Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 cc
arifozcelik
25-07-2014, 08:13
bu araç konusunda bilgisi olan varmıdır birde 4'den 5'e geçmiyor demiş tahmini masrafı sizce ne olur, araç küçük falan demeyin bana yeter 2 kişiyiz zaten öyle araçla şehir dışına falanda çıkmayı düşündüğüm yok bana yeter...........
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acilll-bu-fiyatta-bulursaniz-ben-alirim-171977153/detay)
hddsheriff
25-07-2014, 08:17
şazımandan çok tavan baş ağrıtır bence, fotolardan mı bilmiyorum ama arabanın altı başka üstü başka mvi tonunda. Hor kullanılmış fransız arabası insanı hayattan soğutur bunuda belirteyim :)
arifozcelik
25-07-2014, 08:22
evet fotoğraf çekimleri çok kötü ışık çok dengesiz yakında bayramdan sonra fikir değiştirmiş olmazsam gidip bakmayı düşünüyorum, hor kullanılmış fıransızı bilirim renault 19 la iyi bir maceram olmuştu allah tan denk geldi iki katı kar yaptım yoksa yaptığım masrafla ömür boyu kullanmayı düşünüyordum
hddsheriff
25-07-2014, 08:24
evet fotoğraf çekimleri çok kötü ışık çok dengesiz yakında bayramdan sonra fikir değiştirmiş olmazsam gidip bakmayı düşünüyorum, hor kullanılmış fıransızı bilirim renault 19 la iyi bir maceram olmuştu allah tan denk geldi iki katı kar yaptım yoksa yaptığım masrafla ömür boyu kullanmayı düşünüyordum
206 cc ile r19 u bir tutma , 19 u bakkalda bile satarsın ama cc yi çok zor.
CC roland garros kullandım 2 sene, dedikleri gibi tavan baş ağrısı yapar, hep silikonlamak ister. 60-70 krş tan aşagı yakmazsın cok net.
daha once 206cc vardi simdide 308cc tavan problemi yasamadim.
orjinal yükseklikte kullanılırsa sıkıntı yaşanmıyor dediğin gibi fakat yay vs takarım diyosan ses kaçınılmaz. çünkü araç esneyemiyor tavan kasılıyor en ufak tümsekte vs.... tavanın acılıp kapanma gibi sorunu bende hic yasamadım.
Furkan_z3
26-07-2014, 17:22
Bende 1.5 sene cc kullandım hatta aracıma vogtland coilover takmıştım.Araç tavan gıcırtıları cok oluyor habıre bende silikonluyordum..Artı eğer tavanda sıkıntı varsa hıc bulasma bence elinde kalır ve ciddi paralar kaçırırsın...İlanda manuel açıyorum yazmışlar ama ben bir kere yetkili serviste arızalı olanı el ile açmayı denedım ciddi ağırlığı var ve o el ile açıldıkça tavanı acan mekanızme her seferınde daha cok zarar görüyor yağ filan kaçırıyor sıkıştırma yapıyor falan filan...
valla sen bilirsin amacım kimsenin malını kötülemek değill fakat araç turşu benim gözümde.Dertsiz başına dert alırsın bence vazgeç bu sevdadan.Git broadway al sunroff açtır daha iyi inan bak.
Orj jantlarda takasa gitmiş anlasılan
arifozcelik
27-07-2014, 23:57
tamamdır o zaman alana hayırlı uğurlu olsun, xs ler konusunda ne diyorsunuz veya 2000 üstü 14000tl!yi aşmıyacak klimalı ne tavsiye edersiniz