Orijinalini görmek için tıklayınız : Rusça kursu
onurunal
03-08-2014, 20:48
Ankara da onerebileceginiz nereler var... ucret, ders saatleri vesaire bilgi ve tecrubesi olanlar goruslerini paylasirsa sevinirim...
Merhaba ben günay ankarada rustan sorumlu murat cantürktür. Nicki prodrivesti iletisime gecebilirsiniz :D
Yiğit G.
04-08-2014, 00:19
ben belediyenin rusça kursuna gittim.(kadıkoy bel.) başta dedim ula devletin verdiğinden ne olur sonra baktım cidden iyi hocalar var.Ankarada varmı bilmiyorum tabi.
onurunal
04-08-2014, 16:55
Guncel olsun
ben belediyenin rusça kursuna gittim.(kadıkoy bel.) başta dedim ula devletin verdiğinden ne olur sonra baktım cidden iyi hocalar var.Ankarada varmı bilmiyorum tabi.
Hangi anlamda abi :D
lnd_samet
04-08-2014, 18:17
belediyeler yabancı hoca çalıştırmıyorlar :D sikinti yok :)
ProdriveSTI
04-08-2014, 21:03
Merhaba ben günay ankarada rustan sorumlu murat cantürktür. Nicki prodrivesti iletisime gecebilirsiniz :D
Ne alaka benle şimdi.
Yiğit G.
04-08-2014, 21:48
Hangi anlamda abi :D
yok la yaşlı adamdı :hahaha: hatta emekli albay idi ne alakaysa artık :D
Ha bu arada rusçaya başladıktan sonra pis pis sırıtmalara hazır ol herzaman
A: Ne kursuna gidiyorsun
B: Rusça
A: ohooooooo :D :D :D
onurunal
05-08-2014, 10:37
güncel olsunnn
Tomer e gidebilirsin, burda da en yaygini Tomer.
Sun akademi iyidir, benim bikaç arkadaşım oraya gitti 3 kur aldı sonra ver elini rusya. Şimdi orda çalışıyorlar :)
onurunal
05-08-2014, 23:13
Sun akademi iyidir, benim bikaç arkadaşım oraya gitti 3 kur aldı sonra ver elini rusya. Şimdi orda çalışıyorlar :)
Bende yeni stajdan dondum moskovadan..kismetse seneye bu zamanlar mezunum.. cv ye yazabilecek derecede ogrenebilecegim bi kurs bulmaliyim.. eger ki is bulursam altyapi olsun istiyorum
Ne alaka benle şimdi.
bızden haberız rus mu kovalıyon murat:)