Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne alsam
İlk hedefim eg/ek swap, çok fazla seçenek yok , aklıma göre henüz birşey bulamadım.
Amacım ruhu olan keyifli bir arabaya sorunsuz bir şekilde günlük binmek
Bütçe 35000 civarı
İkinci plan olarak swap a alternatif ne düşünülebilir?
swap güzelde az konfor arıyor insan günlük kullandımı ben günlük kullanıyorum hep aklım konforda
Konfordan cok heyecan ariyorum aslinda:)
1998corsa
05-08-2014, 23:21
alıp ugrasmak ıstersenız. corsa b kasa ya 2.0gsi motoru swaplayabılırsınız. yada c2 vts lede ugrasabılırsınız.
yada dırek clio rs alabılırsınız whıte rs ı 24 lu rakamlara satıyolardı en son.
Audi a3 1.8t veya Golf 4 Gti ? Alırdım abi yerinde olsam
onursumer
06-08-2014, 01:47
konforluda olsun derseniz volvoda c70 coupe bakılabilir farklı bir ağırlığı ve tarzı var 2.3 T5 ler keyifli modeller ama çok çok hızlı değiller biraz uğraşmak gerekir diye düşünüyorum
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-ahsen-otomotiv-volvo-c-70-2001-model-masrafsiz-171984234/detay)
konforluda olsun derseniz volvoda c70 coupe bakılabilir farklı bir ağırlığı ve tarzı var 2.3 T5 ler keyifli modeller ama çok çok hızlı değiller biraz uğraşmak gerekir diye düşünüyorum
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-ahsen-otomotiv-volvo-c-70-2001-model-masrafsiz-171984234/detay)
Volvodan sorumlu devlet bakanı :)
VAG grubu 1.8t olabilir, söylenen bütçe sadece araç için değil mi ?
Eğer öyle ise 28veya30r ile güzel, keyifli bir araç ortaya çıkabilir.
Bu arada gti satıldı mı ?
Aslinda aklimda alacagim arabayla cok fazla ugrasmamak var, RC zaten var o is icin.
Hem gundelik binecegim hem de zevk alacagim birsey ariyorum.
Belki pd li ibiza veya polo olabilir
1.8t baktim ama begendigim pek bir sey goremedim
Aklimin bir kenarinda clio rs182 var
tanısıklıgım yok ama gecende farklı konudada söyledim ilgini çekerse 97 A4 2.8T Q
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-cok-ozel-kazasiz-2.8-v6-quattro-audi-a4-ozel-renk%2Cozel-donanim-116982166/detay)
cem abi senin eg satılık değilmiydi anlaşın işte :)
cem abi senin eg satılık değilmiydi anlaşın işte :)
olabilse gerçekten iyi de beni aşıyor işte:)
hacı olay ne biliyomusun adam satmak istemiyor :D :D yoksa anlaşılır bi şekilde ne tatavacı çıktın be cem abi :D
hacı olay ne biliyomusun adam satmak istemiyor :D :D yoksa anlaşılır bi şekilde ne tatavacı çıktın be cem abi :D
Guzelligini yapti zaten de sorun bende:)
aaaaa yine ben kotu oldum mustuya bak :))
Bulunabilirse Audi S3 en ideali
Olmadı 1.8t
mertypeR
06-08-2014, 10:53
Bütçenize göre bir tane pd fabia var ona bakın isterseniz biraz daha çıkabiliyorsanız megrs veya clio 200rs lere bakabilirsiniz günlük dediğiniz için swap ne kadar mantıklı olur bilemem yinede sizin tercihiniz
rs182 yerine 200 sanırım gündelik kullanımda az da olsa konfor sağlayabilir.
