Orijinalini görmek için tıklayınız : yazılımlı cth ilk video.. stock cth ile kıyas
yusuf yılmaz
21-08-2014, 13:27
stage 1 yazılım
catback supersprint
dv forge
http://www.youtube.com/watch?v=q_S-zlmxH4I&feature=youtu.be
penguinhakan
21-08-2014, 13:31
Yazılım olmamış sanki !
Yusuf bey, Biraz daha fark olması gerekiyordu gibi geldi bana da
yusuf yılmaz
21-08-2014, 13:37
10 boy fark var tüm videoları koymuyorum
dp yok ve stage 1 yazılım
BurakCengizhanoğlu
21-08-2014, 14:25
Daha ne olucak onu anlamadım
Mehmetmert
21-08-2014, 15:17
Kim yazdi?
Tolganin ve hakanin yorumlar manidar :)
ahmet_xy
21-08-2014, 17:28
+1 araya vilayet mi sokmasi gerekirdi?
Bulut Y.
21-08-2014, 17:32
Aca aca gidiyor iste ucmasimi lazim olmus bnce
Gayette olması gereken gibi olmuş. Soft yazılımla Tsi bu kadar yürür zaten ne yürücek daha?
yusuf yılmaz
21-08-2014, 17:48
daha iyi gittiği videolar var fakat onları düzenlemek gerek yayınlamak için
fark 10 boy arkadaşlar 200 km de
220 de daha çok olur
artı dp takılacak yazılım güncellenecek
Levent Y.
21-08-2014, 17:52
Yazilimin markasi nedir
gayet normal bi fark olması gereken soft yazılımla
+dp +dv +eksoz +filtre +buji vs.. +güncel yazılım fark 2 katına cıkar
yusuf yılmaz
21-08-2014, 18:02
Cth ne oluyor yaw
1.4 tsi 180 hp
2013 motor
daha evvelkiler cav kodlu motor
cth lara yazılım gecen hafta sonu çıktı
Yusuf abi obur videoyu 1.05 ten sonrasini koy yeterli zaten.Ciddi yurumus Mertin araci.Dp la beraber dahada farkli olacak belliki.
M U R A T
21-08-2014, 18:47
penguenler hala yalnız
1.4 tsi 180 hp
2013 motor
daha evvelkiler cav kodlu motor
cth lara yazılım gecen hafta sonu çıktı
Yazilim hangi firmanin neden israrla soylemiyosunuz
Yazilim RSA Motorsports olmasi lazim
yusuf yılmaz
21-08-2014, 19:06
yeni video
1.4 tsi cth stage1&1.4 tsi stock - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_NzfWhAL8B4&feature=youtu.be)
yusuf yılmaz
21-08-2014, 19:08
yeni video
1.4 tsi cth stage1&1.4 tsi stock - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_NzfWhAL8B4&feature=youtu.be)
Üzerindeki yazılımın soft olduğunu düşünürsek, stock araca göre, 200'e kadar 10-11 boy açmasıyla gidişinin tatminkar olduğunu düşünüyorum. DP, Filtre vb iyileştirmelerden sonra, daha da farklı olacaktır. Özellikle 70'lik dp yaptıktan sonra, farkı görmek açısından, Yusuf abi ile tekrar deneyeceğiz. Sonrasında, şuan kısık olan yazılımı biraz daha açarak, kademe kademe gidişteki değişimleri gözlemlemeyi düşünüyoruz.
ahmet_xy
21-08-2014, 19:15
Yazilimi bakkal mehmet mi yapti?
Yusuf abi obur videoyu 1.05 ten sonrasini koy yeterli zaten.Ciddi yurumus Mertin araci.Dp la beraber dahada farkli olacak belliki.
Teşekkür ederim bro :) Utku'da tatilden gelsin ( ozamana kadar dp yapmış olurum ) hep beraber gözlemleriz.
Yazilimi bakkal mehmet mi yapti?
Yazılım RSA Motorsports'a aittir.
Kamera cekilen arac 2 kisi mi ? Birde video sahibi soft gibi biesey belirtmemis. stage 1 oldugu icin mi soft diyorsunuz. Roccolarda dp siz dp li araclardan hizli yuruyenlerde vardi. Arac ustunde zaten dsg icin bence en onemli parcalardan biri olan dv varmis catbackde var.
