PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu ilanda ne var ? - Atarlı Konu Herkes Okusun

thedevil
20-08-2014, 21:08
Arkadaşım ilanımı kim ne için siliyor ne sebepten

Innovate mxt-l wideband 450 lira bir kere takıldı ayar yapıldı söküldü sorunsuz..

Hondata p28 s300 beyin 1600 lira bunda ne var yahu....

BU İLANDA NE YOK:

http://www.techturkey.com/forum/site-haberleri/189432-yumusak-taklali-106-alinir-mi-futbol-sahasinda-takla-atmis.html

thedevil
20-08-2014, 21:10
Fiyatlar mı pahalı arkadaşım yoksa ucuz koyup pazarımı öldürüyoruz.....

thedevil
20-08-2014, 21:12
Ilk sefer modifiye parçalarına koydum dedim yanlış yere diye sildi heralde sonra elektronik parçalara koydum şimdi ordanda silindi ilan açmak mı yasak izin mi alıcaz ne yapıcaz ???

Sert@ç
20-08-2014, 21:13
Fotoğraf yok
İletişim bilgisi yok

Evrenoz
20-08-2014, 21:18
Fotoğraf ve iletişim bilgisi yok ilanlarında

thedevil
20-08-2014, 21:19
Fotoğraf yok
İletişim bilgisi yok

Yahu beynin ne resmi olacak bildiğin kapalı kutu şeklinde beyin yahu wideband bildiğin innovate wideband kutusunda , kozmetik açıdan bir ürünümü satıyoruz jant koltuk direksiyon mu bu beynin fotosunu ne yapacak telefon numarasınımı yazıcam buraya iletişim buradan özel mesaj yazsın....

thedevil
20-08-2014, 21:20
Fotoğraf ve iletişim bilgisi yok ilanlarında

Evren abi gözünün çapanı yiyim yahu bildiğimiz wideband ve beyin bu ya iyide ben buraya tel yazamam ki iletişime geçecek adam niyetli ise özel mesaj atsın abi telefonumu neden yazayım....

Evrenoz
20-08-2014, 21:22
Evren abi gözünün çapanı yiyim yahu bildiğimiz wideband ve beyin bu ya iyide ben buraya tel yazamam ki iletişime geçecek adam niyetli ise özel mesaj atsın abi telefonumu neden yazayım....

Beyinde, DVD - Oyunda, widebandda fotoğraf gereksiz, diğer ilanlarda gerekli diye bir ayrım yapamıyoruz maalesef. Böyle bir şeyi takip edemeyiz. Bu sebeple tüm ilanlar fotoğraflı olmak zorunda.

İletişim için telefonunu yazmak istemiyorsan mail ya da "özel mesaj" demen de kâfi

thedevil
20-08-2014, 21:24
Beyinde, DVD - Oyunda, widebandda fotoğraf gereksiz, diğer ilanlarda gerekli diye bir ayrım yapamıyoruz maalesef. Böyle bir şeyi takip edemeyiz. Bu sebeple tüm ilanlar fotoğraflı olmak zorunda.

İletişim için telefonunu yazmak istemiyorsan mail ya da "özel mesaj" demen de kâfi

Tamam kusura bakmayın ama bana sanki inadına gibi geldi...

Adam wideband ilanı koyuyor kutusunu çekiyo foto olsunda ne olursa olsun neyse boşver beyin satıldı zaten widebandın kutusuna koyar foto atarım....

Evrenoz
20-08-2014, 21:29
Tamam kusura bakmayın ama bana sanki inadına gibi geldi...

Adam wideband ilanı koyuyor kutusunu çekiyo foto olsunda ne olursa olsun neyse boşver beyin satıldı zaten widebandın kutusuna koyar foto atarım....

Kim sildi bilmiyorum ama niye inat yapsın sana :)

Boş kutu kabul edilir mi bilmem, sonra silinirse niye silindi deme :)

iynn-RS
20-08-2014, 21:33
Satiliklarda bircok fotosuz ilan var.

suk3b3
20-08-2014, 21:38
oo konu kilitlenmemiş hala

Yekta
20-08-2014, 21:43
İnsaf yahu Yogi daha ne yapsın kuralları okutmak için herkesin evine iadeli taahhütlü mektup mu yollasın :)
Böyle basit bir ithamda bulunacağına açıp kurallara bi göz atsaydın konuya da atara da hiç gerek kalmazdı. He bakıp da açıldıysa zaten diyecek birşey yok :) bizi mi enayi yerine koyacaksın boş kutuyla kendini mi akıllı?
Varsa bildirin moderatöre kimse kimin birşey yolladığını görmüyor çekinmeyin seve seve gereğini yaparız :o o kuralda boşuna değil sonradan kimse mağdur olmasın diye var da işte az düşünce..

