Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaz geldi Benm Canawarı indirdim :D
http://img48.imageshack.us/img48/9461/etech9eg.jpg
Evinrude 50 Hp E/Tec
http://img57.imageshack.us/img57/3133/teknem6fs.jpg
teknem Sniper 4350 xl Mursan
http://img48.imageshack.us/img48/6640/teknem22jx.jpg
Direksiyondaki ben öndeki dallamada benim birader :D
Teknem 220 kilo
Motor 100 kilo 50 Hp
şu anlık ekonomi modunda 39 mil yapıyor ... Performans a getirdiğimde 45 mil i gördük.
2 zamnlı olduğu içn bu derece iyi gidiyo benm teknemin aynısı 50 hp Honda 35 mil yapıyor ama 4 zamanlı :D
yardır dur poliste yok :) serin serin ohhhh
ahhh ahhh şim serin sularda olmayı isterdim.neden koydun resimleri yaaa dellendim :( :(
tatil hayalleri kuruyorum bu günlerde:D
bekle kaan kesin geliom bu yaz sizin yazlıga ehueuhueh :D:D
yazlıklara hüçüm :)
hacı benim 100 kilo 425 fiberimde 40 beygir vardı 35 mili gecemedim 100 beygir aldım 6 metrede fiber aldım da
sen nasıl 220 kg lik fiber ile 45 mil yapıosun onu çözemedim
bu arada seni rencide etmek için deil merakımdan soruorum cünkü bende acaip hastayım bu olaya
Manimillion
05-06-2006, 17:32
Super, bende bi tane almayi cok dusunuyorum
Tholl-ga
05-06-2006, 17:34
eriador hangi sahil orası.kumburgaz a benzio?
yardır dur poliste yok :) serin serin ohhhh
arada bi sahil güwenlik gelio bizim yarışlarımızı izliyo :D
eriador hangi sahil orası.kumburgaz a benzio?
ewt abi kumburgaz ın hemen yanı Celaliye .. Eczacılar Sitesi Yolu düşeni misafirimiz ederm :)
hacı benim 100 kilo 425 fiberimde 40 beygir vardı 35 mili gecemedim 100 beygir aldım 6 metrede fiber aldım da
sen nasıl 220 kg lik fiber ile 45 mil yapıosun onu çözemedim
bu arada seni rencide etmek için deil merakımdan soruorum cünkü bende acaip hastayım bu olaya
4,25 motorbaot ların suya sürtünmesi çok kötü + abi benm motor performans içn yapılmış . pistonlar seramik+ enjektörlü motor + tekne nin dizaynı sürtünmesi filan katamaran teknolojisi war suya minumum sürtünme
heyt be o zaman bizim içinde yardır kumburgazda :)
tabi abi sizimi kırcam :)
Tholl-ga
05-06-2006, 19:09
Eriador
bu yaz eğlenicez o zaman :D mercury 50 var
drag rolling :D
:D :D :D olur abi deneriz maksat eylence olsun videolarıda koyarız :)
Katamaran teknolojisi nasıl oluyo ben anlamadım katamaran teknolojisi katamarının ortasındaki tüneldir tüneli hava ile doldurursun trim we power liftlede min sürtünmeye inersin, power lifte çoğu zaman ihtiyaç kalmaz.
7 metre katamaran tekne boş ağılığı 550kg vakum infizyon yötemi ile dökülmüştür tekne, arkasında 225 honda 4 zamanlı sonuç 78mil :)
Teknenin resimlerini görmek isteyen www.intercatsmarine.com'a baksın turuncu beyaz olan :) haa bide teknen camından we yapısından ötürü tabi motoruda es geçmeyelim bi cadillac durumu war 55~60 mil arka koltukta normal ses tonuyla nerdeyse muhabbet edebilyosun.
hayat sana güzel bee :D manitada yaparsın sen şimdi orda:D
benım 100luk le bı yuruyelım valla merak ettım yaw :) sattım gercı ama full bende yane hehhee...
yenı hedef verado 225 x 2 + basa405 :)
Katamaran teknolojisi nasıl oluyo ben ...
tam olarak anlatmak istediğimi yazamadım
teknenin altına suya sürtünme yapısı warya işde benm teknenin alt dizaynı bire bir katamaran motor yüklenince minumum suya sürtünme sadece omurga deyiyo
30 hp suzuki wardı eskiden 32 mil yapıyordum 220 kilo 30 hp içn motorda 65 kiloydu baya iyi bi derece . tabi motor un Suzuki olmasıda önemli bi faktördü.
M_PROJECT
06-06-2006, 18:07
bişi sorcam hıc b ıbılgım yok ondan soruyorum aydınlatırsanız sevınırım sımdı oble bır sey almak ıstesek guclu bır motor 100 150 mesela ne tarz bı kasaya koyacaz 1 2.sı fıyat aralıkları ne olur 3. bakımı felan zormudur ceksek romorkla yatırsak yazlıkta butun sezon bı ıhtıyacı olurmu ??