Juggernaut
21-08-2014, 19:18
Poloda cooler,dp,intake yok egsoz borularıda orjinal bence çok bile gitmiş.Hayırlı olsun Mert.
ahmet_xy
21-08-2014, 19:20
Yazilim hangi firmanin neden israrla soylemiyosunuz
Yazılım RSA Motorsports'a aittir.
Aciklama icin tskler. Hayirli olsun. Tuketimde artis var mi?
Poloda cooler,dp,intake yok egsoz borularıda orjinal bence çok bile gitmiş.Hayırlı olsun Mert.
Teşekkür ederim kanka :) Gözlerim seni aradı ama ***** olaydan dolayı görüşemedik. Tekrar çok geçmiş olsun..
Aciklama icin tskler. Hayirli olsun. Tuketimde artis var mi?
Rica ederim. Daha yeni yapıldığı ve iş yoğunluğum fazla olduğu için, açıkcası pek gözlemleme fırsatım olmadı. En kısa zamanda tüketimle ilgili sonuçları paylaşırım.
Kamera cekilen arac 2 kisi mi ? Birde video sahibi soft gibi biesey belirtmemis. stage 1 oldugu icin mi soft diyorsunuz. Roccolarda dp siz dp li araclardan hizli yuruyenlerde vardi. Arac ustunde zaten dsg icin bence en onemli parcalardan biri olan dv varmis catbackde var.
Dv in stage 1 soft yazilimda araci ileri goturdugunu sanmiyorum.Tabiki dp siz arac dp liyi gecebilir yazilim farkindan kaynaklanir o.Bu poloya dp yapilip yazilimi ona gore guncellendiginde ben cok daha hizlanacagini dusunuyorum.Deneyen cupra olmasi gerektigi kadar gidiyor zaten zamanla parca ve yazilim guncellemesiyle polonun ne kadar daha hizlanacagini gorecegiz.Tebrikler tekrar Mert ugrasip deneyip izlettigin icin Yusuf abi sanada tebrikler erken basti gec gitti sorunum vardi gibi seylere ihtiyac duymadigin icin.Sonucta araban standart Mertin degisiklikleri gormesine yardimci oluyorsun.
Her iki araçta 2 kişidir. Catback var fakat, boruların çapı orjinaldir. Aracın kendi orjinal boruları mevcuttur. Cooler'ları ufak olduğundan iyileştirme sart.
DP ve vw racing tarzı bir filtre takılıp yazılımla desteklenirse, stage 2 ayarında bir yazılım yapılabilir.
OrcunInce
21-08-2014, 19:38
Bir kere sıkmak için yapılan yazılımla herkes herkesi geçer, dp'siz daha fazla açmak risktir. DP takılınca yazılım güncellemesiyle fark 15-16 boy olacaktır minimum. CTH daha önce de demiştik, koydu çocuğu :)
Kesinlikle Orçuncum dp'siz risk almaya gerek yok. Sonuçta EGT artması sorunu ve diğer parçaları takmadan şu anlık yeterli olduğunu düşünüyoruz.
Yok ben videoda soft denmedigi icin sormustum madem soft oldugu biliniyor hayirli olsun. Insallah daha hizli hallerini goruruz cthlerin
daha iyi gittiği videolar var fakat onları düzenlemek gerek yayınlamak için
fark 10 boy arkadaşlar 200 km de
220 de daha çok olur
artı dp takılacak yazılım güncellenecek
o zaman daha farklı olan videoları da koyun da görelim lütfen..
coklu alıntılama yapmayı beceremiyorum size degil lafım ama videoyu begenmediğim için daha ne olacak diyen arkadaslar var..
fikrimizi söylemek ne zamandan beri kabahat oldu
biz de benzerlerini burda izledik bu sekilde degildi.. ya cok erken bastınız ya cok erken bıraktınız.. videodan da hız anlasılmıyor farklar ancak anlasılıyor..
Basan her 2 aracı ve suruculerini çok iyi tanırım. Oncelikle Mert kardeşim GTİ fişek olmuş daha yolun basındasın eminim araban yapılan iyileştirmelerle uçurtma olucak :)
Yusuf kardeşim sanada Maşallah stock mtock demeyip uçana kaçana sıkıyorsun... Hellal olsun.
