Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tıc Rs Vs. DT Megane Rs

iynn-RS
09-08-2014, 13:52
Her ne kadar sağlam geçilmiş olsamda :D hem denerken hemde videoları izlerken zevk aldığım bir denemeyi sizlerlede paylaşmak istedim.
Benim arabaya yapacagım değişiklikleri görmek için öncesi ve sonrası seklınde yapılacak bı denemeydı bu aslında. oncesını yaptık ,
sonrasını yaparken benım vıtes kolu daha fazla dayanamadı kıbar vites atıslarıma:) sonrasını yapamadan megane satılınca bu vıdeolarda guzel bı anı olarak kaldı.
Akın kardesıme tekrar tesekkur edıyorum :icon_tup:

Clio da yazılım,fılıtre,egzoz,port polish,kısa,hafıfletme ve e15 var
Megane yazılım,fılıtre,egzoz ve intercooler var

2.vites 60 gibi basıyoruz hepsinde. ilk 3 denemede ilk başladığımız yerler düz, sonlara doğru çok az yokuş çıkıyoruz. 4. deneme direk yokuş aşağı.

TIC Rs Vs. DT Megane Rs - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=C7-ak2ryoAQ&feature=youtu.be)
C7-ak2ryoAQ

speed_emre
09-08-2014, 13:57
maşallah çok güzel denemeler olmuş megane çok farklı gidiyor doğrusu yapılan işlemler arabayı çok iyi yürütmüş. Kazasız belasız kullanmak nasip etsin...

Ertekin
09-08-2014, 13:58
İzlemesi keyifli oldu..iki rs de çok güzel yürümüş.clio nun sesi de on numara maşaAllah.

RaiTheRe
09-08-2014, 14:05
Denemeler çok net ve tadında olmuş maşallah iki aracada, vites atışların gerçekten çok nazikmiş üstad bildiğin DSG :D

FaBeRgE
09-08-2014, 14:06
herşeyi anlıyorumda niye cuprayı koşturmuyosun onu anlamıyorum :)

Denemelere gelince sonrasını daha çok merak ettim :)

SEÇKİN172
09-08-2014, 14:13
maşşallah araçlara normalde tıc ın kamere hep arkayı kurulurdu bu sefer öne kurmuşsun abi :) maşşalah megan rs güzel yürüyor abi

iynn-RS
09-08-2014, 14:18
maşallah çok güzel denemeler olmuş megane çok farklı gidiyor doğrusu yapılan işlemler arabayı çok iyi yürütmüş. Kazasız belasız kullanmak nasip etsin...

megane stockkende denemıstık armağanla (army) ona kıyasla gercekten cok başarılı oldu megane.

İzlemesi keyifli oldu..iki rs de çok güzel yürümüş.clio nun sesi de on numara maşaAllah.

Denemeler çok net ve tadında olmuş maşallah iki aracada, vites atışların gerçekten çok nazikmiş üstad bildiğin DSG :D

Teşekkürler arkadaşlar.

herşeyi anlıyorumda niye cuprayı koşturmuyosun onu anlamıyorum :)

Denemelere gelince sonrasını daha çok merak ettim :)

Cuprayı normal binmek için aldım aslında çok bile koşturduk onu :D
birde o sınıfta çok rakip olmuyor , olanlada deniyoruz zaten.

Sonrasını bende çok merak ettım ama kısmet degılmıs:)

iynn-RS
09-08-2014, 14:20
maşşallah araçlara normalde tıc ın kamere hep arkayı kurulurdu bu sefer öne kurmuşsun abi :) maşşalah megan rs güzel yürüyor abi

o kadarda acemi değiliz az çok belli hangi arabanın ne kadar gidecegi :D

Patisever
09-08-2014, 14:24

piç:) o değilde tıc harıka ibo sankı meggy diğerlerine gore iyi gidiyor diğerlerinden kastım ornek videolardakı rsler kafadan cıkıyorlardı mesela tıc rs bıblo

KMR2-GT
09-08-2014, 14:27
megane fazla gıdıyor ya buyuk turbo falan çıkmasın:D maşallah tıc ede sesi mukemmel.oda güzel yürüyor bariz.ama 5i çok kısa degılmı ıbo

civelek
09-08-2014, 14:31
Valla megan istedigi kadar gecsin rs in sesi fites atislari beni doruk noktasina cikardi :D video super maasallah

Görkem
09-08-2014, 14:43
çok güzel deneme ibo,,dediğin gibi herkes gibi bende izlerken çok keyif aldım :) 4,5 dan 5 bile edemeyen 5 hala süper bence :D

birde bu megan rs hala ankarada bilindik birilerindeyse bende bi denemek isterim ;)

PULAT
09-08-2014, 14:57
sese bayıldım. ömrümde gördüğüm en muazzam vites atışlarından Maşallah :)

