerine dikkatli baktin mi ?
ben baktım videolarına. hala dıyorumkı bu rocco ıyı gıdıyor.flashpro ne kadar hızlandırabılırkı fn2 yı alsa alsa 3 boy alsın.sende fazladan egzos var.bu adam 2kişi çıkmış rollınge sende tek çıktıysan sonuç normal.
Kammerr :D Flash promu alırımm gelirimm bak ona göre :D Fn2 ye laf yokkk :icon_tup:
i-vtec07
25-07-2014, 09:41
hepsine maşallah :) fn2 çok güzel gitmiş bencede :icon_tup:
gtı lada denemiş sanırım fn2. gtı kaç model ? stock mu ?
Roll'layan fn2 izlemeye hasret kaldık arkadaş hızlandırın çıkarın şu arabaları :) tebrik ederim tüm araçları ama fn2 yi ayrı kutlarım :D
QUOTE=KMR2-GT;7565681]ben baktım videolarına. hala dıyorumkı bu rocco ıyı gıdıyor.flashpro ne kadar hızlandırabılırkı fn2 yı alsa alsa 3 boy alsın.sende fazladan egzos var.bu adam 2kişi çıkmış rollınge sende tek çıktıysan sonuç normal.
Rocco 2 kisi cikmis fn2 zaten ghost rider :D orda fn2 de 2 hatta bazilarinda 3 yazilmis onudami yanlis okuyorum :)bu denemede allah bilir 3 kisidir bide. Ayrica sana cok basit bi soru sorucam atmosferik ve turbo araba deniyosun.2 sinde de 2 kisi var dez avantajli hangisi olur ?
Ve benim denedigim arabada fazladan bide egsantirik var izledigin videolarin speclerine dikkatli baktin mi ?[/QUOTE]
sen 3 kişiolduguna ınanmısın daha bısı dıyemem:) koydugun vdeıoda speclere yazdıgın bu:
Fn2:
Flashpro
Injen cai
Toda headers
Greddy son + ara borular
Scirocco :
Ecufast
Supersprint turboback
BMC CDA
Forge dv
egzantrık goremedım.kı vıdeodada ole ayıra ayıra gıdememıssın.aynı gıdıosunuz
Şimdi fn2'de flash pro yok ve sadece feh zaten ağır bir araba. Rocco'nun gidişi maalesef çok kötü. Normalde Rocco'nun daha iyi gitmesi gerekiyordu. Yani 3-4 boy gidebilirdi. Bu benim düşüncem.
http://m.youtube.com/results?q=semii%20scirocco%20vs.kpro%20ep3&sm=3
Sen aracimin ilk yapmaya basladigimiz videolarini bulmussun baya derine inmissin.yukarida kprolu fehli vs ep3 var
Budami gol olmicak ? Fn2 yide cok merak edersen pm ile falan iletirim sana
kelalper
25-07-2014, 10:08
Şimdi fn2'de flash pro yok ve sadece feh zaten ağır bir araba. Rocco'nun gidişi maalesef çok kötü. Normalde Rocco'nun daha iyi gitmesi gerekiyordu. Yani 3-4 boy gidebilirdi. Bu benim düşüncem.
çok deme olm çarşı pazar karışacak şimdi. Gitmesi gerektiği kadar gitmiyo falan de.
Allah özelden yazacaktım :D
Sen aracimin ilk yapmaya basladigimiz videolarini bulmussun baya derine inmissin.yukarida kprolu fehli vs ep3 var
ya eskı vıdeo olsa ne olur specler daha yakın.onları neden saymıyorsun.neyse bukonuşma uzar tamam gıtmıyor rocco pololartyper fln hepımız yavaşız :D
kelalper
25-07-2014, 10:12
yaw neden böyle bi sonuca vardın anlamadım. Bak polo için ne demişim yukarıda. Cin kaçmış gibi gidio demişim. Sizler yavaş değilsiniz maşallahı var ama rocconun potansiyeli daha yüksek. Bunu anlamaya çalış abisi.
çok deme olm çarşı pazar karışacak şimdi. Gitmesi gerektiği kadar gitmiyo falan de.
Allah özelden yazacaktım :D
Hahaha dogru diosun abi kime ne anlatmaya calisiyorum ki
ya eskı vıdeo olsa ne olur specler daha yakın.onları neden saymıyorsun.neyse bukonuşma uzar tamam gıtmıyor rocco pololartyper fln hepımız yavaşız :D
Arkadasim anlamak istemiyorsun sanirim sen.flashprolu saglam yuruyen bi arac denl gelsin bak o rocco ya neler oluyor.en fazla 3 boy hizlansin demissin yukarida flashproyla ok ben senin izledigin videolarda fn2 nin zaten onunde gidiyorum.suan ki halimi zaten sorma hic.
hayrola ep3 hosuna gitmedi sanirim ?
yaw neden böyle bi sonuca vardın anlamadım. Bak polo için ne demişim yukarıda. Cin kaçmış gibi gidio demişim. Sizler yavaş değilsiniz maşallahı var ama rocconun potansiyeli daha yüksek. Bunu anlamaya çalış abisi.
Ozet budur adamsin alper abi :)
Rocco harici hangi araca yorum yapmisiz ? Masallah diip gectik ama sen baya baya alinmissin rocco adina
kelalper
25-07-2014, 10:19
Hahaha dogru diosun abi kime ne anlatmaya calisiyorum ki
Arkadasim anlamak istemiyorsun sanirim sen.flashprolu saglam yuruyen bi arac denl gelsin bak o rocco ya neler oluyor.en fazla 3 boy hizlansin demissin yukarida flashproyla ok ben senin izledigin videolarda fn2 nin zaten onunde gidiyorum.suan ki halimi zaten sorma hic.
hayrola ep3 hosuna gitmedi sanirim ?
Naaptın lan benden sonra arabana. Audiye saplamak için mi yapıon olm. Panikleme olm rahat geçersin bunu. :D
Serhat Y.
25-07-2014, 10:20
Maşallah hepsine güzel gündü :) bir kısmında hm poloda bir kısmnda fn2 deydim güzel bir gün oldu :) yasinde video varsa ekleyebilir isterse hm nin içinden.
Rüzgar alma işi sakat oldu böyle şeylere gerek olmadını düşünüyorum, kimseyi tehlikeye atmaya gerek yok.
Fn2 oranı standart bildiğim kadarıyla bir ara 3 kişi iyi eğlendik fn2 de:D
Scirocco da gayet iyi gidiyor.
5.vites oem sanzumanda 217-220 kmh.gibi bitiyordu yanlış hatırlamıyorsam fn2 de. kadrana dikkat ettimde 200ü biraz geçtikten sonra atılıyor 6ya.onun için sormuştum fd mi var diye. yanlış görmüşüm demekki:icon_tup:
Naaptın lan benden sonra arabana. Audiye saplamak için mi yapıon olm. Panikleme olm rahat geçersin bunu. :D
Yok be abi estafurullah :D
Pololara maaşallah süper gitmişler gerçekten Adana'nın dizelleri hep hızlı.
Rocco vasat gitmiş, laf dalaşına gerek yok.
SEÇKİN172
25-07-2014, 10:57
maşşalalh araçlara 1 şeride iki aracı nasıl soktunuz yahu :) daha bizim okan beceremedi o işi araçlar çok güzel gidiyor özellikle VTI ve polo
maşşalalh araçlara 1 şeride iki aracı nasıl soktunuz yahu :) daha bizim okan beceremedi o işi araçlar çok güzel gidiyor özellikle VTI ve polo
arkadaş sag kapidan girip solldan cikacakti nerdeyse.yapma diyoruz nafile..
bulutatik
25-07-2014, 11:14
Güzel denemeler olmuş keşke istanbuldada böyle pololar olsada denesek
5.vites oem sanzumanda 217-220 kmh.gibi bitiyordu yanlış hatırlamıyorsam fn2 de. kadrana dikkat ettimde 200ü biraz geçtikten sonra atılıyor 6ya.onun için sormuştum fd mi var diye. yanlış görmüşüm demekki:icon_tup:
Evet çok fazla 200 den sonra sündürmedik , 6.vitese attıktan sonra bıraktımm :icon_tup:
Roll'layan fn2 izlemeye hasret kaldık arkadaş hızlandırın çıkarın şu arabaları :) tebrik ederim tüm araçları ama fn2 yi ayrı kutlarım :D
Eyvallhh kardsmm saolasın , Flash pro alıcaz bakalımm arayışlardayız :D Artık farz oldu rollinglerde ....
Kardsm çok güzel bir yere el bastın Fn2 gerçekten ağır bir araba bu şekilde yürümesi gayet doğal diğer araçlara göre , bence rocco kendine göre ii gitmiş ...
Eyvallhh kardsmm saolasın , Flash pro alıcaz bakalımm arayışlardayız :D Artık farz oldu rollinglerde ....
Flashpro'dan önce emmeyi de değişseniz daha bi tadından yenmez. Çok güzel tork geliyor emme + beyin ile.
