Orijinalini görmek için tıklayınız : pioneer double android işletim sistemine çevirme
Merhabalar, bu aralar araç multimedia sına taktığım için böyle bir fikir geldi aklıma ve hemen elimdeki malzemelerle birşeyler yapmaya çalıştım. :)
Proje tam bitmediği için sadece şuan elimde test videosu var 1 2 gün içinde detaylı resim ve videoyu yükleyeceğim :o
saygılar.. :)
pioneer double android - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=dpJpKoct7Ko)
eline sağlık güzel olmuş mause neyle hareket ediyor..
kanashibari
11-08-2014, 15:47
Eline sağlık mert. Güzel bir çalışma olmuş.
eline sağlık güzel olmuş mause neyle hareket ediyor..
Teşekkür ederim. Özel bir kumandası var eski atarilerdeki kuş vurma tabancaları gibi kumandayı nereye tutarsan orayı gösteriyor resmini koyarım
Masallah guzel calisma :) biraz daha hizli bir islemcisi olsa daha iyi olabilirmis :) gule gule kullanin
Pioneerlerin üst serilerinde telefondan app radio ve android desteği mevcut benim,arabamda da var ama hiç uğraşmadım,siz telefondan mı yaptınız yoksa farklı şekilde mi?
Eline sağlık mert. Güzel bir çalışma olmuş.
Tesekkürler ercan abi :)
Masallah guzel calisma :) biraz daha hizli bir islemcisi olsa daha iyi olabilirmis :) gule gule kullanin
Tesekkur ederim :) evet yavaşlıgı biraz problem suan sadece deneme aşamasındayız, ilerliyen zamanlarda daha hızlı bir sisten kurmayı düşünüyorum.
Pioneerlerin üst serilerinde telefondan app radio ve android desteği mevcut benim,arabamda da var ama hiç uğraşmadım,siz telefondan mı yaptınız yoksa farklı şekilde mi?
Benim yaptığım android tv box bağlamak, telefondan bağlanan pek kullanışlı değil, bu sistem direk araça entegre.
Aynı ekran bendede var özellikleri biraz eski kalmış, çok yerinde bir hareket.
Aynı ekran bendede var özellikleri biraz eski kalmış, çok yerinde bir hareket.
Haklısınız pioneerların double teyplerı özellik yoksunu :confused: ilerliyen zamanlarda daha farklı şeyler cıkartıcam inş taktım kafayı :D