Biraz daha swap kovalayacagim
Rs200 u cok begeniyorum ama butceyi asiyor biraz
Daha sonra pd ler aklimdaki
Ama swapin tadina bakmak istiyorum:)
onursumer
06-08-2014, 12:23
güçlü şehir içi kullanılıcaksa alfa romeo mito da olabilir 1.4t 150 hp olması lazımdı
model yılı düşük oluyor ama audi s3 olabilir o fiyat aralığında hem konforlu hem hızlı
tasarımını pek sevmiyorum ama aynı kategoride megane rs de mevcut :D
veya piyasada pek tutulmayan suzuki swift spor olabilir
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-mukemmel-kondisyonda-suzuki-swift-1.6-sport-155149529/detay)
mertypeR
06-08-2014, 13:45
Abi swap k20 mi yapıcaksın birde yine turbo mu yoksa atmosferik mi düşünüyosun ?
şu an için hazır istiyorum, atmosferik istiyorum:)kendim yapmayı düşünmüyorum şu an
olmazsa başka alternatiflere yönebilirim ki, pek seçenek yok gibi, birilerinin vazgeçmesini beklediğim bir araba var K değil:)
mertypeR
06-08-2014, 14:09
anladım şimdiden hayırlı olsun o zaman :)
Mevcut bütçe ile;
Audi A4 1.8 T,
Saab 9-3 Vector,
Volvo S60 2,5R/T
Bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz;
B7 kasa Audi A4 2.0 TFSI Quattro S-Line
Type-R Ep3 önerebilirim...
fantazı bır fıkır olabılır ama 1.6 tdi polo alıp buyuk turbo takabılırsınız.mehmet gazıhan yapıyor 240 250hp sorunsuz bınebılırısınız.hem konforlu hem hızlı olur :)
benım polo da orjınal turbo var suan 180 hp cogu bolt on hothatch le başa çıkabılıyor. 106 vtı 207 rc crx gibi :)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2010-model-70-bin-kilometrede-164894173/detay)
1998corsa
06-08-2014, 15:45
182 rs ısteklerınızı karsılar dıye dusunuyorum kullanmıslıgım var fıltre egzoz yazılım ve hafıf port polısh vardı, araba cok zewklıydı.
sıtede sarı bıtane pd130 var oda alınabılınırı herseyı yapılmıs durumda hemde dızel oldugu ıcın az yakar cok kacar.
Eskı kasa audı 1/8 turbo alınırmı?
Bulamiyorum kafama gore birsey. Cok fazla secenek yok satilik olarak yukarda gecen modellerden. Duzgun gozuken cok az zaten.
3-4 araba arasinda kaldim.
40 a dogru cikicam mecbur sanirim.
40'a doğru çıkacaksan klimalı çiçek bir dizel verelim :)
ahmetbaha-drs
07-08-2014, 21:31
MGF
Toyota Corolla 1.8 T-Sport
Volvo S60 2.3 T5
Skoda Octavia RS
Bana kalırsa güzel ve değişik seçenekler.
Clio 3 RS 200 güzel ama sakın gidipte Clio 2 RS düşünme. :)
Clio 3 RS 200 güzel ama sakın gidipte Clio 2 RS düşünme. :)
En güçlü aday şu an rs200:)
En güçlü aday şu an rs200:)
ben rs200 de kullandım ama corolla tsport cok agır basıyor bır cok anlamda :)
ben rs200 de kullandım ama corolla tsport cok agır basıyor bır cok anlamda :)
Örneğin ?
T-Sport'un Top Speed yüksektir. Onun dışında belki konfor daha iyi olabilir. Bagaj felan filan iyi olabilir ama ne yol tutuş nede frende yanına yaklaşamaz. Ara hızlanma olarakta belki daha hızlıdır birşey diyemem. Ama Clio 3 RS daha homojen her alanda iyi olan bir HotHatch.
Örneğin ?
bır cok anlamda demısım :) 2 anlam sunayım sana o zaman kendıne ornek cıkarammıssan
ruh olarak alt devırler 1.6 corolla hemen hemen aynı lıft actıgında tamamen baska bır kısılıge burunuyor
gundelık denmıs tamamen gundelık bınılebılıyor ve daha genıs :icon_tup:
Gunluk diyince yanlis anlasilmis tabi:)
Kastim sorunsuz bicimde, herseyi yasal olan
Ne bagaj ne sertlik onemli, biraz heyecan sadece:)
Gunluk diyince yanlis anlasilmis tabi:)
Kastim sorunsuz bicimde, herseyi yasal olan
Ne bagaj ne sertlik onemli, biraz heyecan sadece:)
Hemserim en sondan bir onceki clio 3 ise onun rs inden baska model düşünme bence
Hele 2kasa rs hic dusunme direk swap honda al
polo cup var düşünürseniz.........dizel klimalı
35.000 e temiz sedan vtec alınır.
