Orijinalini görmek için tıklayınız : Powershop CC vs. RSA rocco Rolling Night
RSA rocco: RSA Motorsports yazılım + Milltek downpipe + Forge Wastegate + Forge Dumpvalve + ITG Maxogen Induction + Orjinal susturucular. Kilo 1380
Powershop CC: Powershop Yazılım + Komple Egzost + Filtre kiti + Forge Dumpvalve + Forge Wastegate + Methanol Kit + Forge Intercooler + Sahibi aracın 1800 Kilo olduğunu iddaa ediyordu, VW AG de yazan bilgilerde aracın 1520 kilo olduğu yazıyor. Denemeler teke tek ve ardından Roccoya 3 kişi bindirilerek +400 kilo yapılmıştır, Neden diye soranlar olur ise kiloların eşitlenmesi gerektiğini savundular. 50-200 arası basıldı 2 adet video var ***** yoldan dolayı pek gazlama imkanı yok. ilki teke tek ikincisi +400kg rocco :) İyi seyirler
Teke tek videosu:
Powershop CC vs RSA rocco - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=xu7z_LAyoPk&list=UUW-yTkQG9iKVz1l2gThqljQ&index=2)
Buda rocco +400kg :)
Powershop CC vs RSA rocco - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=xu7z_LAyoPk&list=UUW-yTkQG9iKVz1l2gThqljQ&index=2)
Bu arada CC de extradan DSG Yazılımıda mevcutmuş onu belirtmeyi unuttuk
Düzenleme yapılamadığından, aynı video iki ikere konmuş. Teke tek yapılan denemenin videosu bu linktir. Karışıklık için kusura bakmayın
Powershop CC vs. RSA rocco - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=9JwZ0Ixdy78&list=UUW-yTkQG9iKVz1l2gThqljQ&index=1)
huseyinturk
06-08-2014, 09:30
3 kişi 400kg. Arkadaşlarmı iddaalı hesaptamı hata var?
CC de toto kasima bile var kanka daha full donanjmlisi yoktur heralde :) ruhsatinda 1670kg yaziyor rocco 1320kg mis tam olarak kg leri esitledik orda. Videoda hepsi gozukmemis.
Iki araba da sadece soforle bastiginda Rocco 3 boy gecti cc yi
Roccoya dolusunca biz 1.5 boy civari cc gecti
Wastegete e ayar yaptilar rocconun ondan sonra da kafa burun gittiler
Bu arada rocconun basinc peak 1.8, cc nin peak 1.55
Cok eglenceliydi ama birbirimizi kirmadan uzmeden cayimizi kahvemizi icerek deniyoruz haftada 2 3 mutlaka :)
120
100
105
110 kg agirliklarimiz
3 kişi 400kg. Arkadaşlarmı iddaalı hesaptamı hata var?
Sofor dahil 400 kilo o sumocu degiliz yav :D
CeM öZeR
06-08-2014, 09:51
Herşey iyi güzelde o video ne :D Arabanın içine bindirdiğiniz 3 kişinin eli armut mu topladı verseydiniz birinin eline telefon kamera bilmemne çekseydi. CC ağır bir araba. A4 şasesi üzerinde geliyor. 1500-1600 lardan daha fazla. 80 kiloya yakın bir şoför ve yarım depo benzinle 1700 civarı gelir. Allah kaza bela vermesin...
Levent Y.
06-08-2014, 09:57
Videolari telefondan izleyemedim sonuclari yazarmisiniz teke tek fark nedir kilo esitlenince durum nedir?
penguinhakan
06-08-2014, 10:01
Maşallah güzel olmuş ama , rocco acilen cooler taksın bence.
ahmet_xy
06-08-2014, 10:02
120
100
105
110 kg agirliklarimiz
maşallah. biraz zayıflayın be kardeşim. :D
Videolari telefondan izleyemedim sonuclari yazarmisiniz teke tek fark nedir kilo esitlenince durum nedir?
cam onunden gecerken teke tekte hatrı sayılır fark, kilo eşitleme cabasında 1-2 boy falan farkla hep rocco
rebeloghy
06-08-2014, 10:11
İki farklı araç denerken kilolar neden eşitlenir ki :) Sürtünme katsayılar da eşitlensin kaputları tavanları falan değişip , sonucunda aynı aracı denemeye gelsin olay...
Ünlü programlarda bile araç karşılaştırmalarında performans testlerinde durun buna 50kg un çuvalı atalım adil olur öyle denmiyor değil mi :)
yanlış anlamayın sadece roll da ağırlık eşitleme konusu nerede görsem merak uyandırmıştır bende amacı..
KA®ANLIK
06-08-2014, 10:19
süper gitmiş rocco
:) :) :)
Golf ü de görelim yollarda... ;)
Levent Y.
06-08-2014, 10:20
cam onunden gecerken teke tekte hatrı sayılır fark, kilo eşitleme cabasında 1-2 boy falan farkla hep rocco
Tesekkurler, scirrocoya tebrikler. Bencede kilo esitlemek sacma zaten bilinmiyo mu arada ne kadar fark oldugu. Ayni araclari denerken tamam da yoksa bencede sacma teke tek denenir sonuc gorulur... CC'm olsa sciroccoyla da denemem ayri konu muadil araclar degiller sonucta.
halilayhan
06-08-2014, 10:35
Madem agırlıgı sorun edicekler neden cc yi yüklersin :) ben umutu tebrik ediyorum yerinde olsam arabaya kürdan bile koymazdim işine gelmiyosa deneme benle derdim.Neyse bundan sonra roll yapilicak yerde kantar bulunduralim bide cimento falan olsun agirlik esitleriz hey allahim yaa :D
Madem agırlıgı sorun edicekler neden cc yi yüklersin :) ben umutu tebrik ediyorum yerinde olsam arabaya kürdan bile koymazdim işine gelmiyosa deneme benle derdim.Neyse bundan sonra roll yapilicak yerde kantar bulunduralim bide cimento falan olsun agirlik esitleriz hey allahim yaa :D
halilii haklı :) benim roccoma ben 4 kişi almıyordum bile :D maşallah deneyen araçlara
halilayhan
06-08-2014, 10:47
halilii haklı :) benim roccoma ben 4 kişi almıyordum bile :D maşallah deneyen araçlara
Kanka hatirlarsan bi gece roll yapmaya cikmistik camaro ss falan vardi o adam benim kng plaka scirocco r ile denedinde bir kez olsun dedimi agirlik farki var yok sana adam koymamiz lazim diye :D kaldı ki ben gecmistim :) yoo yok ben o eski tayfayi ozluyorum cikardik cumhur abi,muharrem,urfa gokan abi ve daha kimler kimler denerdik sohbet makara yapilirdi ve araclarda adil olunsun diye ya tek olurlardi yada 2şer kisi olurduk baskada hesap kitap yapilmazdi :D
Herşey iyi güzelde o video ne :D Arabanın içine bindirdiğiniz 3 kişinin eli armut mu topladı verseydiniz birinin eline telefon kamera bilmemne çekseydi. CC ağır bir araba. A4 şasesi üzerinde geliyor. 1500-1600 lardan daha fazla. 80 kiloya yakın bir şoför ve yarım depo benzinle 1700 civarı gelir. Allah kaza bela vermesin...
katalogda/sitede yazan agırlıklarda icinde belli oranda bnezin sıvılar yag vs. dahil degilmidir ?
dahilse 14tsi a 1531 20tdia 1561 demişler o nasıl oluyor 3 kagıtmı yapmıs oluyorlar ? yada nasıl sapık bir donanım var cc de 150+/- kg tutucak
maşallah roccoya,
ben gündelik kullanımda bile arabaya 4kişi bindirmem :)
ıkı aracın sahıbıde arkadas sanırım yoksa kımse roll ıcın aracına 4 kısı bındırmez ole bı mantık yok zaten :)
VolcanoS
06-08-2014, 11:31
CC de toto kasima bile var kanka daha full donanjmlisi yoktur heralde :) ruhsatinda 1670kg yaziyor rocco 1320kg mis tam olarak kg leri esitledik orda. Videoda hepsi gozukmemis.
Iki araba da sadece soforle bastiginda Rocco 3 boy gecti cc yi
Roccoya dolusunca biz 1.5 boy civari cc gecti
Wastegete e ayar yaptilar rocconun ondan sonra da kafa burun gittiler
Bu arada rocconun basinc peak 1.8, cc nin peak 1.55
Cok eglenceliydi ama birbirimizi kirmadan uzmeden cayimizi kahvemizi icerek deniyoruz haftada 2 3 mutlaka :)
F10 luk bisi varmi kanka :D osurarak denerim
@halil
Aynen kanka en fazla kisi esitlemesi olur kg esitleme isi uzun , ayni arac olsa yine neysede farkli arac olunca sacma geliyor :)
CC nin amaci kendi halinden daha iyi gitmesi bi iddasi yok zaten ama c hiz olsa o araba yerine cok rahat gt30 lu bir golf r yada cupra gibi arabalar yapilirdi :) Bidahakine fil oturtup deniycez keyfimizin kahyalarini da bekleriz bulusmaya :D
Boldenon
06-08-2014, 12:01
Araçlara maşallah. Bence CC roccodan iyi yürümüş o ağırlıkla.
F10 luk bisi varmi kanka :D osurarak denerim
Kanka senin osuruk dereceli ve nos etkisi yapiyo :D
halilayhan
06-08-2014, 12:03
CC nin amaci kendi halinden daha iyi gitmesi bi iddasi yok zaten ama c hiz olsa o araba yerine cok rahat gt30 lu bir golf r yada cupra gibi arabalar yapilirdi :) Bidahakine fil oturtup deniycez keyfimizin kahyalarini da bekleriz bulusmaya :D
Seve seve gelirim hem evde bosta duran hassas terazide var ince ayari yapariz :D zaten cc de nasilsa cok iyi olma iddasi yok diye 100gramin hesabina kadar yapilmis :D :D
VolcanoS
06-08-2014, 12:05
Kanka senin osuruk dereceli ve nos etkisi yapiyo :D
Haram beygir forever :hahaha:
CC o ağırlıkla kasayla iyi gitmiş bence.
berkecelik
06-08-2014, 12:41
CC iyi falan yürümemiş rocco kişi sayısına ve ccnin o speclerine rağmen bunu yapıyorsa iyi yürüyor demek saçma. Ayrıca ağırlık eşitlemek nedir ya amaç zaten arabaları denemek. Her arabanın artısıda eksiside bellidir sürekli bazı farklar kapatılmaya kalkılırsa o işin sonu olmaz zaten.
