Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbul uskudar da honda dan anlayan ?
kkursat01
31-07-2014, 17:58
Arkadaslar merhaba basliktanda anlasilacagi gibi yarin kismetse bir arac bakmaya istanbula gelicez ancak pek tanidik usta yok honda dan anlayacak.. sizden ricam guvendiginiz bildiginiz honda motorlarindan anlayacak( ozellikle b16 dan) biryer tarif etmeniz..
Hatta eger varsa tanidik kaportaci da olsa hic fena olmaz baktiralim duzgun ise niyetlenelim araca insallah simdiden saolun...
kkursat01
31-07-2014, 17:59
Istanbul anadolu yakasi uskudar civari lazim belirtmeyi unutmusum...
bostancıda ikiler honda var kaporta için bünyamın usta motor için murat usta yardımcı olur
ümraniye sanayiye gidebilirseniz yardımcı olurum..
saray mah. Güven sanayi sitesi g blok no:21 ümraniye yusuf usta
murat kartal selamıyla dersen yardımcı olur her şekilde..
ümraniye sanayiye gidebilirseniz yardımcı olurum..
saray mah. Güven sanayi sitesi g blok no:21 ümraniye yusuf usta
murat kartal selamıyla dersen yardımcı olur her şekilde..
Bu yusuf usta koyu fenerli genc renki gozlu olan yusuf mu
Eidt edit isimler karsiti pardon:)
kkursat01
31-07-2014, 19:31
Arkadaslar cok sagolun yanitlariniz icin istanbula vardigim zaman artik hangisi yakinsa oraya giderim takilirsam yardimlarinizi bekleyecegim :)
timucintt
31-07-2014, 19:34
Kürşat Bostancı ikiler hondaya git.. seceresini çıkarırlar...
Kürşat Bostancı ikiler hondaya git.. seceresini çıkarırlar...
İkiler taşındı diye duydum doğru mu? Küçükyalı tunelinin üstünde diye söylediler.
en yakın honda ayışığı ibrahim abi orda bildiğim kadarı ile siteyede üye olmazsa gençler oto var 0539 673 elli iki doksan üç ararsan yönlendiririm...
timucintt
31-07-2014, 20:09
İkiler taşındı diye duydum doğru mu? Küçükyalı tunelinin üstünde diye söylediler.
Aynen dostum hatırlattın unutmuşum şu anda bostancı gösteri merkezinin tam arka çaprazındalar küçükyalını tünelinin altında...