Chn53
09-08-2014, 15:03
maşşallah rs lere :D ibo abi istersen bendeki dış çekimleride ekleyebilirim :)

emre069
09-08-2014, 15:19
Çok güzel denemeler olmuş uzun zamandır izlediklerimden en iyisi :)

Chn53
09-08-2014, 15:38
Tic rs Dt rs 1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=LxBYpfBRNhc&list=&hd=1)

LxBYpfBRNhc

Tic rs Dt rs 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=oMyPpgU_D9k&list=UUbnNh--bNtrc1O8KiV7cL6A&hd=1)

oMyPpgU_D9k

Tic rs Dt rs 3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=iJVhYvODWCA&list=UUbnNh--bNtrc1O8KiV7cL6A&hd=1)

iJVhYvODWCA

Falmor
09-08-2014, 15:54
Clio nun tadı hiçbişeyde yok.

penguinhakan
09-08-2014, 16:48
Maşallah İbrahim harika çekimler ve denemeler olmuş.
4.videoda yokuşun ne kadar fark yarattığını gösterdiğin için ayrıca teşekkürler...
***** yer böyle bir ter , araçlar düz yoldaki gibi gitmiyor orda mesela.

3rk4n
09-08-2014, 17:03
Masallah araclara :) benim araba gene iyi gitmis :)

iynn-RS
09-08-2014, 17:44
piç:) o değilde tıc harıka ibo sankı meggy diğerlerine gore iyi gidiyor diğerlerinden kastım ornek videolardakı rsler kafadan cıkıyorlardı mesela tıc rs bıblo

sagolasin cagri. meggy yuzel yuruyordu gercekten.

megane fazla gıdıyor ya buyuk turbo falan çıkmasın:D maşallah tıc ede sesi mukemmel.oda güzel yürüyor bariz.ama 5i çok kısa degılmı ıbo

eyvallah kamer.5 i disli bulursam biraz uzaticam.

Valla megan istedigi kadar gecsin rs in sesi fites atislari beni doruk noktasina cikardi :D video super maasallah

tesekkurler :)

çok güzel deneme ibo,,dediğin gibi herkes gibi bende izlerken çok keyif aldım :) 4,5 dan 5 bile edemeyen 5 hala süper bence :D

birde bu megan rs hala ankarada bilindik birilerindeyse bende bi denemek isterim ;)

eyvallah hacım :) bakalim ayarlariz belki bi deneme :)

sese bayıldım. ömrümde gördüğüm en muazzam vites atışlarından Maşallah :)

Çok güzel denemeler olmuş uzun zamandır izlediklerimden en iyisi :)

tesekkurler arkadaslar..

Tic rs Dt rs 1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=LxBYpfBRNhc&list=&hd=1)

LxBYpfBRNhc

Tic rs Dt rs 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=oMyPpgU_D9k&list=UUbnNh--bNtrc1O8KiV7cL6A&hd=1)

oMyPpgU_D9k

Tic rs Dt rs 3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=iJVhYvODWCA&list=UUbnNh--bNtrc1O8KiV7cL6A&hd=1)

iJVhYvODWCA

eyvallah cihan. her geciste kufur eden kim :D

Clio nun tadı hiçbişeyde yok.

bencede :)

Maşallah İbrahim harika çekimler ve denemeler olmuş.
4.videoda yokuşun ne kadar fark yarattığını gösterdiğin için ayrıca teşekkürler...
***** yer böyle bir ter , araçlar düz yoldaki gibi gitmiyor orda mesela.

tesekkurler hakan abi :)

[QUOTE=3rk4n;7580801]Masallah araclara :) benim araba gene iyi gitmis :)[/QUOTE

eyvallah haci gitmezmi :D

mertypeR
09-08-2014, 17:52
Keşke herkes geçilince sizin gibi bunu rahatça söyleyebilse. Ayrıca clionun ses ve vitesler yüzü güldüren cinsten olmuş. Her iki araçlara maşallah sizede bravo valla :)

erdemköksal
09-08-2014, 17:53
Maşallah 2 araçta hakkını vermiş sesler muazzam gerçekten

sasuuke
09-08-2014, 18:39
Çok zevkli deneme olmuş clionun ses gerçekten çok güzel.maşallah araçlara megan rs bu kadar fark açmasına şaşırdım.

CLIORS
09-08-2014, 20:41
Clio nun ses ve gidiş müthiş, Her iki araca da kocaman maşallah, kendini aşmış RS ci İbo.

Megane Rs üzerindekilere göre normal gidiyor, Stage 2 yapınca Megane RS i 2 de basamıyorsun, 3 de basmak gerekiyor. Benzer sonuçlar burada egzantrikli Clio RS le biz sürekli alıyoruz.

chiefkadir
09-08-2014, 20:45
Tic hep formunda :) Düzde ve çıkış eğimlerde Meggy iyi geçmiş ama iniş eğimi yakalayınca Tic baya iyi gitmiş, ikisinede maşallah

JDM VTİ
09-08-2014, 21:59
Maşallah rs'lere.

kelalper
09-08-2014, 22:13
ibo ankarada na araba ile turbo araba mı denedin. Eferim. Deniz seviyesi olsa bu kadar fark olmazdı.

