Orijinalini görmek için tıklayınız : EL clio Rs vs. 306 gti vs. Bmw 328 E36 strokerlı 3.0
white fox Rs.i yeni aldık yavaş yavaş alışmaya çalışıyoruz :)
Speclerim, Cai (fidan egsoz yapımı), 60 lık düz boru, Egsoz olarak Sonda Coralla Orta susturucusu vardır. :) Benim bildiklerim bu kadar. Bide peryodik bakımlarımızı yeni yaptık.
306 gtı-6 : Filtre, düz boru egsoz.
bmw E36 328 ci strokermış ilanı görenlerin söylediği 3.0 hacim olduğu yazılmış tam detaylı bilmediğim için yorum yapamıyorum. İç koltukları söküktü 180 -190 kadar önde oluyorum sonra hacimin verdiği güç ortaya çıkıp bmw önümede oluyor.
Rs de herhangi bir sökülme vs. yoktur iç aksam vs. takılıdır.
videolar kısadır elimde bunlar vardır.
306 gti & clio Rs.
El Rs vs. ^06 gtı-6 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=VaOzeZvNG4s&feature=youtu.be)
Bmw E36 328ci strokerlı 3.0
EL Rs White Fox vs. Bmw E36 328ci stroker 3.0 hacim - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=9t37xxsLN5s&feature=youtu.be)
Lütfen tartışma yaratacak yorumlar yapmazsanız sevirim kimse ile tekeneke parçası için kötü olmak istemem :)
Maşallah araçlara. RS olması gerektiği gibi güle güle bin abi.
306nın ses iyi geliyor bu arada :)
Patisever
29-07-2014, 03:02
Maşallah whitenin parçalara iş,gormus
Maşallah araçlara. RS olması gerektiği gibi güle güle bin abi.
306nın ses iyi geliyor bu arada :)
evh sağolasın kardeşim :)
306 nin sesi efsane hks power :)
Maşallah whitenin parçalara iş,gormus ��
renk kardeşiği diyelim :)
SEÇKİN172
29-07-2014, 11:13
maşşallah araçlara güzel gidiyor rs .
Samet306
29-07-2014, 11:50
Maşşallah araçlara RS güzel gidiyor Allah kaza bela göstermesin.
Bmw 3. viteste çok sardı sonradan oturdu yola 4 yaptığımda zaten farkını gösterdi:icon_tup: ilave specler yapıldığında tekrar deneyebilirz:)
Maşşallah araçlara RS güzel gidiyor Allah kaza bela göstermesin.
Bmw 3. viteste çok sardı sonradan oturdu yola 4 yaptığımda zaten farkını gösterdi:icon_tup: ilave specler yapıldığında tekrar deneyebilirz:)
Amin cümlemize.
ilk bastğımızda benim devrimde bastık ikinci denemede ben 2500 gibi devirlerdeydim senin o ağırlıkla neden alt devirde basmak istediğini anlamayamadım :)
Samet306
29-07-2014, 12:26
Amin cümlemize.
ilk bastğımızda benim devrimde bastık ikinci denemede ben 2500 gibi devirlerdeydim senin o ağırlıkla neden alt devirde basmak istediğini anlamayamadım :)
Senin devrinde de ben 6.200 gibi devirlerdeydim hem benm devrim olmaması ve arabanın götünün çıkmasına neden oluyor. Alt devir dediğin ben 4 bine çektim kendi aracımı senin kaç devir olduğunu bilmem el işareti ile okeymi dedim tamam dedin bastık hatta ben yine sardım :) devirlerimizin uyuşmaması çok normal her iki denemede de ben 4 de öne çıkıyorum zaten 5 yapmadım bile:)
birde 306 ile olan deneme TH 306 mı yoksa AZ 306 mı?
Senin devrinde de ben 6.200 gibi devirlerdeydim hem benm devrim olmaması ve arabanın götünün çıkmasına neden oluyor. Alt devir dediğin ben 4 bine çektim kendi aracımı senin kaç devir olduğunu bilmem el işareti ile okeymi dedim tamam dedin bastık hatta ben yine sardım :) devirlerimizin uyuşmaması çok normal her iki denemede de ben 4 de öne çıkıyorum zaten 5 yapmadım bile:)
birde 306 ile olan deneme TH 306 mı yoksa AZ 306 mı?
sen benim devirmde basalım deyince bende ok dedim :)
benim şahsi fikrim sen 3 vites üst devirlerde basman senin daha cok avantajın olur hem sarmazsın hemde hacim verdiği güçle daha iyi yürürsün.