Simdi bana sormadan boyle video bırakman ayıp sen oraya gelip 1 saat basınç actınız birsey demedim deneyecegimiz yere geldik 1.5 saat sizin Log almanızı bekledik Log isi 2 dk dememeyeceksiniz Emre'nin hatrina denedim 1.8 normal basıyor araban pikte kac basar Ethanol var bir sende ben bunu gordum eşit kiloda olsa normal de olsa rsa yürümüyor duzgun bir deneme olmadı ama elinize saglık !
CC iyi falan yürümemiş rocco kişi sayısına ve ccnin o speclerine rağmen bunu yapıyorsa iyi yürüyor demek saçma. Ayrıca ağırlık eşitlemek nedir ya amaç zaten arabaları denemek. Her arabanın artısıda eksiside bellidir sürekli bazı farklar kapatılmaya kalkılırsa o işin sonu olmaz zaten.
Sakin ol şampiyon ve yavaşça rocconu sağa çek bakalım.
VolcanoS
06-08-2014, 12:51
Kimse ozaman koltuk cam kapi sokmesin ozaman sen nasil diyorsan oyle olsun denemeler..
berkecelik
06-08-2014, 12:51
Sakin ol şampiyon ve yavaşça rocconu sağa çek bakalım.
Bittiyse gidebilirsin :heyoo:
berkecelik
06-08-2014, 12:52
Kimse ozaman koltuk cam kapi sokmesin ozaman sen nasil diyorsan oyle olsun denemeler..
Benim dememle bir alakası yok. Size mantıklı mı geliyor bu ağırlık eşitleme işi? Atıyorum scirocco 106 ile deneyeceği zaman 106ya 4 kişi mi bindirmek lazım sizin mantıkta?
VolcanoS
06-08-2014, 12:56
Benim dememle bir alakası yok. Size mantıklı mı geliyor bu ağırlık eşitleme işi? Atıyorum scirocco 106 ile deneyeceği zaman 106ya 4 kişi mi bindirmek lazım sizin mantıkta?
Arac sahipleri tanisiyor oyle ayarlamislar burdaki asil amac rocco ve cc nasil yurur degil. Rocco sempatizanligini anliyorum ama ana tema rsa ve powershop yazilimladi. Cc de fark yaratacak sey meth ve cooler keske konuyu acan cc nin civatasina kadar yazarken
Iki aracin basinc farkinida yazsaymis daha aciklayici olurmus.
omerfaruk_ua
06-08-2014, 12:58
Varsa şekliniz a1 le rollinge bekleriz. Eşşek power bizimki şakaya gelmez.
Buyrun rococnun basinclari guncel log ta
3240 1.8 4100 1.76 4600 1.7 5000 1.62 5500 1.51 6000 1.39 6440 1.3
Cc heralde 1.3 falan basiyo oyle bi anlatiyorsunuzki :)
La cocugum alan memnun satan memnun sana ne isterse 10 kisi biner agzi yokmu kimsenin avukatligini yapiyorsun denemem der olur biter. Biraz buyu sen anlarsin ;)
Buyrun rococnun basinclari guncel log ta
3240 1.8 4100 1.76 4600 1.7 5000 1.62 5500 1.51 6000 1.39 6440 1.3
Cc heralde 1.3 falan basiyo oyle bi anlatiyorsunuzki :)
Videoyu koyarken cc nin sahibine sordunmu ?
berkecelik
06-08-2014, 13:02
Arac sahipleri tanisiyor oyle ayarlamislar burdaki asil amac rocco ve cc nasil yurur degil. Rocco sempatizanligini anliyorum ama ana tema rsa ve powershop yazilimladi. Cc de fark yaratacak sey meth ve cooler keske konuyu acan cc nin civatasina kadar yazarken
İki araçta aynı motora sahip aynı markanın araçları ben ne diye rocco sempatizanlıgı yapayım? Ana temanın yazılım firmaları olduğunu biliyorum heralde cc powershoplu olduğu için bu derece savunuyosun. Benim rsayı savunmama dahi gerek yok zaten videolar vs herşey ortada.
Levent Y.
06-08-2014, 13:03
Guzel yere deginmissin. Specler bunlar ona ragmen cc geciliyo mesaji verilmek isteniyo. Burda amac powershopu kotulemek baska bisey degil. Log alip bir saat basinc acilip video cekiliyo... Amac belli degil mi sence?
İki araçta aynı motora sahip aynı markanın araçları ben ne diye rocco sempatizanlıgı yapayım? Ana temanın yazılım firmaları olduğunu biliyorum heralde cc powershoplu olduğu için bu derece savunuyosun. Benim rsayı savunmama dahi gerek yok zaten videolar vs herşey ortada.
2. Videoda neyi goruyorsunki konusuyorsun frene basiyorlar zaten biz canli zor gorduk
berkecelik
06-08-2014, 13:05
La cocugum alan memnun satan memnun sana ne isterse 10 kisi biner agzi yokmu kimsenin avukatligini yapiyorsun denemem der olur biter. Biraz buyu sen anlarsin ;)
Kimsenin avukatlığını yaptığım yok ortada bir saçmalık var bende bunu söylüyorum ama sen avukatlığını yaparken savunacak bir şey bulamayınca biraz büyü anlarsın falan filan gibi seviyesizliğe sardın :)
VolcanoS
06-08-2014, 13:06
Bak guzel kardesim benim arabama rsa da powershopta yazilim yapmiyor bende 5 kasa var okey ? Hic bir firmaylada alakam yok. Yazim tarzin cok heyecanli yazdiklarini bir gozden gecir.
berkecelik
06-08-2014, 13:08
2. Videoda neyi goruyorsunki konusuyorsun frene basiyorlar zaten biz canli zor gorduk
Zaten mermi gibi geçiyor iki araçta frene bastıkları anda aradaki fark belli değil mi? Video beni yanıltıyorsa bir şey diyemem canlı izlediysen daha iyi görmüşsündür tabi
Kimsenin avukatlığını yaptığım yok ortada bir saçmalık var bende bunu söylüyorum ama sen avukatlığını yaparken savunacak bir şey bulamayınca biraz büyü anlarsın falan filan gibi seviyesizliğe sardın :)
Bak kardesim 30 yasindaki adam bittiyse git dersen yerler seni burda haberin olsun. Tamam heyecanlisin olabilir. Deneyen rocco umutta bizim kardesimiz. Maksat gecmek gecilmek degil oyle olsa 1.4 cupranin 2.0tt yi gectigi videolari konu acar koyardik.
Arabam pik 1.55 basınç basıyor bana sorulmadan bırakılması beni sinirlendirdi ortada eşitsizlikler cok fazlaydı arkadasca deneme olarak gördüğüm icin denedim neyse herkezin eline saglık
berkecelik
06-08-2014, 13:13
Bak kardesim 30 yasindaki adam bittiyse git dersen yerler seni burda haberin olsun. Tamam heyecanlisin olabilir. Deneyen rocco umutta bizim kardesimiz. Maksat gecmek gecilmek degil oyle olsa 1.4 cupranin 2.0tt yi gectigi videolari konu acar koyardik.
30 yaşındaki adamda sende büyük bir hırsla ve heyecanla gelirseniz bana benimde diyeceğim laf bellidir. Bence daha fazla tartışmaya gerek yok. Geçmek geçilmek amacı yoksa o 3 sayfa yorumlar neden yazıldı bunu bir gözden geçirmek lazım. Tüm soruların cevapları videolarda. Kolay gelsin başka yazmıyorum
Simdi bana sormadan boyle video bırakman ayıp sen oraya gelip 1 saat basınç actınız birsey demedim deneyecegimiz yere geldik 1.5 saat sizin Log almanızı bekledik Log isi 2 dk dememeyeceksiniz Emre'nin hatrina denedim 1.8 normal basıyor araban pikte kac basar Ethanol var bir sende ben bunu gordum eşit kiloda olsa normal de olsa rsa yürümüyor duzgun bir deneme olmadı ama elinize saglık !
Cevdet Kardeşim..
iki ya da 3 kere görüştük selamımız var merhabamız var diğer arkadasların da tanıyor beni.. hala mı lafıma itimat etmiyorsun ??
bak söylediklerimi aynen tekrar ediyorum
20 dolarlık usb kablosu ile vagcom üzerinden yazılım atılmıyor. atacak donamım da yok .. rocconun sahibi umut 4 gündür benle bulusmaya calısıyor wastegate ayarı için arabası sürekli limpe giriyor. alel acele ayarla göz kararı ayarlandığı için ben de log alıp bakamamıştım .. iki kere yukarı iki kere de aşağı gittik geldik 1 kere wastegatini yumusattım ilk geldiği haline göre .. o cekilen videolarda max 1.7 peak vuruyordu o da 4ncü vites 2000 den basıldığı zaman..
burda bu söylediklerimi anlayacak arkadaslar vardır da bu başlığı su anda okuyorlar mıdır onu bilemiyorum.. gece emreyle de gönderdim size aracın 4ncü vites 2000 den basladıgında hangi devir de kac basınc gordugunü.. o size gonderttiğim degerlerde en son deneminizden onceki değerler 1 e 1 bastıgınızdaki basınc degerleri daha düşüktü..
1.8 yürümüyor yani bu arada 3240 devirde 1.8 gorüyor 6440 da 1.3 görüyor... sizin 1e1 roll yaptıgınız da bu değerlerden daha dusuk degerler vardı.. rolle basladıgınız devirde de basınca zaten 1.8 falan da görmez 2000 devirden baslamadıgınız için..
orda ne yaptıgımı ne yapmadıgımı sana da ozellikle soyledım aksam cafe de de tekrar soyledim ama goruyorum ki hala inanmıyorsun bana.. hala inanmayacaksan da söyle bileyim lütfen
bu arada roccoya doluşup deneme yapılması her ne kadar bana pek mantıklı gelmese de rolling mantığına ters düşse :) de gercekten komikdi. :))) ben umutun yerinde olsam yapmazdım :)
Zaten mermi gibi geçiyor iki araçta frene bastıkları anda aradaki fark belli değil mi? Video beni yanıltıyorsa bir şey diyemem canlı izlediysen daha iyi görmüşsündür tabi
videoları ben cektim 2nci dediğiniz video da rocco gectıkden sonra cc de tam önümden gecerken frene basıyolar.