Semii kardsmm bana linkleri özelden yollarmısın , bence yine diorum rocco ii gidiyor , çünkü roccoya 2 şer kişi bastık , hem Murat ın dediği gibi depoda full dü açıkçası ....
Flashpro'dan önce emmeyi de değişseniz daha bi tadından yenmez. Çok güzel tork geliyor emme + beyin ile.
Yaptıracaksınız bize arabayı kardsm , dediğin çok doğru Fn2 Typer :icon_tup:
arabanız gidiyordur gitmiyordur bilemem ama şu olay hakkında hiçbirşey bilmeden bu zamana kadar ethanol dahi koymadım diosunuz ya orada zaten hiç bir halttan haberiniz olmadığı ortaya çıkıyor. Üzerindeki benzin pompası ve enjektörlerle allah aşkına bi ethanol koyup yürümeye çalışsanıza. Kaç boy geri düşüosunuz görelim. Buradan bile arabanızın ne kadar yürümesi hakkında bilginizin olmadığı ortaya çıkıyor. Bi de timing falan demişsinizde sentesi mi kayıyor arabanızın yakıt kötü olunca. O dediğiniz avans olmasın. Bi de bilmiyorsun dediğiniz adamın işi yazılım yapmak. Merak etme sizden çok daha iyi biliyordur neyin ne olduğunu.
%100 ethanolle yürütmekten bahsetmiyorum, belli oranı aşmadıktan sonra ethanol geri düşürmez. Yukarıda dediğim gibi yakıt oranını ayarlayamayıp denemede aracı geri düşenler olmuştu. :)
Ben ignition timing diyorum siz avans diyebilirsiniz. Hatta çok iyi biliyorsanız avans nedir, rötar nedir, bunların yakıtla ilişkisi nedir anlatabilirsiniz.
Bilmiyorsun demedim, biliyordur bilmiyordur ona bir şey diyemem. Ancak bayilik verilirken yazılı, sözlü mülakat mı yapılıyor ? Yazılım yapmakla yazılım yüklemek aynı şeyler mi ? Madem konuyu bilip bilmeme olayına çektiniz, sizin bilmiyorsunuz dediğiniz konu üzerine ben 4 yıl ders gördüm.
kelalper
25-07-2014, 12:17
etanol ü normal pompaya attığın anda pompan ve enjektörlerün cortlar. Enjektörün yetmez 1. Pompanın içi dağılmaya başlar yakıt yapısından dolayı 2. O nedenle insanlar etanol pompası koyuyor arabasına 3.
Evet haklısın yazılım yapmıyor ama yazılmı yaptıktan sonra arabayı kendi deniyor test ediyor ona göre yazılımcıya bilgi veriyor açarız ya da kısarız diye. Sallapati iş yapmıyor yani.
Allah aşkına hangi makine mühedisliğinde 4 sene boyunca makine dinamiği ve ısı tranferi dersi veriliyor kapsamlı olarak. Ben o okula gitmek istiyorum. Bi de yakıta göre sıkıştırmaya göre maksimum avans ayarı hangi derste veriliyor bi açıklasana. En baba okulda sadece sana sıkıştırma, valf açılma kapanma sürelerin bu kadar buna göre ateşleme haritası oluştur derler. O da zaten bir dönemde öğrenebildiysen öğrenebilirsin. 8 dönem ders almana gerek yok.
bu denemede allah bilir 3 kisidir bide.
Şu mesajın üstüne daha bir şey yazmaya gerek yok. Niyetiniz zaten belli.
etanol ü normal pompaya attığın anda pompan ve enjektörlerün cortlar. Enjektörün yetmez 1. Pompanın içi dağılmaya başlar yakıt yapısından dolayı 2. O nedenle insanlar etanol pompası koyuyor arabasına 3.
Evet haklısın yazılım yapmıyor ama yazılmı yaptıktan sonra arabayı kendi deniyor test ediyor ona göre yazılımcıya bilgi veriyor açarız ya da kısarız diye. Sallapati iş yapmıyor yani.
Allah aşkına hangi makine mühedisliğinde 4 sene boyunca makine dinamiği ve ısı tranferi dersi veriliyor kapsamlı olarak. Ben o okula gitmek istiyorum. Bi de yakıta göre sıkıştırmaya göre maksimum avans ayarı hangi derste veriliyor bi açıklasana. En baba okulda sadece sana sıkıştırma, valf açılma kapanma sürelerin bu kadar buna göre ateşleme haritası oluştur derler. O da zaten bir dönemde öğrenebildiysen öğrenebilirsin. 8 dönem ders almana gerek yok.
Siz örnek verdiniz "adamın işi o" diye, ben de kendi mesleğimi söyledim. Ben makine mühendisiyim benden iyi bilemezsiniz demedim. Merak etmişsiniz derslerden bazılarını yazayım; yakıtlar ve yanma, otto motorlar, dizel motorlar, aşınma yağlama ve soğutma vs. Ateşleme avansı da laboratuvarda direk uygulamalı olarak gösteriliyor. Onun haricinde de ilgim olduğu için biliyorum bu konuları.
Neyse bu da son mesajım konuya.
Evet bencede daha yazmiyalim konuya.ben dusuncelerimin ve yazdiklarimin arkasindayim hala.dahada yazmam :D
Mehmetmert
25-07-2014, 14:02
-İlk koyu kısmı sadece TSI kullananlara bırakıyorum,onlar yazsınlar koydukları oranı koymadıkları oranı.Kaç kişinin pompası ve enjektörü cortlamış :)
-İkinci koyu kısma ise vaybe diyorum,demek işi yazılım yapmak.Blokları falan okuyup kendi yazıyor yani ? Yoksa sadece read and write mı yapıyor :)
Güleceğim yoktu hiç yorumlarınıza :))
Olum bos bos.konusup canimi sikmayin amk illa terbiyemi bozalim ?
Alayinizi yazilim die yazariz bilginiz olsun.
Beyler sakin olun konuya güzel yorumlarınızı bekliyoruz ...
Muatap olmucam daha fazla ramazan muabrek gun.
bu arabayi bu halde alin gelin arabadan sogutayim sizi.kim ne yaziyor kim ne yapiyor uygulamali gormus olursunuz hem
Tholl-ga
25-07-2014, 15:06
bu arabayi bu halde alin gelin arabadan sogutayim sizi.kim ne yaziyor kim ne yapiyor uygulamali gormus olursunuz hem
Moruk sakin ol sttr et
rsa nin övdüğü yere göğe sığdıramadağı rocco böyle gidiosa rsa nin elleri nasır tutmuş bunu yazarken hani 2 gün sürüyo ya yazması ondan ....
Bırak herkes kendi hayal dünyasında yaşasın, muhattap olma, yeri geldiğinde görürler neyin ne olduğunu, öğrenirler o zaman.
beyler semiiyide iyi tanıyorum arabasınıda iyi biliyorum adanada daha öncede 1,4 tsi yatık polo gti avk plaka ve bu araç flashpro-egzoz-headers-kapak yapılı egzantrikli gayet güzel giden BEZ fn2 ile yürüyordu hatta öne bile atlıyordu.poloda sadece dr.ecu yazılım dv-egzoz-cooler vardı ve öküz gibi gidiyordu çağtayın fn2 stok sayılır. fn2 flash prosuz kapaksız hiç yürümyo bunuda herkes biliyor.bende tsi için daha iyi olabilir düşüncesindeyim.birde benzin kalitesi bu speclerdeki br tsi da hiç birşey değiştireceğini düşünmüyorum.
FN2 içinde flashpro 3 boy farkettirir denmiş.Sponsor olun alın adama ayarlayim ben flasproyu görelim 3 boyu yada direği :)
vti net rüzgar yapmış bu bariz bir şekilde belli.ama yabana atılmasın gayet güzel gidiyor.B16b piston dandik bi headers 51mm egzoz var sr vtec te.
Beyler tecrübeye saygı duyun.
Adam size iyi niyetle yazmış daha iyi olması gerekli diye hemen ti'ye almalar başlamış, ego yapmayın. Söyleyemez mi ne olduğunu gördüğünü, bu video ne diye konulmuş?
Semii'yi rocco'cuların tanımıyor oluşuda bi eksiklik bence. çünkü arabası örnek, nasıl yürüdüğü belli, tecrübe etmiş birçok şeyi.
Biraz kulak verseniz arabanız daha da hızlanıcak, sizde teşekkür etceksiniz aslında.
İnatlaşmak insanlara kaybettiriyor malesef, kabul etmek en büyük zaferdir.
İşi bilen adamlar yazıyor birde hani dinlememeniz için bir sebete göremiyorum :S
Bi önerilere kulak verin derim, arabalarınızdan keyif almanız diye.
https://www.youtube.com/watch?v=IJ_Jwj0BJOI
Zamanın behrindeki video. Yavaşsın Murat yavaş.