ümitech
09-08-2014, 22:30
ibo maşallah sana ve arabana,
geçildiğin videoyu koyup üzerine birde bunun üzerinden latife yapmanda güzel meziyet tebrik ederim:)
rs in emiş sesi çok iyi yahu maşallah,
bu arada herkes viteslerin iyi vs dsg tarzı oldugunu söylemiş ama ben senin çok daha iyi vites attığın yarışlar biliyorum bu denildiği gibi perfect olmamış bana göre , sen daha vites atabiliyorsun
maşallah ağız tadıyla gazlarsınız inşallah.

iynn-RS
09-08-2014, 23:45
Keşke herkes geçilince sizin gibi bunu rahatça söyleyebilse. Ayrıca clionun ses ve vitesler yüzü güldüren cinsten olmuş. Her iki araçlara maşallah sizede bravo valla :)

Maşallah 2 araçta hakkını vermiş sesler muazzam gerçekten

Çok zevkli deneme olmuş clionun ses gerçekten çok güzel.maşallah araçlara megan rs bu kadar fark açmasına şaşırdım.

Maşallah rs'lere.

tesekkurler arkadaslar

Clio nun ses ve gidiş müthiş, Her iki araca da kocaman maşallah, kendini aşmış RS ci İbo.

Megane Rs üzerindekilere göre normal gidiyor, Stage 2 yapınca Megane RS i 2 de basamıyorsun, 3 de basmak gerekiyor. Benzer sonuçlar burada egzantrikli Clio RS le biz sürekli alıyoruz.

tesekkurler alper abi:)

stage2 de ne oluyor extra? cooler da var bu meg de cunki.

Tic hep formunda :) Düzde ve çıkış eğimlerde Meggy iyi geçmiş ama iniş eğimi yakalayınca Tic baya iyi gitmiş, ikisinede maşallah

sagolasin kadir abi gucumuz bu kadar yetti abisine :)

ibo ankarada na araba ile turbo araba mı denedin. Eferim. Deniz seviyesi olsa bu kadar fark olmazdı.

farketmez abi her sekilde deneriz. kar lastigi ile bile deneriz biz :D :D:icon_tup:

ibo maşallah sana ve arabana,
geçildiğin videoyu koyup üzerine birde bunun üzerinden latife yapmanda güzel meziyet tebrik ederim:)
rs in emiş sesi çok iyi yahu maşallah,
bu arada herkes viteslerin iyi vs dsg tarzı oldugunu söylemiş ama ben senin çok daha iyi vites attığın yarışlar biliyorum bu denildiği gibi perfect olmamış bana göre , sen daha vites atabiliyorsun
maşallah ağız tadıyla gazlarsınız inşallah.

eyvallah umitcim sorun edecek bisey yok cok temiz gecildim. fark 1-2 boy olsaydi çamura yatabilirdim :hahaha::hahaha:

vitesler iyi ya temiz girdi hepsi ama nazar degdi. şanzuman acicaz galiba :)

CLIORS
10-08-2014, 07:55
Eğer cooler da varsa donanımsal eksiklik yok, sadece yazılım lazım.

kelalper
10-08-2014, 08:35
tesekkurler arkadaslar

tesekkurler alper abi:)

stage2 de ne oluyor extra? cooler da var bu meg de cunki.

sagolasin kadir abi gucumuz bu kadar yetti abisine :)

farketmez abi her sekilde deneriz. kar lastigi ile bile deneriz biz :D :D:icon_tup:

eyvallah umitcim sorun edecek bisey yok cok temiz gecildim. fark 1-2 boy olsaydi çamura yatabilirdim :hahaha::hahaha:

vitesler iyi ya temiz girdi hepsi ama nazar degdi. şanzuman acicaz galiba :)

ben denemem sen dene. Kar lastiği ısındığı zaman sabun oluo.

F4R
10-08-2014, 08:45
İbo sesine kurbban dostum, bekledim 5 te kesiciye girecek mi diye ama sanirim denemeler o kadar surmemis. 5 te kesicideki sesi cok guzel RS in. acikcasi mrs nin bu kadar gidecegini tahmin etmiyodum. Demekki gerrcekten bilincli seyler yapilmis. Yazilimi kim yapti mrs nin? Bide son eklemelerden sonra denesen tahmini ne kadar azalir fark?

onursoytam
10-08-2014, 08:55
maşallah çok güzel RS niz var diğer araçta iyi koşuyor

Volkann
10-08-2014, 09:18
maşallah iki aracada ses çok iyi.

iynn-RS
10-08-2014, 10:20
Eğer cooler da varsa donanımsal eksiklik yok, sadece yazılım lazım.
abi o zaman yazilimda stage 2 olabilir. Armağana sormak lazim. coolerdan sonra yazilimla ilgili biseyler yapti diye hatirliyorum ben.