Cevdet Kardeşim..
iki ya da 3 kere görüştük selamımız var merhabamız var diğer arkadasların da tanıyor beni.. hala mı lafıma itimat etmiyorsun ??
bak söylediklerimi aynen tekrar ediyorum
20 dolarlık usb kablosu ile vagcom üzerinden yazılım atılmıyor. atacak donamım da yok .. rocconun sahibi umut 4 gündür benle bulusmaya calısıyor wastegate ayarı için arabası sürekli limpe giriyor. alel acele ayarla göz kararı ayarlandığı için ben de log alıp bakamamıştım .. iki kere yukarı iki kere de aşağı gittik geldik 1 kere wastegatini yumusattım ilk geldiği haline göre .. o cekilen videolarda max 1.7 peak vuruyordu o da 4ncü vites 2000 den basıldığı zaman..
burda bu söylediklerimi anlayacak arkadaslar vardır da bu başlığı su anda okuyorlar mıdır onu bilemiyorum.. gece emreyle de gönderdim size aracın 4ncü vites 2000 den basladıgında hangi devir de kac basınc gordugunü.. o size gonderttiğim degerlerde en son deneminizden onceki değerler 1 e 1 bastıgınızdaki basınc degerleri daha düşüktü..
1.8 yürümüyor yani bu arada 3240 devirde 1.8 gorüyor 6440 da 1.3 görüyor... sizin 1e1 roll yaptıgınız da bu değerlerden daha dusuk degerler vardı.. rolle basladıgınız devirde de basınca zaten 1.8 falan da görmez 2000 devirden baslamadıgınız için..
orda ne yaptıgımı ne yapmadıgımı sana da ozellikle soyledım aksam cafe de de tekrar soyledim ama goruyorum ki hala inanmıyorsun bana.. hala inanmayacaksan da söyle bileyim lütfen
bu arada roccoya doluşup deneme yapılması her ne kadar bana pek mantıklı gelmese de rolling mantığına ters düşse :) de gercekten komikdi. :))) ben umutun yerinde olsam yapmazdım :)
Neyse fazla söze gerek yok göreceğimizi gördük hersey ortada
rsa ve revo olayını ölçebilmek için aynı araçlar ve aynı dolulukta olması daha mantıklı , cc sedan oldugu için cd olarak daha üstündür bence.
Neyse fazla söze gerek yok göreceğimizi gördük hersey ortada
ne gordün cevdet ?
acık acık yazdım daha hala niye inanmak istemiyorsun ..
umutun arabayı ne zaman aldıgını parcaları ne zaman taktıgını, yazılımcısının hala tatil de oldugu için ayarlarını tamamlamadığını filen de mi soylemek gerekiyor ..
İki tarafta arkadasım objektif bi sekilde yazıcam 450 KG civarı roccoya bindiğimizde cc'de ekstra meth, dsg yazılım, intercooler farkı olmasına rağmen iki araçta kafa kafaya gitti. Bence cc'nin gecmesi gerekiyordu mantıken ama olmadı he bar muhabbetleri dönüyor ama pek teknik bilgim yok zaten rocconun kac bastıgı paylaşılmış anlayan arkadaslar yorumlarını yapar artık.
Alperen bu arada 1.4 cupra dediğin araç 350 hp araçları geçiyormuş beni gececeğini bildiğim halde öylesine denedik zaten aziz abiye de söyledım onun geçeceğini cidden o arabada emek var şöför dahil 1100kg araba bide arabada olması gereken herşey var arac son nokta, benim arac dynoya çıksa max 260 HP çıkar. Cuprayı geçicem diyede bi iddiam yoktu zaten :) Birde ben bile rollcü oldum çıktm ya bişey demiyorum :D
Bi avuc civata parcası ıcın bırbırımızı kırmaya gerek yok :)
rsa ve revo olayını ölçebilmek için aynı araçlar ve aynı dolulukta olması daha mantıklı , cc sedan oldugu için cd olarak daha üstündür bence.
bu kadar farklı hardware ler ve araclar oldugunda yazılım firmalarını karşılaştırması yapılamaz ki zaten.. aynı yazılımlı aynı setup da iki arac bile aynı gitmediğini görmüşlüğüm var.. eminim siz de görmüşsünüzdür..
olayı sadece yazılım firmasına indirgemek gereksiz bence.. hani setuplar biraz yakın olsa filen fikir verir elbette ama şu haliyle ancak iki arabadan hangisinin iyi gittiğine fikir verebilir ancak :)
bu kadar farklı hardware ler ve araclar oldugunda yazılım firmalarını karşılaştırması yapılamaz ki zaten.. aynı yazılımlı aynı setup da iki arac bile aynı gitmediğini görmüşlüğüm var.. eminim siz de görmüşsünüzdür..
olayı sadece yazılım firmasına indirgemek gereksiz bence.. hani setuplar biraz yakın olsa filen fikir verir elbette ama şu haliyle ancak iki arabadan hangisinin iyi gittiğine fikir verebilir ancak :)
tabiki bende bu yüzden yazdım zaten:) yukarıda yazılım firmaları karşılaştırılıyor demişti birisi oraya hitaben yazdım. Aynı 2 araca peş peşe aynı yazılım bile atılsa yolda fark ediyor :) 2 farklı araçta 2 farklı setupda yazılımları kıyaslamaya çalışmak çok mantıksız
Normal passat cc den hizli ayni ayarda bi passat roccoya sikinti verirdi baya
Bittiyse gidebilirsin :heyoo:
heyecanlı bebe seni :) arabana *** mu attılar senin burdaa :)
İki tarafta arkadasım objektif bi sekilde yazıcam 450 KG civarı roccoya bindiğimizde cc'de ekstra meth, dsg yazılım, intercooler farkı olmasına rağmen iki araçta kafa kafaya gitti. Bence cc'nin gecmesi gerekiyordu mantıken ama olmadı he bar muhabbetleri dönüyor ama pek teknik bilgim yok zaten rocconun kac bastıgı paylaşılmış anlayan arkadaslar yorumlarını yapar artık.
Alperen bu arada 1.4 cupra dediğin araç 350 hp araçları geçiyormuş beni gececeğini bildiğim halde öylesine denedik zaten aziz abiye de söyledım onun geçeceğini cidden o arabada emek var şöför dahil 1100kg araba bide arabada olması gereken herşey var arac son nokta, benim arac dynoya çıksa max 260 HP çıkar. Cuprayı geçicem diyede bi iddiam yoktu zaten :) Birde ben bile rollcü oldum çıktm ya bişey demiyorum :D
Bi avuc civata parcası ıcın bırbırımızı kırmaya gerek yok :)
Yav birak simdi cuprasini tt sini etleri al gel bi mangal yakalim artik :D
heyecanlı bebe seni :) arabana *** mu attılar senin burdaa :)
Ahahahahaha abi supersin valla :D
Guzel yere deginmissin. Specler bunlar ona ragmen cc geciliyo mesaji verilmek isteniyo. Burda amac powershopu kotulemek baska bisey degil. Log alip bir saat basinc acilip video cekiliyo... Amac belli degil mi sence?
Levent selam. Tam da degindigin olay oluyor su anda. Soylesem cok guzel bilgilerim varda susuyorum amac firma kiyaslamak ise .. Rsa daha yeni zamanla izleriz bizde arabalarini artik :)
@AlpEren kanka neler olmuş burda ya senin gibi sakin adamı kızdırmışlar :)
Levent Y.
06-08-2014, 17:10
Levent selam. Tam da degindigin olay oluyor su anda. Soylesem cok guzel bilgilerim varda susuyorum amac firma kiyaslamak ise .. Rsa daha yeni zamanla izleriz bizde arabalarini artik :)
Cok acik ve net sekilde yazicam. Herkes bu isten para kazaniyo ve herkesin birbirine saygi duymasi lazim. Guya arkadasca denemeler yapiliyo, o yuzden wg ayari yapiliyo dimi? CC oraya gundelik hali ile geliyo, daha baska ekstra bisey yapmadan. Konu basliginda parcalar var ama basinc yakittan bahseden yok, tesaduf heralde unutulmus! Zaten iki uc defa gazlanmis cooler olmasa ne olur araba zaten o kadar sikistirmayla isinmazki, bir de log konmus onada ayrica guldum. Ben nerden bilicem o logun ne zaman alindigini, ustunde yaziyo mu? Scirroco 1,8 peak yapip 1,3 bitiyo , cc ise 1,55 peak 1,1-1,2 muhtemelen. Ayrica arkadasca diye deneme yapip karsi tarafin iznini almadan video koymak da takdir edersiniz ki etik degil. Evet bende powershopta arabalarimi yaptiriyorum onlarin avukati degilim ama bu isler disinda da ayri bi muhabbetimiz oldugu icin yazma geregi hissettim. Buraya benzer setuplarda olan araya direkler soktugm revo-rsa golf r videosu koyarim herkes sasar kalir. Kimse kimsenin hakkini yemesin. Bu numaralarla ancak cocuk kandirirsiniz beni degil...
Bunlar kıstas değil tabiki ama stock cc ye stok rocco denemelerinde rocco delicesine açarak gtmiyor. Aradaki fark tam 250kg (opsyonlar mutlaka farkeder).
Benzer setuplardada adam indirme bindirm bir tarafa cc gene yese yese 2 boy yerdi zaten. Ancak biri 1.8 basarken diğeri 1.55 basıyorsa bu bariz fark demek olur.