Videolara gelecek olursak ;
İlk olarak Cupra geç basıyor zaten oradan min. 1-1.5 boy kaybediyor, GTİ da orta ve son SS egzos varki varki buda enaz 2 boy...
Yanı arada fark oyle 10 boy fln değil max. 4-5 boy...
SekoLive
22-08-2014, 08:01
1 yazılımla 10 boy farkı ben ilkkez gördm forumda :)
hayırlı olsun.
1.5 sene önce yazılımlı ile stock cav poloları denemiştik 10 boyun üzerinde oluyordu nerdeyse. Top speede doğru yazılımlı polo kameranın menzilinden çıkıyordu :) deneyen araçlara maşallah. Bence gitmesi gerektiği gibi gitmiş araçlar cthlara hayırlı olsun.
Yusuf abinin Cupra'sını ben kullandım. Zaten stok hali ile denedik. Bizi 4 boy rahat geçiyor. Yazılımı yolda yükledikten sonra tekrar denedik sonuç 10 boy oldu. Raşit abinin akıtmalarını saymıyorum :hehe::hehe:
Sonuca gelirsek polo en fazla 205 bgdir. Daha üstü orjinal cat. ile güç çıkmaz.
Mehmetmert
22-08-2014, 08:44
Yusuf abinin Cupra'sını ben kullandım. Zaten stok hali ile denedik. Bizi 4 boy rahat geçiyor. Yazılımı yolda yükledikten sonra tekrar denedik sonuç 10 boy oldu. Raşit abinin akıtmalarını saymıyorum :hehe::hehe:
Koptum buraya ahaha cCcRaşitReyizcCc:D
Yusuf abi gerekenleri yazar specler hakkinda.Araclarin egzos sistemleri esit bildigim kadariyla.Baska video var ancak sahipleri yazar neden koymak istemediklerini.Ayni anda acik yoldaki denemede minimum fark 8-10boy arasi.Polo 220 iken cupra 200de oluyor .Yani aracin olmus denme sebebi bu video degil arkadaslar video sahiplerine yukleniyorsunuz ancak cupra sahibinin 10 boy lafina guvenmiyorsunuz :) niye daha az fark varken 10 boy oldu desin Yusuf abi ;)
yusuf yılmaz
22-08-2014, 09:32
stoc a stock ken yaptığımız video aşağıdadır
o zaman bugünkü stage 1 yazlımlı olan poloda sadece catback supersprint idi
ve defalarca yaptığımız rollde 200 e kadar kafa kafaya gidiyorduk 200-220 arası beni 2 boy açıyordu büyük ihtimal catback den dolayı
http://www.techturkey.com/forum/videolar/187285-2013-cupra-bmw-120d-2013-gti.html
yusuf yılmaz
22-08-2014, 09:36
bu son video da ise polo stage 1 yazılım ve supersprint catback ile beraber benle yürüdü
dp yok ve yazılım bu yüzden güncellenmedi henüz
Cansın ın da belirttiği gibi aracta 2 kişiydik o kötü videoları çeken bendim ve biz 200 km ye geldiğimizde fark yaklaşık 10 boy idi
trafik müsait olsa ve 220 ye kadar cupra ile devam etseydik fark 10 boyunda üzerine çıkacaktı
mş
dp ve yazılım güncellemeden sonra farkın dahada açılacağı aşikar
bu sebepten ötürü stage 1 yazlım için oldukça tatminkar videolar şimdilik en azından..
Masallah boylar havalarda ucusuyor :)
Tsi yeniden doguyir desenize
yasindemir
22-08-2014, 09:59
Yıllardır yazılım bekleyen CTH'lara hayırlı olsun, arabaların değeri geçen hafta 2k TL arttı :D
OrcunInce
22-08-2014, 10:12
TSI yeniden zor doğar, twincharge üretimi bitiyor :/
Üretilmeyecek bir motorun son şahlanmasını izliyoruz aslında :)
tsi hem ekonomik hem hizli daha ne olsun. esas cth vs cava yarisini izlemek lazim
Let the Yazılım wars begin :D
Aynı spec. lerde cav ve cth karşılaşması izlemek lazım:D
penguinhakan
22-08-2014, 10:30
tsi hem ekonomik hem hizli daha ne olsun. esas cth vs cava yarisini izlemek lazim
180 liklerin 100-200 araca göre ve eğime göre 21 sn - 22 sn arası , yazılım olanda hadi soft olsun ;) oda minimum 17-18 sn çıkartmasını bekliyorum , arada sadece 100-200 de 4 sn var , hadi gerisini siz hesap edin ...
