Orijinalini görmek için tıklayınız : 306 Gti vs 320d 60-180 km
merhaba arkadaşlar ***** bugünlerde roll geceleri sıkıntı olduğundan aracımı denemek için kuzenin 320d (163hp) sini hedef aldım:) umarım aracın yürürü normaldir yorumlarınızı bekliyorum. araçlarda 2 şer kişi mevcut ve
araçlar fabrika çıkışı neyse o.. 306 ıyı yeni aldım daha önceden 306 tecrübem yok sırf orjinalliğine gevşedim aldım şanzıman ilk defa bnm ustamda açıldı baskı balata artık sıfırdı sadece 1.viteste götürcek durumdaydı ..vs yakında konusunu açcam inş:)
yer: ankara ***** yerdeki köprüden sonra gölbaşı istikametine doğru..
306 vs 320d rollnight - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=U4TwHEdOxXE)
306 kolay ūstūnlūk sağlamış masallah
320d nin ozellikle 160 dan sonra gelmesi lazimdi.
Her 2 araca masallah...
Boldenon
03-08-2014, 10:32
araçlara maşallah. yandaki hyundai minibüse şaşırdım ben
maşallah 306 ya kazasız belasız.
Kuzene yazılım yapılsa olay terse döner bence :)
320d yazılımla filan acayip bişey oluyor.
306 yazdığınızdan anladığım stock durumda.Bu arabayıda rahatlatırsanız daha güzel sonuçlar alabilirsiniz.maşallah 2 aracada :)
Maşşallah ilk basarken yanınızdan starex mi ne birşey çıktı ya ben orda ayıldım hahaha :D
stock 163lükler zaten yürümüyorki sonuç normal bence
maşallah araçlara.
163lükler yürümüyor diye biliyorum bende.
sonuç normal.
huseyinturk
03-08-2014, 14:23
araçlara maşallah. yandaki hyundai minibüse şaşırdım ben
Sanki gelecekmişte vites kaçırmış gibi :D
306 adaletli gitmiş maşallah :)
yorumlar için saolun arkadaşlar..bmw ye yazılım züper olur ama bmw genellikle yenge kullanıyor kendiside bu işlere çokta meraklı deil. o deilde starex ürkütmedi deil Allahtan vites kaçırdı:p
Onur Fatih
03-08-2014, 15:16
O kadar kopmamasi lazimdi bence 320 nin.
bu arada yağ sıcaklığına baktımda en dipte gösterge. çalışmıyor mu yoksa araba soğukken mi bastınız?
bu arada yağ sıcaklığına baktımda en dipte gösterge. çalışmıyor mu yoksa araba soğukken mi bastınız?
hocam yağ göstergesi çalışıyor ilk kontak açıldığında vs tepkileri sıkıntısız ama ısı derecesi hep o gördüğünüz yerde araç sıcaktı...peki sorunu nasıl çözebilirim bilginiz varmı?
ilk başta kontak açtığında yağ seviyesini gösterir bilgin olsun.
yağ sıcaklık derecesini göstermiyor araç, sensör vs. arızalıdır.
istanbul'da olsaydın yardımcı olabilirdim ama ankara'da nereye gösterirsin bilmiyorum malesef
araç güzel yürüyor ama orjinal 306 nın böyle gitiğini tahmin etmezdim çok uzun sürdü gibi geldi 180 i görmesi