PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Karar Veremedim

aspensilber
27-07-2014, 11:15
Merabalar TechTurkey Üyeleri E36 Aracımı Satalı 1 Seneyi Geçiyor Belimizi Doğrulttuk Yeni Araç Arayışı İçerisindeyim. Üniversite Öğrencis olduğum ve modifiye aşığı olduğum için her arabayı alıp binemiyorum haliyle =) birkaç araç var kafamda farklı fiyat farklı segmentlerde hangisini niye seçtiğimide açıklayacağım sizin kararınız ne olurdu.

1)Corsa 1.7 DTI sebebi: bu aracı alıp baya sağlam doldurabilirim ayrıca hafif ve sağlam motoru var parçalarıda aşırı pahalı değil, öğrenci için dizel yakıtıda uygun. çekincem ise temizini nasıl bulacağım motoru yükleyelim derken yeniden motor yaptırmak istemiyorum birazda sorunsuz binmek istiyorum hergün hergün sanayi ye gitmek yolda kalmak istemiyorum fiyat(12-20)

2)2010 sonrası polo 1.6 tdı sebebi: araç torku hp si yüksek çokda ağır olmayan uygun yakışıklı bir araç sadece dpf iptali ve chiple 150-160 hpler şu an için mümkün ayrıca yakışıklıda baya. çekincem parçası pahalı, bakımı pahalı kısaca öğrenciye pahalı ama sorunsuz araç diye düşünüyorum. fiyat(30-40)

3)megan 3 coupe sebebi: bu araç zaten yapılı bi şekilde body olarak dokunmak gereksiz bana göre saeece soft yazılımla binileibilr bayada az yakıyor fiyat(40-50)

4)Hyundai i30 eski kasa dizel sebebi: Dolu Bir Araç crdi sağlam motor ve donanım fena prime modeli gayet başarılı ve yakışıklı bulduğum bir araç ayrıca 2009 dan beri kullanıyoruz ancak otomatik 71.000 de skıntısız araç o aracı almayı düşünüyırum fiyatı 30 bin tl

Arkadaşlar yazım uzun oldu umarım okumuşsunuzdur aklınıza ya bu çocuğa bu arabada olur diye bişey gelirse bana söyleyin lütfen =) aradığım özellikler aşırı yakmaması yakışıklılığı ve iyi kaçması saygılar teşekkürler.:heyoo:

driftboy
27-07-2014, 11:18
1- http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/187315-ya-corsa-17-dti-214-hp.html

1 in ilacı bende eger düsünürsen

aspensilber
27-07-2014, 11:25
Aracınızı Biliyorum emek Çok Üzerinde Ancak Ben Zır Stock Düşünüyorum Tüm Kafamdaki Araçları Yapcak Şey Bitince SAtılır Araç Bilirsiniz =) beni uzun süre götürmeli =) İlginize Teşekkür Ederim

Eworen
27-07-2014, 11:47
Polo nun hangi parçası pahalı hangi bakımı pahalıymış merak ettim :)
Mesela megane nın hyundai nin bakımı 100 TL tutupta polo nun 500 TL mi tutar ?

Hurafe bunlar hala inanıyormusunuz böyle şeylere yahu

Ben megane coupe alırdım şekli şemali güzel donanımı güvenlik ekipmanı çok iyi konforu iyi tüketimi çok düşük

Ufuk
27-07-2014, 11:56
Kardeşim fıstık yeşili cam tavan mercekli far bi megane coupe bulursan süper olur.Bizim burada var birtane gerçekten megane gibi değil havası çok güzel.

Fatih
27-07-2014, 11:56
Ben i30 diyorum yaşın genç hızıda seviyorsun bari güvenli birşey olsun.

aspensilber
27-07-2014, 12:44
Polo nun hangi parçası pahalı hangi bakımı pahalıymış merak ettim :)
Mesela megane nın hyundai nin bakımı 100 TL tutupta polo nun 500 TL mi tutar ?

Hurafe bunlar hala inanıyormusunuz böyle şeylere yahu

Ben megane coupe alırdım şekli şemali güzel donanımı güvenlik ekipmanı çok iyi konforu iyi tüketimi çok düşük

Valla burada gözümün önünde gördüm poloya hiç bişey yapmadan 550 tl bakım parası aldı servis aynı şey için hyundaide 350 max alıyorlardı açıkcası çok da bilgim yok yani yanlışda biliyor olabilirim hani piyasa adamı değilim herşeye ucuza felan ulaşamam =) ondan ama haklısınızdır teşekkürler bilgilendirmeniz için saygılar

aspensilber
27-07-2014, 12:45
Kardeşim fıstık yeşili cam tavan mercekli far bi megane coupe bulursan süper olur.Bizim burada var birtane gerçekten megane gibi değil havası çok güzel.

