Orijinalini görmek için tıklayınız : alfa 147 hakkında ?
ilandaki aracı almayı planlıyoruz ama alfa hakkında hiç bilgim yok nedir ne değildir ?,
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-dikkat-cekmek-istyorsan-147-alfa-171856942/detay)
Şahsen 172.000km de lpg li bir 1.6 twin sparkı tercih etmezdim.Birşey olur mu olmaz mı bilemem ama lpg ye karşıyım.
ondertopcu
31-07-2014, 22:26
Daha az kmli bulunur ayni paralara
evolution_9
31-07-2014, 22:45
parçası mercedes bmw den daha pahalı bence çokta kalitesiz bi araç hesabını iyi yap
drummer582
31-07-2014, 23:23
alfalar yıllardır her forumda araştırıldı,tartışıldı.sonuç olarak temiz bir alfaya başınız ağrımadan binersiniz,dikkat edilmesi gereken şeyler var başta varyatör olmak üzere,tabi lpgnin nerde takıldığı ve kaç kmdir kullanıldığıda önemli.ama sırf jant ve ekran var diye boş modeline bu para verilmez bence.bu araçta ne cruise cont. nede digital klima var,daha uygun fiyatlara distinctive modellerinden bulabilirsiniz.
parçası mercedes bmw den daha pahalı bence çokta kalitesiz bi araç hesabını iyi yap
Kalite olarak tabiki bir alman kadar , sorunsuzluk olarak tabiki bir japon kadar , sağlamlık olarak tabiki bir isveçli kadar iyi değil . Ama parçası mercedes ve bmw den pahalı değil hatta opelle vw le aynı ayardadır . He sürüş keyfi olarakta bu markaların top modelleri harici hepsinden keyiflidir . Bir daha ne italyan ne de fransız almayı düşünmem o ayrı mesele :) 159 guiletta ve mito ile kalitesini yükseltti alfa , 147 ve 156lar ise tam bir geçiş evresi modelleri temizi olmazsa sanayide çok gezdirtir ama düzgünüde fiyat performans olarak tatmin edicidir .
MURAT_HLX
03-08-2014, 03:35
alınır bi güzel binilir daha düşük km'lisi parça fiyatları vs pahalı değildir zaten söylenmiş yukarıda.kronik olarak t.s motorların varyatör sorunu vardır sadece ses ediyor dizel vari bi ses tamir kitleri mevcut 50 lira civarı triger değişimi esnasında ya tamir ettirirsin yada sıfır varyatörü alır takarsın sana kalmış.ön takımıda naziktir onun haricinde bi sıkıntısını görmedim ben 156'mın zamanında.156dan bir çok markada araç kullandım malesef ondaki tadı bulamadım bugün 156 mk1 halen dönüp baktırır alfa özel hissettirir insana kendisini :) rakiplerine kıyasla silindir başına çift bujili bir motoru var gayet yeterli performansı sunuyor 1.6 kategorisinde.Pişman olacağını sanmıyorum keyifle binersin :)
MURAT_HLX
03-08-2014, 03:39
mesajımı editleyecektim malesef editleyemiyorum.almışkende disincitive alın hız sabitle dijital klima oluyor progessiona ek