Benim öle yok şu devirde basmam etmem gibi düşüncem olmaz hırs olmadığı sürece her devirde herkezle basarım:)
SuperSprint
29-07-2014, 12:38
rs ciğerliymiş o speclere göre biraz fazla gitmiomu :) 306 da sıkıntımı var :)
Samet306
29-07-2014, 13:23
sen benim devirmde basalım deyince bende ok dedim :)
benim şahsi fikrim sen 3 vites üst devirlerde basman senin daha cok avantajın olur hem sarmazsın hemde hacim verdiği güçle daha iyi yürürsün.
Benim öle yok şu devirde basmam etmem gibi düşüncem olmaz hırs olmadığı sürece her devirde herkezle basarım:)
O sekildede bigun basar deneriz goruruz siknti yok dedgin gibi herhangibir hirs yok ben her yola gelirim :)
SEÇKİN172
29-07-2014, 13:48
birde deneyen 306 hangi 306 ?
BurakCengizhanoğlu
29-07-2014, 15:13
Rs in üstündeki susturucu bildiğin arabayı 2-3 boy düşürüyo yüksek hızlarda. Şu şekilde bile gideri çok net. Bu arada e36 söküktü di mi? Benim gördüğüm 180 den sonra bmw ufak ufak geçiyo oda çok normal. Rs de 5 kısa olsa zevkli olur :)
birde deneyen 306 hangi 306 ?
piyasada iyi giden sayılı 306 lardan biri diyelim..
Rs in üstündeki susturucu bildiğin arabayı 2-3 boy düşürüyo yüksek hızlarda. Şu şekilde bile gideri çok net. Bu arada e36 söküktü di mi? Benim gördüğüm 180 den sonra bmw ufak ufak geçiyo oda çok normal. Rs de 5 kısa olsa zevkli olur :)
Burak yavaş yavaş yapıcaz bişeler şimdilik böyle bi görelim sonra yapacaklarımızla ne almışız daha net görürüz :)
Rs ciddi anlamda biraz bilmek lazımmış viteslere alışmak biraz sıkıntılı :) yavaş yavaş çözmeye başlıyoruz :D
lastiklerimizin durumu biraz iyi değil güven vermediği için uzun uzun basmıyorum egsoz zaten bariz şekilde ustlerde tutmaya başlıyor :) ama yinede benim çok hoşuma gidiyor böyle işlemlerimin en sonunda egsozu değiştirmek var.
Kısa 5 benim hep aklımda olan bir işlem inşh onuda yapıcaz hayırlısıyla.
Bmw 180 - 190 gibi bariz şekilde arkadan gelip geçiyor :D
Öncelikle lastiklerimi değiştirip araç iç trimlerini sökük kısmetse bmw ile tekrar deneriz. Böyle denemeler keyifli oluyor :)
erdemköksal
29-07-2014, 16:12
Maşallah araçlara zevkli denemeler olmuş :)
Patisever
29-07-2014, 17:19
arabanın sağlam torklu gidişi motorluyla alakalı motoru sıfır servisde toplandı piston yataklar sanzuman egzantirikler zımba gibi oldu meıh kardeşimizede sordugunda soylemıstım su anda motor kondısyonu daha sağlam rs yoktur diye aracın daha cok yururu war bilmiyorum aracada ne war tam olarak ama 60lık duz boru ona 63 iyi bir filtre ve yazılım dahada cosacaktır evlat
arabanın sağlam torklu gidişi motorluyla alakalı motoru sıfır servisde toplandı piston yataklar sanzuman egzantirikler zımba gibi oldu meıh kardeşimizede sordugunda soylemıstım su anda motor kondısyonu daha sağlam rs yoktur diye aracın daha cok yururu war bilmiyorum aracada ne war tam olarak ama 60lık duz boru ona 63 iyi bir filtre ve yazılım dahada cosacaktır evlat
http://i.hizliresim.com/nYLWyg.jpg (http://hizliresim.com/nYLWyg)
filtreyi bu şekilde saldık aşağıya :)
Patisever
29-07-2014, 17:37
http://i.hizliresim.com/nYLWyg.jpg (http://hizliresim.com/nYLWyg)
filtreyi bu şekilde saldık aşağıya :)
süper dediğim gibi işte farın oralarda olunca ısıyı cekebiliyordu fakat kullandıgın malzemede biraz sıkıntı yaratabilir her basmada ısındıkca motor içine sıcak hava gider arabayı şişirir moruk ona bir yalıtım yaptır yada pimas boru cek ustunu folyo kapla
maşallah araçlara 200 e kadar 306 ya en az 7 8 cıkarması gerek rs in ciğerliyse ki eski ss clıo rs o araç bunu rahat yapabiliyordu demekki tüm araçlar çok ciğerli kazasız belasız gazlamalar
maşallah araçlara 200 e kadar 306 ya en az 7 8 cıkarması gerek rs in ciğerliyse ki eski ss clıo rs o araç bunu rahat yapabiliyordu demekki tüm araçlar çok ciğerli kazasız belasız gazlamalar
Abartmayin hocam o kadarda degil, 306 lar okadarda kotu gitmiyor. Esit speclerde ve esit kondisyonda maks 3-4 boy olur. Oda 200 den sonra sabitlenir bence 306 nin sabziman avantajindan dolayi....