Valla megan olacaksa kesinlikle bixenonlu modeli olmalı bide beyaz tercihim sağolun yorumunuz için saygılar :)

aspensilber
27-07-2014, 12:48
Ben i30 diyorum yaşın genç hızıda seviyorsun bari güvenli birşey olsun.
benimki hızı sevmekten ziyade seriliği sevmek örneğin altımda ufak çok gösterişli olmayan bir araçla 1.6 insignia T yi ışıklarda hallediyosam yeter =) dizel araçlarda zaten max hız çok yüksek olmuyor teşekkür ederim yorumunuz için haklısınız güvenlik çok önemli prime donanımında esp felanda var sanırım 8 hava yastığı mevcut saygılar

Onurkk06
27-07-2014, 23:26
45 civarına polo gti diyecektim fiyatlar uçmuş
bence senin ilacın
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-acun-dan-25.000km-de-boyasiz-hatasiz-degiseniz-1.4-tsi-cupra-173257084/detay)

dizel dersen
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-dizel-otomatik-kia-kazasiz-garantili-dusuk-kilometreli-171963560/detay)

Zero
28-07-2014, 05:57
Sadece performans odakli dizel dusunmuyorsan megane 3 coupe seceneklerin icinde hem en guvenlisi hemde gorsel olarak en guzeli (kisiye gore degisir tabi). Dp yazilim yaparsin 140-150hp civari hem cok az yakar hemde ihtiyacin oldugunda kendince yuruyen bir aracin olur.Ayrica yol tutus olarak ciddi iyidir.Parca sikintisi cekmezsin sorunsuz bir aracin olur.

dj ugurcan
28-07-2014, 08:00
alacağın araç modelli olsun. ayrıca bir polo kullanıcısı olarak sağlamlığından motor sağlığı açısından volkswagenden şaşma derim.

aspensilber
01-08-2014, 23:18
45 civarına polo gti diyecektim fiyatlar uçmuş
bence senin ilacın
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-acun-dan-25.000km-de-boyasiz-hatasiz-degiseniz-1.4-tsi-cupra-173257084/detay)

dizel dersen
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-dizel-otomatik-kia-kazasiz-garantili-dusuk-kilometreli-171963560/detay)

Bocanegraya Cupraya GTı ya çok baktım hatta 2013 aralıkta az daha cupra alıyoduk işler olmadı sonra 0 fiyatları uçtu kaldı =( valla sanırım 1.7 dtı alacağım sitede örnekler bol bi hal yol bulacağım galiba =)

aspensilber
01-08-2014, 23:19
Sadece performans odakli dizel dusunmuyorsan megane 3 coupe seceneklerin icinde hem en guvenlisi hemde gorsel olarak en guzeli (kisiye gore degisir tabi). Dp yazilim yaparsin 140-150hp civari hem cok az yakar hemde ihtiyacin oldugunda kendince yuruyen bir aracin olur.Ayrica yol tutus olarak ciddi iyidir.Parca sikintisi cekmezsin sorunsuz bir aracin olur.

alacağın araç modelli olsun. ayrıca bir polo kullanıcısı olarak sağlamlığından motor sağlığı açısından volkswagenden şaşma derim.

Kendi kafamda
1 1.7dti
2 polo
3 megane diye düşündüm açıkcası yorumlarınıza çok teşekkür ederim saygılar

MCN21
01-08-2014, 23:25
Madem butcen var corsayi dusunme , ya 1.6 polo al yada cok ucmasamda olur ama guzel dursun deyip megane al :)

suk3b3
01-08-2014, 23:29
kesnlikle polo tdi almalıısn. canına tak ettiği durumlarda polo gti ların ,
yazılımlı 190 hp 3.20d nin bile önünde yürürsün.
düşündüğün araçlar farklı kulvarlarda bence. sonuçta 1.7 dti ile polo tdi kalite konfor vs. olarak tamamen farklı.
yeni i30
yeni ceed
yeni polo dizeller aynı sayılır ama bu 3ü içinde dersen ceed derim.

berkay_aydin
02-08-2014, 00:29
koşturucaksam kesinlikle 1.7 dti fiyat performans olarak :)