Orijinalini görmek için tıklayınız : civic ex,yağ yakma,enjeksiyon çevirme vs vs yardım
hayabusa
25-07-2014, 19:26
satılması için sahibinden e ilanını koydugum ve sorununu öğrenınce ilanı kaldırdıgım arabamda (civic eg) yağ yakma oldugu soylendı egzostan (rengını bılemedığım çözemedim) duman atma ve yağ eksiltme var.Sormak istediğim şu;
ustamın soylediğine göre segman-piston ile kurtarabilirmişiz bu doğrumudur ve bana maliyeti tahminen ne olur acaba ?
ikinci sorum hazır girişmişken enjeksiyona çevirmek nasıl mümkündür (sitede örneği çok var fakat anlamadığım için tekrar sormak istedim) ve bunun için gereken malzemeler nedir ve fiyatı nasıldır ikinci el ya da sıfır neler (enjeksiyona dönmesini istememin amacı biraz daha verimli olması için yoksa çok güzel örnekleri olan araçlar gibi modifikasyon yapmak niyetinde değilim) yardımcı olursanız çok sevinirim
Enjeksiyon olarak Sohc vtec'e çevirilir bizde var sohc vtec ama size tavsiyem satıp si almanız
hayabusa
25-07-2014, 19:37
Enjeksiyon olarak Sohc vtec'e çevirilir bizde var sohc vtec ama size tavsiyem satıp si almanız
yok satmayı düşünmüyorum bu şekilde zaten satmam teşekkürler
Mikrop_Ali
25-07-2014, 19:54
Motor yaptım enjeksiyona çevirdim desen 4-5 milyarı bulur zaten komple enjeksiyonlu motor almak daha mantıklı satılıklarda var enjeksıyonlu motor iletişime geçin bence.
hayabusa
25-07-2014, 20:01
o bahsettiğin motorun durumunun ne oldugunu nereden bileceğim? ayrıca illa enjeksiyon çevrilsin diye bir niyetım yok maliyetini ve gereken parçaları merak ediyorum , aradıgım cevapları yazdım bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum
overblack
25-07-2014, 20:07
komple dolu emme lazım.elektirik tesisatı lazım,ecu lazım,ve iyi bir usta lazım
hayabusa
25-07-2014, 20:09
komple dolu emme lazım.elektirik tesisatı lazım,ecu lazım,ve iyi bir usta lazım
ustadan yana prob. yok ama tavsiye edilecek usta varsa görüşmek isterim,parçalar için nereden fiyat alabilirim
Ben bu şekil satmanızı söylemedim zaten motoru gösteririsiniz durumu kötü felan sıkıntı var ise onarıp satarsınız sohc vtec'e çevirmek yerine si almanızı önerdim. konular vardı aratın d15b vtec şeklinde
hayabusa
25-07-2014, 20:16
Ben bu şekil satmanızı söylemedim zaten motoru gösteririsiniz durumu kötü felan sıkıntı var ise onarıp satarsınız sohc vtec'e çevirmek yerine si almanızı önerdim. konular vardı aratın d15b vtec şeklinde
tamam saol
hayabusa
25-07-2014, 20:26
konu silinebilir problem çözüldü teşekkürler
boosted_pug
25-07-2014, 23:08
Ben birkac ay önce yag yakan d14 ef civic e motor yaptirttim sadece piston segmab ile bitmiyo malesef temiz olmasi icin baya bi pArca degisiyo hazir acmisken suda buda vs. Maliyet artiyo
Tam hatitlamiyorum ama ortalama flyat su sekilde oldu
250 piston
90 segman
150 yataklar
100 conta
500 subap gayd lastik kapak isciligi
200 debriyaj
150 trigger
700 iscilik
Yag antifriz buji vs vs
Enjeksiyon icin
Dolu 1.6 ies emme 500 - 700
Su sicaklik hava sicaklik sensörü 100
Tesisat, distribütör ustaya bagli
Benzin pompasi ve hortumlar 200
Ms, p28 , vems , aem , halltech vs vs vs fiyat istediginiz kaliteye göre degisir
Sen bana ulas kardesim
5437744068
Ilker