eski bakımsız 306lar geliyor milletin aklına, onlar kalmış kafalarında o yüzden hocam böyle düşünüyorlar :)
Maşallah tüm araçlara melih rs e alışman zaman alıcak biraz birkaç küçük dokunuş üstüne seninde alışmanla çok çok iyi olur araba zaten kondisyon olarak çok çok renkli durumda kazasız belasız binmen dileği ile
SuperSprint
29-07-2014, 20:15
bu rs in eskiden ozamanki ciğerli 306 gti larla denemişliği var zaten eşit speclerde hepsi sanırım normal şartlarda 7-8 olur belkide fazla ama ss garip bir rs ti :)
SS Clio RS - 306 gti lar by CliOkaN - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-306-gti-lar_2068210.htm)
maaşallah.
rs in egzoz baya sıkıyor galiba. yoksa basar basmaz açmasi lazim arayi.306 istedigi kadar cigerli olsun.
guwen_ar
29-07-2014, 21:10
Zamaninda en az 10 tane farkli 306 yi 10 tane farkli rs le defalarca denedik.bunlarin arasinda bilindik 306 lar cigerli dediginiz 306 larda wardi.
Rs gaza oturdugu gibi gider ole 3-4 boyla kalmaz ister alt dewir ister ust dewir.
Bu arada fanatikligim falan yok 306 yi daha cok sewerim ;)
306 ile derken nerdeydeyse yarim boy geriden basiyorum ve 306 biraz erken basiyor ama sorun degil sonucta oda bizden arac oldugu icin sorun yok video kisa ust suratlerde fark biraz daha aciliyor
Egsoz dedigim gibi ic capi 48 lik falandr tutmasi gayet normal :)
SuperSprint
29-07-2014, 21:20
Evet 306 erken basiyor ve onden basiyor nedense
SEÇKİN172
29-07-2014, 22:08
bu rs in eskiden ozamanki ciğerli 306 gti larla denemişliği var zaten eşit speclerde hepsi sanırım normal şartlarda 7-8 olur belkide fazla ama ss garip bir rs ti :)
SS Clio RS - 306 gti lar by CliOkaN - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-306-gti-lar_2068210.htm)
Ss rs in kasasımı cigerli yoksa anlayamadım çünkü araca motor yapıldı :D zaten aracın iyi gittigi aşikar...:icon_tup:
kim kimi geciyo belli degil,böle videomu çekilir,,bu ne,,
306 ile derken nerdeydeyse yarim boy geriden basiyorum ve 306 biraz erken basiyor ama sorun degil sonucta oda bizden arac oldugu icin sorun yok video kisa ust suratlerde fark biraz daha aciliyor
Egsoz dedigim gibi ic capi 48 lik falandr tutmasi gayet normal :)
sen egzosunu ve eksiklerini giderdiğinde birgün mutlaka denersin filtre egzoslu bi 306 aynı specteki bi rs e 3 4 boyla kalmaz asla yarın birgün çıkar meydana :) eskiden 2 306 gtı sahibi olarak yazıyorum bnu bilinsin paylaşılan videodaki rs sizin aracınız zaten :)
BurakCengizhanoğlu
30-07-2014, 03:12
Zamaninda en az 10 tane farkli 306 yi 10 tane farkli rs le defalarca denedik.bunlarin arasinda bilindik 306 lar cigerli dediginiz 306 larda wardi.
Rs gaza oturdugu gibi gider ole 3-4 boyla kalmaz ister alt dewir ister ust dewir.
Bu arada fanatikligim falan yok 306 yi daha cok sewerim ;)
Üzerindeki egsozla normal fark.Arkadaş ortamında olan bi deneme olduğu için sıkıntı yok :)
guwen_ar
30-07-2014, 09:13
Üzerindeki egsozla normal fark.Arkadaş ortamında olan bi deneme olduğu için sıkıntı yok :)
Sıkinti olur ve ya olmaz o sizin aranizda ki Ben bu video ya bakarak konusmadim zaten genel olarak konustum.
Burda 306 erken basmis rs arayi acmaya baslarken video bitio.biraz anlamsiz olmus.
Yani el rs gitmiyo diyemez kimse.
maşallah melihim kazasız belasız..
BurakCengizhanoğlu
30-07-2014, 09:53
Sıkinti olur ve ya olmaz o sizin aranizda ki Ben bu video ya bakarak konusmadim zaten genel olarak konustum.
Burda 306 erken basmis rs arayi acmaya baslarken video bitio.biraz anlamsiz olmus.
Yani el rs gitmiyo diyemez kimse.
E sen de bi anlam arama kardeşim o zaman :)
ahmet_NLS
30-07-2014, 10:32
Arkadas ortamında cekilen sacma sapan bi vidyoyu buraya koyma amacınız ne peki kardes cok gereksiz bi vidyo oldugu icin cok merak ettim.
BurakCengizhanoğlu
30-07-2014, 11:07
Arkadas ortamında cekilen sacma sapan bi vidyoyu buraya koyma amacınız ne peki kardes cok gereksiz bi vidyo oldugu icin cok merak ettim.
Diğer izlemeyen arkadaşlar izlesin diye ? Gereksiz mi bu video?
guwen_ar
30-07-2014, 12:51
E sen de bi anlam arama kardeşim o zaman :)
Sende haklisin cnm kardesim ;)
yıl oldu 2014 hala 306 üstünden atışmalar devam ediyor :)
306 da gecer Rs de gecer el elden ustundur :) konunun basina yazdik ozellikle videolar kisadir diye uzunda fark biraz daha farkli diye
Arti 306 rs ile karsilastirmak halen sacma geliyor.
Arti denedigimiz 306 piyasada iyi giden les 306 lara en az 3 boy atan bi aractir :)
Ne saçma yorumlar olmuş yahu :)
Adam yazmış oraya uzunda fark biraz daha açılıyor diye.
Zaten geç ve geriden basmasına rağmen nasıl kopuk uçurtma gibi gittiğide ap açık ortada :)
Son susturucu değiştiğinde 2 boy rahat alıcak RS bunu da bilmeyen arkadaşlar için söyliyim.
Jeandan-R
30-07-2014, 16:32
POOcrxw9OZw
Yine Sametle yaptığımız keyifli bir deneme. İki aracın da hali vakti yerindeydi, sıkıntıları yoktu.
POOcrxw9OZw
Yine Sametle yaptığımız keyifli bir deneme. İki aracın da hali vakti yerindeydi, sıkıntıları yoktu.
Bence olmasi gereken bu, 7-8 boy felan olacagini sanmiyorum 2 arac arasinda, kaldi ki videoda da maks 4 boy felan var, oda uzunda sabitlenmis, hatta 306 biraz kapamis uzunda farki sanziman avantajndan dolayi. Duzgun kondisyondaki bi 306 nin 7-8 boy yiyecegini sanmam. İkiside 2000cc hothatch sonucta, 306 nin tek dezavantaji kilosu.
SEÇKİN172
31-07-2014, 16:20
peki cihan abi bende bi soru sorayım Filtre+Egzoz+Full port polish+Yazlım+Timing+full torpito hariç sökük 306 ile stepneside kadar takılı RS ne olur ?
peki cihan abi bende bi soru sorayım Filtre+Egzoz+Full port polish+Yazlım+Timing+full torpito hariç sökük 306 ile stepneside kadar takılı RS ne olur ?
