Orijinalini görmek için tıklayınız : 2013 Mitsubishi Lancer alınır mı?
Selamlar herkese,
Bu aralar Lancer'lara merak sardım. Beyaz renk alıp, komple evo body yapmak istiyorum.
Almak istediğim araç;
-2013 model
-Standart donanıma ek olarak deri koltuk, sunroof, elektrikli katlanır ayna vs var.
-20 bin km'de
42 bin tl
Benim aracım ise;
2004 model Vectra C Elegance
117 bin km'de
Full'ün full'ü. Elektrikli perdeler, elektrikli iç dikiz aynasından tutun da geri vitese takınca kaldırımı gösteren aynası var :D
Ama artık daha genç birşeyler istiyorum. Gerek Evo'ya benzemesi, gerekse daha yeni oluşu beni cezbediyor. Sizce alınır mı?
Kendi aracım;
http://i.hizliresim.com/RER3no.jpg
ykavcioglu
20-08-2014, 09:05
Bana pahalı geliyor yoksa 1.6 motoru çok mantıklı
hiç uğraşma bence vectranda gayet güzel o paralara gidip vectranın 1.9 dizelini yada gts falan alırsın yada wrx
wrcsinan
20-08-2014, 09:59
3 yıldır kullanıyoruz ancak bizimki 2010 model 1.5 motorlusu sadece motor farkı var.aracın yakıtı çok iyi yakıt tüketimi şehir içi 7.5 lt civarı fabrika verisi 8.2ydi galiba. yeni motorun fabrika verisi 7.5 olması gerekiyor yani daha ekonomik. yakıt haricinde bahsetmek gerekirse araç oldukça geniş ve konforlu. araçta gördüğüm tek eksiklik motor sesini fazla içeri alıyor olması. uzun yolda rahatsız edebiliyor. (140 sonrası) bunun haricinde kronik sıkıntısı olan bir araç değil diye biliyorum 3 yıldır kullanıyoruz bakımdan bakıma gidiyor servise. zaten bakım masrafıda yok, triger yok zincirli. fren balataları fabrikanınki 80 bin km gidiyor. o derece garip bi araç
hatchback impreza alını sti görünüm verilirse bence evo dan daha iyi olur.
hatchbag impreza yı sti görünüme çevirmek için 4 çamurluk, motor kaputu ve 2-3 yerin daha değişmesi lazım. eski kasalar kadar kolay değil görünümü değiştirmek.
hatchback impreza alını sti görünüm verilirse bence evo dan daha iyi olur.
::ZaFeR::
20-08-2014, 23:25
1 aydır kullanıyorum.Benim araç 1.8 CVT modeli.Yalıtım konusunda 1.8ler 1.6lara göre daha iyi durumda ama 1.6 alırsanız da yalıtım konusunda baya uğraşan bir arkadaşımız vardı Mitsubishi forumunda.Yorumlarında gayet iyi düzeye geldiğini söylüyordu.Süspansiyon olarak bir sert gelebilir Vectra'dan sonra.Görünüm olarak bodykitle güzel bi şeyler olabilir.
Bodykit düşünürsen TR'de çoğu EVO bodykit fiber döküm ve pek fazla kaliteli değil ama Peçe Otomotiv'in kitleri gayet kaliteli bence
2009-2014 LANCER (http://www.peceotomotiv.com.tr/mitsubishi-aksesuar/lancer-aksesuar)
Deri koltuk sonradan yaptırılmıştır büyük ihtimalle.TR'ye standart olarak deri döşemeli gelen Lancer duymadım görmedim.
Sunrooflu modelleri ise TR'de sayılı halde getirdi Temsa sağolsun.:D Benim araç en fullü ama sunroof koymadan niye getirmiş TEMSA anlayamadım.
Ogulcan.O
21-08-2014, 22:47
Aracınız çok güzel diri duruyor bence lancer için hiç ellemeyin siz bilirsiniz
2013 model var yılbaşından beri kullanıyoruz, şehirler arası yolda 5.1lt ye kadar düşüyor yakıtı şehir içinde de 6.5lt civarında hiç sorunu sıkıntısı olmayan klasik japon aracı. Değişime siz karar vereceksiniz fakat baktığınız aracın fiyatı biraz fazla yüksek 38-40 arası max düşünülebilir o da sırf sunroof olduğu için (çok az bulunuyor)
1.9 DTI 150 hp likle takasa gir temiz. ya da 42 bine 1.8T A3 A4 kovalarım çok yol yapmıyorsanız. Nadir temiz 1.4 TSİ A3 de bulabilirsiniz pazarlık gücünüz ile.
hightpower
30-08-2014, 05:19
Benca lancer güzel araç gerek sağlamlık gerek konfor , birde evo body kıt ile tadından yenmez .. :)
Daha genc derken 2004 model araç yaşlı mı oluyor?
Gayet güzel bir aracınız var. Üstelik üst segment Vectra.
Bana vectrayı ararsınız gibime geliyor.
SinanAdalı
30-08-2014, 10:52
Mitsubishi kullanmıs birisi olarak aslında arabalar çok sağlam ve güzel tam bir japon arabası özellikleri var her yönüyle :) sağlamdır içeri biraaz ses alır. Ama gelin görünki güzide ülkemiz'de ikinci eli biraz zayıf. Ha satılmıyor mu satılıyor. Bende colt vardı adam aşık oldu arabaya o şekilde aldı :) Sedan bir subaru'da düşünebilirsiniz mesela.. Arkadaşlar tavsiye etmişler. Alman grubunada bi bakın derim bence.