Orijinalini görmek için tıklayınız : Ramazanda İnci Trollemesi
HondatugraL
29-07-2014, 14:54
Izleyince gercekten yikildim ama adamin farkina varmadigi ve iyi niyetle okudugi cok belli. Bu inciddn korkulur valla :D
zIhMBXZ7ux0
http://m.youtube.com/watch?v=zIhMBXZ7ux0
ahahahahaha sunucu anladı ama bozuntuya vermedi bence :D
Tövbe tövbe :) çok güldüm :) bence de anladı sunucu :)
Hala su içersem oruç bozulur mu diye soran millete böyle din programlarını trollemek müstehak bence
anladı ve ayırarak okudu ama işe yaramadı. hiç ön elemeden geçmiyor mu bu sorular ya ne kıt program yapıyorlar. :D
anladı ve ayırarak okudu ama işe yaramadı. hiç ön elemeden geçmiyor mu bu sorular ya ne kıt program yapıyorlar. :D
Bence eledikleri halde anlamamıştır :D :D
dün sabah bayram namazından geldim kahvaltı yaparken fox da haberlere bakıyodum.sunucu incici arkadaşların bi şakası bu dedi özür diledi acaba onu izleyen varmı 8:00 haberleriydi sabah :)
İbrahim33
29-07-2014, 16:59
bence anlamadı amca :) inciyi falanda bilmiyordur zaten. yedirmişler yine .içler
Hahahahahahaha :D kahkaha attim hiaminaaa
SerkanYazgan.
29-07-2014, 20:44
hahahaha bide tekrarlattırdı :D
mert_can 41
29-07-2014, 23:59
uzun zamandır bu kadar gülmemiştim sunucu mavi ekran verdi :D
slowmotion
30-07-2014, 00:33
Kahkaha attim :) haber programindaki fenasi olayinada cok gulmustum
Bence eledikleri halde anlamamıştır :D :D
o zaman bizim kalbimiz şekerci direk uyanıyoruz ahuahuauau :D
dün sabah bayram namazından geldim kahvaltı yaparken fox da haberlere bakıyodum.sunucu incici arkadaşların bi şakası bu dedi özür diledi acaba onu izleyen varmı 8:00 haberleriydi sabah :)
evet murat güloğlundan bahsediyorsun izledim bende :D :D
Adam bence 2. Okuyuşta jeton düştü de iş işten çoktan geçti :D
adamların içinde fitne fesat yok ki ayırsınlar :D :D
sunucu sonda kalbi şükranları sunuyorum derken küfür eder gibiydi :D