Orijinalini görmek için tıklayınız : Mugla ili ve ilceleri Detailing
ufak yerlerdekı sıkıntı tahmın edıcegınız uzere "boya koruma" nın "pasta cila"dan ibaret olması bununla bırlıkte kotu ıscılıgıde hesaba katarsanız kısacası arabayı "telef" etmek ıstemıorum..
fethiyede yasıorum forumda bızım bu taraflara yakın detailing isini hem hobi hem ticari
olarak yapan referans gosterebılecek arkadas var ise yada bu isi duzgun yapan bırıleri var ise tanıdıgınız bilgilendirirseniz sevinirim..
Bolkar1st
28-08-2014, 11:29
Bende marmariste ikamet ediyorum inanın bende cok araştırdım en sonunda kendimi izmirde buldum burda bu işi yapan çok anlayan yok 2 saat sürmüyor bile yaptıkları dış detaylı izmirde sabah 9 da başladılar aracıma akşam 6 da bitti sadece dış kısmı siz düşünün.. ama ben düşünmüyor degilim hobi olarak yapmayı tek eksigim güzel bir polisaj makinesi diger bütün ürünlerim meguiras in mevcut :)
onumuzdekı haftaıcı uygulama yaptırıcam gyeon marka urunler tedarık ettım kendıme de yenı bı yer buldum fethiyede hem malzeme hemde ıscılık ıcın uygulama sonrası bılgılendırme yaparım..
emregnal
29-08-2014, 11:46
Bende ortacadayım yazları, gerçekten buralarda detailing işini hakkıyla yapan birini bulmak zor.
ardaokkabas
29-08-2014, 16:00
onumuzdekı haftaıcı uygulama yaptırıcam gyeon marka urunler tedarık ettım kendıme de yenı bı yer buldum fethiyede hem malzeme hemde ıscılık ıcın uygulama sonrası bılgılendırme yaparım..
Merhaba bende Fethiyede yaşıyorum. Nerede yaptıracaksınız uygulamayı acaba birde aracınız NIP plaka olan GTİ mı?
mekan adını ozelden yazarım sıkıntı olmasın bu arada benımkı FE plaka nıp plaka baska gti mı var fethiyede?
Sadık Özyer
29-08-2014, 18:42
Merhaba bende Fethiyede yaşıyorum. Nerede yaptıracaksınız uygulamayı acaba birde aracınız NIP plaka olan GTİ mı?
Bilader senin yaş ne zaman 24 oldu?:D
d.berkay
30-08-2014, 11:33
Aslında yeterli talep olursa bir haftalığına gelip o civarda ihtiyaç olan uygulamaları yapıp geri dönebilirim..
Bolkar1st
30-08-2014, 13:00
marmaris adına konusiyim burda arabasını seven insan yok benzinlikte 2 liraya fırçayla işini hallediyor hepsi. ben evin önünde yıkama peluşundan tut meguiras in sampuanına kadar kendım yıkıyorum sonda cilamı cekip bırakıyorum..
Aslında yeterli talep olursa bir haftalığına gelip o civarda ihtiyaç olan uygulamaları yapıp geri dönebilirim..
ozelden yazdım gormedınız sanırım?
sen hangi Ferruh'sun bizim Ferruh mu :)
Eğer bizimkiysen buralara yolun düşmüyor mu artık ?
Eğer değilsen özür dilerim :)
ne ısım olur kutahya nın sogugunda mudur siz gelin bu taraflara ;)
ne ısım olur kutahya nın sogugunda mudur siz gelin bu taraflara ;)
valla çalışmaktan bu sene tatil yapamadık zaten :o
gelirsen detailing işini hallederiz burada, hem 1-2 roll yaparık :D
aslında olsa ıyı olurdu gozlemeyıde ozlemedım degıl hanı ama programda hic kutahya yok mudur :(