@AlpEren kanka neler olmuş burda ya senin gibi sakin adamı kızdırmışlar :)
Ahahah kanka sorma ya hepimiz arkadasiz birbirimizi yiyoruz da ozledim seni de bir gorusme ayarliyalim artik :)
Cok acik ve net sekilde yazicam. Herkes bu isten para kazaniyo ve herkesin birbirine saygi duymasi lazim. Guya arkadasca denemeler yapiliyo, o yuzden wg ayari yapiliyo dimi? CC oraya gundelik hali ile geliyo, daha baska ekstra bisey yapmadan. Konu basliginda parcalar var ama basinc yakittan bahseden yok, tesaduf heralde unutulmus! Zaten iki uc defa gazlanmis cooler olmasa ne olur araba zaten o kadar sikistirmayla isinmazki, bir de log konmus onada ayrica guldum. Ben nerden bilicem o logun ne zaman alindigini, ustunde yaziyo mu? Scirroco 1,8 peak yapip 1,3 bitiyo , cc ise 1,55 peak 1,1-1,2 muhtemelen. Ayrica arkadasca diye deneme yapip karsi tarafin iznini almadan video koymak da takdir edersiniz ki etik degil. Evet bende powershopta arabalarimi yaptiriyorum onlarin avukati degilim ama bu isler disinda da ayri bi muhabbetimiz oldugu icin yazma geregi hissettim. Buraya benzer setuplarda olan araya direkler soktugm revo-rsa golf r videosu koyarim herkes sasar kalir. Kimse kimsenin hakkini yemesin. Bu numaralarla ancak cocuk kandirirsiniz beni degil...
CC rocco yada cupra gibi mudahaleye izin veren bi araba degil ki levent 1 kere yapildi arabaya ayar. Oda yapilali 30.000km olmustur. Ayarlik bir durumu yok arabanin zaten kilo vs arabadan beklenen belli :)
Levent beni biraz tanırsın.. bugüne kadar az konsutum bos hic konusmadım yalan da hic konusmadım..
aynı ayarda bir golf var bir de rocco var yapılan .. umut da bu aracı sanırım 3 hafta önce aldı . rasit tatilde gitmeden bir yazılım attı.. benden de wastegate ini ayarlamamı istedi..
gecen hafta ilgilenemedim belki biliyorsun belki bilmiyorsun kaza yaptığım için aracımla ilgili gittim geldim vaktim olmadı.
umut dün beni aradı eşimle cafe de oturuyordum abi vaktin varsa ayarla sunu limpe dusuyorum diye.. tamam dedim eve gittim eldiveni takım taklavatı aldım.. geri geldim bir baktım 20 kişi var deneme olacak vs dediler.. o halde deneyemezdi bile..
ayarını yaptım denediler..
rolling için ayar yapmadım gecelik ayar da değil hatta robertin golf ve de diger roccodan da hala daha az basıcak sekilde gevsettim bıraktım..
ethanol oldugunu denemeden once soyledıler zaten aynı diğer arac da da methanol oldugu soylendiği üzere...
4ncü vites 2000 den bastıgında evet 1.8 basıyor ... 1.3 de bitiriyor ve diger iki arac gibi de degil onlar daha fazla basıyorlar ve günlük de kullanıyorlar...
1.8 basıyor dediğime herkes inanıyor, sen de inanıyorsun da log alıp wastegate ini ayarladım vs dediğimde sen dahil kimse inanmıyor .. nerden bileceğim diyorsun ..
yüzyüze bakıyoruz denk geliyoruz konusuyoruz .. yapmayın Allah aşkına .. hangi gecelik ayar dan bahsediyorsunuz..
bunlara da inanmayacaksan (sen ve diğer arkadaslar için diyorum )
bileyim acık acık söyleyin..
Su firma tutma/kotuleme hikayesi bir bitmez,bitmeyecek heralde...
Videolari izlemiyorum genelde,yazilanlari okumak yetiyor anlamak icin ancak kotulenen sirketin musterisi ovulen sirkete mi gidiyor? Yada tam tersi?
Birakin bu gozlukle bakmayi,abc xyz yi gecmis,e ne olmus?
Herkes rizkini yer,it urur kervan yurur milletede lafi kalir.
Ayrica "arkadasca" denemelerin %80 ninde nedense polemik cikiyor. Bu suna benziyor; magazin muhabiri sorar,"sevgilimisiniz" hayir "arkadasiz". Bu isin icinde testesteron var,en arkadasca denemede bile eminim gecen taraf ne gectim/koydum vs diyor...
YasinTEMUR
06-08-2014, 18:07
CC rocco yada cupra gibi mudahaleye izin veren bi araba degil ki levent 1 kere yapildi arabaya ayar. Oda yapilali 30.000km olmustur. Ayarlik bir durumu yok arabanin zaten kilo vs arabadan beklenen belli :)
yanlış anlamazsanız bişi sorucam denemeyle ilgili değil sanırım CC yi yakından biliyosunuz 1800 kgdan bahsedilmiş bu doğrumudur yada neye göre doğru yakında bi cc almayı düşünüyoruz arkadaşıma olabildiğince opsiyonu dolu olsun istedik bu araçta orjinalinden fazla ne varda bu kadar ağır ruhsattamı bu kg yazıyo yoksa öylesine bir ölçüm mü 3.0 tdi A6 nın 1720 kg olduğu bi yerde CC bu kadar ağırmı gerçekten ?
Gençler sakin :)
Passat bana göre normal gitmiş. Bence olması gerektiği gibi. İkisinin arasındaki 200 kg lık fark ile gidiş normal. O zaman passat yerine rocco ile deneyin. Daha adaletli olur bence. Bu deneme boş bir deneme...
Passat cc i hep inceden yukleme fikrim olmustur sahibi yapmis helal olsun maşallah kazasiz belasiz.
Mehmetmert
06-08-2014, 19:06
Ya benim anlamadigim nokta bu adamlar salakmi o kadar adam varken onlarin arasinda wastegate ayari yapicak kadar.Zaten iclerinde cirkeflik olsa onceden basincida acarlar, wast. Ayarida yaparlar, gerekirse yakitida koyar gelirler.Marka kotuleme amaci olan insan bunu yaparmi? Duzgunce yazilmis iste westegatesinde ayarinda sorun var onu duzelttik diye.
Bu arada arabada 4 kisi denemede muhabbet cok bomba olmustur :D
Passat cc i hep inceden yukleme fikrim olmustur sahibi yapmis helal olsun maşallah kazasiz belasiz.
eyw tskr ederm kardeş cümlemzi kazasız belasız inş
Ya benim anlamadigim nokta bu adamlar salakmi o kadar adam varken onlarin arasinda wastegate ayari yapicak kadar.Zaten iclerinde cirkeflik olsa onceden basincida acarlar, wast. Ayarida yaparlar, gerekirse yakitida koyar gelirler.Marka kotuleme amaci olan insan bunu yaparmi? Duzgunce yazilmis iste westegatesinde ayarinda sorun var onu duzelttik diye.
Bu arada arabada 4 kisi denemede muhabbet cok bomba olmustur :D
amacımız arbaları denemek memet tek denedik zaten maksat o şekidede görmek ayar yapıldı tekrar denedik burda sorn yok arabanın sahibi atmıyor videoyu benm haberm olmuyor sorun bu uzatmaya yorm yapmaya gerek yok bitti gitti
Mehmetmert
06-08-2014, 19:18
amacımız arbaları denemek memet tek denedik zaten maksat o şekidede görmek ayar yapıldı tekrar denedik burda sorn yok arabanın sahibi atmıyor videoyu benm haberm olmuyor sorun bu uzatmaya yorm yapmaya gerek yok bitti gitti
Cevdet kardesim seninle zaten passatturkiyeden yillar once bile konusuyorduk, benim lafim sana degil.Yani senide diger kismida tanidigim icin söylüyorum, hatta kurcalasak birbucuk yil once sende Dr. ECU yokken bile(ilk yazilimin ecu diye hatirliyorum) ben sana RSA'yi bir dusun demistim hatirliyorsan.Seninle ne kadar eski yazisiyorsak, RSA'YIDA O kadar eski taniyorum.Gercekten icinde kotuluk olan insanlar degiller, kaldi ki sende zaten oyle.
Yani denendi, guzel geceydi herkesin eline saglik diyip ayrilmak gerekirdi.Bir kisim basinc acti, bir kisim kgsi o kadar degil...vs uzatmak gereksiz bence...
Video yukleme konusunda ise sen haklisin ona birsey demiyorum ben.
Cevdet kardesim seninle zaten passatturkiyeden yillar once bile konusuyorduk, benim lafim sana degil.Yani senide diger kismida tanidigim icin söylüyorum, hatta kurcalasak birbucuk yil once sende Dr. ECU yokken bile(ilk yazilimin ecu diye hatirliyorum) ben sana RSA'yi bir dusun demistim hatirliyorsan.Seninle ne kadar eski yazisiyorsak, RSA'YIDA O kadar eski taniyorum.Gercekten icinde kotuluk olan insanlar degiller, kaldi ki sende zaten oyle.
Yani denendi, guzel geceydi herkesin eline saglik diyip ayrilmak gerekirdi.Bir kisim basinc acti, bir kisim kgsi o kadar degil...vs uzatmak gereksiz bence...
herseyi söyledn kardesm bana diyecek kalmadı
ahmetuzun
06-08-2014, 19:32
deneme konusunda yorum yapmıyorum kıstas alıncak bı deneme degıl
sımdı anlamadıgım nokta konu baslıgı, Powershop CC vs. RSA rocco Rolling Night dıger bı konuda da rsa ve dr ecu var
ne demek bu yanı rsa coook hızlı arabalar yapıyor ıspatlamaya calısmak mı ?
rsa ne arastırmadım bılmıyorum da
ama amac ne onu anlamadım ?
BMK TypeR
06-08-2014, 21:07
Maşallah, bi abimizde revolu cupra var 1.4tsi oem turbolu, 1.4 de o araçı gecicek araç yok bence:)
Maşallah, bi abimizde revolu cupra var 1.4tsi oem turbolu, 1.4 de o araçı gecicek araç yok bence:)
aziz abiyi diyorsun sanırım... ben cok begendim aracını kendisi de cok kafa adam bence :)
yanlış anlamazsanız bişi sorucam denemeyle ilgili değil sanırım CC yi yakından biliyosunuz 1800 kgdan bahsedilmiş bu doğrumudur yada neye göre doğru yakında bi cc almayı düşünüyoruz arkadaşıma olabildiğince opsiyonu dolu olsun istedik bu araçta orjinalinden fazla ne varda bu kadar ağır ruhsattamı bu kg yazıyo yoksa öylesine bir ölçüm mü 3.0 tdi A6 nın 1720 kg olduğu bi yerde CC bu kadar ağırmı gerçekten ?
aynı soruyu bende sormustum arada kaynadı
katalogda/sitede yazan agırlıklarda icinde belli oranda bnezin sıvılar yag vs. dahil degilmidir ?
dahilse 14tsi a 1531 20tdia 1561 demişler o nasıl oluyor 3 kagıtmı yapmıs oluyorlar ? yada nasıl sapık bir donanım var cc de 150+/- kg tutucak
kelalper
07-08-2014, 08:44
Kimse kusura bakmasın ama Dr. Ecunun da powershopun da yaptığı arabalar ortada. Elma ile armutu deneyip ondan sonra rsa iyi demek komik. Cc 1800 kg olamaz ama rocco ile sadece motorları aynı. Ağırlıklar şanzıman oranları üzerindeki yazılımın ne kadar açıldığı bunlar esas etkenler. Aynı araçları aynı setuplarla denemeden böyle komik başlıklar atmayın.
kelalper
07-08-2014, 08:46
aynı soruyu bende sormustum arada kaynadı
imkanı olamaz. Benim a6 2.7 quattro 1720kg ken cc 1500 civarındadır. 1800 kg ne yaa. Range evogue mu cc.
