Orijinalini görmek için tıklayınız : astra gsi misfire sorunu
Aracımda misfire sorunu var.
1000 ile 3000 devir arasında hafif hafif tekleme mevcut(Ancak sürekli değil). Bujiler yeni, bobin kontrol edildi.
Dyno'da 113 hp güç verdi.
Gidişi bariz düştü.
Dün akışmetreyi çıkardım rolantideki teklemeler bariz azaldı ancak ara ara teklemeler , eksozdan alev atma durumları oluyor.
Diagnostikten bakınca o2 sensörü arızası veriyor. (Araç lpg'li ) Sizce bu sorun başka nerelerden kaynaklanır.
Değişken zamanlı emme manifoldu zımbırtısı bu araçta da kullanılmış.( tam bir baş belası)
VtecDream
07-08-2014, 00:41
valla hocam bendede vardı. direk git buji kablolarını değiştir orjinalleriyle. ve o emme manifoldu yerine omega x20xev'in emme manifoldunu tak daha zevkli oluyor :)
Buji buji kablosu kontrol ettik. Sorun yok. Omega emmesi zor :) yaptırıp saticam bu araci
schizophrenic
07-08-2014, 15:26
Bu sorunları bende yaşadım , bobini tekrar kontrol ettirin bi çıkma vs deneyerek veya 0 alın
Buji kablolarını ve bujileri takım halinde değiştirin , orjinal bujilerini kullanın GM sorun düzelecektir.
Merhabalar. o2 ağrızası veriyor demişsiniz, ağrızayı silince tekrar aynı şey oluyor mu peki? Buji kabloları, bujiler, veya bobin yeniyse ve orjinalse o2 sensörünü bi denemenizi öneririm.
VtecDream
07-08-2014, 21:45
hocam buji kablosu kontrol edilmez değişir satarsan ben bu şekilde alabilirim aracın bilgilerini fotosunu gönder fiyat konuşalım :)
Merhabalar. o2 ağrızası veriyor demişsiniz, ağrızayı silince tekrar aynı şey oluyor mu peki? Buji kabloları, bujiler, veya bobin yeniyse ve orjinalse o2 sensörünü bi denemenizi öneririm.
Yarın oksijen sensörünü deneyeceğim
slowmotion
07-08-2014, 22:43
Buji kablosu olabilir
3000 4000 devire kadar kesiklik yapip sonrasinda kismen düzeliyorsa bende buji kablosunun degismesi taraftariyim. Hatta bobin ve bujilerde degisse iyi olur
Oksijen sensörü sağlammış :) yarın kablo alıp inş çözücem sorunu
Onur Fatih
09-08-2014, 01:21
ateşlemeyi yenile bobin buji ve kablolarını emin ol araban değişecek :)
Sorun çözüldü. Buji kablosu aldım Canavar gibi şerefsizim :D
Sorun çözüldü. Buji kablosu aldım Canavar gibi şerefsizim :D
geçmiş olsun ne güzel olmuştur şimdi :)