Etanol konusuna gelince de bizim araçlar flexfuel E15'e kadar sıkıntısız şekilde kullanılabilir. O etanol pompası kullanan kişiler E10 için mi yoksa E60+ kullanmak için mi takmışlardır acaba?
Ayrıca işin ilmini de 4 sene boyunca anlatmaya gerek yokki. Memleketimin insanı zaten sanayide kısa sürede çipçiliğin kitabını yazıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=IJ_Jwj0BJOI
Zamanın behrindeki video. Yavaşsın Murat yavaş.
Etanol konusuna gelince de bizim araçlar flexfuel E15'e kadar sıkıntısız şekilde kullanılabilir. O etanol pompası kullanan kişiler E10 için mi yoksa E60+ kullanmak için mi takmışlardır acaba?
Ayrıca işin ilmini de 4 sene boyunca anlatmaya gerek yokki. Memleketimin insanı zaten sanayide kısa sürede çipçiliğin kitabını yazıyor.
Yav hee heeee
uzaticak bisi yok bence yavas bana gore yavas.aksini dusunuyosaniz bursadayim buyrun gelin uzerine 1.5 yogurtlu kebap yedirip gonderiyim :)
fene2 avukatın arabasımı?
birbirine denk arac yok sacma sapan bi organizasyon olmus..
beyler semiiyide iyi tanıyorum arabasınıda iyi biliyorum adanada daha öncede 1,4 tsi yatık polo gti avk plaka ve bu araç flashpro-egzoz-headers-kapak yapılı egzantrikli gayet güzel giden BEZ fn2 ile yürüyordu hatta öne bile atlıyordu.poloda sadece dr.ecu yazılım dv-egzoz-cooler vardı ve öküz gibi gidiyordu çağtayın fn2 stok sayılır. fn2 flash prosuz kapaksız hiç yürümyo bunuda herkes biliyor.bende tsi için daha iyi olabilir düşüncesindeyim.birde benzin kalitesi bu speclerdeki br tsi da hiç birşey değiştireceğini düşünmüyorum.
FN2 içinde flashpro 3 boy farkettirir denmiş.Sponsor olun alın adama ayarlayim ben flasproyu görelim 3 boyu yada direği :)
vti net rüzgar yapmış bu bariz bir şekilde belli.ama yabana atılmasın gayet güzel gidiyor.B16b piston dandik bi headers 51mm egzoz var sr vtec te.
edit: fn2 avukatınmış
bez i bilmem de
bom un geçtigi gti da bi katakulli vardı onu biliyorum........
serkan sohc vte
25-07-2014, 19:48
SR vti o gece 100km gazlandım geldim yine denedim headers ezikler var ve heryerinden yamalı 51 lik boru egzoz sıkıyor egzoz degişiminden sonra terrardan denemek isterim...
:Coco kardsmm bnmm evet:icon_tup:
ibratice
25-07-2014, 22:38
SR vtec, e kocaman maşşallah :)
1.5 sene ethanollu 1.4 tsi kullandım ... en az 2.5 senedir de etonollü kullanan 1.4 tsi bir dunya tanıdıgım var... hicbiri ne enjektör ne pompa sorunu yaşadı.. (max %30) rahatca kullanabilirsiniz bence..
Murat Ç.
26-07-2014, 00:25
Maşallah polo lara yapanların emeklerine sağlık çok güzel yürümüşler :)
Poloyu allah korumus iyi seridine sigabilmis, masallah araclara
Ayağınıza sağlık. Rüzgar işi için birileri ders almamış galiba hala neler olabileceğini unutmuş.
Kimle deneyip denemeyeceğimizi öğrendik de işte şeytan dürtmüş heralde Kamer abi seni.
Pololar maşallah illa para harcatacaklar bana :D Roccodan anlamam yolda görmüştüm çok güzel duruyor maşallah benim de 106 mavi olduğu için biraz bakıştık, sakin sakin gittik :)
O değil de kendi videolarımı izledim özledim hayvanı :(
SR'da şanzıman orijinalken, piston beyin egzoz headers filtre vs aynı; (4 e geçmediği zamanlar oluyordu hep bırakmıştım).. beyaz 106 pt51 li 2 kişi, benim araba filtre egzoz(orta susturuculu) timing 14 60 yazılım yok
https://www.youtube.com/watch?v=bG_AXZ7ZUkk&list=UUU-NP_9rWU6kFO7tMLDABFw 2 den basıp 4 e atamadğnda bıraktğmda
Bunlar da 4e geçtiği zamanlar SR'nin
https://www.youtube.com/watch?v=lgRoqyA3cMQ&list=UUU-NP_9rWU6kFO7tMLDABFw
https://www.youtube.com/watch?v=_FkMFuqrD5Q&list=UUU-NP_9rWU6kFO7tMLDABFw
Bu da arabamın sesini özlediğimde, gayet dostça ve güzel bir denemeydi.. kırmızı polo burada 2 kişi ama yay takmıştı o gün top speedde bu kadar değişeceğini tahmin etmemiştim. Tek kişi yaysız yanyana gidiyorduk, 2 kişi yaylı yanyana gittik :D
https://www.youtube.com/watch?v=vPoHAAXv9rI&list=UUS8T13eoip_XNMk98NFnJgQ
pololar ciddi yürüyor, şu an box varken zaten geçer beni kırmızı olan. biz ilk konu açtığımzda yan yana gittiğimizde konuda 106 lar yürümüyor muhabbeti olduydu videolardan karar verirsiniz.
Not: Amerika'da çok sıkıldım ondan hep sarıyorum böyle, sevgiler saygılar.
serkan sohc vte
27-07-2014, 14:20
Amerikadan gelmeni dört gözle bekliyorum SR nin rövanşı var bnm arabamın 4 bozuk halde denedim videoları benim haberim olmadan youtube atılmış nasıl video çekilir göstericem rüzgar yapıyon demişsin asıl rüzgarı seninle yarıştıgımız videoları islersen kendinin nasıl rüzgar yaptıgını görürsün...
serkan sohc vte
27-07-2014, 14:23
4 geçen videolar diyon 2.3 denmeden geçiyor onu sözlemiyorsun neyse rövanşı olucak bu denemelerin öyle bnde habersiz video atmak degil...
serkan sohc vte
27-07-2014, 14:27
burdadamı rüzgarı SR yapıyor https://www.youtube.com/watch?v=lgRoqyA3cMQ&list=UUU-NP_9rWU6kFO7tMLDABFw&index=25
kardeşim agresif çıkmana gerek yok.
arabanı daha ileri taşımaya odaklan sadece çünkü bu tarz muhabbetlerin hiçbir anlamı yok.
icraatınla konuşman en güzeli emin ol.
zamanında yaşadık tecrübeyle söylüyorum bunları yanlı anlama sakın.
Yiğit Güllüler
27-07-2014, 16:44
Serkan hayırdır kardeşim adam sana dosthane şekilde konuşmuş neyin hırsı bu amerikadan gelmesine gerek yok onunda benimde 106 lar hazır müsait bir zaman da dilersen deneriz olur biter beyin yok diyip lunch yaptığın zamanları da unutmadık. Gerginliğe gerek yok kardeşim aynı ortamların aynı gölün kurbağasıyız ;)
mustafa_KYR
27-07-2014, 17:06
burdadamı rüzgarı SR yapıyor https://www.youtube.com/watch?v=lgRoqyA3cMQ&list=UUU-NP_9rWU6kFO7tMLDABFw&index=25
Sanırım olayı sen çok yanlış anlamışsın Serkan. Seninle olan roll için bişi denmemiş orada. Doğuşun bahsettiği şey Kamer'le ,burhanın daha önceden senin haberin var mıdır yok mudur bilmiyorum ama yine bir roll esnasında yaptıkları kazaydı. Kamer'in kullağı aracın lastiği patlayınca burhanda rüzgarında olduğu için Kamer'e çarpmıştı. Olay bu videoları da zaten kesin izlemişsindir. Geçen gün ki Polo ve Sr vtec roll olacağında da yine burhanın sürüp tek şerit de iki araç gitmeye çalışması biraz sıkıntılı bir durum yaratmış olduğundan bahsetmiş. Burada senin için söylenen , ya da senin agresif çıkacağın bir durum yok. Sen aracını hazırlarsın o da gelir o sırada çıkar basarsınız olur biter.