Bu akşam benimle deneyebilir mi ? :)
Mehmetmert
07-08-2014, 08:56
Kimse kusura bakmasın ama Dr. Ecunun da powershopun da yaptığı arabalar ortada. Elma ile armutu deneyip ondan sonra rsa iyi demek komik. Cc 1800 kg olamaz ama rocco ile sadece motorları aynı. Ağırlıklar şanzıman oranları üzerindeki yazılımın ne kadar açıldığı bunlar esas etkenler. Aynı araçları aynı setuplarla denemeden böyle komik başlıklar atmayın.
Ben Dr. ECU kotumu dedim?
Powershopun yazdigi Revo kotumu dedim?
RSA kotumu dedim?
Ben Cevdetinde iyi bir insan oldugunu, RSAda ki kisilerinde kotu olmadıklarını soyledim (bilerek basinc acti, yok onu sıkti..vs laflara itafen. Zaten mantikli dusunun, basinc acmak isteyen adam acar gelir niye herkesin onunde yapsın? )
Ben elma ile armut deneyip Rsa iyidir demek sacma diyorsun, Ben RSA passata saplamis, cok iyi, kesinlikle revodan iyi mi Yazdim? Tamam telefondan yaziyorum duzeltme olmadigi icinde bazen yanlis yazabiliyorum fakat yazdigim mesaji okuyorum okuyorum, sizin anladiginiz sekilde anliyamiyorum :) Ben ne Hicbir firma iyi yada kotu demedim,Ben iki tarafında art niyetli olmadigini soyledim.Sizim benimle derdiniz ne onu anlamayamadim gercekten...
kelalper
07-08-2014, 09:25
seninle ne derdim olucak tanımam etmem olayı kişiselleştirmene gerek yok. Yaw dikkat et dünya kadar araba deneniyor hepsi de plaka vs ile başlık açıyor bu sitede ama RSA nın yaptığı araçların her birinin denemesinde RSA rocco vs rsa golf vs diye konu açılıyor. Bu sana bişey ifade ediyor mu?
konuyu bastan okuma geregi duymadım
videolarda boktan
bu title nedir konudaki?? bildigin dükkan boklanmış yada boklanmaya çalışılmış
raşit dayıyıda tanırım kendi kategorisinde uğraşan emek veren bir kişi.
saçma sapan bi konu başlıgı saçma sapan yorumlar
kusura bakmayında gerek adamlıklarıyla gerek yaptıkları işin kalitesiyle powershop çok saygın bi dükkandır
geriside kumda oynayabilir.
imkanı olamaz. Benim a6 2.7 quattro 1720kg ken cc 1500 civarındadır. 1800 kg ne yaa. Range evogue mu cc.
arabada otomatik park hariç bütün opsiyonlar var ruhsatta 1620 kg yazıyor replika jant 100 kilo ben üzerindeki ekstralarda 1750 1800 kilo araba yalan borcumuz yok kimseye
ooo johnson tüpü doldurmuş :D
arkadasımın cam tavanlı xenonlu falan olan ccsi 1539 kg ruhsatta yazıyor.
2tane koltuk ısıtma, deri, geri görüş,karartılmıs arka cam + interlagos= 100 kg ediyorsa sökün atın yaptıgın okadar modifeyeye yazık
ooo johnson tüpü doldurmuş :D
Sende gel :D:D:D
arkadasımın cam tavanlı xenonlu falan olan ccsi 1539 kg ruhsatta yazıyor.
2tane koltuk ısıtma, deri, geri görüş,karartılmıs arka cam + interlagos= 100 kg ediyorsa sökün atın yaptıgın okadar modifeyeye yazık
CC R line arka koltuk isitma ambiyans aydinlatma arka perde gibi her turlu agirlik yapacak opsiyonu mevcut. Araci yapmaktaki amac hantalligini atsin ve bunu da saglikli sekilde yapsin oyuzden de paradan kacmadan her parcayi en iyi sekilde yaptiridik. Sunu yukleyip roll kovalariz gibi bir amac yoktu yapilirken. Ruhsatta 1670 gibi birsey yaziyor +stepne dahilmi degilmi bilmiyorum soforde 100kg iste..
ahmet_xy
07-08-2014, 10:01
vw web sayfasında 160 lık CC manuel 1505 kg, dsg 1531 kg görünüyor.
CC R line arka koltuk isitma ambiyans aydinlatma arka perde gibi her turlu agirlik yapacak opsiyonu mevcut. Araci yapmaktaki amac hantalligini atsin ve bunu da saglikli sekilde yapsin oyuzden de paradan kacmadan her parcayi en iyi sekilde yaptiridik. Sunu yukleyip roll kovalariz gibi bir amac yoktu yapilirken. Ruhsatta 1670 gibi birsey yaziyor +stepne dahilmi degilmi bilmiyorum soforde 100kg iste..
kanka acıklamaya gerek yok boşver biz biliyoruz neyin ne oldugunu
Mehmetmert
07-08-2014, 10:17
seninle ne derdim olucak tanımam etmem olayı kişiselleştirmene gerek yok. Yaw dikkat et dünya kadar araba deneniyor hepsi de plaka vs ile başlık açıyor bu sitede ama RSA nın yaptığı araçların her birinin denemesinde RSA rocco vs rsa golf vs diye konu açılıyor. Bu sana bişey ifade ediyor mu?
Ben mesajimi alintiladiginiz icin kisisellestirdim, Cunku Konuyu ne ben açtım, nede icindeki icerikleri ben yazdim.Konuyu acan kisiye sorabilirsiniz bana degil.Sorun yokmus zaten, ben sadece alinto yaptiginiz icin cevap vermistim.Iyi gunler...
vw web sayfasında 160 lık CC manuel 1505 kg, dsg 1531 kg görünüyor.
vw nin cc için verdiği kg lara; cam tavan, elektrikli ayna modülleri, elektrikli perdeler, elektrikli koltuk modulleri, kamera sistemleri ve tesisatı, 18-19 jantlar vsvsvs dahil değil unutmayın.
ahmetuzun
07-08-2014, 11:13
konuyu bastan okuma geregi duymadım
videolarda boktan
bu title nedir konudaki?? bildigin dükkan boklanmış yada boklanmaya çalışılmış
raşit dayıyıda tanırım kendi kategorisinde uğraşan emek veren bir kişi.
saçma sapan bi konu başlıgı saçma sapan yorumlar
kusura bakmayında gerek adamlıklarıyla gerek yaptıkları işin kalitesiyle powershop çok saygın bi dükkandır
geriside kumda oynayabilir.
Rauf bey abi ağzına saglık ☺️☺️
kelalper
07-08-2014, 11:13
arka perde bende de var. Arıza yapıodu takılıodu arada,yazlıkta söktüm komple temizledim taktım servosu dahil +5 kg gelmez. koltuk ısıtma 1 kg gelmez. Aydınlatma aynı şekilde şerit led 5m si 500grm dır. jantlar 100 kg ok. Peki arabada şu anda 8 jant ve lastik mi var. Yürüsün diye ağırlığı 0 olan jant ve lastikleri çıkarıp aktarmaya 100 kg lık ek yük getiren jant ve lastik mi taktınız?
jantın tanesi 25 kilo mu ? oha
kelalper
07-08-2014, 11:16
vw nin cc için verdiği kg lara; cam tavan, elektrikli ayna modülleri, elektrikli perdeler, elektrikli koltuk modulleri, kamera sistemleri ve tesisatı, 18-19 jantlar vsvsvs dahil değil unutmayın.
Tarkan 1800 gelmez sen yapma bari. cam tavan +40 kg dır. elektrikli ayna cart curt herşey dahil +100 kg gelmez. Taktığın herşeyin ağırlığı olduğu gibi söktüklerinin de bir ağırlığı var. Aradajki fark maks +100 kg tutmaz.
Bu verilen agirliklar yol ustu agirligi yani sivilar dahil.
Passat 2.0tdi highline(opsiyonlar mevcut) 1576 kg geliyordu kantarda,2012 model.
Benim bmw 520 1680kg(perde-elk koltuk-arka isitma-navi kil tuy var)
Ayrica bir aracin gecilmesi yada gecmesi firmaya zarar vermez,birakin savunmayi.
Kullanicilar memnun mu yapilan isten? Neden bunu sorgulamiyorsunuz?
BMK TypeR
07-08-2014, 11:25
Arar buraya yazarım, uygun bir günde denersiniz. araçında olanları buraya yazarsın nosta olsa dener:icon_tup:
arka perde bende de var. Arıza yapıodu takılıodu arada,yazlıkta söktüm komple temizledim taktım servosu dahil +5 kg gelmez. koltuk ısıtma 1 kg gelmez. Aydınlatma aynı şekilde şerit led 5m si 500grm dır. jantlar 100 kg ok. Peki arabada şu anda 8 jant ve lastik mi var. Yürüsün diye ağırlığı 0 olan jant ve lastikleri çıkarıp aktarmaya 100 kg lık ek yük getiren jant ve lastik mi taktınız?
Alper abi bisi dicem kavga edicez valla simdi.. Yav senin 98 a6 da oyleyse bunda da oyle olacak diye birsey mi var ? Herseyi de bilmeyiver abi sanki vw nin arge mudurusun. RUHSATTA 1670 yaziyor abi neyi tartisiyoruz allah askina :D
Tarkan 1800 gelmez sen yapma bari. cam tavan +40 kg dır. elektrikli ayna cart curt herşey dahil +100 kg gelmez. Taktığın herşeyin ağırlığı olduğu gibi söktüklerinin de bir ağırlığı var. Aradajki fark maks +100 kg tutmaz.
