Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankarada güvenilir DYNO
Mantaboy
20-08-2014, 15:52
Ankarada tercihen şaşmazda dyno verisi alabileceğim bir yer var mı ? varsa fiyat ?
konu vardı ancak 2011 gönderisi olduğundan 1 hortlatmak istemedim , 2 taze bilgi olsun istedim . umarım başkasının da işini görür
pashaboy
20-08-2014, 16:59
Yeni konu acmayim benimde aracimi dynoya cikarmam lazim ankarada bu işi en iyi yapan yer neresidir ve ücreti nedir bu işin
ankaradaki şuan güvenilir tek dyno Booster performance daki dynodur ,, fiyat olarak 50 tl,,,fiyata yüksek gözüyle bakanlar olucaktır ancak zaten sahibi Erhan bey bu dynoyu kendi yaptığı araçları görmek yazılımlarını yapmak üzere kullanmakta ticari bir amacı yok,,,ama iyi ölçüm isteyenlerin tek adresi bence burası olmalı,,,en ufak hava sıcaklığı gibi etkenler olsun,,,yada filitrenin dahi farkını yakalamak isteyenlere birebir ;)
booster performance erhan abi.
aynen baska guvenılıcek yer yok zaten :)1.7 corsamıza yazılımdn once dynoya soktuk 75 olan corsamız 70 fln olculmustu oda normal olanı yani yazılımdan sonrada 100 hp gıbı bı rakam elde ettık olcumlerı gayet basarılı bnce...
booster performance bencede
Iyi oldu konu havalar serinlesin bende cikicam dyno ya
tdipower
20-08-2014, 23:49
booster performance erhan diyorum bende
altugkocer
21-08-2014, 08:53
Şaşmaza her gittiğimde önünden geçiyorum. Her seferinde kalabalık oluyor. Tanışmak nasip olmadı, cumartesi ben de bir ölçüm yaptırayım olmazsa Booster da
Yakinda geliyor guvenilir dyno
Az sabir:)