Valla haci o kadarini bilmiyorum, 306 cok cok bildigim bir araba degil, bi arkadasimda vardi 1-2 kez kullandim. Tahmini konusuyorum, dedigin speclerde 306 nin onde olmasi lazim.
seçkin o dediğin speclerde olan 306gti f-e'lu rs'i geçer.
rs'in avantajı kilo.
hacim ve torkta olunca araç güzel gidiyor, az yakıyor, renault sport yapmış yani :)
SEÇKİN172
31-07-2014, 19:56
seçkin o dediğin speclerde olan 306gti f-e'lu rs'i geçer.
ben video koymayı sevmiyorum herkez biliyor demekki o specklerdeki 306 ile deneme videomu koysam 306 yürümüyor der herkez :) öyle derlerse arkasıda o 306 nın tayyarla videosunu koysam busefer tayyar yürümüyo derler :) onun için maşşallah araçlara :D
oğlum senin araba kapak emme kelebek vs. hep işli yazılımlı :)
SEÇKİN172
31-07-2014, 21:01
oğlum senin araba kapak emme kelebek vs. hep işli yazılımlı :)
Alican oem kelebek bendeki gel gösterim kanka :)ayriyetten benim aracımda yazılım yok. Kapagında egzoz tarafı işli stepnesine kadar üstünde önem yayları fln hepsi üstünde
kanka 306gti kelebeği filan takılıydı ya o yüzden yazdım. sen ne var diyorsan o vardır
normal şartlarda rs in 306 ya atıcagı boy 7 boy aralıgında kımse aksını ıdda edemez bu denemede tam olması gerektıgı gıbı olmus vıdeonun devamındada rs acmaya devam edıyordur hersey apaçık ortada rs sahıbıde olduk 306 sahıbıde olduk denedık görduk aksini idda etmeye gerek yok
3-4 boy diye bisey yok ya takilmayin bu kadar. 3-4 boy demek 1 boy arabanin kendisi olsa arada 2-3 boy kalir oda Rs in gotunde gidiyo sayilir :)
videoda bile egzozsuz halde 4 boy fark aciyo gec bastigi halde.
Rs ucan bir araba değildir ya :) biraz abartılmaya başlandı sanki ve 306 da yabana atılcak bir araba değildir. Sağlıklı düzgün bi 306 hertürü gideri vardır.
Samet306
01-08-2014, 08:48
KG 306 ile olan RS denemesinde video ortada araç sahibi arkadaşla 2 3 defa denedik RS in speclerini araç sahibi yazar 306 o dönemin en sağlıklı 306 sıydı hiçde öyle 6 7 boy olmadı video çeken benim video açısı sizi yanıltmasın max. 3 boy oldu ve 6 viteste 2 boya kadar kapatıyodum arayı dahada giderdim bıraktık.
Yani kısacası 306 var 306 var her araç bir değil olamazda. yabana atılmasın:)
MatraX_07
01-08-2014, 08:49
Maşallah araçlara RS başka gidiyor
Patisever
01-08-2014, 09:16
Seckin torpidosu sokuk defildi,la,adamin o degilde timing polish egzos flktreli egzostlu arabayi,full,takili,gecmek basil,duydu :):) seni bit,arkadasa aktaracagim :):):):)
Patisever
01-08-2014, 09:17
Su post editlemeye vurayim telfen zor zaten yazmak
KG 306 ile olan RS denemesinde video ortada araç sahibi arkadaşla 2 3 defa denedik RS in speclerini araç sahibi yazar 306 o dönemin en sağlıklı 306 sıydı hiçde öyle 6 7 boy olmadı video çeken benim video açısı sizi yanıltmasın max. 3 boy oldu ve 6 viteste 2 boya kadar kapatıyodum arayı dahada giderdim bıraktık.
Yani kısacası 306 var 306 var her araç bir değil olamazda. yabana atılmasın:)
Bu zamana kadar 10 yakın 306 yapmışızdır kimisi güzel gitti kimisi istediğimiz performansı vermedi kimisinin top speedi güzeldi kimisi 230 dan sonra gitmem diyodu. :) her 306 bir değildir. 2006 -2007 senesine kadar çoğu kişi 306 gitmeyen araba olarak biliyordu, hep yanlış yapılan işlemlerden dolayı ama şimdi sağlık bi 306 nasıl gittiğini piyasada örneklerini görmekteyiz.