Elinde tartı var heralde yalan laf mı yazacagız olanı söylüyoruz cam tavan 75k fark ediyor
Başkan tabiki 1800 hayatta yapmaz. Ben yaptığım alıntıyı şunun için yaptım. VW o sitede boş aracın ağırlığını veriyor. Adamın arabası baya bi dolu. Sitedede 1550kg boş ağırlığı var. O araç asla ve asla sürücüsüz 1600kg altında olamaz anlamında diyorum.
Aralarında benzer ekipmanlarda 250 kg gibi bir ağırlık farkı var olaya sadece böle bakmak gerekir.
Jeandan-R
07-08-2014, 15:44
Alper abi bisi dicem kavga edicez valla simdi.. Yav senin 98 a6 da oyleyse bunda da oyle olacak diye birsey mi var ? Herseyi de bilmeyiver abi sanki vw nin arge mudurusun. RUHSATTA 1670 yaziyor abi neyi tartisiyoruz allah askina :D
98 değil 2004 :D
98 değil 2004 :D
98 leri de aynı kasa değilmi :D
kelalper
07-08-2014, 16:19
arkadaş kafan mı güzel. perde iki tane çıta ve 2 tane servo kolu var. Ne olmasını bekliosun sende kurşun geçirmez zırh mı kalkıo arkadan. bütün web taramalarında araban 1530 ile 1570 kg arasında değişiyor diyor. O da donanım farklarından dolayı. Senin bloğun benim bloktan küçük sendeki ışık paketi ve kamera dışında bütün güvenlik ekipmanı bende var. Bende ek olarak koca bir şaft ve arka difransiyel ve akslar var. Bunlardan dolayı arka taşıyıcılarım daha kalın ve benim araba 1720 kg geliyor ki a6 vw cc den büyüktür.
ruhsatta da benim megane 1300 kg yazıyordu ruhsat verisi mi doğrudur sence fabrikanın verdiği veriler mi?
kelalper
07-08-2014, 16:21
Başkan tabiki 1800 hayatta yapmaz. Ben yaptığım alıntıyı şunun için yaptım. VW o sitede boş aracın ağırlığını veriyor. Adamın arabası baya bi dolu. Sitedede 1550kg boş ağırlığı var. O araç asla ve asla sürücüsüz 1600kg altında olamaz anlamında diyorum.
Aralarında benzer ekipmanlarda 250 kg gibi bir ağırlık farkı var olaya sadece böle bakmak gerekir.
hacı bi taraf sürücülü diğer taraf uzaktan kumandalı mı. Sürücüyü karıştırıosak benim a6 benle 1900 kg. Gidiim damperlilere sariim o zaman
arkadaş kafan mı güzel. perde iki tane çıta ve 2 tane servo kolu var. Ne olmasını bekliosun sende kurşun geçirmez zırh mı kalkıo arkadan. bütün web taramalarında araban 1530 ile 1570 kg arasında değişiyor diyor. O da donanım farklarından dolayı. Senin bloğun benim bloktan küçük sendeki ışık paketi ve kamera dışında bütün güvenlik ekipmanı bende var. Bende ek olarak koca bir şaft ve arka difransiyel ve akslar var. Bunlardan dolayı arka taşıyıcılarım daha kalın ve benim araba 1720 kg geliyor ki a6 vw cc den büyüktür.
ruhsatta da benim megane 1300 kg yazıyordu ruhsat verisi mi doğrudur sence fabrikanın verdiği veriler mi?
ruhsat dogru her abanın kendine göre özelligi var katlanır ayna kış paketi ses yalıtım cam r yan marşpiyel arabada bi ton ekstra var ruhsat verisi bu üstüne sürücü de olunca min 1750 oluyor
ruhsat dogru her abanın kendine göre özelligi var katlanır ayna kış paketi ses yalıtım cam r yan marşpiyel arabada bi ton ekstra var ruhsat verisi bu üstüne sürücü de olunca min 1750 oluyor
abi allah aşkına git bi kantara çık deneme konusundan kilo konusuna dönd kan çıkçak şimdi
allaskına marspiyel yalıtım cam ıvır zıvır. r olmayan araba tamponsuz cıkıyor fabrikadan.
öyle bir bahsediyosunuzki sanarsın cam dökme demire dönüyor yalıtımlı olunca
enfazla araya cam filmi kıvamında katman vardır varsa. oda tabi bahsetmeye degicek kadar agırlıkmı yapıcak.
arabaya binmeden once tuvalete girelim ozmn kesin 1-2 kilo oynatır oda
kelalper
07-08-2014, 16:35
doğru valla lastiklerde 100 kg dı zaten.
Yav abi laf anlatamıyorum sana ama bak üşenmeden bir daha yazıyorum. 3 ay önce sattım kendi cc mi.. Benim kendi cc mi satın aldığımda cam tavan ve opsiyonel donanımı yoktu standart paketli 2013 model cc ruhsatımda 1560 yada 1590 kg gibi bir rakam yazıyordu. Bu r line cc de aklının alıp alamayacağı bütün donanımlar mevcut ki cam tavan kafadan 70kg. 1590 + 70 : 1660kg yaptı ön arka ısıtma cart curt 18 jant lastik stepnesi ve 100kg şöförü dahil 1800 kg dedik zaten. Yahu herşeyi geçtim cc nin yarım depo benzini vardı 70 litre deposu vardı roccoya agırlık olsun diye de ben bindim baktım ışıgı yanıyordu. Senin kasa a6 cc den büyük falan da değil ayrıca cc camlarında cerceve falan yok gavur gibi agır kapıları olan bir araba. Bu arada vag gurubundaki koltuk ısıtmalı ve ısıtmasız koltukların kg farkını bir öğreniver sana zahmet...
abi allah aşkına git bi kantara çık deneme konusundan kilo konusuna dönd kan çıkçak şimdi
Yav burdakilere kanıtlamak gereken bir durum yok ama insan gibi açıklıyoruz da hata bizde.
kantara ne çıkacam ruhsatta yazan deger var gerisi boş muhabbet
Yav burdakilere kanıtlamak gereken bir durum yok ama insan gibi açıklıyoruz da hata bizde.
kanka hicçbir şekilde yorum yazmaya gerk yok bu saaten sonra bosver ruhsat ortada donanım ortada yük ortada boşver bu konuyu artk
ahmet_xy
07-08-2014, 16:51
kantara ne çıkacam ruhsatta yazan deger var gerisi boş muhabbet
otomobilden zerre kadar anlamayan polis memurunun doldurduğu ruhsata mı güvenelim, fabrika verilerine mi?
ruhsatta yazan yanlış bilgiler (https://www.google.com.tr/?gfe_rd=cr&ei=S-5PU5KPFYvR8geb2IGwDA#q=ruhsatta+yazan+yanl%C4%B1%C 5%9F+bilgiler&safe=off)
otomobilden zerre kadar anlamayan polis memurunun doldurduğu ruhsata mı güvenelim, fabrika verilerine mi?
ruhsatta yazan yanlış bilgiler (https://www.google.com.tr/?gfe_rd=cr&ei=S-5PU5KPFYvR8geb2IGwDA#q=ruhsatta+yazan+yanl%C4%B1%C 5%9F+bilgiler&safe=off)
Lutfen bana guven yalvaririm sana aglarim yoksa :(
doğru valla lastiklerde 100 kg dı zaten.
Son olarakta abi senin a6 ister 1 ton olsun ister 10 ton olsun bizi hic ilgilendirmiyor konuyla en ufak alakasi da yok rica ederim su kilo konusu uzamasin. Zaten konu alakasizliklar kayniyor misal roll u kurtkoyde yaptik konuyu acan izmirde canli gormus gibi aciyor.
1.4tsi standart dsg ile 2.0tsi r-line arasındaki kilo farkını yanlızca 14kg.
artık nasıl zırla kaplıysa gerekenleri
kaynak: vw ingiltere
http://i.hizliresim.com/Z2MoMz.jpg
Bizim fabrikada kantar var,istediginiz zaman olcebilirsiniz.
Ama sunu diyim bu opsiyonlarla bile max 1600kg gelicektir.
Roll konusu agirlik konusuna dondu.
Kullanici yazilimdan memnun mu hic konusu gecmiyor... Asil mesele bu,isterse 2 ton olsun yada rocco gecememis olsun...
Kullanici yazilimdan memnun mu hic konusu gecmiyor... Asil mesele bu,isterse 2 ton olsun yada rocco gecememis olsun...
Memnun abi cc sismiyor isinmiyor bu setupla 35.000km dir massallah en ufak ayar vs gerektirmeden yuruyor. 1kere yapildi ayari ogunden beri ne wastegate gevsedi ne egt yerinden firladi sikintisiz geziyor..
ahmet_xy
07-08-2014, 17:38
1.4tsi standart dsg ile 2.0tsi r-line arasındaki kilo farkını yanlızca 14kg.
hocam fabrika ürettiği arabanın kilosunu nerden bilsin allah aşkına.
ruhsatta ne yazıyorsa o doğrudur :D :D
hocam fabrika ürettiği arabanın kilosunu nerden bilsin allah aşkına.
ruhsatta ne yazıyorsa o doğrudur :D :D
r line diye birşey yok birkere orda :hahaha: 17 jant zır boş cc o bir tavan gelse direk zaten 1590 olur:D
kelalper
07-08-2014, 18:00
Tamam arkadaş tamam cc 1800 de değil 1900 kg . Lastikler 100 cam tavan 70 kg. Megane da cam tavan 40 kg sizinki limo o yüzden 70 kg. Kapılar zırh kaplı araba cc tavan alçak ama a6 dan büyük. Ne arabaymış cc ya.
Memnunsa isterse 5 farkli arac gecmis olsun.
Kimi gecer ama yine memnun olmaz.
Bence konuyu uzatmayin. Size 2012 de tarttigim passati yazdim.
Ayrica cam tavan camin agirligindan dolayi 40-50kg gelmiyor,***** cam tavan yoksa onun yerine sac ve yalitim malzemesi geliyor. Tavana ve sase burulmasi icin ekstra guclendirici kondugu icin agirlasiyor.
kelalper
07-08-2014, 19:36
murat biliyorum tabii ki cabrio mantığı ama megane dan ne kadar farklı olabilir ki. Kurşun dökmüyordur vw.
