Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbul Havuz 2014
34btr1907
05-08-2014, 18:37
2011 den kalma konular haricinde bişey bulamadım ,güncel bildiğiniz gittiğiniz havuzlar varmıdır? Bir kaç benim buldugum var sizlerinde tavsiyeleri bekliyoruz.Anadolu avrupa fark etmez.Darüşşafaka fiyatı hakkında bilgisi olan varmıdır ayrıca.
Bakırköy spor vakfı
Hafta İçi 25 TL Hafta İçi 35 TL
Hafta Sonu 30 TL Hafta Sonu 40 TL
10'luk Fiş 200 TL 10'luk Fiş 300 TL
Sezonluk 600 TL Sezonluk 850 TL
Çınar Hotel
Hafta İçi: 50 TL
Hafta Sonu: 75 TL
onursumer
05-08-2014, 20:07
atakoy marina nossa costa var çok super biryer değil
çok değişik fiyat yaklaşımları mevcut kişi başı 45 e de girebilirsiniz 2 kişi 45ede ben daha çozemedim orayı :D
yeşilyurt spor kulubu var fakat herhani bir uyenin yanında girebilirsiniz yanılmıyorsam 50tl idi
sportsta international da aynı şekilde
_cAgdAsH_
05-08-2014, 21:02
hafta sonu kumburgaz prıncsesste ıdım kısı bası 60tl
34btr1907
05-08-2014, 22:37
atakoy marina nossa costa var çok super biryer değil
çok değişik fiyat yaklaşımları mevcut kişi başı 45 e de girebilirsiniz 2 kişi 45ede ben daha çozemedim orayı :D
yeşilyurt spor kulubu var fakat herhani bir uyenin yanında girebilirsiniz yanılmıyorsam 50tl idi
sportsta international da aynı şekilde
nossa costa fırsat sitelerinde ilanları var,hafta içi kişi başı 30 tl civarı hafta sonu 49 tl baktım orayada , damsız da almıyor değerlendirilir,sağolasın.
sportsta international (ataköy) havuzundan üyeleri bile kaçıyor nedense,çok kalabalık diyorlar.
Bu yaz istanbulda en son şile resort otele gittim haftasonu kişi başı 30tl hem havuz hemde plajı kullanabiliyorsunuz. Ramazan olduğundan boş ve güzeldi ama normalde nasıldır birşey diyemiyorum.
onursumer
05-08-2014, 23:25
nossa costa fırsat sitelerinde ilanları var,hafta içi kişi başı 30 tl civarı hafta sonu 49 tl baktım orayada , damsız da almıyor değerlendirilir,sağolasın.
sportsta international (ataköy) havuzundan üyeleri bile kaçıyor nedense,çok kalabalık diyorlar.
ben uzun suredir sportsa uyeyim en son 2 sene once havuza girdim en fazla guneşleniyorum , duşa girip donuyorum bu sene hiç gitmedim bile kışın sauna için kullanır oldum eski kalitesi rahatlığı falan yok şu sahildeki yeni otel yapılsada rekabet artsa artık :) yeşilkoyde klube uye olmayı düşünüyorum
nossa costa damsız alınmaz desede ben çok sap gordum orda mekan boşsa alıyorlar herkes gibi bir izlenimi var :D
havuz kuçuk tuzlu su olsada çok bi farkı yok klor aynı klor orasıda keşfedilmeden once iyiydi :D
turbo&quattro
05-08-2014, 23:43
Havuzlaradami damsiz girilmiyor artik ?
aman abi almasınlar daha iyi böyle :D
onursumer
06-08-2014, 01:39
mecburiyetten duşun nasıl bir haldeyiz :D