İbo sesine kurbban dostum, bekledim 5 te kesiciye girecek mi diye ama sanirim denemeler o kadar surmemis. 5 te kesicideki sesi cok guzel RS in. acikcasi mrs nin bu kadar gidecegini tahmin etmiyodum. Demekki gerrcekten bilincli seyler yapilmis. Yazilimi kim yapti mrs nin? Bide son eklemelerden sonra denesen tahmini ne kadar azalir fark?

eyvallah cihancim.:icon_tup:
5 kesici icin uzun bi duzluk bide hafif egim olması lazim :)

maşallah çok güzel RS niz var diğer araçta iyi koşuyor

maşallah iki aracada ses çok iyi.

tesekkurler arkadaslar.

Westi555
10-08-2014, 10:32
Herşey bir tarafa ibrahim dsg'den hızlı vite atmışsın :) her iki araç'a da maşallah.

Cliosportve
10-08-2014, 11:58
Vidyolar cok guzel olmus
Siyah meganlar herzsmsn bariz daha hizli olur:D

ArMy
10-08-2014, 12:31
Her iki araca da maşallah güzel deneme olmuş :)

Araçta FastChip Stage1 var.Rstuner ile kendim attım araca..Harici olarak megane zır stock clio softtune iken 2 sene önce denemiştik Clio 180e kadar yanyana geliyordu 210da 2.5-3boy megane önde oluyordu.Sonrasında her ikimizde extralar yaptıktan sonra deneyemedik köprüye polis gelmişti kaçıştık öylece kaldı.Artık sonraki deneme işleri Akına kaldı çok da güzel yaptı :)

Ayrıca megane rsler yüksek rakımda rollinge çok yatkın araçlar değiller.İstanbuldan aldığımda 6200rpm'lere kadar wastegate tam basınç tutuyordu ve kelebeğin müdehalesi hiç yoktu.Ankaraya gelip log aldım 5200civarında wastegate seri şekilde basıncı bırakıyo ve gaz kelebeği kapatıyordu kendini.Önce sorun aradım baktımki başka araçların logları da aynı şekilde Ankara'da sonrasında stage1i attım.Onda da 6100rpm'lerde wastegate müdehalesi ile karşılaştım basıncı 0.7 barlara çekiyordu ve 1-2 tane daha stage1li araca da baktım Ankara'daki loglarımız birebir aynı..Deniz seviyesindeki araçlarda böyle bir durum yok.Oksijen yüzdesi veya atmosfer basıncı düşüklüğüne bağladım açıkcası ben bu işi.Deniz seviyesinde megane da şu halinden kat kat iyi gider ki zaten ilk denemede farkettim Akın çabuk vites değiştirmiş.Kendisine söylemiştim üstlerde basıncı kısar devri fazla uzatma diye..Uzun uzun yazdım ama megane için bunlar da bilinsin isterim..

Bazı arkadaşların gözünde de megane baya bir yürümeyen araçmış onu anladım. Yorumlarda şaşırmışlar :D

Bende de bitane polo gti ile videosu var...Megane'da decat.Polo stock..
5VyUx2xvP6o
Megane Rs 225 vs Polo Gti Rolling 60-210km/h - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=5VyUx2xvP6o)

iynn-RS sen daha ne değişiklik yapıcaksın :D

iynn-RS
10-08-2014, 13:16
sagolasin armagan uzun uzun yazdigin iyi oldu. megane rs ler de cliolar gibi hakettikleri konuma bir turlu gelemedi.

düzgün islemler yapildiginda meg rs lerinde yurumemesi icin bir neden yok.DT de bu orneklerden biri selinde eline saglik bu arada emeğin cok :)

clio da ne varki daha degisiklik yapamiyacak ;) daha 180 hp anca cikariyor :)
4-2-1 headers taktik mesela bu denemenin amaci onu gormekti.

F4R
10-08-2014, 19:06
sagolasin armagan uzun uzun yazdigin iyi oldu. megane rs ler de cliolar gibi hakettikleri konuma bir turlu gelemedi.

düzgün islemler yapildiginda meg rs lerinde yurumemesi icin bir neden yok.DT de bu orneklerden biri selinde eline saglik bu arada emeğin cok :)

clio da ne varki daha degisiklik yapamiyacak ;) daha 180 hp anca cikariyor :)
4-2-1 headers taktik mesela bu denemenin amaci onu gormekti.