Murat abi Fabrika nerede ??
iki üç araba gelsek tartar mısınız şoförsüz boş agırlıklarımızı ?
penguinhakan
07-08-2014, 19:38
Bu cc dynoda kaç hp geliyor ölçüldü mü hiç ?
İstesiginiz kadar aracla gelebilirsiniz.
Fabrika Korfez-Tuprasda. İsterseniz kalibresini dahada hassasa ayarlatirim 2-3 saat onceden haber verirseniz. Hatta korfeZde pist gunude vardi buaralar,gidiste yada donuste gelebilirsiniz.
Kesinlikle Alper ama yanlis bilinen dogrulari duzeltmekde gorevimiz.
Buradan karsilikli yazismalarda tam iletisim kurulamiyor,tatsizlik oluyor yokdan yere.
Tarti bulusmasi yapalim ;)
murat biliyorum tabii ki cabrio mantığı ama megane dan ne kadar farklı olabilir ki. Kurşun dökmüyordur vw.
Aynen ondan meganin 3 katı vw bi kazada falan ney döktüğü belli oluyor arabaların 70 veya 75 kilo tavan yani uzatmanın anlamı yok herkez kazasiz belasiz sursun tekerine tas değmesin
İsterseniz Dbn alma gecesi yapalim,Agustos sonu donuyorum.
Megane ile passatin kaza guvenligi hemen hemen aynidir.
Bu cc dynoda kaç hp geliyor ölçüldü mü hiç ?
247 poni varmış diye söylendi ölçüm sonucu
eylül başlarında ben gelmek isterim sanırım o zamana kadar da arabamı cıkarmış olurum tartıyı merak ediyorum cidden kaç çıkacak..
Memnunsa isterse 5 farkli arac gecmis olsun.
Kimi gecer ama yine memnun olmaz.
Bence konuyu uzatmayin. Size 2012 de tarttigim passati yazdim.
Ayrica cam tavan camin agirligindan dolayi 40-50kg gelmiyor,***** cam tavan yoksa onun yerine sac ve yalitim malzemesi geliyor. Tavana ve sase burulmasi icin ekstra guclendirici kondugu icin agirlasiyor.
Rocco için konusuyoryum
cam tavan olanla olmayanın ağırlık farkı 10 kg idi.. tavanı cam olan ağır..
cc de de olsun olsun 20 kg fark olsun ..
Mehmetmert
07-08-2014, 22:14
Tarti bulusmasina koptum :D
Megane in plastik camurluklariyla ayni mi abi yapma allah askina. Dbn var bizde de sure alabiliriz hic olcmedik ama su ana kadar..
Bir cok SS kullanan arkadasimla tarti bulusmasi yapariz.
Agirlik guc ve yol tutus icin en onemli unsur. O yuzden genelde kopariz...
Camurlugun hic bir koruma onlemi yoktur,sadece dekoratiftir. Plastik degil polikarbon olma sebebi maliyettir.
Bmw 6 serisi-E92 yada bir cok spor yada gunluk aracda senin tabirinle plastikdir.
Araci sase ve baglantilari guclu kilar,kaportasi degil yada kupasi degil.
Zaten euroncap'e girip notlara bakabilirsin ;)
Yol ustu test verileri en guvenilir olani,yola verdigi gucu en guzel Pbox ile degerlendirirsiniz.
penguinhakan
07-08-2014, 23:33
Cc en iyi 100-200 18 sn dir çıkar diyorum ben
bence adaletsiz bir deneme kendi fikrim kilo esitlemek ile olucak bişi deil 50 tane neden sayarsın ccde 18 vardır roccoda 17 vardır emin olun aynı kiloda yürüyenden hafif bir araba inanını stock bile geçer kilo eşitlemek öyle olmaz
geçmişmi geçmiş rocco tebrik edersin yok sunu basıo yok bunu basıo öle yapıo böle yapıo stock turbonun 1.8 de gerçekten süpermi gidiyor :) yaw sizdeğilmiydiniz 1.6nin üstü haramdır dsg ye zarar gelir die neoldu şimdi 1.8 ler 2 ler havalarda ucuyor (DSG ise tabi)
lütfen insanları karalama olayına girmeyin sona kırıcı oluyor sona biz kendimizi beyenmiş oluyoruz leventin arabasını hiçbi golfR kolay kolay geçemez ahmet kardeşimin arabası gayet zevkli ve birçoğunza kafa tutucak bir araba 2 araba ile TR'yi gezzzseler inan sayılıdır geçeblicek araba ewolar subarular otlar boklar hariç biz burda her hafta 500+ yarışıyoruz ahmet ıkk mehmet mıkk demiyor kimse videolar bile düşmüyor biz eyleniyoruz videosuzda konuda kendi üstüme alımıyorum kesinlikle ama karalarken düşünün elden büyük el var lütfen ... bana bilenik yazmayın rica ediyorum
ayrıca utku lütfen sağda solda benim missfire i kapadaığımı anlatmaktan vazgeç benim yapmadığım seyleri.DR.ecu ya mal etme rica ediyorum senden kibarca sölüyorum umarım düşüncelrime katılırsın Teşekkür ederim .
Camurlugun hic bir koruma onlemi yoktur,sadece dekoratiftir. Plastik degil polikarbon olma sebebi maliyettir.
Bmw 6 serisi-E92 yada bir cok spor yada gunluk aracda senin tabirinle plastikdir.
Yol ustu test verileri en guvenilir olani,yola verdigi gucu en guzel Pbox ile degerlendirirsiniz.
Dogrudur abi canberkin m6 ile hilmi abinin m3 e bakarim cok ilginc gercekten oyle olmasi carbon fiberi anlarimda plastik daha farkli. Ncap konusunda megane larin cok basarili oldugunu biliyorum ancak ordaki ic kabin guvenligi. Benim tabirimle disi baya zarar goruyor ama ic kabin saglam. Vw de bu dis kabin daha az hasar gorerek ic kabini saglam birakiyordur manasinda soylesim yoksa amacim megane i yada baska markayi kotulemek degil. Dbn konusunda abi egim vs ugrasli geliyor dyno daha kolayimiza kaciyor acikcasi. Zaten olcumu yaptigimiz dyno da dunya standartlarinda mercedes bmw gibi firmalar da fabrikasinda kullaniyor. Bu sekilde memnunuz simdilik ama bilgiler de paylastikca guzel abi :)
M6 yada megane camurluklar ayni. Yani maliyet ve onarim iscilikligini minimuma indirmek.
Carbon fiber bu araclarda yok,olan araclar cok az,Konigseg vs gibi.
Disi zarar gormeli ki,carpisma enerjisini kabine yansitmadan sonumlesin.
Smart'in carpisma test videolarini izle,ciddi fikir vericektir sana.
2012 de hanima CC almistim bu passat tdi leri alirken,carpisma notlari cokda iyi degildi sinifinda :( Merakdan bakmistim...
Dynoda sartlar sanal. Ayar yaparken hersey elinin altina,bu avantaj. Ancak isin sonu real world rating. Yani yol ustu testleri. Benim belirledigim yerler var,egim ortalama -1.5 civari. Orada 4-5 kez test yaparim,oradan cikicak sonuclara gore olmus yada olmamis derim aracimi yapana.
Aslinda hep sansim olsada pistte log alip ayari oyle yapsam,tam benlik olurdu cunku trafikdeki alinan loglar bir yere kadar bana yariyor.
kelalper
08-08-2014, 08:30
Megane in plastik camurluklariyla ayni mi abi yapma allah askina. Dbn var bizde de sure alabiliriz hic olcmedik ama su ana kadar..
Megane ın ncap değerleri tek yıldız passat cc de 5 yıldız. Allaaam kimlere laf anlatmaya çalışıyorum adam tavandan çıktı plastik çamurluk dedi ya. hiç bişey demiyorum beynimi yormama gerek yok.
kelalper
08-08-2014, 08:34
hacı baba kime ne anlatmaya çalışıosun ya. Plastik çamurluk dedi yaa.
omerfaruk_ua
08-08-2014, 09:07
Adam orada mübalağa yapmış. Kargalar gibi her kelimeyi teker teker inceleyip en ufak kusurda ortalığı ateşe vermeye çalışmanızın sebebi nedir?
omerfaruk_ua
08-08-2014, 09:08
Bu arada yaşınızı görmemişim özür dilerim karga benzetmesi için yakışık almamış fakat geri kalanlarla ilgili hala aynı düşünüyorum.
onursoytam
08-08-2014, 09:46
maşallah çok iyi yürüyorlar sesleri kaliteleri muazzam
ahmetuzun
08-08-2014, 09:56
bence adaletsiz bir deneme kendi fikrim kilo esitlemek ile olucak bişi deil 50 tane neden sayarsın ccde 18 vardır roccoda 17 vardır emin olun aynı kiloda yürüyenden hafif bir araba inanını stock bile geçer kilo eşitlemek öyle olmaz
geçmişmi geçmiş rocco tebrik edersin yok sunu basıo yok bunu basıo öle yapıo böle yapıo stock turbonun 1.8 de gerçekten süpermi gidiyor :) yaw sizdeğilmiydiniz 1.6nin üstü haramdır dsg ye zarar gelir die neoldu şimdi 1.8 ler 2 ler havalarda ucuyor (DSG ise tabi)
lütfen insanları karalama olayına girmeyin sona kırıcı oluyor sona biz kendimizi beyenmiş oluyoruz leventin arabasını hiçbi golfR kolay kolay geçemez ahmet kardeşimin arabası gayet zevkli ve birçoğunza kafa tutucak bir araba 2 araba ile TR'yi gezzzseler inan sayılıdır geçeblicek araba ewolar subarular otlar boklar hariç biz burda her hafta 500+ yarışıyoruz ahmet ıkk mehmet mıkk demiyor kimse videolar bile düşmüyor biz eyleniyoruz videosuzda konuda kendi üstüme alımıyorum kesinlikle ama karalarken düşünün elden büyük el var lütfen ... bana bilenik yazmayın rica ediyorum
ayrıca utku lütfen sağda solda benim missfire i kapadaığımı anlatmaktan vazgeç benim yapmadığım seyleri.DR.ecu ya mal etme rica ediyorum senden kibarca sölüyorum umarım düşüncelrime katılırsın Teşekkür ederim .