mustafa_KYR
27-07-2014, 17:10
Serkan hayırdır kardeşim adam sana dosthane şekilde konuşmuş neyin hırsı bu amerikadan gelmesine gerek yok onunda benimde 106 lar hazır müsait bir zaman da dilersen deneriz olur biter beyin yok diyip lunch yaptığın zamanları da unutmadık. Gerginliğe gerek yok kardeşim aynı ortamların aynı gölün kurbağasıyız ;)
Aynı gölün kurbağasıyız ne demek lan yiğit :D yıktın beni :D kaplumbağa olalım bari belki dönüşüp ninja oluruz :D
serkan sohc vte
27-07-2014, 17:18
Bnden habersiz video atmak dosthanemi egzoz degişiminden sonra dostça denerim skıntı yok
serkan sohc vte
27-07-2014, 17:22
O kazanın video sunu ilk izleyenlerdenm iki arabanın arasın da çok rahat 10 m var lastigi patlayıp döndükten sonra burhan kaçamayıp vuruyor
mustafa_KYR
27-07-2014, 17:35
İşte olay bu zaten, orada 10 m varken kaçamayıp vuruyor, burada 1 m yokken hala yanaşılıyor.. Dikkat edilmesi gerek diye düşünüyorum edilmediği taktirde olanları görüyoruz. Yine çok şükür kimsenin canına bişi olmamıştı. Allah kimsenin tekerine ters döndermesin allah korusun Ama ilk başta eşşeği sağlam kazığa bağlamak gerekmiyor da değil :D Herkese kazasız belasız denemeler dilerim.
yasindamar
27-07-2014, 19:02
Ben videoari yeni gordum herkesin ayagina saglik.. benim polodan cekilen videoar da var evet ama ortalik gerilms baya. Bendeki videolari atip da tekrar gerginlik yaratmayayim ben
.cunku sr vti ve scirocco ile olan denemelerim de var. Gece cok guzel ve keyifliydi. Tekrari mumkun olur insallah
Amerikadan gelmeni dört gözle bekliyorum SR nin rövanşı var bnm arabamın 4 bozuk halde denedim videoları benim haberim olmadan youtube atılmış nasıl video çekilir göstericem rüzgar yapıyon demişsin asıl rüzgarı seninle yarıştıgımız videoları islersen kendinin nasıl rüzgar yaptıgını görürsün...
4 geçen videolar diyon 2.3 denmeden geçiyor onu sözlemiyorsun neyse rövanşı olucak bu denemelerin öyle bnde habersiz video atmak degil...
Bnden habersiz video atmak dosthanemi egzoz degişiminden sonra dostça denerim skıntı yok
Önde olduğum halde neyin rüzgarını yaptığımı anlamadım? Genelde arkadaysan rüzgar yapılır ya hani. Koyduğun videoda yol sağa dönüyor o yüzden yaklaşıyorum çok da az olsa. Sonra da bırakıyorum çünkü yol çok fazla sağa dönünce kimseyi tehlikeye atmamak için. Videoların ne zaman eklendiğine bak, şu zamana kadar konu mu açmışım?
Dosthanelikten bahsetmeyin, arabada filtre egzozdan başka bir şey yok diyip geldiniz, ayağınıza sağlık dedim, yanımızda launch yapıp gittiniz. Sorduk beyin mi var diye, ayağımızla yaptık dediniz sanki çocuk kandırıyormuşsunuz gibi. Siz daha ne olduğunu bilmediğiniz zamanlarda ben 2009 da sami abinin yanında oturup ayara çıkıyordum.
Arabanda go pro vardı, madem geçiyormuşsun ya ben öyle anladım. Seninle her viteste bastım, 4 te bile bastım onların hepsini koy, hangisinde geriye düştüm de rüzgara girmişim.
Ha bir de dört gözle beklediğini duydum hemen söylemişssin TY ile denemek istiyorum diye, insan geçtiği adamı 4 gözle beklemez, geçildiğine hırs yapmıştır. Benim de hırsla işim yok.
kkursat01
27-07-2014, 21:43
O gece bende ordaydim oncelikle hepinizin ayagina saglik, ancak burda ruzgar alindi diye olay yaratmaya gerek yok birdahakine dikkatli olalim diyip gecersiniz olayi forum ortamina tasimaya gerek yoktu denemelerde arabalar gibi zevkine yapilir konu buyumesin... ty ile sr nin denemelerinin oldugu gece sr den kac kere ruzgar aldiniz videolarda olmayan yerleri de biliyoruz merak etmeyin ty ruzgara bazen girdi gozumle sahit oldum hg zaten ruzgarin bokunu cikardi sr yi seritten cikartti sonra hatta yolda durup konustuk cnku biz gerildik simdi bize ruzgara girme mevzusu cikartmayin arabalar hazir olunca.musait zaman denersiniz olur biter abartmayin biseyi.
Buarada bazilari kendini cok tecrubeli sanmasin kimseyi kucumsemiyoruz birseyler tecrubeli insanlarin yaninda takilarak degil kendi emegin ve bilgnle.yapilirsa bununla.ovunulur hazir.arabayi herkes yurutur bura govde gosteri yeri degil o kucumsedigin adam belki senden daha tecrubeli nerden biliyosun bosa.konuyu uzatmayin daha fazla...
O gece bende ordaydim oncelikle hepinizin ayagina saglik, ancak burda ruzgar alindi diye olay yaratmaya gerek yok birdahakine dikkatli olalim diyip gecersiniz olayi forum ortamina tasimaya gerek yoktu denemelerde arabalar gibi zevkine yapilir konu buyumesin... ty ile sr nin denemelerinin oldugu gece sr den kac kere ruzgar aldiniz videolarda olmayan yerleri de biliyoruz merak etmeyin ty ruzgara bazen girdi gozumle sahit oldum hg zaten ruzgarin bokunu cikardi sr yi seritten cikartti sonra hatta yolda durup konustuk cnku biz gerildik simdi bize ruzgara girme mevzusu cikartmayin arabalar hazir olunca.musait zaman denersiniz olur biter abartmayin biseyi.
Buarada bazilari kendini cok tecrubeli sanmasin kimseyi kucumsemiyoruz birseyler tecrubeli insanlarin yaninda takilarak degil kendi emegin ve bilgnle.yapilirsa bununla.ovunulur hazir.arabayi herkes yurutur bura govde gosteri yeri degil o kucumsedigin adam belki senden daha tecrubeli nerden biliyosun bosa.konuyu uzatmayin daha fazla...
Ben hiç geriye düşmedim ki rüzgara gireyim, önde kamyon varsa şeride bile sığmaya çalışmadan bıraktım. Bu kadar çok konuşuyorsunuz koyun go pro videolarını... Özellikle 4 te bastığımızı lütfen çok rica ediyorum.. Benim için başkasının hayatı bir çok şeyden çok çok daha önemli.. Hg nin videoda arkama girip çıkması önde araba olması nedeniyle videoda kabak gibi ortada, hg 2 kişiyle bizim yanımızda gidiyordu biz tek kişiydik. Ki deneyen bizdik o değil.. Bu kadar iyiyse arabanız deneyin o zaman hg yle..
Benim kimseyi de küçümsediğim yok ama herşey ortada.. Ben kimsenin emeğine laf etmiyorum ama dönüp de çocuk kandırıyormuş gibii ayağımızla yaptık diyip sonraa beyni yolda taktık bilmem ne demeye gerek yoktu.. Benim emeğimi bilgimi tecrübemi nereden biliyorsun? gösterişle işimiz yok çok şükür. çoğunun yeni tecrübe ettiğini ben çok önce tecrübe ettim kimse merak etmesin.
niye seninle muhattap oluyorum onu da anlamadım. Araban hakkında çok çok güzel yorumlar yaptım kaç kişiye..
bu edit olayı yüzünden de flood yapıp duruyorz
kkursat01
27-07-2014, 22:08
Ben hiç geriye düşmedim ki rüzgara gireyim, önde kamyon varsa şeride bile sığmaya çalışmadan bıraktım. Bu kadar çok konuşuyorsunuz koyun go pro videolarını... Özellikle 4 te bastığımızı lütfen çok rica ediyorum.. Benim için başkasının hayatı bir çok şeyden çok çok daha önemli.. Hg nin videoda arkama girip çıkması önde araba olması nedeniyle videoda kabak gibi ortada, hg 2 kişiyle bizim yanımızda gidiyordu biz tek kişiydik. Ki deneyen bizdik o değil.. Bu kadar iyiyse arabanız deneyin o zaman hg yle..
Benim kimseyi de küçümsediğim yok ama herşey ortada.. Ben kimsenin emeğine laf etmiyorum ama dönüp de çocuk kandırıyormuş gibii ayağımızla yaptık diyip sonraa beyni yolda taktık bilmem ne demeye gerek yoktu.. Benim emeğimi bilgimi tecrübemi nereden biliyorsun? gösterişle işimiz yok çok şükür. çoğunun yeni tecrübe ettiğini ben çok önce tecrübe ettim kimse merak etmesin.
Kucumsemiyorum diyorsun ama hala hersey ortada yok ben soleyim boley diyorsun kendini ovuyorsun bundan vazgec hg ile musait.bir zaman deneriz sikinti yok biz denemeyiz.demedik zaten..