Ben Rs biniyorum ama hep dediğim gibi 306 farklı bir araçtır kullanmayan gazlamayan bilemez :)
Seckin torpidosu sokuk defildi,la,adamin o degilde timing polish egzos flktreli egzostlu arabayi,full,takili,gecmek basil,duydu :):) seni bit,arkadasa aktaracagim :):):):)
kanka onu bunu boşwerde yarın işin varmı :D
Samet306
01-08-2014, 09:42
Bu zamana kadar 10 yakın 306 yapmışızdır kimisi güzel gitti kimisi istediğimiz performansı vermedi kimisinin top speedi güzeldi kimisi 230 dan sonra gitmem diyodu. :) her 306 bir değildir. 2006 -2007 senesine kadar çoğu kişi 306 gitmeyen araba olarak biliyordu, hep yanlış yapılan işlemlerden dolayı ama şimdi sağlık bi 306 nasıl gittiğini piyasada örneklerini görmekteyiz.
Ben Rs biniyorum ama hep dediğim gibi 306 farklı bir araçtır kullanmayan gazlamayan bilemez :)
Aynen öyle katılıyorum gayet güzel açıklamışsınız bizzat yaşayıp görmüş olduğumuz durumlar:)
Bu arada EL RS maşşallah..
SEÇKİN172
01-08-2014, 10:04
torpito hariç sökük diorum iyi oku :) valla abi arkadaş saplamaya gelmişti galiba evdeki hesap otobana uymadı :D:D
Patisever
01-08-2014, 10:05
kanka onu bunu boşwerde yarın işin varmı :D
yarın paslasalım hacı egzosu soktunmu 126 bis gibi egzost :) akuyu egzostu filtreyi halledelım fc rs senı bekler :)
SEÇKİN172
01-08-2014, 10:05
kanka 306gti kelebeği filan takılıydı ya o yüzden yazdım. sen ne var diyorsan o vardır
söktüm kanka 306 kelebegini büyük geldi bayagı şuan daha iyi her hafta setup degişiyo FC :D
Patisever
01-08-2014, 10:07
torpito hariç sökük diorum iyi oku :) valla abi arkadaş saplamaya gelmişti galiba evdeki hesap otobana uymadı :D:D
oyle bir sapladınızkı dedim rs baska dısardan izlerken bir rsci olarak :) aklımı aldı fc okuyamadım senı bağlıyorum gerekl ıarkadasa :)
https://www.google.com.tr/search?q=selami&newwindow=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=g0vbU_asM-qN4gT7soG4Cw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1600&bih=799#facrc=_&imgdii=_&imgrc=_Ha9o-SB5bZB4M%253A%3BXO6IOlboY_rgxM%3Bhttp%253A%252F%25 2Fimg694.imageshack.us%252Fimg694%252F4754%252Fsel amisahin2000emerhaba.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww. mercekport.net%252Fseri-album-paylasimlari%252F5024-selami-sahin-32-album-9-adet-45-lik-23-album.html%3B400%3B400
SEÇKİN172
01-08-2014, 10:12
abi neyse araç sahibine ayıp olacak :):) maşşalah araçlara :)
yarın paslasalım hacı egzosu soktunmu 126 bis gibi egzost :) akuyu egzostu filtreyi halledelım fc rs senı bekler :)
hacı egsozu sökmedim direk kendi koptu beni serbest bırak der gibi :D Yarın egsozu taktırcam çakma bişeler bulduk depodan :D
Akü olayını halletmemiz lazım en kötü akımı güçlendiren bişe taktırmamız lazım araba çalışmıyor ara sıra :)
Patisever
01-08-2014, 10:14
hacı egsozu sökmedim direk kendi koptu beni serbest bırak der gibi :D Yarın egsozu taktırcam çakma bişeler bulduk depodan :D
Akü olayını halletmemiz lazım en kötü akımı güçlendiren bişe taktırmamız lazım araba çalışmıyor ara sıra :)
aku arkada sıkıntı zamanla ıletkenlıgını kaybediyor milletgider düze sen gidiyon terze toyota egzostu olurmu rs üstünde :))) takacağın 63 luk değilmi 76 olmasın bak araba doldurmaz geriler sonra deme bu arabaya ne oldu :)
aku arkada sıkıntı zamanla ıletkenlıgını kaybediyor milletgider düze sen gidiyon terze toyota egzostu olurmu rs üstünde :))) takacağın 63 luk değilmi 76 olmasın bak araba doldurmaz geriler sonra deme bu arabaya ne oldu :)
alt devirler iyidi yalnız a iç çapı 45 lik veya 48 lik egsozla :D
63 lik kanka arbayı alırken buragın verdiği egsozu takıcaz ilerleyen dönemlerde 70 lik egsoz deniyecem ama :)
Akü işi harbi sıkıntı bişeler yapılması lazım artık umadık yerde bırakırsa diye kullanmak bile istemiyorum açıkçası :)
Patisever
01-08-2014, 10:20
alt devirler iyidi yalnız a iç çapı 45 lik veya 48 lik egsozla :D
63 lik kanka arbayı alırken buragın verdiği egsozu takıcaz ilerleyen dönemlerde 70 lik egsoz deniyecem ama :)
Akü işi harbi sıkıntı bişeler yapılması lazım artık umadık yerde bırakırsa diye kullanmak bile istemiyorum açıkçası :)
bana lazım 70 lık satıyorsan alayım :) sen suna 63 taktır diyorum bak tak cıkart ugrasma yada al gel kaynattırırız ortayada düz akuyu halledeceğiz bende kutu war alacağız on tarafa yarın paslasırık
bana lazım 70 lık satıyorsan alayım :) sen suna 63 taktır diyorum bak tak cıkart ugrasma yada al gel kaynattırırız ortayada düz akuyu halledeceğiz bende kutu war alacağız on tarafa yarın paslasırık
valla kanka satmıyor arkadaşlar egsozu depoda dursun ilerde lazım olur.
