Orijinalini görmek için tıklayınız : Renault 21 Egzantrik
Merhaba. 21 manager ların egzantrikleri flash a takılabiliyormuş. Flash S ler ile aynı egzantrik ve iki motor arasında egzantrik farkı yüzünden 8bg fark olduğu söyleniyor.
Acaba concorde ların egzantrikleri uyumlu mu flash kapağı için. Verimli olur mu?
commando06
15-08-2014, 14:18
biraz daha arastırın derım
sankım sıboblar pıston tepelerıne vururmus gıbı dusundum bıan
Flash ile s ve manager arasında sadece egzantrik ve karbüratör farkı var ama bu concorde olayını çok merak ettim açıkçası. Aslında 2 sene içerisinde swap projesi var kafamda. 1.8 rsi motoru. alternatif olarak daha soft olsada concorde motoru da düşünülebilir aslında. hafif kasada verimli olabilir.
var mı bilgisi olan konu ile ilgili?
swap olarak renault k4m ( 1.6 16v ) düşünmezmisiniz ? daha sorunsuz, performanslı ve daha rahat bulabilceğiniz bi motor olarak düşünüyorum
bu motor clip 1.6 sportların motor sanırım? teknik verileri hakkında bi bilgim yok. bi de flash a oturması da önemli tabi. detaylı bilgi verme şansıns varsa sevinirim
güncel yok mu fikri bilgisi düşüncesi olan?
bu motor clip 1.6 sportların motor sanırım? teknik verileri hakkında bi bilgim yok. bi de flash a oturması da önemli tabi. detaylı bilgi verme şansıns varsa sevinirim
yurtdışında örnekleri var r9 a yapanlar, r11 le r9 un ön aynı zaten bence cuk olur :) k4m aynen 1.6 sportların motoru, o kasada çoğu 1.6 yı üzen motor r11 de neler yapar düşünemiyorum :)
Eren34 rumuzlu arkadaşımıza bir danışın,yardımcı olabilir.
forumdan seneler önce bir arkadaş, flash s e, komple volvo 440 turbo (1.7 turbo) motoru swaplamıştı..
bulunabilme ihtimali nedir bilmiyorum ama cuk oturuyor, oldukçada zevkli olur..
gemsazr9
18-08-2014, 19:01
bu siteden hızlı frans nikli arkadaştı sanırsa buna 16 valf renault 19 16s kapağı takmıştı .
Renault Flash 40/120 Pictures, Renault Flash 40/120 Images, Renault Flash 40/120 Photos, Renault Flash 40/120 Videos - Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting (http://tinypic.com/player.php?v=29njzo0%3E&s=8#.VAQlvUjn3x6)
son halimiz böyle. 40 120 mecburen, yol tıkandı. 2 kişi artı bagajda malzemeler vites kasmadan...
Hızlı_Fransız
01-09-2014, 10:25
concorde egzantrik takamazsın concorde J7R blok senin aracın f2n motor motor tipleri farklı bir birine uyan ortak noktaları olmayan iki farklı araçtır. manger egzantriğindede öyle cok bir farklılık yaşamazsın denemiş görünmüştür...