Gercekten olayi uzatmak icin degil abartmayin forum ortamina tasimayin kimseyide.kucumsemeyin diyorum hala.diyorsunki sen benim.tecrubemi.nerden biliyosu .diyorsun ben.seninle.ilgili birsey demedim yada.kucumsemedim kendi kendine alinganlik.yapmana gerek yok dusuncemi soyledim gordugumu soyledim alti ustu araba bu buyutmeyin denersiniz olur biter sikinti yapmayin kimse kimseyi yargilamasin tecrübesine dil uzatmasin yeter beyin olayi benim bilgim.disinda.o konuda birsey diyemem ama.ruzgar konusunda.fikirlerin.sabit degistiremezsiniz...
kkursat01
27-07-2014, 22:10
niye seninle muhattap oluyorum onu da anlamadım. Araban hakkında çok çok güzel yorumlar yaptım kaç kişiye..
bu edit olayı yüzünden de flood yapıp duruyorz
Walla konunun ne brnim arabamla nede senin yorumunla bir alakasi yok benim.senle.sorunumda.yok ben.orda.oldugum.icin.gordugumu ve fikrimi soyledim yorum yaptim buyutmeyin diye bunu bile.kotu niyet anladin sanirim...
Bizdeki videolar bunlar go pro nuzdan koyun yapmış mıyım yapmamış mıyım görürsünüz. Zaten mantıken önde olunca rüzgarı arkadaki yapar, hiç arkaya düşmediğime göre sorun yok. Senin şu an okumayıp atladığın şey;
-"Kardeş arabanda beyin var mı?"
+"Yok arabada beyin orijinal.
-"Launch yaptın da o yüzden"
-"Ha onu ayağımla yaptım"
Kim kimin tecrübesiyle dalga geçiyor kim kimi çocuk yerine koyuyor. Sesten bile fazla döndüğünüzü anlıyorduk. Biz sorduktan bir gün sonra launch devir videoları konuldu ama beyin yok denildi. Ben de diyorum ki biz kaç yıl önce millet adını telaffuz edemezken bazı şeylerin onlarla ilgileniyorduk. Bu övünmek değil, sert kayaya çarpmak oluyor. Drag roll benim tarzım değil zaten rica edildi tamam dedik neyse alnımız temiz çıktık. Gerçekten bence de uzatmaya gerek yok kim neye inanıyorsa inansın, herkes neyin ne olduğunu biliyor.
kkursat01
27-07-2014, 22:42
Bizdeki videolar bunlar go pro nuzdan koyun yapmış mıyım yapmamış mıyım görürsünüz. Zaten mantıken önde olunca rüzgarı arkadaki yapar, hiç arkaya düşmediğime göre sorun yok. Senin şu an okumayıp atladığın şey;
-"Kardeş arabanda beyin var mı?"
+"Yok arabada beyin orijinal.
-"Launch yaptın da o yüzden"
-"Ha onu ayağımla yaptım"
Kim kimin tecrübesiyle dalga geçiyor kim kimi çocuk yerine koyuyor. Sesten bile fazla döndüğünüzü anlıyorduk. Biz sorduktan bir gün sonra launch devir videoları konuldu ama beyin yok denildi. Ben de diyorum ki biz kaç yıl önce millet adını telaffuz edemezken bazı şeylerin onlarla ilgileniyorduk. Bu övünmek değil, sert kayaya çarpmak oluyor. Drag roll benim tarzım değil zaten rica edildi tamam dedik neyse alnımız temiz çıktık. Gerçekten bence de uzatmaya gerek yok kim neye inanıyorsa inansın, herkes neyin ne olduğunu biliyor.
Go pro dan izledik koyarlar soylerim sikinti yok. Beyin olayina gelince o konu beni ilgilendirmiyor serkanla aranizdakileri bilemem ayrica.sunu soleyim adam 4 . Vitesi arizali oldugu halde denedi sizle gecti gecildi mevzusu olmasin tekrardan guzelce denersiniz olay biter videonuzu cekersiniz koyarsiniz uzamasin buyutmeyin alti ustu deneme ucunda birsey yok.sonucta ;)
serkan sohc vte
27-07-2014, 22:47
4 bozuk arabayla yarışıp alnın nasıl temiz çıkıyor anlamadım bnm arabam şuan hazir herkesle denerim kimse speclerini söylemiyor timing oldugunu yarıştan sonra ögrendik başkasından...
Go pro dan izledik koyarlar soylerim sikinti yok. Beyin olayina gelince o konu beni ilgilendirmiyor serkanla aranizdakileri bilemem ayrica.sunu soleyim adam 4 . Vitesi arizali oldugu halde denedi sizle gecti gecildi mevzusu olmasin tekrardan guzelce denersiniz olay biter videonuzu cekersiniz koyarsiniz uzamasin buyutmeyin alti ustu deneme ucunda birsey yok.sonucta ;)
Bekliyorum bizim gibi her videoyu koyun zaten bu videoların arasında sadece 4 te basmadığımz var onda da gişelere kadar gittik arkamızda kimse yoktu. Serkan'ın 4 te mi bastın sen diye sormasından aradaki farkı tahmin edersin.
Ben zaten geçti geçildi mevzusu değil arabanın sesini özledim diye koydum. Serkan'a da ters bir şey yazmadım, kendi gelip yazdı. Önceki konularda poloyla 106 denerken 106 daha iyi yürüyebilirdi mevzusuna istinaden koydum nasıl yürüdüğünü. Polo çok iyi yürüdüğünden. Dediğim gibi roll drag sevmiyorum bir daha da düşünmüyorum denemeyi.
4 bozuk arabayla yarışıp alnın nasıl temiz çıkıyor anlamadım bnm arabam şuan hazir herkesle denerim kimse speclerini söylemiyor timing oldugunu yarıştan sonra ögrendik başkasından...
Serkan ben mi söyledim sana deneyelim diye? İstersen denemeyelim 4 bozukmuş dedim. Bir kere bile sana şu vitesten şu devirden basalıım demedim. Herşeyi sen ayarladın. Araba 3 yıldır Adana'da. Erman'dan hadi bilmiyordunuz, Menderes'te yanıma park ettiniz o zaman bile sordunuz söyledim, yanınzıda Mert'ler vardı benim yanımda Kamer abi vardı. Hiç mi hatırlamıyorsunuz. Her konuda her yerde herkes timing olduğunu biliyor. Ki bence daha da iyi olabilirdi timing ama önemli değil.
arabasızadam
28-07-2014, 00:01
Bütün araçlara Maşallah 'ta şu dizellerin dumanını hiç sevmiyorum, videoları izlerken sanki duman kokusu geliyor .:)
serkan sohc vte
28-07-2014, 00:01
TY ile denememiz hiç saglıklı olmadi ikinci birkez deneyelim denenmeside gerekli bnm 4 bozuktu bu denemeyle araba kıyaslanamaz kıyaslanırsa bnde rövanşını isterim hakkıyla bn skıldım bu mevZudan TY ile dostça denemek isterim geçersende zaten söylicek hiçbirşeyim yok tebrik ederim...
Boş muhabbetler hiç bitmeyecek valla ya. Yok rüzgar aldın yok rüzgar verdin yok kornayi ayağınla çaldın hiç bitmeyecek valla. Ya arkadas araba denenecekse 2 seride 2 araba koyun demeyin. Rüzgar almak dibine araba sokmak ne demek oluyo. Şoförlük gösterisi mi bak ben dibinden bile gidebiliyorum demek mi ? Mustafa ile biz zamanında tek şerit 2 araba gittik 2 km kadar nerdeyse. Iyi mi bi *** yedik ? Asla. Bak Allah korudu kamer kardeşimizi lastik patladı o hizda. Boş isler. Araba deneyecek adam delikanlı gibi yan yana gelir çıkar basar. Bahsedilen b16 o speclerde 170 175 civarlarında güç vermeli. Dizel Polo ile rüzgar yaparak yürümek cok buyuk basarı degil yani bence. Daha yüksek sıkıştırma piston ve iyi bir egzantrik olan vti bana direk saydirmisti Polo ile ibizanin güçleri ayniyken.
Ha ben kalkıp yorum yazdım buraya diye kimse bana boş atar yapmasın. Ne roll drag yapacak bi arabam var ne de vaktim zamanım. Aynı masada oturulup çay içilen muhabbet edilen ortamda yola çıkıp saçma sapan hırslara bürünmek cok saçma cok Mantıksız. Doğuş bu olaylar tarzın degil abim seninde. Cok fazla girmezsen sen de sevinirim kardesim.
Dediğim gibi kimse atar gider yapmasın. Dışardan boş konuşan 3. Şahıs değilim ben. Orda basan butun arabaların sahibi benim kardesim.
Degil tabi beni taniyorsun zaten ben roll drag seven adam degilim.. Bi konu acacak olsam o zaman acardim.. Hem videolar ortada hem de bir de ustune ruzgar yapan brn oldum. Ben ayri seritte giderken geriliyorum ne ruzgarindan bahsediyorsujuz.