182 headersin farki hissediliyo mu ibo? Nasil sence

melih
10-08-2014, 19:40
maşh ses güzel yalnız :)

iynn-RS
10-08-2014, 20:03
182 headersin farki hissediliyo mu ibo? Nasil sence

hacı headerstan sonra 3. vitesin ustune cıkacak kadar bıle basamadım.
şu an ne desem yalan olur.

fakat ses çok iyi,özellikle üst devirlerde baya yırtıcı oldu:)

iynn-RS
10-08-2014, 20:04
maşh ses güzel yalnız :)

teşekkür ediyorum:icon_tup:

ArMy
10-08-2014, 20:20
Ibo hacı bu araç yıllardır sende ve sindire sindire extralari ekliyorsun takdir ediyorum gerçekten seni. Söylemek istediğim aracının kondisyonu yerinde. Sağlıklı bir motora anahtar vurcak biri de değilsin. Dışarıdan ekleyecegin tek tük şey kaldı o nedenle daha ne takicaksin dedim :)

melih
10-08-2014, 20:21
hacı headerstan sonra 3. vitesin ustune cıkacak kadar bıle basamadım.
şu an ne desem yalan olur.

fakat ses çok iyi,özellikle üst devirlerde baya yırtıcı oldu:)

benimde hep aklımda olan 182 lık hdrs. takmak gerçi yeni aldık rs i ama netten incelediğim kadar 172 ile 182 lik arasında baya fark var.

Ah bide emme öle nal gibi motor üstünde olmasaydı iyiydi :D motorun sıcaklığı direk emmede :)

CasabLanca
11-08-2014, 00:48
tıc böğürdükçe coşmuş :hehe: bizim filmcide inceden gitmiş :D

izo
11-08-2014, 04:11
oh be yuruyen megane gorduk en sinunda.. masallh ibo, sen bunun ocunu alirsin..

kelalper
11-08-2014, 13:27

Senin videolarını gördüm de yazılım ve ekstraları olan evo X ile yan yana yürüyorsan megane ile denemene gerek yok araya vilayet girer. Sadece ekzoz ve filtreli evo 9 ile denediğimde ben anca 2 boy öne çıkabiliodum hızlandıkça. Yazılımla falan uçar gider üzerindeki turbo ile. Megane yakalayamaz.

iynn-RS
11-08-2014, 13:32
Senin videolarını gördüm de yazılım ve ekstraları olan evo X ile yan yana yürüyorsan megane ile denemene gerek yok araya vilayet girer. Sadece ekzoz ve filtreli evo 9 ile denediğimde ben anca 2 boy öne çıkabiliodum hızlandıkça. Yazılımla falan uçar gider üzerindeki turbo ile. Megane yakalayamaz.

burdan şu sonuc cikiyor :D clio rs senin dusundugunden baya hizli abi :)

kelalper
11-08-2014, 15:10
clio ne kadar gidio biliorum zaten. Ama zamanında siz megane ne ki diye savunurken megane düzgün yapılırsa hızlanır diodum kızıodunuz. Görkemin arabası eğer yazılımlı egzozlu evo x ile yürüyorsa megane dan hızlıdır. Evo yazılımla bi 10 boy hızlanır çünkü.

iynn-RS
11-08-2014, 15:31
clio ne kadar gidio biliorum zaten. Ama zamanında siz megane ne ki diye savunurken megane düzgün yapılırsa hızlanır diodum kızıodunuz. Görkemin arabası eğer yazılımlı egzozlu evo x ile yürüyorsa megane dan hızlıdır. Evo yazılımla bi 10 boy hızlanır çünkü.

abi biz megane ne ki demiyoduk. sen clio neki diyordun ona kiziyorduk. ve su an trdeki en hizli clio rs, en hizli megane rs den hizli :) neyse bu konu uzar, zaten konuyla bi alakasi yok.

senin denediğin evo ve senin rs le burdaki evo, rs ve gtc hicbisekilde deneme yapmadiklari icin karsilastirma yapmak cok yanlis olur.

Ama burdaki rs ; s3-gtc-evoX den en fazla 3 boy yavaştir.ortak denedik leri araclara gore soyluyorum bunu, tahmin değil. sen ona gore yap abi hesabi.

speed_emre
11-08-2014, 15:36
evoda yazılım yoktu sanırım. ozaman en ıyı alper abının arabası dolu yapılı sekıldemı 2 boy ileriye çıkıyordun abi.

kelalper
11-08-2014, 15:47
abi biz megane ne ki demiyoduk. sen clio neki diyordun ona kiziyorduk. ve su an trdeki en hizli clio rs, en hizli megane rs den hizli :) neyse bu konu uzar, zaten konuyla bi alakasi yok.

senin denediğin evo ve senin rs le burdaki evo, rs ve gtc hicbisekilde deneme yapmadiklari icin karsilastirma yapmak cok yanlis olur.