:D
e36 m3 bulunabilir günlük kullanım için konforuda yerinde gerçi siz heyecan istemişsiniz ama alternatif olarak söyledim. Arkadan itişli arasıra keyif verir.
Leonu veriyim hem sorunsuz hem yüklemeye gelir satarkende zarar ettirmez
Su an clio 3 rs uzerine yogunlastim:) sonraki alternatif pd130 olabilir
Su an clio 3 rs uzerine yogunlastim:) sonraki alternatif pd130 olabilir
clio 3 rs keyif arabası viraj miraj pd130 düzlükte duman atma arabası ne alakaları var yaw mustafa :)
clio 3 rs keyif arabası viraj miraj pd130 düzlükte duman atma arabası ne alakaları var yaw mustafa :)
Cikis noktama bakarsan baktigim arabalarin birbiriyle hic alakasi yokki:)
Kafama gore bisey bulamadim gitti:)
burakgunay
08-08-2014, 23:13
Mustafa abi, honda başkadır swap hondadan devam et :) ekk20 ya da 24 çok güzel olur.
Pd bence ekonomik hızlıların aracı olmalı, öyle bi beklentin yoksa (yakıt gibi) dizeli boşver abi ne işin var. Tamam güzel güç veriyo filan ama bu işin ruhuna ters bence. Devir çeviren Honda derim ben.
Fn2 Type-R olacaksa Honda olur. Yoksa swap arabadan günlük eziyet olur. Clio 3 RS iyidir. Megane 2 RS'ede girme Mustafa.
swap olsun ruhudaolsun diyosan crx in ruhu bibaşkadır ,sürekli ruhlar aleminde gezersin :D
Erdem K.
11-08-2014, 07:13
atmosferik istemişsiniz ama atmo'dan vazgeçerseniz belki güzel bir gc8 de düşünülebilir...
Aslında sti yürüyenli gc8 olsa ilk tercihim olabilir:)
Aslında sti yürüyenli gc8 olsa ilk tercihim olabilir:)
hala satmaktan vazgeçmediyse yada satılmadıysa :)
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/185730-sti-yururlu-gc8.html
HondatugraL
11-08-2014, 09:57
hala satmaktan vazgeçmediyse yada satılmadıysa :)
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/185730-sti-yururlu-gc8.html
Istedigi fiyata alici cikarsa henuz vazgecmis degil arac bizim bu arada
Istedigi fiyata alici cikarsa henuz vazgecmis degil arac bizim bu arada
Abiniz sanirim
Mesaj attim kendisine birkac gun once ama geri donus olmadi
Forgedli olsun bari GC8 Mustafa. :) Bunda kol piston OEM.
Forgedli olsun bari GC8 Mustafa. :) Bunda kol piston OEM.
Piston forged kol oem mis sanirim
Ama gonlumde yatani biliyorsun o olursa mutlu olucam:)
HondatugraL
11-08-2014, 10:55
Abiniz sanirim
Mesaj attim kendisine birkac gun once ama geri donus olmadi
Abim il disinda gerci bende il disindayim.artvindeyiz siteye hic bakmadi gelince soyliyim size geri donus yapsin
40'i da astim hala bulamadim:) RS puruzlu cikti
Para hazir tekliflere acigim:)
ahmetbaha-drs
15-08-2014, 20:29
Fabia RS'lerin fiyatları çok makul donanım-performans oranına göre düşünülebilir..
Ve ya değerlendirilebilir 1.8TLeon
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-gercek-hatasiz-fabrika-cikisi-orjinal-173563818/detay)