PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Teknisyen

kelalper
17-08-2014, 16:12
Marine firmamızda fulltime çalışmak üzere genç ve askerlik sorunu olmayan yetiştirilmek üzere genç teknisyen arıyoruz. Anadolu yakasında oturması öncelik. başlıca görevi satışını yaptığımız parçaların teknelere montajı ve servisi. İstediğimiz özellik elinin alet edavata yatkın olması. Havya gibi aletleri kullanabilmesi ve elektrik bilgisinin olması. Ücret olarak başlangıçta asgari ücret sigorta ve yemek verilecek. Ancak kendisini geliştiren ve işe hakim olmaya başlayan bizim elimizi üzerinden çekmeye başladığımız zamanda ücreti arttırılacaktır. Firmamız birçok önemli marine firmasının ithalatçısı satıcısı ve servisidir.
Çalışmayı düşünen arkadaşlar bana lütfen özelden mesaj atsın.

3rk4n
17-08-2014, 17:10
Alper abi tebrikler bu tarz konularin olmasi cok gzl forunda .

AdemAr
17-08-2014, 23:16
Makine ressamı lazımsa burdayım :D

By CrAzY
17-08-2014, 23:24
Tam benim profosyonel oldugum işler ama ankaradaym :( Yokmu ankarada kurs baslayana kadar bana bir iş abilerim kardeşlerim

bahadırtelli
18-08-2014, 07:27
burda aldığımı ver geleyim

civelek
18-08-2014, 08:04
Firmanin olayi ne abierak ettim marin teknisyen falan diyince bunlar hep benim sifatlarim :) ne uzerine calisiyosunuz

kelalper
18-08-2014, 08:49
bahadır sen bizi batırırsın abisi yemeğine yetişemeyiz.

Civelek firmanın olayı ne derken? Yukarıda açıkça yazıyor zaten işin içeriği. Denizcilik sektöründe yatlara hizmet veriyoruz. Kendi ithalatını yağtığımız ürünlerde var. Başka yerlerden alıp satışını ve montajını yaptığımız ürünlerde var. marinfirsat ve trend marin web sitelerimiz.

civelek
18-08-2014, 09:03
Yani elektronik cihaz fln anlaminda radar ais telsiz nebilim aydinlatma saft kolon pervane gibi yani neyi uzerine demek istemistim. Siteye bakiyorum tmmdir

kelalper
18-08-2014, 09:37
herşey var. Autopilot dahil satıp montajını yapıoruz.

kelalper
28-08-2014, 11:41
Arkadaşlar konu günceldir. Ücreti ayrıca konuşuruz. Önemli olan askerlik durumu ve yaş. Eğitimlerini tekne üzerinde nasıl çalışması gerektiğini öğreteceğiz. Alet edavat kullanmasını ve elektrik akım bağlantılarını bilmesi gerekiyor.