Ama burdaki rs ; s3-gtc-evoX den en fazla 3 boy yavaştir.ortak denedik leri araclara gore soyluyorum bunu, tahmin değil. sen ona gore yap abi hesabi.

ibo ben clio ne hiç bir zaman demedim sadece siz megane yürümüyor dediniz. Şu anda evet white rs şu andaki meganelardan hızlıdır. Benimle yanyana gelmediği için bişey diyemem ama ben geçebileceğini sanmıyorum. Kadir benim arabanın 0.5 bar ki halini gördü o yorum yapar.

Evo konusuna gelince Megane yazılımlı evonun 3 boy arkasında yürüyosa cin falan çarpmış demektir. Yazılımlı evo ve s3 ciddi hızlı arabalar.

ss 509
11-08-2014, 17:25
ibo ben clio ne hiç bir zaman demedim sadece siz megane yürümüyor dediniz. Şu anda evet white rs şu andaki meganelardan hızlıdır. Benimle yanyana gelmediği için bişey diyemem ama ben geçebileceğini sanmıyorum. Kadir benim arabanın 0.5 bar ki halini gördü o yorum yapar.

Evo konusuna gelince Megane yazılımlı evonun 3 boy arkasında yürüyosa cin falan çarpmış demektir. Yazılımlı evo ve s3 ciddi hızlı arabalar.

demekki senin megane rs ankaradakilere göre yürümüyormuş neyse her araç çok iyi yürücek diye birşey yok :icon_tup:

SEÇKİN172
11-08-2014, 17:29
bende şunu söyliyeyim tamam megan rs hızlı ama tıc rs gibi koşan kaçtane clio rs var ? başka bir clio rs çıksın bi denesin bakalım ne oluyor bende şunu söylüyorum megan rs üstündeki söylenen parçalardan fazla gidiyor nedense

Cliosportve
11-08-2014, 17:42
190 200 beygirlik meganı modifiye edince 225 e zor cıkarıyosun
ama hakkını veren bir megane 220 225 orjinalden veren bir megane için cok gitmiyor
hatta sonlarda turbo düsmese zaten arac kaybolur
merak edenler icin arac su an 260 hp falandır
bunlarla basmak atmosferik arabayla basmaya benzemez son devire kadar bastınmı gücün düser
armi arabayı iyi bildigi için ona göre kullanıyordu burdaki pilotajı bilemicem
dedigim gibi siyah meganın cigerlisi fena gider megane 2 dede bu boledir 3 tede

kelalper
11-08-2014, 17:56
Hakkatten ya arabaların herşeyleri aynı ama siyah olduğu zaman uçurtma oluyor. Turuncu olunca yürümüyor.

Cliosportve
11-08-2014, 18:17
aynen bende sasırdım
zamanında yabancı bir forumda okuduk 1 1.5 sene oluyor
7 8 kişi alt alta yazmıs siyah meganelar herzaman daha hızlıdır diye
bir kiside cıkıp itiraz etmemiş etmedigi gibide bazısı sunu eklemiş
kırmızı meganelar en cigersizi demiş (turuncu degil)
maviler surekli sanzıman ve baskı sorunu yasatıyor denmiş
biride demişki bu gelenek megane 3 tede aynen devam ediyor
devamıda vardı bukadar hatırlıyorum
ben napayım simdi adamlar 1000lerce aracın genellemesini yapmıs

SuperSprint
11-08-2014, 18:33
evet nedense ankaradaki megane rs ler daha hızlı istanbuldakiler okadar uğraşıyorlar ama pek bir şey yok ortada ama zamanında siyah bir tane vardı stock halde sadece hafif volan ile yazılımlı megane rs leri çok rahat geçen bir siyah vardı istanbulda sonra ne oldu bilmiyorum o araç galba bahattin diye bir arkadaştaydı

RedSun
11-08-2014, 18:36
egzantrikli ctr ile yürütmeye çalıştım, geçilince istanbuldaki mrs'ler yürümüyormu oluyor?

belkide haklısındır :)

e-manage ultimate'im yarın geliyor sonrasında yürümezse yakıcam arabayı :D

RedSun
11-08-2014, 18:38
bu arada maşallah rs'lere.

SuperSprint
11-08-2014, 18:39
egzantrikli ctr ile yürütmeye çalıştım, geçilince istanbuldaki mrs'ler yürümüyormu oluyor?

belkide haklısındır :)

e-manage ultimate'im yarın geliyor sonrasında yürümezse yakıcam arabayı :D

bence araçta uyumlu olmayan birşeyler var
umarım sorun çözülür ve araç gerçek gücünü yola aktarır
emek ve para harcanan her aracın hakkını vermesi dileğiyle

B.EFEL
11-08-2014, 18:43
iki aracada maşallah rs iyi yürüyo ama meggy fark yaratmış speclerine göre hızlı

RedSun
11-08-2014, 18:45
bence araçta uyumlu olmayan birşeyler var
umarım sorun çözülür ve araç gerçek gücünü yola aktarır
emek ve para harcanan her aracın hakkını vermesi dileğiyle

dyno'da vermesi gerekeni veriyor 295hp ama bu denli geride kalmasının nedenlerinden biri benim 3. kornada basmam olabilir yada bir çok nedeni var ya neyse. yapmaya çalışıyorum para harcıyorum yürütmek için. kısmetse olur değilse olmaz. :)

JDM VTİ
11-08-2014, 19:45
beyini takın, sorun varsa çözülür çıkar ortaya.
sorun yoksa zaten gerçek gücü çıkar ortaya o zamanda tr'de en iyisi olur.

