Orijinalini görmek için tıklayınız : AB + kan ihtiyaci
Siteden Kekuti* kardesimin anneannesi yogun bakimdadir ve AB + kana ihtiyaci vardir
Ilginize tesekkurler
iletisim bilgileri ,
Kerem YUKSEL 0 (535) 366 95 95
turbo&quattro
10-08-2014, 00:59
Gecmis olsun.
Türkiye'nin Kan Bankası (http://www.turkiyekanbankasi.com/ara.php?il=48&ilce=507&kangrup=abp&cinsiyet=hepsi&ara=Bul)
Arkadaslar 3 kan lazim
1ini buldum
2 kisiye daha ihtiyacim var. Yardimci olabilenler icin simdiden tesekkur ederim.
Allah razi olsun
2. Kanida buldum cok sukur..
1 adet daha yedege ihtiyacim var arkadaslar yarin icin...
Telefonu acamiyorum yogun bakimda oldugum icin, mesaj atabilirseniz cok sevinirim..
Allah razi olsun
Konuya guncel atmak zorundayim. 2 gun basimizin caresine baktik ancak zor bulunan bir kan ve devamli lazim olabiliyor.
Kan verebilecek durumdaysaniz beni aramanzi rica ederim.
Allah razi olsun.
Kardeşim a rh+ pozitif takasdan kabul ediyorlarsa vereyim ben kan
güncel olsun konu
Kardeşim a rh+ pozitif takasdan kabul ediyorlarsa vereyim ben kan
güncel olsun konu
Abim sicak kan istiyor. Ab + olmasi lazim.
Takasla olmuyor, yoksa bankada iki torba hakkim var kullanamiyorumm
Allah acil şifalar versin. Kalp hastalığım olmasa koşa koşa gelirdim. Kan veremiyorum hastalığım yüzümden.
Allah acil şifalar versin. Kalp hastalığım olmasa koşa koşa gelirdim. Kan veremiyorum hastalığım yüzümden.
Canin sagolsun, bizdekide ayni sikinti.
Allah acil sifa versin sanada..
hacı abi hangi hastahanedesiniz ? ben verebilirim 0533 957 73 99
akşamları full boşum gündüz acil olursa da ayar çekebilirim
hacı abi hangi hastahanedesiniz ? ben verebilirim 0533 957 73 99
akşamları full boşum gündüz acil olursa da ayar çekebilirim
birde zor bulunan falan demişsin ama ab+ piyasanın tofaşı yaw ab- çok zor bulunur
AB- sıkıntı. lazımsa ulaşmanız yeterli, öncesinde alkol ilac vs almadıysam seve seve
besyoali
12-08-2014, 22:55
Merhaba arkadaşım ne zaman lazım olursa bana ulaşabilirsin 17:00 de işden çıkıyorum seve seve gelirim tel no özelden yolladım
Geçmiş olsun
Adapazarı'ndayım. İhtiyacınız varsa en son geleyim burdan.
Geçmiş olsun bu arada.
Arkadaslar Allah razi olsun. Suan icin 5 kisi verebildi 15 kisiden ince eleyip sk dokuolar.
Dun istemediler, bugun belki ihtiyac olabilir, ariyacagim lazim oldugu taktirde..
Allah razi olsun hepinizden.
Not : 3 ay dis tedavisi, temizlik, dolgu vs 1 sene icinde dovme, kulak deligi vs yaptiran varsa o arkadaslarda veremiyor..
rahatsız
07-10-2014, 11:28
geçmiş olsun, sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulundum.
Arkadaşlar bir arkadaşımızın annesi amelyata giricek yeni bir konu açmak istemedim ,
B+ kana ihtiyaç var istanbulda kendisi ,
Numarası 0530 323 03 11
Yüksel POLAT ,
İlgilenirseniz büuük sevaba geçersiniz saygılar