Tanimadigim kimseyle denemeyi dusunmuyorum bundan sonra zaten arabana 3-5 bir sey ekleyip gel deneyelim demen ilginc oldu. Ben otomobile tutkumdan dolayi biniyorum, ne gosterise ne birilerine bir sey kanitlamaya.
serkan sohc vte
28-07-2014, 19:30
Boş muhabbetler hiç bitmeyecek valla ya. Yok rüzgar aldın yok rüzgar verdin yok kornayi ayağınla çaldın hiç bitmeyecek valla. Ya arkadas araba denenecekse 2 seride 2 araba koyun demeyin. Rüzgar almak dibine araba sokmak ne demek oluyo. Şoförlük gösterisi mi bak ben dibinden bile gidebiliyorum demek mi ? Mustafa ile biz zamanında tek şerit 2 araba gittik 2 km kadar nerdeyse. Iyi mi bi *** yedik ? Asla. Bak Allah korudu kamer kardeşimizi lastik patladı o hizda. Boş isler. Araba deneyecek adam delikanlı gibi yan yana gelir çıkar basar. Bahsedilen b16 o speclerde 170 175 civarlarında güç vermeli. Dizel Polo ile rüzgar yaparak yürümek cok buyuk basarı degil yani bence. Daha yüksek sıkıştırma piston ve iyi bir egzantrik olan vti bana direk saydirmisti Polo ile ibizanin güçleri ayniyken.
Ha ben kalkıp yorum yazdım buraya diye kimse bana boş atar yapmasın. Ne roll drag yapacak bi arabam var ne de vaktim zamanım. Aynı masada oturulup çay içilen muhabbet edilen ortamda yola çıkıp saçma sapan hırslara bürünmek cok saçma cok Mantıksız. Doğuş bu olaylar tarzın degil abim seninde. Cok fazla girmezsen sen de sevinirim kardesim.
Dediğim gibi kimse atar gider yapmasın. Dışardan boş konuşan 3. Şahıs değilim ben. Orda basan butun arabaların sahibi benim kardesim.
Bnm arabamın 160 hp dyno verisi var getirin ozmn 160 hp dyno verili bir vti deneyelim kim daha saglıklı gidiyor görürüz bukadar basıt bks polo turbosu büyük oldugunu da biliyoruz bu arada speclere onu eklemeyi unutulmuş...
Mehmetmert
28-07-2014, 19:55
Bks' nin turbo bile buyudu ya ne diyim. ..
Serkan abicigim bKsnin turbosu buyuk degil haberin olsun , kim dediyse inanma bn biliyorum yani , bu arada araban eskisine gore hızlandı kısa sanzimann cok etkisi oldu masalhh fakat su sr vtec gecti gecti videosuna hala kızgınm size haberiniz olsun , Dogusun 106 lada denersiniz yeniden ama senin arabanla o araba denk olmams oluyor simdiki halinle hakkaniyetli olmak lazım , Yigit yazms onla denersiniz olmadı..
FatihÖnderBLR
28-07-2014, 20:35
Başka neler diyecekler merak ediyorum turbo büyükmüşmüş..
Ben onde giderken ruzgar yaptim.
Bks nin turbo buyuk.
Sizde beyin yok launch ayakla yaptiniz.
Biz aslinda yoğuuzz.
Ben gectigimle bir daha denemiyorum prensip meselesi hadi iyi bayramlar.
Başka neler diyecekler merak ediyorum turbo büyükmüşmüş..
Büyük turboyla bukadarmı gidiyor :)
serkan sohc vte
28-07-2014, 21:08
Ben onde giderken ruzgar yaptim.
Bks nin turbo buyuk.
Sizde beyin yok launch ayakla yaptiniz.
Biz aslinda yoğuuzz.
Ben gectigimle bir daha denemiyorum prensip meselesi hadi iyi bayramlar.
Bu yazın bnm arabamın şuan daha hızlı oldugunu gösterir ki zatende öyle deneyelim istersen Çagatay abi bnde Doguş gile kızgınım bnden habersin video attıkları için sen kaldırın video yu dediginde kaldırıldı zaten Çagatay abide burda belirmiş zaten TY den SR şuan daha hızlı diye denemeye gerek yok Çagatay abi video için özür dilerim faceyle alakam yok youtube atıldı sadece ikigün sonra kaldır
BKS nin turbo palleri büyükmüş bn öyle duydum her duyulana inanma derseniz bnm arabamında şanzumanı b16a2 oem şanzuman şuan
yasindamar
28-07-2014, 21:19
Bu yazın bnm arabamın şuan daha hızlı oldugunu gösterir ki zatende öyle deneyelim istersen Çagatay abi bnde Doguş gile kızgınım bnden habersin video attıkları için sen kaldırın video yu dediginde kaldırıldı zaten Çagatay abide burda belirmiş zaten TY den SR şuan daha hızlı diye denemeye gerek yok Çagatay abi video için özür dilerim faceyle alakam yok youtube atıldı sadece ikigün sonra kaldır
BKS nin turbo palleri büyükmüş bn öyle duydum her duyulana inanma derseniz bnm arabamında şanzumanı b16a2 oem şanzuman şuan
Konusmayayim diyorum ama bu kadarina da pes artik...
BKS Polo nun dyno verisi var. 180 hp..
BKS Polo Adanada... O kadar eminsen turbosuna yada pallerinin buyuk olduguna gel bahsine girelim.. goturelim Kasim Ustaya söksün incelesin turbosunu..
Eger turbosu orjinal cikarsa tum sökme takma masraflarini sen karsilayacaksin ve burada bizlerden ozur dileyeceksin.
Eger turbosu yada palleri buyuk cikarsa, hatta yazilim-dpf iptali-eksoz ve box harici bir modofikasyon cikarsa aracta masraflar benden ve burda ben herkesten ozur dileyecegim..
Ne guzel cikmisiz agiz tadiyla keyifle denemisiz.. nedir bunlari soyleme amacin?
Benim kim oldugumu bilmiyosun belki onu da belirteyim - 34 HM 9443 beyaz polonun sahibiyim
serkan sohc vte
28-07-2014, 21:45
Konusmayayim diyorum ama bu kadarina da pes artik...
BKS Polo nun dyno verisi var. 180 hp..
BKS Polo Adanada... O kadar eminsen turbosuna yada pallerinin buyuk olduguna gel bahsine girelim.. goturelim Kasim Ustaya söksün incelesin turbosunu..
Eger turbosu orjinal cikarsa tum sökme takma masraflarini sen karsilayacaksin ve burada bizlerden ozur dileyeceksin.
Eger turbosu yada palleri buyuk cikarsa, hatta yazilim-dpf iptali-eksoz ve box harici bir modofikasyon cikarsa aracta masraflar benden ve burda ben herkesten ozur dileyecegim..
Ne guzel cikmisiz agiz tadiyla keyifle denemisiz.. nedir bunlari soyleme amacin?
Benim kim oldugumu bilmiyosun belki onu da belirteyim - 34 HM 9443 beyaz polonun sahibiyim
Bahismi??? :) ben duydugumu söylüyorum Kamer abiyle bnm problemim yok SR nin dyno veriside var 160hp
yasindamar
28-07-2014, 21:52
Bahismi??? :) ben duydugumu söylüyorum Kamer abiyle bnm problemim yok SR nin dyno veriside var 160hp
Ben duydugumu soylemiyorum bak gozumle senin yazdigin seyleri gorup ona gore yaziyorum :) ona bakarsan benim kimse ile problemim yok kardes. Ama emin olmadigin seylerde konusma lutfen...
Kamer bu arada hayirli olsun bedavadan turbon da buyudu kardesim :)
cerkez_kral
28-07-2014, 23:09
serkan kardeşim herzaman boş konuşan insancıklar olur senin bunları kafana taktıgına degmez bırak siz geçtiniz de ortalıkta karı gibi ortalıgı karıştıran insanlar olur..
Eminim öyledir oemdir beyin de oemdir arabanın herşeyi oem sadece egzoz ucu var :heyoo:
Otobana gitmeden boy hesabıyla kim hızlı kim yavaş bilemezsin, beni geçtin mi? Geçemedin. Ben de denemiyorum bundan sonra seninle, hiç bir zaman da beni geçtiğin videon olmayacak.
serkan kardeşim herzaman boş konuşan insancıklar olur senin bunları kafana taktıgına degmez bırak siz geçtiniz de ortalıkta karı gibi ortalıgı karıştıran insanlar olur..