Not : Bu koyulan videoya göre yorum yapıyorum , 180 kadar basılıyor gibi , üst hızlarda ne kadar geçiyor ben nerden bileyim ne kadar geçiyor , bu videoyaya göre olmamış diyorum sadece.
Yazılım yapan RSA olması yorumlarımı değiştirmiyor malesef :D
penguinhakan
22-08-2014, 10:31
"rsulam" sizin mesaja yanlış alıntı oldu kusura bakmayın.
yusuf yılmaz
22-08-2014, 10:33
180 liklerin 100-200 araca göre ve eğime göre 21 sn - 22 sn arası , yazılım olanda hadi soft olsun ;) oda minimum 17-18 sn çıkartmasını bekliyorum , arada sadece 100-200 de 4 sn var , hadi gerisini siz hesap edin ...
Not : Bu koyulan videoya göre yorum yapıyorum , 180 kadar basılıyor gibi , üst hızlarda ne kadar geçiyor ben nerden bileyim ne kadar geçiyor , bu videoyaya göre olmamış diyorum sadece.
Yazılım yapan RSA olması yorumlarımı değiştirmiyor malesef :D
"rsulam" sizin mesaja yanlış alıntı oldu kusura bakmayın.
problem degil hakan😃
penguinhakan
22-08-2014, 11:15
Yani bu videodan anlaşıldığı üzere en az arada 5 çizgi var buda 10 boy eder en az.
Yani o zaman 10 boydan fazla var demektir.
Taşlar yerine oturuyor o zaman ;)
Benim izlediğim bir video daha var, o neden yüklenmemiş anlamadım..
O videoda daha uzun basılıyordu ve yazılımlı araba nerdeyse kadrajdan çıkıyordu.
Neyse, ben gördüklerimden tatmin oldum, canavar gibi olmuş, yazılım bekleyenlere hayırlı olsun.
Mert, güle güle kullan bro :)
ne bekleniyor ki soft yazılımda araç gayette 7-8 boy koyuyor tahminen 180 lere kadar
Asıl merak konusu stage1 cav vs stage1 cth ve stage2 cav vs stage2 cth bence.
Acaba yapılı halleri aynı güçlere mi varıyor yoksa fark oluyor mu?
yusuf yılmaz
22-08-2014, 14:48
Asıl merak konusu stage1 cav vs stage1 cth ve stage2 cav vs stage2 cth bence.
Acaba yapılı halleri aynı güçlere mi varıyor yoksa fark oluyor mu?
konuştuk cth üstte dendi ..
Tholl-ga
23-08-2014, 11:29
Moruk raşit abinin adini yazma boyle konulara haberci kuslar iletio hemen
Şu anlık 2013 CTH Stock Polo GTI var. Stock CAV lar, denemek isterse deneyebiliriz. Yada hazır denenmişi varsa seyredebilirim :)
yusuf yılmaz
15-09-2014, 15:52
Şu anlık 2013 CTH Stock Polo GTI var. Stock CAV lar, denemek isterse deneyebiliriz. Yada hazır denenmişi varsa seyredebilirim :)
birkaç arkadaş daha evvel cth cav farkını denemişti ama video varmı bilmem
Peki Sonuçlar Ne olmuştu ?
CTH lerin CAV dan daha iyi yürüdüğü gerçek mi yoksa şehir efsanesi mi :)
MrtYILDIZ
16-09-2014, 10:58
:icon_tup: Bende onu anlamadım ışınlanmasimi lazımdı
yusuf yılmaz
16-09-2014, 11:01
Peki Sonuçlar Ne olmuştu ?
CTH lerin CAV dan daha iyi yürüdüğü gerçek mi yoksa şehir efsanesi mi :)
cth lar birkaç boy önde kardeşim
Utkuyla denemiştik. Cth, net 5 boy geçiyor.
daha ne olacak onu anlamadım ????
