Orijinalini görmek için tıklayınız : Jant temizleme spreyi sıktıktan sonra ses
selamlar abilerim kardeslerim. bugun sonaxin jant temizleme spreyini aldim uyguladim sonra dan arabayi hareket ettirince baya yag kaybettiginden inanilmaz sesler cikarmaya basladi fren yaparken. ama 1 2 km gidince duzeldi ses. acaba nedir bu isin asli astari zarari nedir ? sprey den sonra yag cikmasi normal midir? iyimidir ? :soru:
içerisinde yağ sökücü bulunmakta spreyleri balata tozu yapışırken yanmış yağ ile yapışır sıkıntı olmaz zarar vermez
Arabayı yıkattıktan sonra da olur genelde o ses ya da his... Normal yani.
selamlar abilerim kardeslerim. bugun sonaxin jant temizleme spreyini aldim uyguladim sonra dan arabayi hareket ettirince baya yag kaybettiginden inanilmaz sesler cikarmaya basladi fren yaparken. ama 1 2 km gidince duzeldi ses. acaba nedir bu isin asli astari zarari nedir ? sprey den sonra yag cikmasi normal midir? iyimidir ? :soru:
normaldir hocam merak etme. bende de aynısı oluyor. anladığım kadarıyla balatanın yüzeyini de az bişi etkiliyor. dediğin gibi 2-3 km gidince gidiyor.
korkulacak bişi yok merak etmeytin...