Orijinalini görmek için tıklayınız : polo 1.6 tdi map
arkadaşlar bu gün itibariyle 1.6 tdi polo sahibi oldum. önceki aracım golf4 gti idi malumunuz alır almazda gitmiyor demeye başladım.şimdi yazılım yaptırmak istiyorum. daha önce polo gti yi inceledim ve revo-evotech- ve custom yazılımlarda özgün ve raşitin iyi olduğunu duydum. arabaya abanmadan(abartıp 150 hp lerde güç alanlar var) çok fazla kara duman atmadan(hiç atmaması daha makul) yazılım yaptırmak istiyorum.
not:formun sahibi özgün arkadaşa şirin gözükmeye çalışmadan yorumlarsanız sevinirim.
Bu ilk mesajınızsa öncelikle hoş geldiniz. Aynı aracı 2010 da aldım kullandım yazılım çıktığı ilk saatlerden sonra Mehmet Gazihan tarafından yazılım yapıldı cok memnundum tavsiye ederim
1.6TDI konusunda tüm bilgiler mevcut.
Teşekkürler cevabınız için gazihan ın dizellerde de iyi olduğunu duydum ama gazihandan da çok abanıyor 1.6 tdi lere gerçi custom yaptığı için istediğimiz değerleri söyleriz kendisine. Yazılımdan sonra da log alınıp bakılmasınıda istiyorum.
1.6TDI konusunda tüm bilgiler mevcut.
tdi de daha yeni olduğum için dizel kısmını az önce gördüm. arkadaşlar konuyu taşırsa memnun olurum.
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
çok abanmaktan kasıt siz nasıl isterseniz ona göre yapılabiliyor custom da..
yani dumansız-dumanlı olsun derseniz ona göre olur. ps chiptuning de yaptırabilirsiniz biz memnun kaldık
çok abanmaktan kasıt siz nasıl isterseniz ona göre yapılabiliyor custom da..
yani dumansız-dumanlı olsun derseniz ona göre olur. ps chiptuning de yaptırabilirsiniz biz memnun kaldık
Duman olayı katalizör ile alakalı değil midir?
Katalizörü üstünde olan bi araç duman atmaz diye biliyorum.
Arkadaşlar özgün yada gazihan seçeneği kaldı hangisine yaptırmalıyım nedenleri ile yazarsanız sevinirim.