PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaz kesme problemi acil yardım

SerhatA.
27-07-2014, 01:30
Bayram gelmeden aracıma bakım yaptırdım yağı filtreleri ve bujileri değiştirdim 1-2 gün hiç sıkıntı yoktu gaz yiyişi gidişi çok güzeldi fakat bu akşam 3. vites dip gaz yaptığımda redlineye düşmediğini farkettim daha zorlamadım benzın lambam yanıyordu.

Petrolden benzın aldım boşta redline yapayım dedim gene düşmedi kesiklik yaptı ve devir saati 0a düştü ama stop etmedi gaz verdim devam ettim

Kalkayım dedim 1. vites bastım gene kesiklik yaptı biraz bekledim sonra hiç yormadan eve kadar geldim.

Acaba sorun ne olabilir pompammı gitti yetiştiremiyormu ?

Birisi zorladığın için bujilere yağ kaçmış olabilir dedi

varmı böyle sorunla karşılaşan daha önce

SerhatA.
27-07-2014, 01:32
Biraz acil çözüm bulmam için sohbete açtım yöneticilere duyurulur

EREN34
27-07-2014, 01:34
Bujiler iyi sıkılmamışta kompresyon kaçırıyormuş gibi algıladım. K4M motor kalem bobin arızasıda vermeye müsait bir motor. Tek biri arızalanmışsada bahsettiğin gibi olabilir.

SerhatA.
27-07-2014, 01:36
Bujiler iyi sıkılmamışta kompresyon kaçırıyormuş gibi algıladım. K4M motor kalem bobin arızasıda vermeye müsait bir motor. Tek biri arızalanmışsada bahsettiğin gibi olabilir.

Bobinin teki arızalıydı zaten abi ama o zamanlar hiç gaz yemiyordu kesiklik yapıyordu şu an sıkıntı yok gibi bobinde ama anlamadım gitti kurtulamadım şu elektırık ıslerınden

Seven7
27-07-2014, 01:40
Aracınıza bakım yaptırdınız ama arızalı olduğunu bildiğiniz bobini neden değiştirmediniz ki?

Bence ilk işiniz bujileri kontrol etmek olsun.

SerhatA.
27-07-2014, 01:42
Aracınıza bakım yaptırdınız ama arızalı olduğunu bildiğiniz bobini neden değiştirmediniz ki?

Bence ilk işiniz bujileri kontrol etmek olsun.

Bobin daha önceden arıza vermişti değiştim onu.

Oznsrl
27-07-2014, 01:57
serhat ateşleme bobini 2 tane mi yoksa tek mi

burakgunay
27-07-2014, 03:02
Bence de buji ya da buji kablosuyla ilgili bi sıkıntı var

SerhatA.
27-07-2014, 13:42
serhat ateşleme bobini 2 tane mi yoksa tek mi

İki tane ozan arızalı olanı değişmiştim şimdi sanırım diğerinide değişip kablolarıda dğeişecem