Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : motorsiklete gönül verenler

özgür67
16-08-2014, 08:57
Arkadaşlar aramızda çok fazla motorsiklet sevdalısı arkadaşımız var.Sizlerden ricam lütfen çok dikkatli olun.Trafikte malesef motorlar ve sürücüleri dikkate alınmıyor.2 sene önce kardeşim gibi sevdiğim bir arkadaşımı kendini bilmez bir sürücünün ters yönden ana yola fırlaması yüzünden kaybetmiştik.Dün de baş tacı bir abimizi yine aynı şekilde şerefsiz bir kamyoncunun duble yolda U dönüşü nedeniyle motorsiklet kazasında kaybettik.
Çok üzgün ve mutsuzum:(Biliyorum sevda bu vazgeçilmiyor ama arkanızda kalan üzülen insanları düşünün ve lütfen daha dikkatli kullanın:(

YENİ ALDIĞI SÜRAT MOTORUYLA KAMYONUN ALTINA GİRDİ - Zonguldak Haberleri - Milliyet Zonguldak (http://www.milliyet.com.tr/yeni-aldigi-surat-motoruyla-kamyonun-zonguldak-yerelhaber-339476/)

ardacngns
16-08-2014, 09:03
Basınız saolsun gercekten cok uzucu motor kullanma olayı bu senelerde cok arttı guzel bir sey ama hatayı affetmıyor tecrube gerekıyor ve ekıpman eksıği olmaması lazım gecen hem dayım dustu hem bir tanıdık birinin altında normal kot pantolon oldugu ıcın bacaklar erimiş 2 yıl hastanede kalıcak uzucu kullananlar gercekten cok dıkkat etmeli bir anlık hata herkesi üzebilir

Tekrardan basınız saolsun allah rahmet eylesin

özgür67
16-08-2014, 09:06
Basınız saolsun gercekten cok uzucu motor kullanma olayı bu senelerde cok arttı guzel bir sey ama hatayı affetmıyor tecrube gerekıyor ve ekıpman eksıği olmaması lazım gecen hem dayım dustu hem bir tanıdık birinin altında normal kot pantolon oldugu ıcın bacaklar erimiş 2 yıl hastanede kalıcak uzucu kullananlar gercekten cok dıkkat etmeli bir anlık hata herkesi üzebilir

Tekrardan basınız saolsun allah rahmet eylesin

Teşekkür ederim allah ailesine sabır versin.Ekipman konusunda dediğinde çok haklısın ama bu abimiz motorsiklet kullanan yeni arkadaşlara sürekli ekipman konusunda öğütler veren son derece profosyonel bir biniciydi.Ama trafikte kendini bilmezler olduğu sürece malesef böyle acı haberler devam edecek gibi gözüküyor.

suk3b3
16-08-2014, 10:22
http://m.youtube.com/watch?v=SMWrMIIRu2w
örnek olarak

enesbeyter
17-08-2014, 20:36
Öncelikle başınız sağolsun
Arkadaşlara katılıyorum ekipman önemli özellikle kaskın kalitesine dikkat edin (min 4 yıldızlı alın) ayrıca, motosiklere trafikte saygı gösterilmiyor önüne atlamalar, üstüne kırmalar vs. burda da bize dikkatli olmak düşüyor ama nereye kadar:beuj:
noktayı da koyayım motosiklet tehlikeli değildir onu tehlikeli yapan insanlardır:icon_tup:

lethaldoze
17-08-2014, 22:03
Şimdi hastaneden geldim. Abimler dün arkadaşı ile kaza yaptılar. Motoru dönüşte aradaşı ben kullanim demiş. Yolda tarladan tarlaya geçen dozere çarpıyorlar. Abimin arkadaşı vefat etti. Sizinde başınız sağolsun. Motoru kullanan kişi tecrübeli bir motorcuydu ve epey iyi kullanırmış. Ama işte bu meret tecrübeli tecrübesiz dinlemiyor. Öyle öküzler varki babasının tarlası gibi kullanıyor yolu.
Allah vefat edenlere gani gani rahmet eylesin. Çok çok üzücü bir durum.
Kimseye binmeyin demiyorum ama lütfen dikkatli olun. Hayvanın birinin yola atlayacağını hep hesap edin.

dragon07
17-08-2014, 22:16
1hafta evvel sıfır km cbr1000rr aldım aldıktan bir gün sonra bnmle aynı şirkette çalışan çok efendi çok yakısıklı çok iyi niyetli bir kardesimi kaybettim

ehliyetsiz bir cani karşıdan karşıya geçerken hatalı yerden cıkmıs yola bu 17 yasındaki kardesimizi altına aldı birkaç gün sonra bu kardesim vefat etti suanda motora binmek ile binmemek arasında kararsız kaldım.en fazla 500km yapıp satıcam Allah şaşırttı beni heyecana kapılıp aldım ama bunlar hep bana uyarı galiba diyorum sansımı zorlamadan satıcam inşallah.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000952144977&fref=ts