Apexi var sıfır oda fiyat sana yüksek gelir :)
yarın telefonlaşırız öğlen gibi falan .
Motor icine girilmemis hicbir 306 rs e 3 boy 2 boy gibi rakkamlarda yuruyemeZ denediiginiz rsler nasil rs tir bilmem ama topspeed 250 olan bi araca nasil 230 yapan bi aracla yaklasirsiniz oda muamma 306 benim icinde yeri cok ayridir ama sempatizanliga gerek yok
MertSerhanÖ.
01-08-2014, 13:32
maşallah deneyen araçlara.Birşey sormak istiyorum videodaki gibi gördüğümüz nefesli,ciğerli filtre egzos bir 306 gti yazılım egzoslu polo gti ile ne olur?
ahmet_xy
01-08-2014, 13:41
maşallah deneyen araçlara.Birşey sormak istiyorum videodaki gibi gördüğümüz nefesli,ciğerli filtre egzos bir 306 gti yazılım egzoslu polo gti ile ne olur?
sanırım aynı polo ile sen denedin? sonuç ne oldu? :)
MertSerhanÖ.
01-08-2014, 13:48
sanırım aynı polo ile sen denedin? sonuç ne oldu? :)
ben denedim videom var forumda,ben filtre egzos 306 gti ile denese ne olur merak ediyorum hani yorumlar ne olur ? :)
SEÇKİN172
01-08-2014, 14:25
ben denedim videom var forumda,ben filtre egzos 306 gti ile denese ne olur merak ediyorum hani yorumlar ne olur ? :)
benim arkide var kanka filtre +egozz lu 306 gtı ı polo GTI blazersteki kel adam gibi yapıyor :)
gokhan_205
01-08-2014, 15:24
306 var 306 var :icon_tup: yürüyenede nedense hep bir kulp takılıyor herzaman ;)
gokhan_205
01-08-2014, 15:35
306 king geldi :)
yok kanka estafurullah :)
kendi çapımızda hızlıyız Allaha şükür
SEÇKİN172
01-08-2014, 16:01
hey gidi hey nerde eski sbl-gfj -ss 306 lar ne gidiyorlardı be :)
gokhan_205
01-08-2014, 16:18
geçmiş geçmiştir şuanda daha iyi yürüyebilen bir 306 yok AZ ve TH den başka yok
SuperSprint
01-08-2014, 17:47
geçmiş geçmiştir şuanda daha iyi yürüyebilen bir 306 yok AZ ve TH den başka yok
stock king denilen 306 gti bu plaklardan hangisi bilmiomda başka bir bilinmeyen stock gri ve plaka 306 yı geçemiodu denemiştiniz yani en iyi değiller ;)
o kafakafaya gittiğiniz gri 306 da stock rs ten 7-8 den fazla yiyordu yani bu bahsettiğin plakalarda sağlıklı bir rs ten 7-8 den fazla yer hatta 230 da kalırsınız rs 250 lere kadar devam eder kaybolur gider top speedte kısa net :icon_tup:
gokhan_205
01-08-2014, 18:24
stock king denilen 306 gti bu plaklardan hangisi bilmiomda başka bir bilinmeyen stock gri ve plaka 306 yı geçemiodu denemiştiniz yani en iyi değiller ;)
o kafakafaya gittiğiniz gri 306 da stock rs ten 7-8 den fazla yiyordu yani bu bahsettiğin plakalarda sağlıklı bir rs ten 7-8 den fazla yer hatta 230 da kalırsınız rs 250 lere kadar devam eder kaybolur gider top speedte kısa net :icon_tup:
Birazdaha buyuk yaz okuyamiyorum gozum bozuk benim bu bir ikincisi hic bir gri 306 ile denemedim enson bir tanesi ile denedim araya tren soktum merak ediyorum hangi 306 o ben babam gelse 7/24 denerim arabam herzaman hazir benim arabam suan burada en saglikli en iyi giden benim gozumde herzaman kraldir Allaha sukur hicbir zaman geride kalmadi TH ile de kafa kafaya gidiyorum ikimizdede flitre egzoz var bunun haricindede en ufak bir dokunma yok aksini idda edenler var ise herzaman arabamin arkasindayim acariz ne var ne yok goruruz anahtarimi koyarim ortaya oyle yurekli birisi varsa beklerim baktiralim merak ettim o 306 yi getirinde bi deneyelim nasil yuruyomus bakalim saygilar
dostum kullana farkını unutmayalım sadece sürücü değişikliği ile 3 boy kapatanları biliyoruz canlı olarak gördük defalarca.