İyiymiş 2013 tercih ettiğime sevindim tşk.
ahmet_xy
16-09-2014, 21:35
stok olarak cth bariz hızlı, fakat yazılımdan sonra kim hızlı henüz net belli değil sanırım :)
Deneyen araçlara Maşallah. Yazılımla fazla güç alan aracın yazılımı daha iyi mantığından kurtulamadık halen. Yazılım vardır dizel arabayı mürekkep balığına çevirir, yazılım vardır yaptıran keyif için yapar motorun sağlığını düşünür. yahutta x firması stage 1 için bu ayarın daha sağlıklı olduğunu düşünür y firması bişey olmaz az daha açabiliriz der. bu yazılım yada firmanın kötü olduğu anlamına gelmez diye düşünüyorum.
yusuf yılmaz
17-09-2014, 20:41
Cth 100-200 12.3 aldik sanirim cav da bu derece yok
12,3 cıkan aracda ne var?
Tholl-ga
17-09-2014, 20:54
Cth 100-200 12.3 aldik sanirim cav da bu derece yok
eğim ? .
yusuf yılmaz
17-09-2014, 21:26
eğim ? .
-2 sanirim
12,3 cıkan aracda ne var?
Murat Abi,
orada arkadasın cıhazıyla daha once yaptıgımız olcumlerde -2.2 -2,4 arası cıkııyordu eğim ..
sanırım bahsedilen arac atay'ın cupra olması lazım.. benle beraber 12.7 cıktı ben indikten sonra 12.2 cıkarmıs fotosunu gönderdi.. ben 122 kg yum su aralar malesef kilo aldım .. süre aldıgımız yer de akfırat ek hizmet binasından f1 e dogru giden düzlük..
dbn cihazım geleli daha 1 hafta olmadı biraz hakim olmaya başlayayaım daha iyisini cıkartırıp burda paylasmayı dusunuyordum zaten..
polemik cıksın istemem sonuc resmi degildir, facebook da kendi aramızda yazmıştık ...buraya da yazmadıydık yusuf abi yazdı diye ve siz de soru sordunuz diye yazdım..
Bu arada aracta ne var diye sormustunuz .. öncelikle methanol yok .. stock turbo var.. motor da stock .. arka koltuklar yok, stepne yok .. yakıt var, ve geri kalan bilindik seyler var cooler dp dv vs..
Vay arkadas ozaman. Off diyorum sureye. Yani bu yeni motor okadar basarili mi yani....
E super....
Bu arada aracta ne var diye sormustunuz .. öncelikle methanol yok .. stock turbo var.. motor da stock .. arka koltuklar yok, stepne yok .. yakıt var, ve geri kalan bilindik seyler var cooler dp dv vs..
dp, egzoz ve yazılımlı 2.0 tfsi ile aynı gidiyor yani. e maşallah diyelim o zaman :)
CeM öZeR
18-09-2014, 09:32
Resmileştirirseniz o süreyi iyi olur. Gerçekten güzel süre ama eğimi görmek lazım. nos basmadan 13.5 civarının altına inen olmadı diye biliyorum cav motorda. Cth'ın potansiyelini sağlıklı bir şekilde görmek lazım. :) Allah kaza bela vermesin..
ilovevti
18-09-2014, 20:55
cav tsi almayı düşünüyordum şu konu resmileşse de ona göre karar versek. stock cav vs stock cth, aynı stage aynı marka yazılımlı cav vs cth, aynı eğimde dbn li falan şöyle mantıklı kanıtlarla buraya yazılsa hatta uygun bir bölüme sabitlense tsi grubu düşünen üyeler için ciddi faydalı olur
Yeni Polo Gtı muthıs olmu,subat gıbı gelır belkı ama 1.8 Tsı :(
OrcunInce
18-09-2014, 22:21
cav tsi almayı düşünüyordum şu konu resmileşse de ona göre karar versek. stock cav vs stock cth, aynı stage aynı marka yazılımlı cav vs cth, aynı eğimde dbn li falan şöyle mantıklı kanıtlarla buraya yazılsa hatta uygun bir bölüme sabitlense tsi grubu düşünen üyeler için ciddi faydalı olur
Defalarca yazıldı, stock cth-cav arasında 5 boy fark var.
