Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya da iş arayan ?

VW6R
19-08-2014, 17:55
Arkadaşlar 25-30 yaş aralığında lise veya üniversite mezunu sabıkası temiz ehliyeti mümkünse src ve psikoteknik belgesi olan. Temiz efendi kafa dengi bir arkadaşa ihtiyaç var.

X bankasının taşeron işini yapan bir firma. Altımızda şirket arabası akdeniz bölgesindeki şubeleri gezip bir kaç işlerini yapıcaz.

Maaş 925+ Günlük 12.5 Tl yemek parası + Mesai

Çalışma saatleri sabah 9 aksam 6 cumartesi pazar tatil ( Bazı durumlarda çalışılabiliyor o da mesaiye yansıyor )

Benim yanıma kafa dengi bir arkadaş daha bulmamı istediler. Etrafımda herkesin işi gücü var bende buradan bir arkadaşımız iş sahibi olsun istedim. Benim bulmamı isteyen kişi Bankanın akdeniz bölge müdürü ve şu hayatta mahçup etmek istemediğim insanların başında gelecek bir kişi. O yüzden beni mahçup ve pişman etmeyecek karakterde ki arkadaşlar ilgilenirse sevinirim

turboman
19-08-2014, 17:57
iş tam olarak nedir

rebelh
19-08-2014, 17:57
bir arkadaşım var antalyaya yeni taşındı evlendi ve şu an işsiz daha önce istanbul maltepede oturuyordu pegtasusta çalışıyordu iyi araba kullanır belgelerden haberim yok yaşı 29 olabilir dersen bi konuşiim onunla

fthdrn
19-08-2014, 17:58
İstanbul olsa aranilan insan bendim :)

VW6R
19-08-2014, 18:11
bir arkadaşım var antalyaya yeni taşındı evlendi ve şu an işsiz daha önce istanbul maltepede oturuyordu pegtasusta çalışıyordu iyi araba kullanır belgelerden haberim yok yaşı 29 olabilir dersen bi konuşiim onunla

Arkadaş işe görüşün eğer rakam tatmin ederse ve iki gün sonra ben işten çıkıcam demezse o durumda ki arkadaşa yardımcı olmak mutlu eder.

VW6R
19-08-2014, 18:16
En önemli unsurlar. Ehliyeti olması, kafa dengi olması, lise veya üni mezunu olması eli yüzü düzgün olması ( Banka işi olacağından dış görüntü önemliy MİŞ) beni mahçup etmeyecek bi insan olması. İKİ GÜN SONRA BEN CIKIYORUM DEMİYECEK BİR ARKADAŞ OLMASI UZUN VADELİ İŞ DÜŞÜNEN OLMASI. İşten güçten kaçmayan gerçekten çalışmak isteyen arkadaşlar ilgilenirse çok sevinirim.

turboman
19-08-2014, 18:23
En önemli unsurlar. Ehliyeti olması, kafa dengi olması, lise veya üni mezunu olması eli yüzü düzgün olması ( Banka işi olacağından dış görüntü önemliy MİŞ) beni mahçup etmeyecek bi insan olması. İKİ GÜN SONRA BEN CIKIYORUM DEMİYECEK BİR ARKADAŞ OLMASI UZUN VADELİ İŞ DÜŞÜNEN OLMASI. İşten güçten kaçmayan gerçekten çalışmak isteyen arkadaşlar ilgilenirse çok sevinirim.herşeyi yazmışsında iş tam olarak nedir devlet sırrıysa özel mesaj atabilirsin kardeşim :D

VW6R
19-08-2014, 18:24
herşeyi yazmışsında iş tam olarak nedir devlet sırrıysa özel mesaj atabilirsin kardeşim :D

Evet devlet sırrı :)

rebelh
19-08-2014, 18:24
Arkadaş işe görüşün eğer rakam tatmin ederse ve iki gün sonra ben işten çıkıcam demezse o durumda ki arkadaşa yardımcı olmak mutlu eder.

konuştum arkadaşla şartları bir bir söyledim dedim uzun süre çalışacak birilerini arıyorlar o da şimdi eşiyle konuşup yarın dönücek bana olumlu olursa senden numara isterim birde sen kendin görüşür karar verirsin

VW6R
19-08-2014, 18:26
konuştum arkadaşla şartları bir bir söyledim dedim uzun süre çalışacak birilerini arıyorlar o da şimdi eşiyle konuşup yarın dönücek bana olumlu olursa senden numara isterim birde sen kendin görüşür karar verirsin

Tamam hocam teşekkürler hayırlısı olsun. İnşallah müdür bulmadan önce neticelenir bir yandan da kendisi arıyor çünkü

özcan07
19-08-2014, 19:47
yas siniri illaki 30mu olacak32

sweap07
19-08-2014, 20:04
ehlıet bırde yas takıntısı olmasa bende ıs arıyordum tam

VW6R
19-08-2014, 20:36
ehlıet bırde yas takıntısı olmasa bende ıs arıyordum tam

yas siniri illaki 30mu olacak32

35 yasinda bir arkadasimi onerdim yok çok fazla dediler