Orijinalini görmek için tıklayınız : Garantili bocek ilaclama / RESIMLI bocek var, isteyen basmasin
Selam,
Tatile gidip geldigimizden beri evde bocek var, ilk basta ufak ufak 4-5 tane vardi, ben kendim su bazli ilacla ilacladim, mutfagi sildik temizledik, yiyecek olabilecek herseyi kaldirdik, tezgahi camasir suyu ile temizledik.
Iki gunde bir gordugumuz oldu, ama her seferinde hatundan dolayi evde kriz oluyor, delirmek uzere kendisi:)
mikrodalganin icine kactiklarini gordum, icine yerlesmiler. gittim balkona koydum, bastim ilaci:)
Az var ama soz vedim ilaclama yaptiracagim diye. o yuzden ilaclama sirketi ariyorum.
fiyatlar ne alemdedir?
bu sabah tezgahi kenarindan (oraya chyrsamed sikmamistim) detani basinca dustu asagi.
rahat durmadigi icin tam net cekemedim.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/46732647/20140813_083508.jpg
https://dl.dropboxusercontent.com/u/46732647/20140813_083455.jpg
varmidir garantili ilaclama..
bi konu daha vardı orada baya bir bilgi var baktın mı ?
evet baktim, bana direk sirket lazim, yoksa ben yok ederim borik asitle filan ama soz verdim.
illa sirket gelicek diye tutturdu.
Acaip huylaniyor, evde sabah kriz oldu resmen:)
benim evde çatı katı olduğundan ve camları açık bıraktığımdan nadir de olsa arada bir çıkıyor.
Bende ilgileniyorum bakalım
benim evde çatı katı olduğundan ve camları açık bıraktığımdan nadir de olsa arada bir çıkıyor.
Bende ilgileniyorum bakalım
bizim şirkete iss terminix mi ne öyle bir yerden geliyolar onlarla konuşacağım
mustafa sizde de kriz oluyor mu?
mutfakta bir çığlık sabah, dedim elini filan kesti, bir yerde böcek öteki tarafta bizimki cıyak ciyak.
mustafa sizde de kriz oluyor mu?
mutfakta bir çığlık sabah, dedim elini filan kesti, bir yerde böcek öteki tarafta bizimki cıyak ciyak.
olm napmasını bekliyorsun aa ne tatlı hayvan diyip sevsin mi :D
öldürsün abi , bu yavruları öldürünce, yazık oldu günah diyor, büyüğünü görünce öldür öldür ez ez diyor:)
Ben de referansı olan, fiyat verebilecek bir şirket arıyorum.. Benim hatun da "ha arıza çıkardı, ha çıkaracak" seviyede..
Parkelerin köşelerinden; sağa sola koyup 1-2 hafta kıpırdatmadığım karton kutuların etrafından kurtçuk benzeri beyaz minik böcekler çıkıyor. Yoketmek istiyorum bunları.. Bahaus'tan aldığım bi spreyi sağa sola sıktım, pek görünmüyorlar artık ama biliyorum ki spreyin etkisi geçince tekrar çıkacaklar ortaya..
Kapıcı ile konuştuğumda "binayı yapan kişi kurtlu parke kullanmış, her katta var bu sorun, ilaçlama yapınca gidiyor" dedi..
benimde sıkıntım vardı senin yaptıgın işlemleri yaptım sildim temizledim tarım ilacına benzer bişey kullandım üstünede şırıngası 110 tl olan bi jel var onu sıktım köşelere birer damla. şuan görünürde bişey yok ben bekar oldugum için şirket çağır diyen yok ama gerçekten insan uzun zaman gördükçe iğreniyor. Kolay kolay terketmiyolar yuvalarını Allah yardımcın olsun :)
Mispak böcek ilaçlama - Adres telefon ve iletişim bilgileri Fatih Yurdakul (http://www.trsektor.com/firma/mispak-bocek-ilaclama/iletisim.html)
liseden sıra arkadaşım , çok temiz efendi düzgün işini yapan bir kardeşim dükkana gidince yada görünce de aynı notu vericeksiniz uzun zamandır yapıyor bu işi , ismim berkan söylerseniz hatırlar hatrı sayılırda yardımcı olur
hatta bir kaç kişi varsa aynı dertten sağlam güzellik yapar
vtec powe®
13-08-2014, 09:18
Bende çatı katındayım benim eşimde çok korkuyor böcekten.Arada bir odalara böcek ilacı sıkıp kapı pencereleri kapatıyorum belli bir süre görünmüyorlar ama belli süre sonra çatının tahtasının duvarla birleştiği yerlerin arasından sonra yine çıkıyorlar, çok sinir bozucu.
Gördüğümü coğu kez ilaçlamak yerine ufak şarzlı süpürgeyle çekiyorum, taktiğim bu, tavsiye ederim :)
Benim evde çoğunlukla ufak kırkayaklar var, ilaçlama kesin çözüm olucaksa bende yaptırırım.
Evim bahçe katı ilk taşındığımda epey vardı ama evde 7 kedim olduğundan herhangi bir problem olmuyor. Evlatlar taşındıktan sonraki 10-15 gün hepsini yakalayıp öldürdüler. (Kesinlikle yemiyorlar yanlış anlaşılmasın). Bana da süpürüp atması kaldı. Sonrasında 1 tane bile görmedim desem yeridir.
