Orijinalini görmek için tıklayınız : Gecikmiş ehliyet
iz_sport
22-08-2014, 12:47
Kardeşim 2011 yılında ehliyet sınavını kazandı ve dosyasını aldı ama hala cıkartırmadık kimisi süresi gecmistir bir daha kursa gidicek diyor kimisi sabıka kaydını hastane raporunu yenile sıkıntı olmaz diyor bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
saglik raporu ve sabika kaydi (bu isteniyormuydu bilmiyorum) yenilerseniz mantiken hicbir problem olmamasi gerekir.
iz_sport
22-08-2014, 13:18
sabıka kaydı isteniyo
kimisi de 3 seneyi gecmis dosya iptal olur diyor :soru:
saglik raporu ve sabika kaydi (bu isteniyormuydu bilmiyorum) yenilerseniz mantiken hicbir problem olmamasi gerekir.
Ben 2004'te aldım. Sağlık raporunun ve kurstan alınan sertifikanın aynı tarihte fln olması gerekiyor diye bi bilgi verilmişti.
Eğer hala aynı prosedür geçerliyse ehliyet iptal olmuş olabilir.
iz_sport
22-08-2014, 13:29
Ben 2004'te aldım. Sağlık raporunun ve kurstan alınan sertifikanın aynı tarihte fln olması gerekiyor diye bi bilgi verilmişti.
Eğer hala aynı prosedür geçerliyse ehliyet iptal olmuş olabilir.
eski tarihteki rapor da duruyor yenisini de cıkartırız 2 sinide göstersek kurtarmaz mı acaba
1 yılı geçtiyse Sabıka Kaydı ve Sağlık raporunuzu çıkartıp, kurstan alınan belgelerle trafik şubeye gidip ehliyetinizi alabilirsiniz. Başka bir şeye ihtiyaç yok.
aynı durumu arkadaşım yaşadı,hatta sertifikasıda kayıp. devlet mayıs 2015e kadar hak tanımış bu durumdaki kişiler için,oda sertifakasını alıp sağlık raporu ve sabıka kaydı ile çıkaracağını söyledi
iz_sport
23-08-2014, 13:11
aynı durumu arkadaşım yaşadı,hatta sertifikasıda kayıp. devlet mayıs 2015e kadar hak tanımış bu durumdaki kişiler için,oda sertifakasını alıp sağlık raporu ve sabıka kaydı ile çıkaracağını söyledi
saol cok tesekkur ederim:icon_tup:
mehmetbirdall
23-08-2014, 13:56
bana kurs'dan 1 yıl içinde alman gerekli denmişti.
mert_can 41
23-08-2014, 14:31
Ben 1 veya 1,5 yıl falan beklettim hatırlamıyorum tam sağlık raporumu yeniledim birde sabıka kaydı isterler heralde sizden sizinki biraz daha kalmış benden hiç istemediler ama :)
erdemsddk
24-08-2014, 00:12
Sağlık ve savcılık raporunu yenilemeniz yeterli olucaktır. Eskilerini de dosyadan çıkartmadan gidip alabilirsiniz.