CLIORS
11-08-2014, 19:56
aynen bende sasırdım
zamanında yabancı bir forumda okuduk 1 1.5 sene oluyor
7 8 kişi alt alta yazmıs siyah meganelar herzaman daha hızlıdır diye
bir kiside cıkıp itiraz etmemiş etmedigi gibide bazısı sunu eklemiş
kırmızı meganelar en cigersizi demiş (turuncu degil)
maviler surekli sanzıman ve baskı sorunu yasatıyor denmiş
biride demişki bu gelenek megane 3 tede aynen devam ediyor
devamıda vardı bukadar hatırlıyorum
ben napayım simdi adamlar 1000lerce aracın genellemesini yapmıs

Satılıklarda ZUK plaka MRS var, yarısı mavi yarısı siyah renk ona ne desek acep?

CLIORS
11-08-2014, 19:57
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-megane-rs-2-oynanmamis-orjinal-169611719/detay)

iynn-RS
11-08-2014, 20:01
Satılıklarda ZUK plaka MRS var, yarısı mavi yarısı siyah renk ona ne desek acep?

hahahaha baskı ve şanzuman sorunu yaşamasa özünde çok hızlı anlamı çıkıyo abi bundan :D

Cliosportve
11-08-2014, 20:23
bu akçalının siyahı
kategori dısı
akçalı megane

Falmor
11-08-2014, 20:41
evet nedense ankaradaki megane rs ler daha hızlı istanbuldakiler okadar uğraşıyorlar ama pek bir şey yok ortada ama zamanında siyah bir tane vardı stock halde sadece hafif volan ile yazılımlı megane rs leri çok rahat geçen bir siyah vardı istanbulda sonra ne oldu bilmiyorum o araç galba bahattin diye bir arkadaştaydı

Araç emin ellerde :)

ecz_murat
11-08-2014, 20:56
Atmosferik candır nasıl keyifli vits geçişleri gaz tepkimesi maşallah

chiefkadir
11-08-2014, 21:20

Evo konusuna gelince Megane yazılımlı evonun 3 boy arkasında yürüyosa cin falan çarpmış demektir. Yazılımlı evo ve s3 ciddi hızlı arabalar.Evet bro senin mrs güzeldi maşallah, o gün mami sürdüğünde Red s2k vs denemelerinde baya iyi gitmişti..Aynı günlerde ankarada red vs tic denedi 170 e kadar tic ile yakın gittiler sonrasında red uzadı gitti :) White baya hızlı bro mrs lerin onu geçmesi için 320+ olması gerekir

kelalper
11-08-2014, 23:05
ki kadir inan bana o akşam normalden yavaştı DV hortumu çıktığı için 0.5 basıp geri kalan 0.7 yi kaput altına atıodu. Benim gerzekliğim anlamam gerekti Mami denemeden önce gişelerde bana yaw senin araba bi isteksiz hızlanıo yürümek istemiyo dediği zaman anlayamadım. Ne zaman ki denemeler bitti mamiden arabayı aldım ulan dv hortumu çıkık surge sesi gelio diye durdum. Benimle beraber turbo type R doğu da durdu sıcaktan el girmediği için soğumasını bekledikte taktık. Mazeret değil ama istanbuldaki megane lar yürümüyo demek komik. Benim parçalar candanın arabada baskı balata volan dışında. O koşturursa onu görür artık millet.

chiefkadir
11-08-2014, 23:07
İstanbulda yürüyo yürümüyo biraz garip tabiki, rakip önemli ..Tic Rs bu Mrs ile istanbulda denese sonuç böyle olmazdı;)

volkan23
11-08-2014, 23:11
hacı siz clıoya dsg feln mı taktınız o nasıl vıtes atış o nasıl bı zamanlama müthiş ya :)

Gry
11-08-2014, 23:25
Clio'nun sesi mest etti , masallah deneyen araçlara :)

Baski olasarak ne var Tic RS de ?

iynn-RS
11-08-2014, 23:35
iyi dilekleriniz icin tesekkur ediyorum hepinize.

oem baski balata var.