Avcılardan beykoza çok uzak olmaz mı ya:(
Bende de kuşlar var, ama böceklere bulaşmasınlar lütfen. Bu arada kedi esasında yer böcekleri, problem değil. doğası öyle
Avcılardan beykoza çok uzak olmaz mı ya:(
Bende de kuşlar var, ama böceklere bulaşmasınlar lütfen. Bu arada kedi esasında yer böcekleri, problem değil. doğası öyle
Çok doğal ortamda olmadığı sürece şehirde yaşamayı öğrenmiş yani avlanma yetisi azalmış kediler, fare veya böcek yemezler. Haliyle benim evdekilerinde sürekli dolu mama kapları olduğu için böcekleri sadece oyuncak olarak kullanıyorlar.
1 sene öncesine kadar türkiyenin en büyük ilaçlama şirketi bizimdi. haşere ile ilgili sormak istediğiniz herşeyi cevaplıyabilirim numaram: 0533 7otuziki sıfır2 on18
şirket aktif mi tavsiye eder misin adı nedir çağıralım.
bir de mutfak ilaclamanin oluru nedir? kaziklanmayalim
şirket aktif mi tavsiye eder misin adı nedir çağıralım
Valla abi biz sirketi sattık, bizde iken istanbulda bölgemiz vardı. Arayıp size bilgi vereyim.
0536 431 09 51 ibrahim zaman. size yardımcı olur
Bir fırıncı abimiz televizyona çıkmıştı bu haşerelerin bir muz içerisinde geldiğini belirtmişti :):)
mimarsertac
13-08-2014, 10:24
Proser diye bir firmaya ilaçlatıyorum her sene, eski evimde çok problem oluyordu hemen çözdüler. Ben memnun kaldım. Fiyat 100tl di en son arayıp konuşun bir.
http://www.proserilaclama.com.tr/
Proser diye bir firmaya ilaçlatıyorum her sene, eski evimde çok problem oluyordu hemen çözdüler. Ben memnun kaldım. Fiyat 100tl di en son arayıp konuşun bir.
Proser İlaçlama İstanbul Resmi Web Sitesi, Profesyonel Haşere Kontrol Servisi (http://www.proserilaclama.com.tr/)
ariyorum birazdan sagolasin
lise arkadaşımın referans listesi : BÖCEK İLAÇLAMA (http://www.mispakilaclama.com/)
cnr holding
cnr fuar merkezi
marmaray şantiyesi
mado
sinbo aş.
dragon restorant
tosyalı hol.
göğüş hol.
akbank
takanik restorant
sistem aş.
sultanbeyli awm.
kahve dünyası
mercedes mengenler
belbim aş.
in istanbul
reina restorant
padya otel
bonnyfoad
koru florya
hospitalium çamlıca
selin cerrahi tıp merkezi
efa turizm
hospitalium şişli
makyay aş.
mesa inşaat vs vs
sanırım iyi referanslar
ariyorum birazdan sagolasin
Nasıl çözersen çöz, haber ver sonra bana da :)
aricam alayini, kurutliyim su pislikten ya
zOnstyLe
13-08-2014, 10:41
okudukca kaşınıyorum ama kendimide engelleyemiyorum okuyasım geliyor :D :D
aricam alayini, kurutliyim su pislikten ya
Bendeki sıkıntının adı "gümüşçün böceğiymiş"
Sağa sola koli koyduğumda altından çıkmalarının sebebi de kağıt yemeleriymiş. süpürgeliklerde vs bol bulunurmuş; bende de süpürgelikte çıkıyordu zaten
aha da böyle bişi
http://www.itusozluk.com/image/gumuscun_84831.jpg
Bu arada şu proser, incelediğim en derli - toplu web sayfasına sahip firma
evren atasehir de misin, ondan doluydu orda..
kalorifer diplerinden geliyor, alttan uste geciyor. cok fena
Mechanix
13-08-2014, 10:57
Bizim evde bahçeli olduğu için böceklere alıştık. Ama hatun kişi arada yine de çığlık atıyor tabii. :)
evren atasehir de misin, ondan doluydu orda..
kalorifer diplerinden geliyor, alttan uste geciyor. cok fena
Yok Bostancı-Suadiye arasındayım ben, minibüs yolu üzeri
lnd_samet
13-08-2014, 11:32
ben hayatımda ilk defa izmirde uçan hamamböceği gördüm:D
helikopter gibi fiiiyuuuut diye uçarak giriyor camdan içeri :D
Diger konudada gecmisti.Metkim ilaclama firma sahibi foruma uye benimde en yakin arkadasimdir.Referanslari vs gibi bilgiler sitesinde var forumdan aradiginizi soylersiniz.Cozum garantili hizmet sunuyorlar ve cozulmezse cozulene kadar ekstra ucret almiyorlar en buyuk avantaji da o.Gecmis olsun.
Proser i aradim cumartesi geliyorlar ins.
RafetAraç
13-08-2014, 14:13
Bizim evdede karafatma ve kirkayaklar var. Bu yaz turedi bunlar ve sayilari cok fazla önceden hic olmazdi bu yaz neden böyle bişey oldu hic anlamadim
Proser i aradim cumartesi geliyorlar ins.
Fiyat ne? Nasıl bir sistem uyguluyorlar?