Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW 130i
kalipson
13-08-2014, 22:44
Değerli dostlar..
Önceden soruldu mu araştırıldı mı bilmiyorum. ***** sitede de zaten bir tane var sadece.
Bu araç nasıldır? Ederi nedir? Bilenler yorumlarını eksik etmezse sevinirim... :)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-cikisli,orjinal-m-paket-1.30-i-265-bg,hatasiz,boyasiz-174412255/detay/)
50 küsürlü rakamlara el değiştirdi diye hatırlıyorum.
Aracı ilk sahibi 55'den ilana koydu,telefon ettik gittik baktık baktırdık kullandık tabi bu arada yanı paralara e90 3.25i de satlıktı ankaradan aynı gün içinde ikisinede baktık inceledik,pazarlıkları ettik 1.30'un sahibi en son 53'e bıraktı,biz 50k verelimdedik nuh dedi peygamber demedi bizde e90'ı aldık konyaya döndük.
Şimdi araç hakkında ki detaylı bilgilerim;Araçta ön çamurlukla kaput arasındaki bölgede yaklaşık 15cm genişiliğinde lokal boya var ki yani araç boyasız,içi ankaradaki ilk sahibindeyken içi biraz pis boyasının bir detalinge ihtiyacı olduğu belliydi,yanlız araçtan türkiye'ye 1 adet girmiş ve bugüne kadar olan bütün bakımları borusan da yapılmış sahibi zaten o konuda titiz birisiydi,zaten 2 gün sonra 53'e İstanbul'a satıldı,İstanbul'a satıldıktan sonra tekrar içi dışı temizlenmiş şekilde ilana çıktı sonra ankaraya geldiğini duyduk zaten,beni sevindiren yanı ise araç yanlamak için 3.20d arayan apaçilerin eline düşmemesiydi....
Gelelim araçta ki kullanım zevkine bu z4lerde kullanılan makinayla aynı motor var ki bu zaten polo kadar olan aracı uçuruyor,manuel vites olması ayrı güzel tabi biz alıp yazılım yapıp binmeyi düşünüyorduk ancak kısmet değilmiş,umarım buradan birisine nasip olur:),şimdidki satan galerici arkadaşıda aradım en son düz olur dedi,zaten galeriyi araştırırsanız kötü araç satmadığını öğrenirsiniz,Umarım yardımcı olabilmişimdir....
Kolay gelsin....
ve
http://www.techturkey.com/forum/arac-sorgulamalari/178944-e87-130i-bu-araci-bilen-varmi.html
erhanarici18
13-08-2014, 23:08
ilk defa 1 serisi hoşuma gitti yaaa
motorundan mı acaba
kalipson
13-08-2014, 23:09
55 gibi bi rakamı olsa ciddi ciddi imkanlarımı seferber edecem de...
Ankarada 40bine el değişti
İçi leş gibiydi
Kaputuna ve tavanına saksı veya kiramit gibi birşey düşmüş (boyasız düzeltmişler gibi gibi)
Kısaca hakkı 40 fazlası şahsen beni uyutmaz acaba fazla mı verdik diye
kaan_cupra
13-08-2014, 23:58
Bu araca gittim,baktim,inceledim,kullandim...
Soylenene gore sol on camurluk local boyali onun disinda kaportasi temiz dendi.Araci alip baktirmadim detayini bilemiyorum.
Disaridan diri duruyor.
Ici de sanirim iyi bir temizlik gormus cunku bildigim kadariyla onceki satis ilanlarinda cok daginikti.
Son zamanlarda cok km yapmadigi icin genel bir bakima ihtiyaci var dendi ki yag vs bakilmasi sart.
Performans 265hp lik arkadan itisli manuel bir araca gore gayet guzel.
Yaklasik 1 saat kadar kullandik.
Motor ve egzos sesi gayet tatminkar.
Ama alininca yapilmasi gereken ilk sey kilitli diferansiyel.
Aracin satilik oldugu galeride zaten takip ederseniz hep guzel araclar oluyor.
Sahibi de efendi,durust gordugum kadariyla.
Bu paralara Scirocco vb arac dusunenler icin kesinlikle cok cok daha keyifli.