KSK-VTEC
06-06-2006, 18:21
yaw mustafa deget senede 1ay gelicen oda çeşmeye gelip gelmiyeceğin belli değil onun yerine burda araba yapıver bitane
M_PROJECT
06-06-2006, 18:25
ya bunun yerı ayrı valla jet skı alasım var hem kafam eder ankarada golbasın daa bınerım ehhee :D
bişi sorcam hıc b ıbılgım yok ondan soruyorum aydınlatırsanız sevınırım sımdı oble bır sey almak ıstesek guclu bır motor 100 150 mesela ne tarz bı kasaya koyacaz 1 2.sı fıyat aralıkları ne olur 3. bakımı felan zormudur ceksek romorkla yatırsak yazlıkta butun sezon bı ıhtıyacı olurmu ??
Tekneler ucuz önemli olan motor lar 4-5 bin dolara 150 hp ler içn katamaran bile satılıyordu altında zehirli boyası filan herşeyi tam ter temiz ...
türk yapımı tekne alcaksan Mursan iyidir diğerlerinin sağ solu belli olmuyo suda sürtünmede çok facia mühendislik faciası tekneler war ...
Amerikan tekne alırsan çok rahat edersn ama fiyatları Türklerin kinin 2 katı en az :)
bide motor larda 2-4 zaman olayı .. 4 zamn bildiin gibi direk araba motoru ama avantajı az benzin yakıyo bakımından tüm oto servisleri anlıyo 4 zamnlı bişi istiosan honda iyidir vtec de war hem :)
2 zamanlılar daha hafif we daha hızlı oluyorlar ama çok benzn yakıyorlar hele hele 100 - 150 hp alırsan of of senn subaru kadr yakar nerdeyse :)
evinrude e-tec lerde işde 2 zamanlı ile 4 zamanlı arası bişi ... 4 zamanlı kadr ekonomil deil ama ona çok yakın yakma derecesi hızı ise 2 zamanlılara eşit ...
fiyatları pek hatırlamıyorm
www.tekneborsasi.com dan bakabilirsn
2. el çok ucuza teknele war ama motorları ne halde orası bilinmiyo tabi
bakıma gelince bir motorcu ile anlaşırsın bizim istanbulda kışlık komple bakım 200 milyon 9 aya göre hiç bişi değil tabi senin koyucağın yerde ne kadrdır bilmem ama tekneyi al koy romork una bütün bekler yaz geldimide motorcunu çağrırsın gelir takar indirirsn
Tholl-ga
06-06-2006, 22:27
ya bunun yerı ayrı valla jet skı alasım var hem kafam eder ankarada golbasın daa bınerım ehhee :D
jetboat ii dir :D
M_PROJECT
07-06-2006, 02:49
ya burda cok ucuza satılıor ıkıncı eller kocaman tekneler 5 6 bın dolara arkasında 250 lık motorlar felan anlamıoruz tabe de merak bızım kısı alırız solehızlı olsun acılır balık yaparız da ıste pek te zaman yok gercı ben kullanmasam bıle kuzenler felan var bakımını yıkarım ustlerıne :D saol Eriador bılgıler ıcın
kanka be orda bizim kapıcıgı balığı istavriti tutamıcan ki ne gerek var
ama dersenki miami yada californiada binicem ozaman hızlı tekne alcan ki hatunu açıklara kaçırasın:)
Oooo çok güzel alet yau.. Buna benzer 35 hp lik bişey de benim arkadasımda var, daha ufağı tabi.. Sudan kesiliyor ya.. Gercekten iyi gidiyo yani.. Bu tipler suyu yararak değil de su üzerinde kayarak gittiğinden dediğim gibi dalga varsa sudan kesiliyor :) Keyifli bir iş...
Saol tşk ederim bu arada tam dediğin gibi Hele biraz Lodos warsa uça uça gezişler :D
hilalseyhan
09-06-2006, 21:27
bi arkadas yazmısta ne guzel poliste yok diye..
belli hp sonra sahil güvenlik izin vermiyo sürat teknetle acılmana..onun belgesi var alman gerekiyo..sonra istediğin yeri gez:D
bizm oralarda sahil güvenlik yalan ya 31948913 yılda bi gelio 1 tane oda bizim kendi aramızda yaptımız denemeleri izlio gidio :)
aynen dedin gibi ben 15 yıldan beri kumburgaz-selimpaşa arasında sahil güvenlik gormüyorum.. yardırrrrrrrrr:D
Maxiboost
18-06-2006, 22:26
sizinkiler rahat tabi bi motor :D bizde yok ipiydi aküsüydü elektrik tesisatıydı boyası yok botu hava kaçırır yaptırırsın botun motoru sıkışır söker takarsın psulası bilmemnesi dert yaa 6 gündür bodrumdayım ayaklarımı suya sokamadım ya ama yelkeni açınca ohh beleş :D
süper bişey makina zapetmek problem oluyormu yüksek hızda
saol tşk ederm sorun olmuyoda bağzen ters bi dalga gelince sapıttığı oluyo :)
Maxiboost
25-06-2006, 20:47
burda bi su sporlari seysi var adam bos fiber bi tekneye 150 lik motor koymus pervane ustunde gidio ehehe bugunde cama kadar yatirdik bi rahatladim bi rahatladim :D