Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto Coil
Arkadaşlar şuan aracımda sparco 35mm yay ve koni strt (turuncu) amortisörden mevcut yol tutuşundan memnunum ancak bazı arkadaşlar coil ile çok daha iyi olucağını söylüyor sizce jom blueline yada ta technix gibi bir coil mi iyidir şuanda kullandığım takım mı tecrübelerinize dayanarak bi fikir verebilirseniz şimdiden teşekkür ederim
bildiğin yoldan şaşma koni street iyidir yapabileceğin en iyi şey bi kule gergisi takmak
Dostum sana tek önerim şuan aracımda kullandığım tatechniz coiloverım var tek kelimeyle rezalet bişey sekmesi bi yana düşüklüğü yay ile farkı yok bende yarın gidip söktürmeyi düşünüyorum yol yakınken onun yerine yay alıcam az düşük olsun ama konforum ve heryerde zıp zıp gütmekten iyidir.İllaki coil düşünüyosan pahalı olan markalardan şaşma derim bidaha düşün bence
illaki faydasını görürsün ta tachnix in ama asla kaliteli bi marka gibi olmaz
Arkadaşlar şuan aracımda sparco 35mm yay ve koni strt (turuncu) amortisörden mevcut
sparco'nun yayı var mı ya? Bursa üretimi olmasın. Eğer orjinalliğinden emin değilseniz eibach, h&r, vogland markasından birini tercih edin. Çok daha iyi olur. Verdiğin coiller hakkında deneyimim yok. Ama yay Spor amortisor kombinasyonu iyidir. coile ihtiyacınız yok bence.
koni sökülüp custom coil takılmaz.. güzel bir marka fabrikasyon bir coilover takabiliyorsanız hemen takın.. ;)
Osman Bahadır
16-08-2014, 16:24
Alçaltma yükseltme derdi yoksa, Koni + kaliteli bir spor yay bence değme coiloverdan iyi yol tutar. Koni yellow + spor yay ise candır. Tayvan malı yayının sertliği bile belli olmayan ucuz coiloverlarla kıyaslanmaz bile.
Ha para vardır, 3.nesil sertlik ve yükseklik ayarlı kaliteli bir coilover ile kamber/kaster ayarlı bir top mount alınır, her türlü en güzeli olur.
Konfor+yol tutuş açısından çok memnunum daha önceki aracımda sarı koni +H&R kullanmıştım hiçbir farkı yok herkese teşekkür ederim
sparco'nun yayı var mı ya? Bursa üretimi olmasın. Eğer orjinalliğinden emin değilseniz eibach, h&r, vogland markasından birini tercih edin. Çok daha iyi olur. Verdiğin coiller hakkında deneyimim yok. Ama yay Spor amortisor kombinasyonu iyidir. coile ihtiyacınız yok bence.
Sparco nun yayı var orjinalliğinden eminim çok araştırıp aldım ve türkiyeye bilindik bir firma getiriyor bende Birlas Motorsporttan aldım tavsiye ederim
koni sökülüp custom coil takılmaz.. güzel bir marka fabrikasyon bir coilover takabiliyorsanız hemen takın.. ;)
Bahsettiğim marka coildi yanlış anlaşılma olmuş sanırım sonuç olarak bu sistemde kalmaya karar verdim teşekkür ederim
Takabiliyosan kw hr eibach bu tip markalara yönel farkı gör
35AR5226
17-08-2014, 19:32
coil yapıyorum ancak yerim izmirde sekme sadece kök basıkken mevcut . 2 3 cm kaldırdığınızda kesinlikle sekme olmadan gezebilirsiniz yanlız basıkken aracın lastiği içe gircek kadar basıyoruz