Yazılımlı yüklü vs.'de ise 12.3 dbn var, havalar düzelince resmi süre de açıklanır.
ilovevti
18-09-2014, 23:01
Defalarca yazıldı, stock cth-cav arasında 5 boy fark var.
Yazılımlı yüklü vs.'de ise 12.3 dbn var, havalar düzelince resmi süre de açıklanır.
tamam da sözle olmuyor bu iş. dbn ler alınsın buraya koyulsun aynı ortamlarda onu demeye çalışıyorum
OrcunInce
18-09-2014, 23:11
Sözle olmuyor demek kolay, kimse arabasının yavaş olduğunu gösterecek kanıtı gelip buraya koymaz dimi?
Ayrıca, cav sahibi arkadaş yazmış zaten denedik 5 boy diye.
Kimsenin bir şey kanıtlamak zorunluluğu da yok ayrıca, bu ne biçim bir üslup 'sözle olmuyor bu iş dbn alınsın konsun', ne o araba seçicem.
ceyhun737
18-09-2014, 23:19
Sen yap koy derler adama o üslupla:)
tamam da sözle olmuyor bu iş. dbn ler alınsın buraya koyulsun aynı ortamlarda onu demeye çalışıyorum
sen araba alıcaksın diye dbn koyma mecburiyetleri yok sen diyosun dbn konsun ona göre alıcam. okey
agungoren
19-09-2014, 00:10
Sure cok guzel masallah..
İnsallah daha iyileri gelir..
ilovevti
19-09-2014, 00:14
Yeni Polo Gtı muthıs olmu,subat gıbı gelır belkı ama 1.8 Tsı :(
a3 cabriodaki motoru kullanacaklarmış ve manuel olacakmış :) eğlenceli olacak gibi ama fiyat?
ilovevti
19-09-2014, 00:17
Sözle olmuyor demek kolay, kimse arabasının yavaş olduğunu gösterecek kanıtı gelip buraya koymaz dimi?
Ayrıca, cav sahibi arkadaş yazmış zaten denedik 5 boy diye.
Kimsenin bir şey kanıtlamak zorunluluğu da yok ayrıca, bu ne biçim bir üslup 'sözle olmuyor bu iş dbn alınsın konsun', ne o araba seçicem.
Sen yap koy derler adama o üslupla:)
sen araba alıcaksın diye dbn koyma mecburiyetleri yok sen diyosun dbn konsun ona göre alıcam. okey
size nasıl benim üslubum dokunduysa bana da OcunInce isimli arkadaşın "defalarca yazıldı zaten" demesi dokundu o yüzden sertleştim. sizden izin alıp yorum yapmam lazımdı sanırım. kibarlık abidesi arkadaşlar.
ilovevti
19-09-2014, 00:19
edit butonu yokluğu yüzünden ban yiyebilirim. şunu eklemek istiyorum. ilk mesajımda demişim ki tsi düşünen arkadaşlar için faydalı olur. buradan ben araba alacam ulan bana dbn koyun dediğimi çıkardıysanız tebrik ederim sizi. iyi forumlar.
Valla bir ara dbn alırım tekrar atay'ın arabayla .. normalde hep aynı yolda baska araclara da bakıyorum merakımdan.
eğim falan bakmıodum daha onceden bildiğim yer diye.. o zaman eğimiyle beraber buraya koyarım.. ama dediğim gibi buraya koymak vs için ölçmediydim.. zaten ben buraya süre de yazmamıştım konusuldu diye acıklamasını yapmıştım..
çok yoğunum ama müsait oldugum bir ara yaparım
Herkes cth in cavdan arac ayirt etmeksizin esit kondisyondalarsa hizli oldugunu soyluyor kimsede daha hizli olani kanitlamak icin video koymak istemez zaten belli birsey..Defalarca yazildi denmesinin dokunmasinin sebebi bence uslup degil (zaten uslupta bir sorun gozukmuyor o ayri) senin cav almaya niyetli olman gibi geldi bana daha cok.Dynoda ayni peak power ciksada degismez ara hizlanmalarda falan farklilik sebebi daha yuksek tork ve beygir egrisi olur kimse guc olcumunden bir cikarim yapamaz o zaman.En neti yolda gorulen sonuc ve sonucta belli (deneyenlerden duydugum).
