Orijinalini görmek için tıklayınız : civic sport
arkadaslar typer kasa civic sport için bilgi almak istiyordum.http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2275020 bu arabayı almaya düşünüyorum.tabi peder onaylarsa.
halilcakir
04-06-2006, 17:10
Çok incelemedim ilandaki aracı ve maddi durum nedir bilmiyorumda 5 milyar daha ekle type-r al derim,süper temiz olmasada çakma type-r dan iyidir bence...
benim niyetim cakma typer yapmak değiil bana typer gelmes zaten çok hızlı bide benzin sorunu var.motoru yol tutuşu için bilgi almak istiyorum.önerin için teşekkürler :)
halilcakir
04-06-2006, 17:14
2000cc araçlar düşündüğünüz kadar çok yakmıyor heleki type-r.Focus sport trend 2000cc 1 depoyla uzun yolda 610km gidebiliyor.205/45/17 ebatında lastikler filtre + egzostla...
ohaaa vallaha mı ¿ben civic sport istiyorum yaa sade bi modifikasyon yeterli niyetim arabayı ucurmakta değil.bilgi için saol.
halilcakir
04-06-2006, 17:18
ok tercih meselesi ama ben yerinde olsam 30milyar bütçeyle bir civic vti uçururdum:)
heheheheh ucmak olsaydı niyetim typer alırdım :) bana yardım edin arkadaslar yaaa civic sport için bilgi verin.
Yuregi-R
04-06-2006, 18:09
Bencede type-r al ben adana antalya arasını 1 depoyla gittim basmamak şartıyla (620km) düşündüğün kadar yakmıyo tabi basmassan, basarsan üzer :P
basmamak eldemi ¿ çok saol
linkdeki arabadan daha ucuzlarıda var.
halilcakir
04-06-2006, 18:48
e o zaman daha ucuzlarına bak dostum 30000ytl iyi para yani.Çakma type-r yerine cabrio fln birşeyler al yaz geldi keyifli olur:)
o temsili fotosu ötekiler kıyıda köşede şekiillmiş fotolar die bunu koydum :)
arabamı alıyon turgayy hayırlı olsun...
kısmetse peder alırsa alcaz :)
işte böyle bişey alcam kısmetse
http://i33.photobucket.com/albums/d84/clioGS/civik3k_10.jpg
olm o yavaşlan sana hızlı bişiler almak lazım:D
ABİ çokta hızlı olmamalı ölmeyelim sonna ¿
halilcakir
04-06-2006, 22:11
atın ölümü arpadan olsun:D
bu ilk olçağı için bunda ölmeyelim :)
halilcakir
04-06-2006, 23:01
ok o zaman type-r işte:)
walla ne diim arkadaşlara katılır ve bende 5 milyar civarı daha ekleyip type-R almanı tavsiye ederim ama tercih meselesi.. temiz bi vti bulursan o da olabilir.. ama civic sport da iyidir yani..
vti bulmak zor heleki temizi daha zor kısmet meselesi işte bakalım nolcak..
motor olarak güzel bir motor gayet ekonnomikmiş arkadaşlar söylüyordu typerdan daha ekonomik tirbence
temizi vardır piyasada kovalıycaz artık bulana kadar çok teşekkürler.
güzel arabada 30 çok fazla gibi geldi bana o paraya daga güzel şeyler war
mesela : sky window lu bi stilo
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2573116
22 milyar
fiat olduğu içn itici geliyorsa o paraya güzel bi GOLF de alırsın
tabi kişisel zevkin sen bilirsn genede
önerin için teşekkür ederim civic çok hoşuma gidiyor benim bi arkadaşımda mavisi çok tatlı :)
MUGENPOWE®
13-06-2006, 00:29
2000cc araçlar düşündüğünüz kadar çok yakmıyor heleki type-r.Focus sport trend 2000cc 1 depoyla uzun yolda 610km gidebiliyor.205/45/17 ebatında lastikler filtre + egzostla...
sence yenı araba almıs bı genc type-r la 610 km yapabılırmı ?
halilcakir
13-06-2006, 00:32
iyi güzelde dostum 1,6 ilede yine normalde yapacağı kmyi yapamaz ama bari en azından 2000cc ile gerçekten zevkli olur...
MUGENPOWE®
13-06-2006, 00:43
hic dıılse ozmn olmııcek yerlı yersıs basıp ;)
ahmetbaha-drs
13-06-2006, 02:00
sana bısı dıyımmı bunu alcagına Opel Astra coupe turbo al;) 2litre turbo 197hp..35lira fin..
mesela..
http://araba.com/228754.html
harbi hee gider buda sana...
yok be abi çok büyük duruyor :(
halilcakir
13-06-2006, 10:39
Bilmiyorum bence tek kapı spor araba dediğin performanslı arabadır.Az yakan konforlu bir araba beklemiceksin...
ahmetbaha-drs
13-06-2006, 12:28
kesınlıkle katılıyorum..+313hp..
bnce astra turbo cok ıyı bı araba..motoruyla rahatca oynarsın..konfor,donanım desen agzına kdr dolu bı araba..cıvıc sport'a okdr para degmz die dusunuyorm..
arkadaslar aklıma sokuyorsunuz faizler yükseldi zaten :(arada büyük duruyor gibi ama yakından gidip bakcam bu araca ;)
ahmetbaha-drs
13-06-2006, 22:12
gıt bak..test surusune cık..cıvıc'ten daha eglencelı,luks,performanslı bı araba..hıc bıseyı yoksa adı war bertone turbo;) ılerde motoruyla oynarsın brz..
ahmet siteye msj attım teklifimide sundum.yarın veya diğer gün arabaya bakmaya gitcem.
nosmemos
14-06-2006, 12:16
astra turbo dusunuyorsan bide benimkine bak http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=723
alacagin arabanin turbosuna+sanzmana iyice baktir eger coupe turbo dusunuyorsan manifoldda catlak olmasin
unutmadan benim arabanin turbo sistemi opel turkiyeden 2 yil garantili ;)
arabayi forumdan adanali arkadaslara sor istersen
çok istiyorsun nasyoneldekine msj cektim cvp bekliyorum :)yinede teşekkürler hayırlı satışlar...
ahmetbaha-drs
14-06-2006, 13:30
hadı bakalım hayırlısı olsun ınsallah olur..guzel araba yanı..sekli war adı war..uheuhe :)
^^ANIL^^
22-06-2006, 01:39
opel alma bence derim standart biniceksen al tmm ama bişiler yapmaya gelmiyo fazla bilgin olsun yani opel bi garip araba :):):) teccübeye sabittir vede beygirine aldanma standart type-r yanından ışınlanır öle iyi bi gidiş yok yani opel de git en mantıklısı type-r al efendi efendi gezersin gerektiği zamanda ayağının altında güç olur işte hadi kolay gelsin
MUGENPOWE®
22-06-2006, 12:48
git en mantıklısı type-r al efendi efendi gezersin gerektiği zamanda ayağının altında güç olur işte
keke banamı dedın gıt taypar aldıe alalım al dedınde almadıkmı :D:D:D
opelden vazgectim typeR alcam pederi ikna etmeme az kaldı...Bilgi verdiğin için teşekkür ederim ANIL