SEÇKİN172
11-08-2014, 23:39
White rs biraz demiyeyimde bayağı Ankara ile burdaki arasında fark var ben White bindim megan rs ile söz konusu olamaz :)

chiefkadir
12-08-2014, 09:06
White rs biraz demiyeyimde bayağı Ankara ile burdaki arasında fark var ben White bindim megan rs ile söz konusu olamaz :)Ankarada nasıl gittiğini benden iyi biliyosun yani

CLIORS
12-08-2014, 10:00
Kadir panpa hayatinda clio rs surmemissin burada ahkam kesiyorsun. Hele beyazla ilgili hic konusma :)

SEÇKİN172
12-08-2014, 10:41
Ankarada nasıl gittiğini benden iyi biliyosun yani

abi senden iyi tabiki bilemem ama reg 106 gibi bi 106 yı çok zor geçiyodu ist da şimdiki hali ile alakası yok

iynn-RS
12-08-2014, 10:58
abi senden iyi tabiki bilemem ama reg 106 gibi bi 106 yı çok zor geçiyodu ist da şimdiki hali ile alakası yok

vay babam vay.editlemede yoki kimse gormeden editle desek

SRT59
12-08-2014, 11:04
Maşallah iki RS de :)
DSG ibo arkadaşım senide tebrik ederim. :D Allah Eline, ayağına zeval vermesin çok iyi koşturmuşun makinayı :D

chiefkadir
12-08-2014, 11:11
Kadir panpa hayatinda clio rs surmemissin burada ahkam kesiyorsun. Hele beyazla ilgili hic konusma :):hahaha: Napak kanka forum okuyarak fikir sahibi olmaya çalışıyoruz :)

-CGR-
13-08-2014, 10:03
maşallah TIC rs de DT rs de başarılı

ibo arkadaşımızın vitesler ise üstün başarılı :)

Alper_
14-08-2014, 15:47
maşallah ikisine de..clio zımba ama silecekler sanki arabayı tutuyor :)

iynn-RS
15-08-2014, 11:00
Maşallah iki RS de :)
DSG ibo arkadaşım senide tebrik ederim. :D Allah Eline, ayağına zeval vermesin çok iyi koşturmuşun makinayı :D

maşallah TIC rs de DT rs de başarılı

ibo arkadaşımızın vitesler ise üstün başarılı :)

maşallah ikisine de..clio zımba ama silecekler sanki arabayı tutuyor :)

tesekkurler arkadaslar :)

BoraRS
15-08-2014, 11:22
Ibo erken basmis tunel yapmis gaz kesmis. Hic yakistiramadim. Nerde kaldi o eski rolling adabi.

:D

emretektas
07-07-2015, 10:29
Güzel Deneme maşşallah araçlara artık Dt rs bende evde işe işten eve fazla aksiyon yok :)

iynn-RS
07-07-2015, 11:02
Güzel Deneme maşşallah araçlara artık Dt rs bende evde işe işten eve fazla aksiyon yok :)

Tıc Rs de bende. Hergün deneme hergün atraksiyon:goz:

Satılıkmi megane :soru:

byspeedman
07-07-2015, 11:09
güzel denemeler maşallah araçlara

Görkem
08-07-2015, 12:47

vay be nerdeyse 1 sene olmuş deneme yapılalı daha yeni gibi :)

o zamanda demiştim bu araçla denemek isterim diye,,,müsait olduğunuz bir zamanda özelden haberleşebiliriz eğer sizde isterseniz ;)

bkaraca
08-07-2015, 15:17
Ankara da olsam bende denemek isterdim 182rs ile.kazasız belasız denemeler. Video da iki araç ta çok canlı gitmiş .maşallah

SEÇKİN172
08-07-2015, 15:40
Emmeli gömmeli rs ler çıkmış arkadaş piyasaya :)

Patisever
08-07-2015, 16:23
Makanik iticili 304lulerde yapiliyormus Seçkin �� masallah tic cok saglikli makina

emretektas
09-12-2015, 22:15
Arkadaşlar Megane Dt rs satılıktır bilginize 0532 475 74 13

murats2000
10-12-2015, 08:07
rs in sesine kurban..

iynn-RS
10-12-2015, 08:45
Arkadaşlar Megane Dt rs satılıktır bilginize 0532 475 74 13

Hayirli satislar. Son bi kez deneseydik oyle satdaydin. DT nin son halini merak edenler vardir :)

EEE
12-12-2015, 13:22
ibo ayhan abinin motor yaptığımı bu

volkan23
14-12-2015, 00:26
abi meggy de ne var saglam gidiyo

emretektas
16-12-2015, 16:52
valla denk getirebilirsek deneyelimde işten güçten bu ara hiç fırsat yok işten eve evden işe

MeRtCaN
16-12-2015, 16:57
ibo ayhan abinin motor yaptığımı bu

yok o 27 plaka bu baska :)

MeRtCaN
16-12-2015, 16:58
pardon 23 plaka