PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GTC - Z16LET Hakkında Bildiklerimiz - Bilmediklerimiz

emoro
13-08-2014, 14:42
Selamlar , aracımı 2 ay önce aldım ancak IDS özelliği ve motoru hakkında fazla bir bilgim yok. Astra GTC kullanıcıları bu konu altında toplanıp bilgi alışverişi yapabiliriz.

Öncelikle bu motora uyumlu Forge dump valf varmı ? yoksa blow off mu takmak mantıklı ?

Açık hava fitresi mi mantıklı yoksa kapalı hava fitresimi ?

İDS özelliğinin sport tuşu ile alakası var mı yoksa birbiri ile farklı çalışan özellikler mi ?

Teşekkürler.

Gko
13-08-2014, 14:45
bu tür turbo motor alp yapılı araçlarda kapalı hava filtresi daha verimli oluyo

Eray35
13-08-2014, 15:42
Benimde aklıma takılan bi soru var bu araçlarla ilgili.1.6T 180 beygir olanlarına yazılım yapınca gerçekten motor içi dağılıyor mu ?

izmirlicem
13-08-2014, 16:28
Aracınız hayırlı olsun. İds gaz, direksiyon ve süspansiyon tepkilerini iyileştiriyo , ayrıca sporta basılı tutunca esp off ta yapıla biliyor. Motora yazılım yapınca motor dagılmaz basınç çok açılırsa turbo uçabilir. Gtc turbosu olanlar daha verimli bilgi verceklerdir

levent
13-08-2014, 17:40
Filtre egzoz yazılım ile gelen güçlerden sonra motor içi limite geliyor deniliyor genel olarak, bunlardan sonra fazlası için motor içine girmek gerekli diye biliyorum kısacası.

emoro
13-08-2014, 19:28
Cevaplar için teşekkürler , Evet pistonları zayıf diye biliyorum bende. Sağlıklı alınacak güç 210-220 bg arası diye duydum.