ilovevti
19-09-2014, 22:41
Herkes cth in cavdan arac ayirt etmeksizin esit kondisyondalarsa hizli oldugunu soyluyor kimsede daha hizli olani kanitlamak icin video koymak istemez zaten belli birsey..Defalarca yazildi denmesinin dokunmasinin sebebi bence uslup degil (zaten uslupta bir sorun gozukmuyor o ayri) senin cav almaya niyetli olman gibi geldi bana daha cok.Dynoda ayni peak power ciksada degismez ara hizlanmalarda falan farklilik sebebi daha yuksek tork ve beygir egrisi olur kimse guc olcumunden bir cikarim yapamaz o zaman.En neti yolda gorulen sonuc ve sonucta belli (deneyenlerden duydugum).
bana göre de benim yorumumda dokunacak bir şey yok. cav konusuna gelirsek; inan en son alacağım araç bir alman markasıdır, yani bir japon mevzubahis olsa yorumunun haklılığını kabul edersim ama asla bir alman arabası için sinirlenmem. bana asıl dokunan, burada insanların sanki kendileri melekmiş gibi diğer insanların ufak hatalarına yüklenmeleri. yukarıda yazmışım tsi alacak arkadaşlara yardımı olur diye ama yapıcı olmak yerine yıkıcı olmaya bayılıyor bizim millet. he cav cth konusunda belki bana dokunan şu olmuştur; cav ile cth araçlar arasında, sanırım model yılından kaynaklı, uçurum fiyatlar var. o açıdan bir turbo dsg yükleme deneyimi yaşayamadan dünyadan göçeceğim gibi duruyor buna üzülmüş olabilir. konuyu çok kirlettim, edit butonu yokluğuna alışamadım. kusura bakmayın.
bana göre de benim yorumumda dokunacak bir şey yok. cav konusuna gelirsek; inan en son alacağım araç bir alman markasıdır, yani bir japon mevzubahis olsa yorumunun haklılığını kabul edersim ama asla bir alman arabası için sinirlenmem. bana asıl dokunan, burada insanların sanki kendileri melekmiş gibi diğer insanların ufak hatalarına yüklenmeleri. yukarıda yazmışım tsi alacak arkadaşlara yardımı olur diye ama yapıcı olmak yerine yıkıcı olmaya bayılıyor bizim millet. he cav cth konusunda belki bana dokunan şu olmuştur; cav ile cth araçlar arasında, sanırım model yılından kaynaklı, uçurum fiyatlar var. o açıdan bir turbo dsg yükleme deneyimi yaşayamadan dünyadan göçeceğim gibi duruyor buna üzülmüş olabilir. konuyu çok kirlettim, edit butonu yokluğuna alışamadım. kusura bakmayın.
Bold kısım beni yanılttı o zaman..
ilovevti
19-09-2014, 23:36
Bold kısım beni yanılttı o zaman..
bana göre de benim yorumumda dokunacak bir şey yok. cav konusuna gelirsek; inan en son alacağım araç bir alman markasıdır, yani bir japon mevzubahis olsa yorumunun haklılığını kabul edersim ama asla bir alman arabası için sinirlenmem. bana asıl dokunan, burada insanların sanki kendileri melekmiş gibi diğer insanların ufak hatalarına yüklenmeleri. yukarıda yazmışım tsi alacak arkadaşlara yardımı olur diye ama yapıcı olmak yerine yıkıcı olmaya bayılıyor bizim millet. he cav cth konusunda belki bana dokunan şu olmuştur; cav ile cth araçlar arasında, sanırım model yılından kaynaklı, uçurum fiyatlar var. o açıdan bir turbo dsg yükleme deneyimi yaşayamadan dünyadan göçeceğim gibi duruyor buna üzülmüş olabilirim. konuyu çok kirlettim, edit butonu yokluğuna alışamadım. kusura bakmayın.
yanıltmış olabilir, açıklaması da buradaki bold kısımda var. sırf o sebepten dolayı merak ediyorum cidden cav cth arasında bu kadar fark var mı diye. ayrıca herkes yazmış kimse arabasının yavaş olduğunu gösteren şey koymaz diye. sanırım videolar bölümündeki rolling videolarında arkada kalan araçların sahipleri yok :)