Orijinalini görmek için tıklayınız : Temizlik Boyası
Arkadaslar merhaba,
Aracım ***** garajım olmadığı için geçenlerde bisikletlinin teki sürtmüs ve cizik oluşmuş boydan boya bizim mahallede çokça çocuk genç vs. var ve bunun önüne geçemiyorum, ilk olarak titiz biri olduğum için temizlik boyası yaptırmak istiyorum birde plastik aksamda ufak tefek sürtmeden dolayı ön tampon altı ufak yırtılma 15 cm arka tampon park eden biri ezmiş vs bunları yaptırmak istiyorum ancak temizlik boyası attırırsam aracı satmak istediğimde bu bana eksi bir geridönüş olurmu ? Boyaya girmeden önce aracın resimlerini çekicem zaten.
LnchCntrl
31-07-2014, 10:06
Şahsen istanbul gibi bi yerde yaşıyor olsaydım, bu tarz lokal boyaları çokta sorun etmezdim.
Göze batmıyorsa ve aracı yakın zamanda değiştireceksen hiç elleme bence. Satarken illa ki sıkıntı oluyor. Fotoğraf eklersen daha sağlıklı yorum yapabiliriz.
evolution_9
31-07-2014, 10:12
hocam ankarada çizikleri doldurup yok eden bir yer var açık renklerde biraz belli olabiliyor metalik gri gibi koyu renklerde %100e yakin çözüm. babamin sıfır aldıgı mercedesi çizmislerdi sagolsun kurtardılar arabayı daha sonrada bi cok kez islem yaptirdim hic bosuna boyatma aracini buraya gelip gittigine bile deger yaptirmayi dusunursen yardimci olurum
Fotoğrafları eve gidince çekicem fırsatım olmadı öyle çizik gidericiyle geçicek birşey değil çok hafif yağlı çekiçmi diyorlar onla dalgalanma var onun giderilmesi gerekiyor, bide tamponlarda sıkıntı var araca 2 sene binmem gerekiyor. Ondan sonra satıcam ve alıcak arkadasında kafasında soru işareti olmasın diye boy boy kaliteli bir makineyle fotoğraflarını çekicem boyaya girmeden önce.
İstanbulda görüyoruz ufacık boya var diyorlar halbüki 2 arabadan 1 araba cıkarmış adamlar o tarz arabalarla mukayese edilmesini istemiyorum. aracada bu şekildede binmek istemiyorum gördükce sinirim bozuluyor.
resim cek hatta abart video çek satarken alan kişinin kafada soru kalmaz yalan dolan iş yapmıosun sonucta
ErkanCanS
01-08-2014, 09:36
Satarken illa ki etkileyecekte bu etkiyi minimuma indirmek icin fotograf ve video cekebilirsiniz.
İlan verirken " Temizlik boyasi " tabirini kullanmazsaniz daha bi hos durur bence.Ne kadar taklali , pert arac ilani varsa hepsinin aciklamasinda aracimizda keyfe keder temizlik boyasi vardir ibaresi bulunuyor.İnsanlar temizlik ve boya kelimesini yanyana gorunce alt f4 ceker oldu :)
Bizim milletimiz bir enteresan boyatırsın derler neden boyalı boyatmazsın satarken boya masrafı var neyin kafasındalar anlamam boyasız araba alacaksa alan kişi gitsin 0 bayiden oto alsın!!!!
onn_dear
02-08-2014, 18:39
Simdi boyatsan boyali derler, boyatmasan abi bunu boyatacagiz indirim yap derler cikamazsin isin icinden. Benim fokrimi sorarsan ben ezik cizik araca binmem gider tertemiz boyatirim. Satarken alacak adam zaten baktiginda macun olmadigini gorecegi icin sikinti yaratamaz. Gecen hafta turbosu bitik enjectorleri bitik 4 lastik kabak yag yakan clio dci yi sifir arac alirken takasa verdik sadece boya makinasi ile baktilar boya olmadigi icin baska hicbir yerine bakmadan aldilar araci :) yani bizim memlekette boyasiz olsun b.ktan olsun sorun degil...
onursumer
02-08-2014, 19:09
bence aracı satarkenki kısmı çok onemli değil şuanki hali içine sinmiyorsa boyat düzgünce resimlerini çek kalsın
aracını satarken anlayan biri denk geldiğinde bunu sorun etmez, laf diyen adamada zaten satma arabanı
istanbul gibi bir şehirde boyasız araç aramak çok saçma onemli olan büyük kaza bela olmasın
Biraz daha bekleme kararı aldım çekiçle düzeltip işinde usta bir detailing işlemi yaptırtçam plastik aksamada keza sıfır temin edip boyattırcam öteki tamponlarda elimde dursun.