Sen bence bu konuya hiç yazma.
cerkez_kral
28-07-2014, 23:24
sen kimsin ki böyle konuşuyorsun doush forumun sahibi senmisin
sen kimsin ki böyle konuşuyorsun doush forumun sahibi senmisin
konuyla alakan var mı? araban mı var videoların arasında? muhabbetimiz mi var?
cerkez_kral
28-07-2014, 23:29
buraya yorum yazmak için arabamın wideolar arasında olmasına gerek yok muhabbetimizde olamaz saten senin gibi bi kardeşimizle
Çok şükür ki olmasın zaten
cerkez_kral
28-07-2014, 23:41
aşşagıdan gizliden konuyu takip eden arkadaşlar size soruyorum benim hanginize ne borcum varmış bi yazın bakayim yada kimin dükkanını 30 kişiyle basmışım bekliyorum
Bnm arabamın 160 hp dyno verisi var getirin ozmn 160 hp dyno verili bir vti deneyelim kim daha saglıklı gidiyor görürüz bukadar basıt bks polo turbosu büyük oldugunu da biliyoruz bu arada speclere onu eklemeyi unutulmuş...
serkan sen beni güldürdün allahta seni güldürsün
illa çileden çıkaracaksınız arkadaş ya.çekemeyen adamlar *** atacak diye saçmalamanın dibine vuruyor sizde inanıyorsunuz.turbo büyük olsaydı araya kurtuluş mahallesi girerdi.
faceden sordun ne var diye söyledim sana adam gibi guvenmeyeceksen niye soruyosun
sen niye kullanmadin dedim abi sen o kadar hırslı gelince daha iyi sürene verdim dedin
ben hırs yapsaydim seni ilk aradığımda arabam yükseltti diyince denemeyelim o zaman denemezdim.üstüne 2 defa aradın abi yapalım dedin.sonra dostane denemeler fln....
kusura bakma ama sökük olmayan hiç bir bolt on bir vti geçemez polo yu.o yuzden bu muhabbet bitsin burda.
Abi siz manyakmisiniz gece gece guldurdunuz beni bu ne laannn bu yazilarr. ;) Serkan sen her soykenene inanma abim seni fena doldurmuslar oyle her soylenene de inanma kamerlerden icin. Kimsenin kimseye yalan borcu yok.seni doldurusa gelmisler oyle hirs yapmayada grek yok.yuz yuze olsaniz bu konusmalar olmaz her iki tarafida iyi taniyorum.bigun oturalim saklibahcede konusulsun.bu sacmaliklarin geregi yok insanlari guldurmryelim kendimize kic kadar memlekette.
Onur Fatih
29-07-2014, 00:03
kamer abi ve doğuş niye uzatıyosunuz ki hala.Siz yapmayın bari. İzledik videoları gördük gerisi boş kim ne derse desin.
yasindamar
29-07-2014, 00:48
Ben su an memleketteyim bayram ziyaretindeyiz... Mersine geldigimde bendeki videolari da konuya ekleyecegim... Simdiden soyluyorum sonra haber vermedi demeyin arkadaslar :)
Yiğit Güllüler
29-07-2014, 08:08
arkadaşlar bugün yarın saklıda toplanıp konuşalım burada olacak gibi değil bu iş ,saçma sapan adamlar uzaktan yakından alakası yok burada ortalığı karıştırıyor boşboşlar,eminim konuşulup tatlıya bağlanır serkan al sende klavye de yanında oturan adamları onlarda gelsin kardeşim çayımızı için neymiş ne değilmiş konuşalım kardeşim olur mu?Gün zaman belirleyelim yeter.
mustafa_KYR
29-07-2014, 09:59
Çoskun çok yanlış yapmışsın. Bu konuya yazan insanların çoğunu ben yıllardır tanıyorum , senin onları tanıdığın sürenin 3-5 katı kadar hatta 10 yılı süredir tanıdığım dostum var. Hiçbiri boş değil,hepsi işinde gücünde ekmeğinin peşinde çalışan eden insanlar. Ayrıca insancıklar demeni hiç yakıştıramadım sana. Kimse kimseden büyük değil kimseyi aşağılayamazsın kimsenin hakkı değildir. Nerede yazılmış insanları böyle küçümsemek - aşağılamak ,ınsancık vs gibi şeyler yazmak. .
Serkan sende kulaktan duyma bilgilerle insanlara ithamlarda bulunma. Bir büyük tavsiyesi, gözünle gördüğüne bile bazen inanma. Olayın içini bilmeden. Daha yaşınız küçük bu alemde daha neler görürsünüz neler. Neler duyarsınız neler. Büyüklük taslamak için söylemiyorum öyle algılanmasın kesinlikle. Beni tanıyan bilir zaten öyle bir insan olmadığımı. Şunu söylemeden de geçemeyeceğim. Buradaki bir çok arkadaş daha 5-10 yaşındayken o zaman benim altımda vardı araba o zamanlar yarışırdık ve dolu, boş- kültürlü ,cahil -efendi, ahlaksız-delikanlı, karı gibi, delikanlı gibi görünen karıları, arabamda hiçbir şey yok deyip de gırtlak dolu arabası olanı çok gördük, ve insan oğlu da bu kazanma hırsı, arabayı sanki namusu gibi görüp geçildiğinde sanki dünya başına yıkılmış gibi hissetme olayı olduğu surece bir suru tartışmada çok olur kavgada olur gürültüde olur. Benim gönlümden geçen hiçbir tartışma , kavga gürültü olmamasından taraftır her zaman. Konuşulup anlaşılmayacak hiçbir problem yok.
Bu arada coşkun hiç hoş olmadı yazdığın ,ayıp ettin bence burada yazan herkese bu şekilde boş insancık ,karı vs. gibi şeyler yazarak. böyle olaylara körükle gitmek yerine yapıcı olabilmeni dilerdim.
cerkez_kral
29-07-2014, 10:27
mustafa abi şimdi herkes serkanla dalga geçince alay edince bişey olmadıda ben yazıncamı yanlış yaptım madem böyle adanalı kardeşinizin arkasında duracagına adanalı abilerini uyarsana alay etmeyin dalga geçmeyin çocukla diye benim hiçbi yere körükle gittigim yok net alemi burdan klavye başından millet arkadaşını telefonla arayıp gir hemen yorum yaz diyen adamlarla dolu herkes işinde gücünde zaten..
Coskun kimsenin serkanla dalga gectigi filan yok kimsede öyle bisy yapmaz, zaten yaptrmayızda Oda bizim kardsmz Mustafanın dedigi gibi insancklar filan yazmssn kime yazdığını acıkca belirtseydin ...
cerkez_kral
29-07-2014, 12:08
Kime yazdigim belli sen sikinti etme kardes
Cnmm bnm ben sıkntı etmem derdim varsa soylerim mersine surekli gelip gidiyorum senin bi sıkntın varsa senin de yanına gelirim sende skntı etme ...
serkan sohc vte
29-07-2014, 14:53
Bncede bu olay çok uzadı konu nereden nerelere geliyor bitmekte bilmicek müsait bir zaman konuşabiliriz.
cerkez_kral
29-07-2014, 15:20
iyi ozaman mersine geldiginde sıkıntın varsa ararsın 05389383333 benim numaram canım
Sıçramayın dedik yine sıçradılar :) bks poloda buyuk Turbo var yazısından sonra zaten daha konuya yazmamaya karar verdim bende.
Burhan Type R
30-07-2014, 09:28
Ayağınıza sağlık. Rüzgar işi için birileri ders almamış galiba hala neler olabileceğini unutmuş.
Kimle deneyip denemeyeceğimizi öğrendik de işte şeytan dürtmüş heralde Kamer abi seni.
Pololar maşallah illa para harcatacaklar bana :D Roccodan anlamam yolda görmüştüm çok güzel duruyor maşallah benim de 106 mavi olduğu için biraz bakıştık, sakin sakin gittik :)
O değil de kendi videolarımı izledim özledim hayvanı :(
SR'da şanzıman orijinalken, piston beyin egzoz headers filtre vs aynı; (4 e geçmediği zamanlar oluyordu hep bırakmıştım).. beyaz 106 pt51 li 2 kişi, benim araba filtre egzoz(orta susturuculu) timing 14 60 yazılım yok
https://www.youtube.com/watch?v=bG_AXZ7ZUkk&list=UUU-NP_9rWU6kFO7tMLDABFw 2 den basıp 4 e atamadğnda bıraktğmda
Bunlar da 4e geçtiği zamanlar SR'nin
https://www.youtube.com/watch?v=lgRoqyA3cMQ&list=UUU-NP_9rWU6kFO7tMLDABFw
https://www.youtube.com/watch?v=_FkMFuqrD5Q&list=UUU-NP_9rWU6kFO7tMLDABFw
Bu da arabamın sesini özlediğimde, gayet dostça ve güzel bir denemeydi.. kırmızı polo burada 2 kişi ama yay takmıştı o gün top speedde bu kadar değişeceğini tahmin etmemiştim. Tek kişi yaysız yanyana gidiyorduk, 2 kişi yaylı yanyana gittik :D
https://www.youtube.com/watch?v=vPoHAAXv9rI&list=UUS8T13eoip_XNMk98NFnJgQ
pololar ciddi yürüyor, şu an box varken zaten geçer beni kırmızı olan. biz ilk konu açtığımzda yan yana gittiğimizde konuda 106 lar yürümüyor muhabbeti olduydu videolardan karar verirsiniz.
Not: Amerika'da çok sıkıldım ondan hep sarıyorum böyle, sevgiler saygılar.
