Orijinalini görmek için tıklayınız : şifre kayıp YARDIM!!
13 ibiza cupra aracımın bijon şifresini bi yerlerde unutmuşum (cupra harici) olabilicek araç şifreleri var mıdır acaba konuyla ilgili bilgiye sahip arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :confused:
VAG grubunu bilmem ama PSA grubunda 1000 de 1 ihtimali var bende kaybetmiştim DS3'ün şifresini servisteki bütün araçların ayriyetten serviste ellerinde kalan 10 tane daha şifre denedik açamadık :D
1 Hafta bekledim şase üzerine şifre yollandı Fransadan işin kötüsü şifre gelince güzel bi yere koyayım kaybolmasın derken diğer şifreyi buldum :D
VAG grubunu bilmem ama PSA grubunda 1000 de 1 ihtimali var bende kaybetmiştim DS3'ün şifresini servisteki bütün araçların ayriyetten serviste ellerinde kalan 10 tane daha şifre denedik açamadık :D
1 Hafta bekledim şase üzerine şifre yollandı Fransadan işin kötüsü şifre gelince güzel bi yere koyayım kaybolmasın derken diğer şifreyi buldum :D
Bu olay bi benim basima gelir diye sovuyodum kendi kendime :D yanliz degilmisim :D
Servisten sase kodu ile getirtebilirsiniz en kesin cozum bu :)
sifre xj8bhy6
iyigunler :D
saseden siparis harici zor uydurman yazilmis zaten gecmisolsun.
sağolun servisle görüştüm set harici gönderemediklerini söylediler. başka bi çözüm yolu illa ki vardır ama nasıl :D
sağolun servisle görüştüm set harici gönderemediklerini söylediler. başka bi çözüm yolu illa ki vardır ama nasıl :D
Var oda şöyle sanayi ye gidersin şifreli bijonun üstüne başka bijon yada somun kaynatırlar sonra sökerler şifre hiç olur normal bijona dönersin
Var oda şöyle sanayi ye gidersin şifreli bijonun üstüne başka bijon yada somun kaynatırlar sonra sökerler şifre hiç olur normal bijona dönersin
açıkcası jantları mı yeni boyattım herhangi bi zarar gelir mi diye düşünüyorum :) cupra 6j lerin şifreleri aynı mı bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
erhanarici18
09-08-2014, 21:54
bende aynen böyle yapmıştım :D
bende aynen böyle yapmıştım :D
kaynatma işlemi esnasında jant zarar görüyor mu merak ettiğim konu bu açıkcası :)
Ahhaa, bizim araçların ('13 İbiza Cupra) bijonlarında şifre mi varmış, buradan öğreniyorum. Şifre stepnenin olduğu yerde bir yerlerdedir değil mi ?
Ahhaa, bizim araçların ('13 İbiza Cupra) bijonlarında şifre mi varmış, buradan öğreniyorum. Şifre stepnenin olduğu yerde bir yerlerdedir değil mi ?
evet şifre var ama ben allah izin verirde sökersem şifreyi iptal edicem :) sıkıntı oluyor acaba bütün cupraların şifresi aynı mı ?
evet şifre var ama ben allah izin verirde sökersem şifreyi iptal edicem :) sıkıntı oluyor acaba bütün cupraların şifresi aynı mı ?
Hiç bir bilgim yok, hatta sorsan bana lastik sökme takımı nerede diye ezbere söyleyemem sana, muhtemelen yedek lastiğin içinde bir yerlerdedir diye düşünüyorum o derece ilgiliyim anlayacağın. Bu şifre bijon anahtarının direkt bijonlara uyumlu olması mı yoksa universal bijon anahtarına araya başka bir parça mı takılıyor ?
erhanarici18
12-08-2014, 21:00
kaynatma işlemi esnasında jant zarar görüyor mu merak ettiğim konu bu açıkcası :)
herhangi bi zarar görmedi
olmadı güzelce bi bezle kapat