Ranthor
20-08-2014, 21:56
resim cekmene gerek yok
internetden bir adet wideband resmi bul onu koy o da olur.

thedevil
20-08-2014, 22:06
İnsaf yahu Yogi daha ne yapsın kuralları okutmak için herkesin evine iadeli taahhütlü mektup mu yollasın :)
Böyle basit bir ithamda bulunacağına açıp kurallara bi göz atsaydın konuya da atara da hiç gerek kalmazdı. He bakıp da açıldıysa zaten diyecek birşey yok :) bizi mi enayi yerine koyacaksın boş kutuyla kendini mi akıllı?
Varsa bildirin moderatöre kimse kimin birşey yolladığını görmüyor çekinmeyin seve seve gereğini yaparız :o o kuralda boşuna değil sonradan kimse mağdur olmasın diye var da işte az düşünce..

Yok dostum estağfirullah atar değil şunu demek istedim forumda var fotosuz ilan ve foto olsada adam temsili kutu fotosu koymuş birde kırkta yılda bir ilan açıyoruz oda siliniyor...

TigeR
20-08-2014, 22:53
abi pm ile ulaşsın demişsin ya isteyenler pm ile ulaşsın diye belirtmek gerekiyor sanırım o yüzden olabilir.
Temsili fotoğraf da yasak değil miydi?

TolgaEsentepe
21-08-2014, 03:49
resim cekmene gerek yok
internetden bir adet wideband resmi bul onu koy o da olur.

temsili fotoğraf koymak yasak değil mi ?

Ogedov
21-08-2014, 08:33
Ranthor yanlış yazmış temsii foto yasak ürünün kendi resmi olmak zorunda. Ne satarsanız satın insanlar alacağı ürünün ne olduğunu görmeli.

Eksik bilgileri olan ilanları gördüğünüzde şikayet ederseniz gerekeni yaparız zaten. Bazen bizim gözümüzden kaçabiliyor.

Yogi
21-08-2014, 09:25
wideband ve beyin işine girdim benden başka kimse satmasın diye konuları kaldırıyorum yavaş yavaş.

haftaya vakit bulunca bütün konuları kaldırıcam sadece alım-satım işinden komisyon alarak geçinmeyi düşünüyorum

Yogi
21-08-2014, 09:30
1. konu
http://i59.tinypic.com/qrhkzs.png

buda ikinci konu
http://i60.tinypic.com/5o6mmd.png

Yogi
21-08-2014, 09:38
Satiliklarda bircok fotosuz ilan var.

bana pm atarsanız ilgilenirim gözümden kaçmış olabilir

peace
21-08-2014, 09:48
taklalı 106 ve yanan s2000 konularının üstüne talihsiz bi konu olmuş.

iynn-RS
21-08-2014, 10:18
bence satilik kurallarina eklenmesi gereken birkac madde daha var.

mesela Replika ürün satiliyirsa direk konu başligina yazilmali. hem konuya girip vakit kaybetmez kimse hemde daha dikkatli olunur. satiliklara mesaj yazmakta yasaklandi.parcanin gercegi ile sahtesini ayirt edemeyenler icin sorun olabilir.

temsili yasak olmasina rağmen cogu ilanda temsili foto var. Çiçek gibi mallar satiyolar :)

ve buna nasi bir onlem alinir bilmiyorum adam egzoz satiyor 3-4 sene onceki fotosunu koymus.

Yekta
21-08-2014, 16:15

mesela Replika ürün satiliyirsa direk konu başligina yazilmali. hem konuya girip vakit kaybetmez kimse hemde daha dikkatli olunur. satiliklara mesaj yazmakta yasaklandi.parcanin gercegi ile sahtesini ayirt edemeyenler icin sorun olabilir.

temsili yasak olmasina rağmen cogu ilanda temsili foto var. Çiçek gibi mallar satiyolar :)

ve buna nasi bir onlem alinir bilmiyorum adam egzoz satiyor 3-4 sene onceki fotosunu koymus.

bence de şahsi düşüncem olması gereken budur ama daha bu kurallara uyamıyor insanlar bir de onlar çıkmasın :)
Söküp foto çekilmesi çok zor olacak şeyler için tabi arada iltimas gösteriyoruz temsili fotoya ama diğer türlü karşı taraf ne nasıl birşey alacağını bilmeli ki ondan sonra sohbete yeni yeni konular açılmasın :)

BaDCaT
21-08-2014, 16:19

Kesinlikle XXX jant ve ya XXX koltuk gibi konular başlıkla açılıyor ama ilana girince bile replica yazmıyor.

Mutlaka hem başlıkta hemde ilanda yazmak mecburi olmalı.

Yogi
22-08-2014, 09:50

Kesinlikle XXX jant ve ya XXX koltuk gibi konular başlıkla açılıyor ama ilana girince bile replica yazmıyor.

Mutlaka hem başlıkta hemde ilanda yazmak mecburi olmalı.

bunlarla ilgili yenilikler yapıcaz, kurallar malesef tek seferde kusursuz olmuyor