şuan iyiyim diyen 306 varsa Az 306 ile denesin derim ;)
artı konu 306 ların hangisi hızlısı konusu oldu kendine güvenen 306 lar varsa AZ ve TH 306lar hazır kıta beklemede denemek isteyenler cay içmeye bekleriz ;)
SuperSprint
01-08-2014, 18:44
Birazdaha buyuk yaz okuyamiyorum gozum bozuk benim bu bir ikincisi hic bir gri 306 ile denemedim enson bir tanesi ile denedim araya tren soktum merak ediyorum hangi 306 o ben babam gelse 7/24 denerim arabam herzaman hazir benim arabam suan burada en saglikli en iyi giden benim gozumde herzaman kraldir Allaha sukur hicbir zaman geride kalmadi TH ile de kafa kafaya gidiyorum ikimizdede flitre egzoz var bunun haricindede en ufak bir dokunma yok aksini idda edenler var ise herzaman arabamin arkasindayim acariz ne var ne yok goruruz anahtarimi koyarim ortaya oyle yurekli birisi varsa beklerim baktiralim merak ettim o 306 yi getirinde bi deneyelim nasil yuruyomus bakalim saygilar
demekki piyasadaki 306 lardan haberin yok zaten altındaki 306 gibi yürüyen birsürü 306 var emin ol senin gibi reklam yapmıyorlar sadece ;)
Neyse işin özeti filtre egzos ciğerli rs ten en az 8 boy yersin fazla uzatmaya gerek yok :icon_tup:
bu senin KG ile denemen geçemiyorsun
KG 306 & AZ 306 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=zckR3HShZgo)
Buda geçemediğin araçla kafa kafaya giden bahsettiğim gri 306 filtreli sadece
KG 306 & VE 306 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=LnjCFH9GGJ4)
boş lafa gerek yok selametle..
gokhan_205
01-08-2014, 18:55
Sen ne guzel seyler soyluyosun ya samet biliyo o gunu cok iyi kg ile hic gecilmedim yol cok doluydu dogru duzgun deneyemedik benim arabami su zamana kadar hicbir 306 gecemedi sadece gfj disinda oda artik piyasada degil onun icin gecebilen bir 306 yok bir tane video koymus az gecildi vay be ne guzel ben reklam yapiyorum reklam yapmayida cok sewerim seni ilgilendiren yada bunu yazabilecek bir hakkin yok varsa araba getir deneyelim bos muhabbete gerek yok icraat gorelim ;)cok biliyosunya sen nasil yurutucez aslinda sanada danismamiz lazim pek anlamiyorum ben 306 dan 7 senedir biniyorum ama anlayamamisim 306 yi ;)
by_hayali
01-08-2014, 19:02
Ya gokhan birak bu isleri takili arabayla sokukleri geciyosun hic yakisiyomu sana milleti arabasina kusturmek kardesimmm :D
gokhan_205
01-08-2014, 19:07
Ya gokhan birak bu isleri takili arabayla sokukleri geciyosun hic yakisiyomu sana milleti arabasina kusturmek kardesimmm :D
Meyve veren ağaç taşlanir kanka ;)