Sen kimsen bana numarani atsana kardaş
Burhan Type R
30-07-2014, 09:49
Herkese iyi bayramlar konuyu yeni gördüm.bana laf sokmaya çalışan arkadaşlara söylüyorum bir derdiniz varsa 0545 771 22 61 arayın beni.burdan yvsak yvsak yorumlar yapmayin.doush nickli arkadas seninde numarani bekliyorum her kimsen.yok rüzgar işi için ders almamış felan hayirdir kardas benmi çarptim kamer 250 ile lastiği patlayip frene basan o ben sol seritteyim zaten benim önüme doğru kendi kaydida ben carptim.videoyu izlemediysen yollayim sana.bu arada bazılarınıda otobanda gormeyim bariyere yapistiririm haberi olsun benim oldugum yarışa gelmesin canini ve arabasini seviyorsa.
Burhan Type R
30-07-2014, 09:52
arkadaşlar bugün yarın saklıda toplanıp konuşalım burada olacak gibi değil bu iş ,saçma sapan adamlar uzaktan yakından alakası yok burada ortalığı karıştırıyor boşboşlar,eminim konuşulup tatlıya bağlanır serkan al sende klavye de yanında oturan adamları onlarda gelsin kardeşim çayımızı için neymiş ne değilmiş konuşalım kardeşim olur mu?Gün zaman belirleyelim yeter.
Yiğit ben bugün geliyorum yarin veya bigün topla kimin derdi varmış görüşelim bir senden ricam
Burhan Type R
30-07-2014, 10:20
Ayrica depo full hemde 2 kisi bosa ortaligi laristirmaya gerek yok
Vti ben suruyordum kardeş beb kimseyle hırs yapmam benle yarisanlar hırs yaparlar.sıkıntı yok
cerkez_kral
30-07-2014, 10:23
burhan allahını severim arkandayım kardeşim
Boldenon
30-07-2014, 12:04
Kamer'in arabada büyük turbo yok ki :) speclere eklenme unutulması durumu da yok dolayısı ile.
Sen kimsen bana numarani atsana kardaş
Herkese iyi bayramlar konuyu yeni gördüm.bana laf sokmaya çalışan arkadaşlara söylüyorum bir derdiniz varsa 0545 771 22 61 arayın beni.burdan yvsak yvsak yorumlar yapmayin.doush nickli arkadas seninde numarani bekliyorum her kimsen.yok rüzgar işi için ders almamış felan hayirdir kardas benmi çarptim kamer 250 ile lastiği patlayip frene basan o ben sol seritteyim zaten benim önüme doğru kendi kaydida ben carptim.videoyu izlemediysen yollayim sana.bu arada bazılarınıda otobanda gormeyim bariyere yapistiririm haberi olsun benim oldugum yarışa gelmesin canini ve arabasini seviyorsa.
+1 831 334 8661 hesaplarsın 15 saat gerideyim ona göre ararsın.
Ben sana sen çarptın dedim mi? O adam benim canım kanım, o gün eşini eve götüren bendim merak etme videoyu herşeyi izledim. Kimsenin suçu yok, her gün insanların 250 de lastiği patlıyor zaten ya, herkes çok usta şöför ya kimse frene dokunmaz zaten.. Önce yazdığın cümlelere dikkat et..
Böyle bir olaydan sonra nasıl böyle sürüyorsun hala? Evlisin çocuğun var o adamın eşi 8 aylık hamile yine bir şey olsa bu sefer şansınız yaver gitmese nolacak hiç düşünüyor musun? Yazdığın cümleye bak otobanda görmeyeyim bariyere yapıştırırım. Helal olsun çok büyük bir yetenek. İnsan canına verdiğin değerden zaten anlaşılıyor bazı şeyler.
Burhan Type R
30-07-2014, 20:23
Ben sana sen çarptın dedim mi? O adam benim canım kanım, o gün eşini eve götüren bendim merak etme videoyu herşeyi izledim. Kimsenin suçu yok, her gün insanların 250 de lastiği patlıyor zaten ya, herkes çok usta şöför ya kimse frene dokunmaz zaten.. Önce yazdığın cümlelere dikkat et..
Böyle bir olaydan sonra nasıl böyle sürüyorsun hala? Evlisin çocuğun var o adamın eşi 8 aylık hamile yine bir şey olsa bu sefer şansınız yaver gitmese nolacak hiç düşünüyor musun? Yazdığın cümleye bak otobanda görmeyeyim bariyere yapıştırırım. Helal olsun çok büyük bir yetenek. İnsan canına verdiğin değerden zaten anlaşılıyor bazı şeyler.
Kardeşim evliysen karın hamile ise okadar onlari düşünüyorsan ozaman yarismazsin dogrumu
Ben surerim sıkıntı yok.yarisirken herseyi göze alarak çıkıyorum otobana öylemi almasam çıkmam zaten
Burhan Type R
30-07-2014, 20:27
Caninin degerini bilen yarismaz zaten reis anlatabildim mi.benim yavsaklara verecek degerim olmadi bu saatten sonrada olmaz
Kardeşim evliysen karın hamile ise okadar onlari düşünüyorsan ozaman yarismazsin dogrumu
Ben surerim sıkıntı yok.yarisirken herseyi göze alarak çıkıyorum otobana öylemi almasam çıkmam zaten
Caninin degerini bilen yarismaz zaten reis anlatabildim mi.benim yavsaklara verecek degerim olmadi bu saatten sonrada olmaz
Neyse hadi iyi bayramlar
Burhan Type R
30-07-2014, 20:55
Neyse hadi iyi bayramlar
Sanada kardeş
Burhan Type R
30-07-2014, 20:57
Admin konuyu silerse sevinirim.
Bazıları istemedimi bizim konular siliniyordu.
cerkez_kral
30-07-2014, 21:37
Burhan haklisim gardasim agzina saglik
mustafa_KYR
31-07-2014, 14:10
Coşkun konu uzamasın diye yazmayım yazmayım diyorum ama tutamadım kendimi en sonunda senin bu ikide bir gardaşım haklısın dediğin adamla Burhan sana diyor bunu , type r larınız olduğunda. Arkasından ne güzelde saydırıyordun. Yok bizim çocuklar dalacaklardı şöyle boyle diyordun Birde diyorsun ki milletin arkasından iş çeviriyorlar falan kimin ne olduğu çıkıyor hiç kimse kusura bakmasın ben neysem oyum onu söylerim onu konuşurum. Ben bu zamana kadar neysem oyum. Kimseye iyi görünmeye kimseye yalakalık yapmaya çalışmadım beni tanıyan herkese sorun farklı bir şey duyarsanız gelin yanıma. Neyse daha beni muhatap etmeyin, ne benim karakterime ne de kişiliğime uyuyor bu davranışlar konuşmalar. Herkes kendini 4/4luk görmeye , en iyi benim demeye en delikanlı benim demeye devam etsin. İŞİ insanları eğitmek onları doğruya yönlendirmek onları iyi insan olmalarına uğraşan ben,şu girdiğimiz durumlara bak. Neyse beni muhatap etmeyin bundan sonra. Eğer dediğim gibi benimle problemi olan beni arasın o kadar açık net. 0545 625 2927. Herkese iyi günler. Hayırlı işler.
mustafa_KYR
31-07-2014, 14:13
Bu arada onun bunun gazıyla lafıyla sözüyle hareket edecek bir insan olmadım olmayacağımda. O yaşları çoktan geçtim. Herkese iyi günler. Buraya yazdığım son yorum olacak bu mesajda.
ayıp oluyor bu kadar yorumlar gerçekten. Burhan bu kadar zamandır ortamın içinde olan adamsın. Sen ölümü kalımı göze alıyor olabilirsin. Senin kaybedecek bişeyin olmaması karşındaki adam için de aynı durumu gerektirecek diye bişey yok. Allah'ım esirgesin aslan gibi oğlun var. Bu sözleri yazarken biraz daha dikkatli olmanı beklerdim kardeşim. Senle bi sorunum problemim olmaz biliyosun. Sadece yakıştıramadım sana o kadar.
Burhan Type R
31-07-2014, 17:14
Dou kardeşim seni severim bilirsin mustafada öyle sizinlede sıkıntım yok.Bu zamana kadar bir kötülüğünüzüde görmedim Allah var.konu sadece bu değil arkamdan konuşulanlar kulağıma geliyor kimse merak etmesin olay farklı yoksa biliyorsun ben tech ede girmiyorum kolay kolay.Neyse uzatmaya gerek yok tehlikeyi kaldıramayan yarışmaz olur biter reis
herkes kimin ne mal oldugunu biliyor. kimseyle oturup konuşacakta bişi yok.konu rolling konusu onun disinda bisi yazilmasin!
cerkez_kral
31-07-2014, 23:03
Burhani ben 10 yildir tanirim mustafa kayar haklisin kimin ne kasar oldugu belli ortaligi kim karistirmak ostiyor ortada bende uzatmiyorum herkese iyi gazlamalar gazci cok burda..