abı coook tesekkur ederım yorumların ıcın
cok guzel acıklamıssın,
kımse yanlıs anlamasın, forumda cogu kısı kımın neler yaptıgını, yapabılecegını bılıyor , burda bıtane rocco cıkıp cc yı gecmesı umrumda bıle degıl,
ozgun abının bahsettıgı o her hafta sonu olan rollerde rsa lı bı aranın neler yaptıgını gormem gerek tebrık etmek ıcın
suan yapılan sadece kendını ıspatlamaya calısmak ama maalesef olmadı
Yahu camurluga kaydiysa konu bende senden devam edeyim.. Konu cc ve rocco ama sabahtan beri senin a6 ve megane tartisiliyor. Tamam arabalarin dunyanin en iyi arabalari ancak onlarin disinda da arabalar var memlekette her konuya girip kendi arabalarinin ornegini vermek nedir ? Aa bak adam nelere binmis helal olsun dememiz falanmi gerekiyor ? Bosver renoyu audi yi konu farkli..
kelalper
08-08-2014, 10:47
Yahu camurluga kaydiysa konu bende senden devam edeyim.. Konu cc ve rocco ama sabahtan beri senin a6 ve megane tartisiliyor. Tamam arabalarin dunyanin en iyi arabalari ancak onlarin disinda da arabalar var memlekette her konuya girip kendi arabalarinin ornegini vermek nedir ? Aa bak adam nelere binmis helal olsun dememiz falanmi gerekiyor ? Bosver renoyu audi yi konu farkli..
ne biçim mantık yürütüosun anlayamadım. Ben burada A6 megane cart curt diye nedn örnek verdim daha hızlı daha iyi mi dedim. O ekipmanların aynıları bu arabalarda da var ve ağırlıkları bu dedim. Nereden nereye getiriosun kardeşim konuları. Yukarıda yazdıklarımdan bir tanesinde a6 süperdir süper hızlıdır megane kat kat hızlıdır mı dedim. Passat ve A6 vag grubu arabaları. arka perde desen a6 da da var. Ben deki silecek kolu ve cruise control sistemi aynen birebir passatta da kullanılıo. Şimdi benim arabama ben sonradan kendim cruise control yaptım. Ağırlık farkı en fazla 100 gramdır. O da kablolarından dolayı. Bendeki arka perdeliğe vw kuş kondurupta mı takıyor cc ye. Bak ne diyorum komple söktüm servosuna kadar temizledim ve yerine taktım diyorum. Bunun ağırlığını sen mi daha iyi bilebilirsin söküp takan mı. Yaw s2000 in komple tavan tertibatı motor dahil 60 kg gelmiyordur senin perden ne gelecek. Bir tane delikli perde rulo tertibatı 2 tane çıta ve 2 tane ufacık servo motor. 5 kg dedim 5 kg bile yoktur. Senin arabanın ağırlığına etki edecek şeyler cam tavan ve jantlar. Jantların maks ağırlık farkı 10 kg dır 4 tanede. Hadi cam tavana 70 kg diosun kabul edelim. Depon 60 lt. Yarım depo 30 lt edeceği ağırlık 20 kg. Şimdi aradaki 300 kg fark nerede. 1550 den 1800 e. Bana engin bilgilerinle bunu açıklasana.
BMK TypeR
08-08-2014, 11:47
cc 1800kg şöförlü mu tartışıyosunuz? çıksın kantara çıksın ortaya neden kastınız bu kadar, 2008 audi s3(katalokta 1450kg) oz ultragellera jantlı oemden 4kg tanesinde hafıf jantla 1530kg gelıyo, hafıf jant olmasa 1550kg çıvarı benlede 1650kg audi s3 örnek veriyim istedim
ne biçim mantık yürütüosun anlayamadım. Ben burada A6 megane cart curt diye nedn örnek verdim daha hızlı daha iyi mi dedim. O ekipmanların aynıları bu arabalarda da var ve ağırlıkları bu dedim. Nereden nereye getiriosun kardeşim konuları. Yukarıda yazdıklarımdan bir tanesinde a6 süperdir süper hızlıdır megane kat kat hızlıdır mı dedim. Passat ve A6 vag grubu arabaları. arka perde desen a6 da da var. Ben deki silecek kolu ve cruise control sistemi aynen birebir passatta da kullanılıo. Şimdi benim arabama ben sonradan kendim cruise control yaptım. Ağırlık farkı en fazla 100 gramdır. O da kablolarından dolayı. Bendeki arka perdeliğe vw kuş kondurupta mı takıyor cc ye. Bak ne diyorum komple söktüm servosuna kadar temizledim ve yerine taktım diyorum. Bunun ağırlığını sen mi daha iyi bilebilirsin söküp takan mı. Yaw s2000 in komple tavan tertibatı motor dahil 60 kg gelmiyordur senin perden ne gelecek. Bir tane delikli perde rulo tertibatı 2 tane çıta ve 2 tane ufacık servo motor. 5 kg dedim 5 kg bile yoktur. Senin arabanın ağırlığına etki edecek şeyler cam tavan ve jantlar. Jantların maks ağırlık farkı 10 kg dır 4 tanede. Hadi cam tavana 70 kg diosun kabul edelim. Depon 60 lt. Yarım depo 30 lt edeceği ağırlık 20 kg. Şimdi aradaki 300 kg fark nerede. 1550 den 1800 e. Bana engin bilgilerinle bunu açıklasana.
Valla laf anlatamiyorum abi anlasamadik senle sirf sen dedin diye gidip kantar falan kovalayacagimizda yok inanmazsan da tatli keyfin bilir su noktada aciklama yapilacak son hanesin kusurabakma.. Buda son mesajim burda..
cc 1800kg şöförlü mu tartışıyosunuz? çıksın kantara çıksın ortaya neden kastınız bu kadar, 2008 audi s3(katalokta 1450kg) oz ultragellera jantlı oemden 4kg tanesinde hafıf jantla 1530kg gelıyo, hafıf jant olmasa 1550kg çıvarı benlede 1650kg audi s3 örnek veriyim istedim
Abi selam. Konuyu acan arkadas yanimizda degildi ogun ancak 1. Agizdan yazmis ben durumu anlatayim. 18 orjinal jant lastik stepne ve 100 kilo sofor arkadas dahil 1750 1800 kilo gelir araba dedik olay budur.
sende cok agırmıssın be abı 100 kg nedır oyle :D :D :D
benim anlamadığım cc geçseydi, bak kilo farkına göre geçtik olmayacakmıydı?
Bunun sonu yok yani, kilo eşitlemek zaten komedi hadi kişi sayısını eşitlemeyi anlarımda kilo farkları rolle başlarken bilinmiyoduda 2. 3. denemedemi fark edildi.
Bu konuşmalar yapılıcaksa video çekilmesinde , koyulmasında zaten baştan anlaşılsın video koyulmasının amacı millet hangi speclerle arabalar nasıl yürüyo izlensin görülsündür.
Zaten aracın sahibi böyle şeylere koşturmaz cc li arkadaşada tebrikler emeğinden dolayı.
alperkirman
08-08-2014, 14:46
2.0tdi 1580kg iken 1.4tsi nası oluyoda 1500kg oluyo onu ben anlamadım ?
alperkirman
08-08-2014, 14:47
pardon şöförlü 1800müş öyle yazılmış yukarda :D
BMK TypeR
08-08-2014, 15:30
Abi selam. Konuyu acan arkadas yanimizda degildi ogun ancak 1. Agizdan yazmis ben durumu anlatayim. 18 orjinal jant lastik stepne ve 100 kilo sofor arkadas dahil 1750 1800 kilo gelir araba dedik olay budur.
şöförle 1700 üstü mantıklı olabilir s3 1650kg geliyo+100kg söförle, denediğiniz rokkoda yakıt varmıydı?
rebeloghy
08-08-2014, 16:49
şoförlü şoförsüz konusuna değinmektense , boş ağırlığı 1700 kg olan CC miz 1300 kg lik rocco ile şöyle yürümüştür dense gerisi biraz garipleşmiyor mu ? Biri 50 kg adam kullanır diğerini 130 , bunu da mı hesaba katalım artık :)
benim anlamadığım cc geçseydi, bak kilo farkına göre geçtik olmayacakmıydı?
Bunun sonu yok yani, kilo eşitlemek zaten komedi hadi kişi sayısını eşitlemeyi anlarımda kilo farkları rolle başlarken bilinmiyoduda 2. 3. denemedemi fark edildi.
Bu konuşmalar yapılıcaksa video çekilmesinde , koyulmasında zaten baştan anlaşılsın video koyulmasının amacı millet hangi speclerle arabalar nasıl yürüyo izlensin görülsündür.
Zaten aracın sahibi böyle şeylere koşturmaz cc li arkadaşada tebrikler emeğinden dolayı.
kilo mevzusu olmadı başta 2 3 kere ikimiz denedik arkadaş ortamı bildigimiz icin kilo lar aynı olsa nasıl yürür diye düsndük zaten olayı anlatan kaç kilometre öteden yalan yanlış yazmış ondan durum buralara geldi video yu koyuyor haberimiz yok arabanın sahibi degil birşey degil ondan buralara geldi olay maksat kilo vs degil ben ruhsatımda yazan kilo ve kendime bakarım olan oldu artık. eyw teşekkür ederm
şöförle 1700 üstü mantıklı olabilir s3 1650kg geliyo+100kg söförle, denediğiniz rokkoda yakıt varmıydı?
ethanol var
Yanlış anlamazsanız bende doğru bilinen bir yanlışı düzeltmek isterim.
Güvenlik konusunda fikir veren euroncap değerleri değildir, small overlap testidir. Hoş passatın hiç iyi mazisi yok small overlapta ama doğrusu budur.:icon_tup:
Neden yanlis anlayim ;)
Tum sektor bu degerlendirmeleri kullaniyor ve yayinliyor. Bizde okuyoruz.
Mehmetmert
10-08-2014, 01:33
Euroncapte sartlar agirlasti ama carpma zorlastirilmadi.Puanlama.zorlasti, mesela yeni megane 3 yildiz aldi ama o teste passari soksak 4 falan anca alirdi galiba.
Smalloverlap iste çok daha farklı boyut zaten.Yeni A3 ve Golf7 top safety pick ama eski passat ve cc için bunu soylemek pek dogru değil malesef