Orijinalini görmek için tıklayınız : S2000 için yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar.Uzun zaman önce bende s2000 eskitmiş biriyim ama 200sx e geçince baya bir ayrı gayrı kaldım.Gözüme bir ilan çarpıyor 1 yıldır.Kararsız kaldım.34 AYV 77 bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? Kazasız boyasız 18 binde denmiş.Kırmızı renkli kocaelinde ki araç ?
Yorumlarınız için şimdiden hepinize birer birer teşekkür ederim..
MrtYILDIZ
21-08-2014, 18:51
Hocam araçta boya var sol kapı değişik çöp kamyonu arabayı geri kaydirdigi için kapiya dokunuyor, sacı yirttigi için kaskodan kapi sacı veriyorlar oda istemeyip kapının komple gelmesini istiyor, o dönemde eski uzuner hondayken oranın müdürüydü nuri abi şuan honda servisi sahibi (ENB honda)Vidalı parça olduğu için takintilarinin olmadığını soyledi bana sonuç itibari ile kapı değişik sol kapı ve ön tamponda boya var , daha dün canlı gördüm benim diyen 10 adet s2knın dokuzunu bozar fabrika çıkışı neyse o şekilde araç
Ferhat_V
21-08-2014, 19:02
piyasadaki leş s2000 lere kıyaslarsan kapı sacı değişimi hiç birşey değil...
ilanda kazasız yazıpta sol ön tarafı komple toplanan araba var şuan ilanlarda hatta :)
Yokmudur tertemiz s2000 ?
Siz temizini bulmuşsunuz zaten :)
sol kapı değişeni o araçç o km için hiç birşey değil ama fiyat düşündürür biraz oda size kalmış bir durum tabiki
1 kapının değişmesınden hiçbirşey olmaz
omrasm01
21-08-2014, 22:36
Fiyatı uçuk biraz daha makul seviyelere çekilmeli bence ki araba dedikleri gibi varsa ötesi s2000 yok .
MrtYILDIZ
21-08-2014, 23:08
inanın adamın parayla işi yok zaten ilana koyan başka bir arkadaş duyduğuma göre 110 lara vericekmis ben duyduğumun yalancisiyim konuşmakta fayda var ama telde değil yüz yüze olmasın daha etkili ,bildiğim kadarı ile yeni typerı bekliyor, hepimiz biliyoruzki ülkemizde bir malı bedavaya versek üste ne vereceksin diye sorcak insanlar var rakamı o yüzden o şekilde yazmış olabilirler
Bizzat garajında ınceledık tampon harıc 2 parca boya kapı deısık 7000 tramer var 100 bın verdık vermedı arabayı ıykıde almadık daha ıyısini aldık ewet sıfır gibi ama sonucta degisen ve boya var
Parasında değilim kazasız boyasız düşük km li bulursam zaten neyse verip garaja koyacağım.
shumi nickli selçuk beye ulaşıp ikna ederseniz istediğiniz gibi bir araç var elinde satmaktan bahsediyordu bi ara
Burak Demirci
22-08-2014, 15:19
istediğiniz tam olarak ne vsalı vsasız renk verebileceğiniz miktar vs