Orijinalini görmek için tıklayınız : Corsa C Tam Otomatik
2001 corsa c 1.4 tam otomatik almayi dusunuyorum, bu arabalarin otomatik vitesleri sorun cikartirmi? Lpg takilirsa Istanbul icinde yakit tuketimi ne olur bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Low-Rider
06-08-2014, 21:03
Corsa lpg'siz çok yakar, lpg ile güzel bir tüketimi oluyor. LPG 2.40 civarıyken 23 kuruş falan yakıyordum
bende vardı 2001 tam otomatikti.. 35 40 kuruş yakıyodu .. çok zevkli bi araç...ama fiyatları uçtu ...:D
KA®ANLIK
07-08-2014, 09:48
"tam otomatik" corsa c en problemsiz otomatik opellerden biridir, o konuda bahtsız bedevi muhabbeti olmazsa canınızı sıkmaz.
Lpg ve benzinde litre hesabi ne kadar yakiyo kurus olunca kafa cok karisiyo. Birde otomatigi problemlimidir
"tam otomatik" corsa c en problemsiz otomatik opellerden biridir, o konuda bahtsız bedevi muhabbeti olmazsa canınızı sıkmaz.
Telefondan yaziyorum mesaji yazdiktan sonra gordum, biraz arastirdim af13 diye geciyo sanirim astra g dede kullanilan sanziman dimi?
Telefondan yaziyorum mesaji yazdiktan sonra gordum, biraz arastirdim af13 diye geciyo sanirim astra g dede kullanilan sanziman dimi?
Evet. G kasalarda da kullanılıyor.
Lpg taktirilmismi almak daha mantikli yoksa iyi bi yerde lpgyo kendimizmo taktirmak daha mantikli?
Otomatik viteslerin son dislisi ile oynanabiliyomu? 2500 de 100 giderken 110 gidebilmesi icin mesela?
Shadow_Dancer
07-08-2014, 12:33
Hanıma almıştım iki sene önce, yaklaşık 1.5 sene kullandı.. Aldıgım araba aşırı bakımsız olmasına ragmen gözle görülür bi sorun çıkarmadı.. Parçaları genel olarak ucuz, 1.4 comfort modelinin donanımı yeterli.. 4 ileri otomatik olmasından mütevellit yakıtı haliyle fazla.. Ama çok ısıracak gibi degil..
Eli yüzü düzgün bulursanız memnun eder.
Bi guncel atalim baska bilgisi olan varmi
CasabLanca
08-08-2014, 19:48
bence alınır kanka :hehe: